Karma93 Публикувано Септември 1 Report Сподели Публикувано Септември 1 Мазохист ли е българският милионер? Поне четири са - тези завели Мара Отварачката до олтара. Как тази вече на средна възраст женица все се урежда с богати и не-особено противни мъже, при положение, че къде къде по-красиви и приятни нейни колежки не са виждали и годежен пръстен. Освен мазохизъм и недовиждане покрай дългите часове пред работния компютър друго обяснение няма. Вижте моля мечтата на всеки български милионер! репортерката доде преследва Мария - Докога смятате да се жените? Не мислите ли, че не сте подходяща за законна съпруга след толкова разводи? Мария - Не по-неподходяща от тебе, ма! Не виждате ли колко сте смешни? Елементарници! репортерката - Защо не осъдихте Мегс? Де не e защото има истина в думите й? Мария върви... репортерката - Устните ви се влачат по земята! Не смятате ли, че е време да ги намалите? репортерката - Защо пяхте толкова фалшиво в Капките? Не е ли време да спрете да ни тормозите с фалшивото си пеене? Мария - Тихо чеееее ще ти фръкне микрофона от ръцете репортерката - ще ви фръкне на вас силикона в атмосферата (смее се) Мария влиза в колата Жена мечта, а? Стил, красота и класа! На всички мъже пожелаваме да не стават милионери! По-добре да не си богат, но да си далеч от такива 3 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Септември 1 Report Сподели Публикувано Септември 1 Анелия - "ВСИЧКО ВОДИ КЪМ WC-то" новият албум на Жената-Файтун! "Първоначално мислих да го кръстя Всичко води към клозет, но реших да бъда, така... леко по-тактична. Не мога да се занимавам с битовизми и направо без много да говоря ще ви представя траклиста към песните на новият си албум. Специално за Госпожата с козете, овцете, кравите и сламенната шъ-шъ-шъ-шЪпачица.... Татяна" Всичко води към 00 Tracklist: 001:Всичко води към WC-то 002:Как избърса задника 003:Рисувай с анус 004:Не акай 005:Как да се запека? 006:Не мога да спра да се зацапвам 007:Още плик донеси 008:Напръцках те 009:Пръднах пред теб 010:Here around the ass Това е първият албум в който всяка песен съм посветила на ежедневието, на рутината, на тоалетната. Първата песен разказва за ежедневното преминаване през двете 00, втората е свързана с хигиената на нашия анус, третата подсказва какво би се случило, ако не се избършем добре и като моята колежка Татяна рисуваме с анус по фитнесите. Не акай е специално посветена на хората, които имат рядко щастие. И понеже Лопедиум ме спонсорираха и заснехме клип, точно по тази причина направих и "Как да се запека". Единствената песен която е посветена на дамската превръзка "Не мога да спра да се зацапвам" е и в новият ми албум. Посветила съм и песен на приятелката, която носи още пликове с тоалетна хартия при нужда. Разбира се, засегнала съм и какво се случва ако обгазиш любимия си или се изпърдиш пред шефа или учител.... или на обществено място. А, и... И първата ми песен на английски тук и около.... знаете.... това са вагините .... исках да кажа важните неща от живота, не само наркотиците! Приятно слушане, пърдящи фенове! Яжте повече боб, протеини, полезен е! Особено Боб с картофи и яйца! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Септември 6 Report Сподели Публикувано Септември 6 Селина я хвана "ЗАПЕК" - а "Запек" Ако, ако - запека ме хвана, ако, ако - усра съм голяма.... ако, ако - викайте Татяна! Чики, чики, чики - бам, ей сега ме хвана срам! Ако, ако - запека ме хвана, ако, ако - усра съм голяма.... Ако, ако - к'о ли ми остана? Не, не чакаме в клозето , давам газ на Дулколаскчето, дулколаксчето, дулколаксчето. Пр: С една ръка съм бръкнала в анала, а пък с другата късам си хартия.... К'о ми мрънкаш, че съм леко закъсняла? Мене девет часа мъчи ме дупара! С една ръка съм бръкнала в анала, а пък с другата късам си хартия.... Ей, като Татяна искам аз да се изакам, щото тати ми донесе дулколакса! Била съм много гнусна, ама ти не можеш с Тотя. Била съм аз без гащи, ама Сланина ти е класа! Навънка съм - тиха, а в кенефа съм мръсница. Навънка си трая, като дива аз в кенефа лая.... Очаквайте скоро и първият самостоятелен албум - "Запек"! "Обещавам ви да се залея с рядкото си щастие след като изпия Дулколакса. Бутилките с вода вече не са на мода! Благодаря на моята колежка Татяна за идеята." Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Септември 19 Report Сподели Публикувано Септември 19 Татяна се закани с нова песен на Селина - коя си ти, че ще взимаш темата за клозета? Запек - ще те хване като те набарам, кучко! "Чалга проституция" "Пръц, пръц и Стефани пропяла, лей, лей, лей - цяла се полей! По-прост от рязания - има ама няма. Вие с Меди, май сте си рода? Пот, секс - сливат се телата, живееш за отзад, фитката пренаситена, бай, бай - на чичко бай за днес казваш, непоправима - чалга проституция! Всеки с пръст те сочи, бутилка ти се носи! Евалата, мърша си! Порода - като нас! И без гащи и без боди, пак си прости**тка, лапаш ли на макс? Вип сепаре, пляс зад дупе.... пак те чака... вземи този лев, кво като ще е широк? С кеш и без кеш, дай отзад, газиш правилата..... на повикване си цял живот. И предупреждавам кучко, когато вземеш песен за тоалетната в следващия ми хит "ДО ТРИ" ще те размажа!!! 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Септември 26 Report Сподели Публикувано Септември 26 ПиЯница атакува с "ИЗВРАЩЕНИЕ". Както всяка друга, така и затъналата някъде наша любима която не беше Баница, пък не беше и ПиЯница реши да възроди хитов албум през 2025 година. Залязлата ПиЯница представя своето тотално "Извращение" и през тази година. Аз съм ПиЯница от Вълшебната лампа и сега ще ви представя новото си ИЗВРАЩЕНИЕ. 1.Братовчедката 2.Няма да ме дупиш ft. Gaylin 3.Пу*ката 4.Смешната ft. Analiya 5.Дойно гумен 6.В мед ми пръдни 7.Чичко отзаде го подаваш 8.Гризнах ти го 9.Извращение 10.Травестителката 11.Духай задължително ft. Kokain 12.Нито валута 13.Хубаво го надърви 14.Задната ft. Gushteriana 15.Редовна 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Октомври 3 Report Сподели Публикувано Октомври 3 Глория ЗАБИВА "Плесница" Шъмараторката на Поп-фолка Глория изненадва с нов Химн. Този път жертвата не е репортерката на Сигнално жълто, за наша изненада. Не кой да е, а именно бившият възлюбен - Добри. "Плесница" Ще го шляпна много бавно, този път - запуквам те! Още ли ти е забавно? Като гледам - Не! Вече не! Ядоса ме! Мойта китка - идвам да разперя! Извинявай, майстора ти ще намеря! Главата ти - боксова е круша, как ще пляскам - аз такива, да, да - много ми отива! В мойта шапка - на живота, вече ще си публика! И от ъгъла ще гледаш, как ще блестя.... И аплодират ме, Гюр наричат ме!!! Една плесница, от ръцете ми гореше, една плесница те достигаше.... една плесница - мацна те вече.... и пак си - никой! Свиквай, Добри, свиквай! "ТИ ЗНАЕШ ЛИ КЪВ ШЪМАР МУ ЗАБИХ НА ТОЯ, А? ПОВЕЧЕ НЕ МЕ СВЪРЗВАЙ С НЕГО! Подарявам ти тази песен, ПУБЛИКО и СВАЛЯМ ТИ ШАПКА, ЖИВОТЕ." "И не ми пишете zdr! zdr на майка ти!" 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Октомври 4 Report Сподели Публикувано Октомври 4 преди 12 часа , DevilWish каза: Глория ЗАБИВА "Плесница" Шъмараторката на Поп-фолка Глория изненадва с нов Химн. Този път жертвата не е репортерката на Сигнално жълто, за наша изненада. Не кой да е, а именно бившият възлюбен - Добри. "Плесница" Ще го шляпна много бавно, този път - запуквам те! Още ли ти е забавно? Като гледам - Не! Вече не! Ядоса ме! Мойта китка - идвам да разперя! Извинявай, майстора ти ще намеря! Главата ти - боксова е круша, как ще пляскам - аз такива, да, да - много ми отива! В мойта шапка - на живота, вече ще си публика! И от ъгъла ще гледаш, как ще блестя.... И аплодират ме, Гюр наричат ме!!! Една плесница, от ръцете ми гореше, една плесница те достигаше.... една плесница - мацна те вече.... и пак си - никой! Свиквай, Добри, свиквай! "ТИ ЗНАЕШ ЛИ КЪВ ШЪМАР МУ ЗАБИХ НА ТОЯ, А? ПОВЕЧЕ НЕ МЕ СВЪРЗВАЙ С НЕГО! Подарявам ти тази песен, ПУБЛИКО и СВАЛЯМ ТИ ШАПКА, ЖИВОТЕ." "И не ми пишете zdr! zdr на майка ти!" След "Кат ти зъбия един шЪмар" и "Плесница" побоиницата на фолка - Глория атакува с хит сингъла "Круше"! 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Октомври 4 Report Сподели Публикувано Октомври 4 преди 6 минути, Andrew Cunanan. каза: След "Кат ти зъбия един шЪмар" и "Плесница" побоиницата на фолка - Глория атакува с хит сингъла "Круше"! Очаквайте и "Юмрук", "Ритник", "Ще те набия", "Ще те набъхта", "Ще те нашамаря", "Ще те ударя", "Аз ще те шляпна", "Ще ти мацна един" И новият албум "Кът ти забия един шЪмар" ще включва 13 самостоятелни песни на Шъмарката на поп-фолка. "Кът ти забия един шЪмар" 1.Кът ти забия един шЪмар 2.Плесница 3.Шамар 4.Юмрук 5.Кютек 6.Ритник 7.Ще те набия 8.Ще те набъхта 9.Ще те нашамаря 10.Ще те ударя 11.Аз ще те плясна 12.Ще ти мацна един 13.Ще ти сритам трътката, задник такъв 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Октомври 4 Report Сподели Публикувано Октомври 4 Току що, DevilWish каза: Очаквайте и "Юмрук", "Ритник", "Ще те набия", "Ще те набъхта", "Ще те нашамаря", "Ще те ударя", "Аз ще те шляпна", "Ще ти мацна един" И новият албум "Кът ти забия един шЪмар" ще включва 13 самостоятелни песни на Шъмарката на поп-фолка. "Кът ти забия един шЪмар" 1.Кът ти забия един шЪмар 2.Плесница 3.Шамар 4.Юмрук 5.Кютек 6.Ритник 7.Ще те набия 8.Ще те набъхта 9.Ще те нашамаря 10.Ще те ударя 11.Аз ще те пляпна 12.Ще ти мацна един 13.Ще ти сритам трътката, задник такъв в deluxе изданието ще попадне хитовият англоезичен сингъл "zdr na majka ti", придружен от вече утвърдените хитове във фоклорния жанр "Глория цъфна с нова уста ала вагина" и " Георги Христов се снимата с устата-вагина на Глория". 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 4 Report Сподели Публикувано Октомври 4 преди 51 минути, Andrew Cunanan. каза: След "Кат ти зъбия един шЪмар" и "Плесница" побоиницата на фолка - Глория атакува с хит сингъла "Круше"! преди 45 минути, DevilWish каза: Очаквайте и "Юмрук", "Ритник", "Ще те набия", "Ще те набъхта", "Ще те нашамаря", "Ще те ударя", "Аз ще те шляпна", "Ще ти мацна един" И новият албум "Кът ти забия един шЪмар" ще включва 13 самостоятелни песни на Шъмарката на поп-фолка. "Кът ти забия един шЪмар" 1.Кът ти забия един шЪмар 2.Плесница 3.Шамар 4.Юмрук 5.Кютек 6.Ритник 7.Ще те набия 8.Ще те набъхта 9.Ще те нашамаря 10.Ще те ударя 11.Аз ще те плясна 12.Ще ти мацна един 13.Ще ти сритам трътката, задник такъв Пропуснахте кавъра “Токат”! 1 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Октомври 4 Report Сподели Публикувано Октомври 4 преди 55 минути, asylum каза: Пропуснахте кавъра “Токат”! Ще направи бест от 100 златни хита за шъмари и токати за Коледа. Ясна е работата. Глория пак ще е на върха (на ринга) 1 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Октомври 4 Report Сподели Публикувано Октомври 4 преди 53 минути, DevilWish каза: Ще направи бест от 100 златни хита за шъмари и токати за Коледа. Ясна е работата. Глория пак ще е на върха (на ринга) 1. "Имам втори номер копита"; 2. "Я се разкарай оттука с тая камера"; 3. "Кат ти зЪбия един шЪмар"; 4. "А ти си Илиянци"; 5. "Имам хрему" дует с Драгана Миркович; 6. "zdr na majka ti"; 7. "Коя е идеалната жена? Как коя? Г Л О Р И Я!" 8. "Ново е (екипчето от "намери си майстора")" 9. "Ще емигрирам. Не се чувствам достатъчно оценена в България!"; 10. "100% дива селянка"; 11. "Колхозничка"; 12. "Не съм имала интимни отношения с Жоро Илиев"; 13. "Нещо против дъщеря ми ли имате?" дует със Симона Загорова; 14. "Сега доволен ли си?" ft adorable 15. "НЕ МИ ВИКАЙ ГЮР!" 1 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Октомври 4 Report Сподели Публикувано Октомври 4 преди 3 минути, Andrew Cunanan. каза: 1. "Имам втори номер копита"; 2. "Я се разкарай оттука с тая камера"; 3. "Кат ти зЪбия един шЪмар"; 4. "А ти си Илиянци"; 5. "Имам хрему" дует с Драгана Миркович; 6. "zdr na majka ti"; 7. "Коя е идеалната жена? Как коя? Г Л О Р И Я!" 8. "Ново е (екипчето от "намери си майстора")" 9. "Ще емигрирам. Не се чувствам достатъчно оценена в България!"; 10. "100% дива селянка"; 11. "Колхозничка"; 12. "Не съм имала интимни отношения с Жоро Илиев"; 13. "Нещо против дъщеря ми ли имате?" дует със Симона Загорова; 14. "Сега доволен ли си?" ft adorable 15. "НЕ МИ ВИКАЙ ГЮР!" 16.Ако бях се родила мърда 17.Ще пея - докато ми се пее. 18.Аз бих осъдила Вас за тези въпроси 19.Ленена гърдица ft. Азис 20.Няма кой да ме спре да бия шЪмари дует със Симона Загорова 21.Мръсни ланци 22.Прави овес, а не кайма ft. Азис 23.Свалям ти шапка, животе 24.Я ги бутнете тия 25.Я не ми говори на, бе 26.Я не ми дръж такъв тон 27.Така ще викаш на село 28.Ти си селянка 29.Ти си циганка 30.Давай, още можеш... 31.Младо добиче си, не ти отива 32.Бръчки на задника 33.Коя е Ивана? Не е по-добра! 34.Коя Емилия? Счетоводителката? 35.Стига си викала, Райно! Пикла такава! ft. Райна 36.Златна тетка 37.Мерзавец 38.Кой си ти, от къде се взе, че говориш за мен? 39.Осъждам тази медия! 40.КасетКа 41.Дъ Пеш Мод! 42.Хобот с изтекъл срок 43.Погрешен гъзец 44.Насрана стрина 45.До пети ft. Татяна Насрана 46.Коя46? 47.Огнени! Огнени! Влюбени! Влюбени! 48.Най-смръдливите 49.Под нивото си ми! 50.Как не Ви е срам? 51.100% боза! 1 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Октомври 4 Report Сподели Публикувано Октомври 4 Maria The best: 1. "Една птичка лястовичка Не прави!" 2. " Я да видиме една Рейхана, една Бионце?!" 3. "Аз никога не съм писала нито стихотворения, нито изречения!" 4. "ЕЛЕМЕНТАРНИЦИ!" 5. "Още един път като ми потърсиш диалог - ще го получиш!" 6. "Такива като теб са ми готвили по 5-ма и още ми готвят, добре се справям!" 7. "Аз не знам какво знаеш, но аз ще ти кажа много неща! Ти си ПСИХОПАТ!" 8. "Ще се видим в Люлин 5!" 9. "Чак половин килограм няма да е, по-скоро 500 гр!"; 10. "Като земна зодия, разположена съм явно към брак! Не си падам по МИМОЛЕПНИТЕ връзки!" 11. "Когато започнахме да мислим по-трезво и по-така повърхностно…" 12. "Занимавам се с нови песни, нови клипове, ФОТОСЕАНСИ!" 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 4 Report Сподели Публикувано Октомври 4 преди 23 минути, Andrew Cunanan. каза: Maria The best: 1. "Една птичка лястовичка Не прави!" 2. " Я да видиме една Рейхана, една Бионце?!" 3. "Аз никога не съм писала нито стихотворения, нито изречения!" 4. "ЕЛЕМЕНТАРНИЦИ!" 5. "Още един път като ми потърсиш диалог - ще го получиш!" 6. "Такива като теб са ми готвили по 5-ма и още ми готвят, добре се справям!" 7. "Аз не знам какво знаеш, но аз ще ти кажа много неща! Ти си ПСИХОПАТ!" 8. "Ще се видим в Люлин 5!" 9. "Чак половин килограм няма да е, по-скоро 500 гр!"; 10. "Като земна зодия, разположена съм явно към брак! Не си падам по МИМОЛЕПНИТЕ връзки!" 11. "Когато започнахме да мислим по-трезво и по-така повърхностно…" 12. "Занимавам се с нови песни, нови клипове, ФОТОСЕАНСИ!" Това за Люлин 5 къде го е казала 🤣 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Октомври 4 Report Сподели Публикувано Октомври 4 преди 4 минути, asylum каза: Това за Люлин 5 къде го е казала 🤣 забравил съм хитовете: "АМА ТИ НА КОЙ ГИ ПЪЧИШ ТИЯ ГЪРДИ МИ Е ИНТЕРЕСНО!" и "Ти си бизнес дамата на роклите от 70 лева!" 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 4 Report Сподели Публикувано Октомври 4 преди 2 минути, Andrew Cunanan. каза: забравил съм хитовете: "АМА ТИ НА КОЙ ГИ ПЪЧИШ ТИЯ ГЪРДИ МИ Е ИНТЕРЕСНО!" и "Ти си бизнес дамата на роклите от 70 лева!" Не мога да си причиня 7 минути Мара. Питах само за Люлин - мерси! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Октомври 4 Report Сподели Публикувано Октомври 4 преди 2 часа , Andrew Cunanan. каза: Maria The best: 1. "Една птичка лястовичка Не прави!" 2. " Я да видиме една Рейхана, една Бионце?!" 3. "Аз никога не съм писала нито стихотворения, нито изречения!" 4. "ЕЛЕМЕНТАРНИЦИ!" 5. "Още един път като ми потърсиш диалог - ще го получиш!" 6. "Такива като теб са ми готвили по 5-ма и още ми готвят, добре се справям!" 7. "Аз не знам какво знаеш, но аз ще ти кажа много неща! Ти си ПСИХОПАТ!" 8. "Ще се видим в Люлин 5!" 9. "Чак половин килограм няма да е, по-скоро 500 гр!"; 10. "Като земна зодия, разположена съм явно към брак! Не си падам по МИМОЛЕПНИТЕ връзки!" 11. "Когато започнахме да мислим по-трезво и по-така повърхностно…" 12. "Занимавам се с нови песни, нови клипове, ФОТОСЕАНСИ!" 13.Сам си води диалог 14.Поредния 15.Знаеш ли какво ще стане, ако дойда? 16.Всяка сутрин се меря гола 17.Знам колко тежат бикините ми 18.Мисля за пари, защото... 19.Аз съм козирог - асцендент телец, търся богаташи! 20.Не комуникирам с теб! 21.Ариана - за всеки богат фен 22.Нямаш ли пари - изчезни 23.Разврати ме 24.Надърви го 25.Аз съм Мария - правя най-яката чик*я 26.Аз съм Мария - Ти си Маст*я 27.Гладка нежна пу**а 28.Пошляпвай ме така ft. DJ Tom&Jerry 29.Жена съм, за да те разоря 30.Прясното мляко 31.Нищичко не хапвам 32.Милионер ли си - ела 33.Мога и с жена 34.Ха ха ха 35.Кучка нарИчи ме 36.Цял живот измамници - източвам 37.Огромен 38.Две смачкани мъди 39.500 грама любов 40.Не е дамско 41.Не ти прави чест 42.С малък си, но имаш парички 43.Слушам! 44.Карикатура такава! 45.Готвач си беше ти 46.Репортерке, ще те сритам 47.Аз съм най-добрата 48.Висока летва 49.Тази нощ се казваш Гюр ft. Глория 50.Не я познавам тая пачка 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Октомври 4 Report Сподели Публикувано Октомври 4 Spotify playlist: Emilia'a biggest hits: 1. "На майка ти п*тката" ft. Албена Вулева и репортерката на Сигнално жълто; 2. "Арабска наложница" ft. Башур, Кости и Джей Мали 3. "Гърбушкото от Нотр Дам" (кавър на Виктор Юго с музика от Phoebus) 4. "Кой се обажда? Емилия! Коя Емилия? Счетоводителката ли?" ft. Глория 5. "Купички" ft. Иван Звездев и Ути Бъчваров 6. "Ангелският глас на поп-фолка" (кавър на Десислава) 7. "Бих искала Пайнер да се извини на майка ми, че не ми е връчил наградата "Певица на годината" ft. Преслава, Галена, Ивана, Глория, Десислава и Камелия 8. "Тук мирише на к*рви (зад кулисите на Планета Дерби 2007)" ft. Анелия и Камелия 9. "Не бих била с мъж, който е с Лада" (кавър на Десислава) 10. "Само аз знам какво се крие зад усмивката на Анелия" ft. Коко Динев; 11. "Повече деца съм родила, отколкото соло хита съм извадила" (тракийски фолклор) ft. Жоржина, Иван и Мира; Бонус: 12. "Митничарю, митничарю" (кавър на Лия) ft. Красимир Митничаря 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 4 Report Сподели Публикувано Октомври 4 Анелия не остана по-назад от съгражданката си Мара и баджаначката си Счета и също пусна бест ъф: 1. “Ако трябва да бъдем реални” 2. “Колкото и трАвиално да звучи” 3. “Пак си изиграх добре картите” 4. “Шононо” 5. “Тук мирише на ку рви” ft. Счета 6. “Да не ми е сестра” ft. Счета 7. “По-силно можеме ли?” 8. “Предстоят важните неща в живота - секс, наркотици” ft. Ивон 9. “Като файтун съм!” 10. “Не подлежи на обсъждане” 11. “Храча в салфетки” 12. “Happy birthday! Кой е рожденикът?” 13. “Добър вечер, Плевен (във Видин)!” 14. “Аз съм много естествена” 15. “ДържА да подчертая” 16. "Аз на колко много колеги ВЛЕЗНАХ, та на Галинчо ли няма да му ВЛЕЗНА" - ft. Галин. 17. “Може ли само малко да намалим музиката, че ме разконцентрирва ... почвам да мисля". 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Октомври 4 Report Сподели Публикувано Октомври 4 преди 8 минути, asylum каза: Анелия не остана по-назад от съгражданката си Мара и баджаначката си Счета и също пусна бест ъф: 1. “Ако трябва да бъдем реални” 2. “Колкото и трАвиално да звучи” 3. “Пак си изиграх добре картите” 4. “Шононо” 5. “Тук мирише на ку рви” ft. Счета 6. “Да не ми е сестра” ft. Счета 7. “По-силно можеме ли?” 8. “Предстоят важните неща в живота - секс, наркотици” ft. Ивон 9. “Като файтун съм!” 10. “Не подлежи на обсъждане” 11. “Храча в салфетки” 12. “Happy birthday! Кой е рожденикът?” 13. “Добър вечер, Плевен (във Видин)!” 14. “Аз съм много естествена” 15. “ДържА да подчертая” 16. "Аз на колко много колеги ВЛЕЗНАХ, та на Галинчо ли няма да му ВЛЕЗНА" - ft. Галин. 17. “Може ли само малко да намалим музиката, че ме разконцентрирва ... почвам да мисля". Бонус: "Ако ти бях жена, досега, да си станал тиха вода... ама не съм, затва съм самаа" "Благодаря ти мамо, че ме издържаш" "Живях за да работя. А сега живея, за да живея." "Характера ми е мутирал" 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Октомври 4 Report Сподели Публикувано Октомври 4 преди 1 час , Andrew Cunanan. каза: Spotify playlist: Emilia'a biggest hits: 1. "На майка ти п*тката" ft. Албена Вулева и репортерката на Сигнално жълто; 2. "Арабска наложница" ft. Башур, Кости и Джей Мали 3. "Гърбушкото от Нотр Дам" (кавър на Виктор Юго с музика от Phoebus) 4. "Кой се обажда? Емилия! Коя Емилия? Счетоводителката ли?" ft. Глория 5. "Купички" ft. Иван Звездев и Ути Бъчваров 6. "Ангелският глас на поп-фолка" (кавър на Десислава) 7. "Бих искала Пайнер да се извини на майка ми, че не ми е връчил наградата "Певица на годината" ft. Преслава, Галена, Ивана, Глория, Десислава и Камелия 8. "Тук мирише на к*рви (зад кулисите на Планета Дерби 2007)" ft. Анелия и Камелия 9. "Не бих била с мъж, който е с Лада" (кавър на Десислава) 10. "Само аз знам какво се крие зад усмивката на Анелия" ft. Коко Динев; 11. "Повече деца съм родила, отколкото соло хита съм извадила" (тракийски фолклор) ft. Жоржина, Иван и Мира; Бонус: 12. "Митничарю, митничарю" (кавър на Лия) ft. Красимир Митничаря 13.Златна питка ft. Камелия 14.Не заслужаваш мойта фитка ft. Глория 15.Обличай ме ft. Анелия и Азис Пърди 16.Все в газо ми е ft. Eмануела 17.Река на патката ft. Лилавата коса 18.Аз, Аз, Аз !!! 19.Смисъл? 20.В смисъл, че аз..... 21.Някогашната жена с розовата коса 22.Бях и лилава 23.Всеки цвят си има памет ft. Глория 24.Любимата Счетоводителка 25.В НАП дойде 26.Нощи с вкус на Ванилия ft. Ванилия Сметанова 27.Грабна Пикинеса ft. Tik Tok Hit 28.Гърбушкото от Нотър Дам 29.Ела ме шибни 30.Изврати ме с устни 31.Мисли за НАП ft. Педал-Гъзар 32.Любов и отчети ft.Педал-Гъзар 33.Безумен отчет ft. Педал-Гъзар 34.Почесва ми ft. Сакис Кокоса ft. някакъв си там 35.Ще те напсувам ft. Мария 36.Тиква-цигулка 37.Сметки по учебник 38.Специално за Анка 39.Ти запръцка 40.Не се развъждай 41.Свършено е върху теб 42.Да бях от патките 43.Русите си имат чичко 44.Ще акам като звъннеш ft. Свирколета Луксанова 45.Легенда за изрода 46.Българи-кюфтаци 47.Курволенция 48.За мен запърди 49.Още мисля за НАП 50.Отново без мъде ft. Lesbiana 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Октомври 4 Report Сподели Публикувано Октомври 4 Хитовете на Преслава: 1. Какво съм Ви дала толкова?! 2. Ще й я вземем догодина, обещавам! (дует с Галена) 3. Черпя Ви с пица, за да ме наградите с Певица! 4. Турция е много динамичен град. Хората са много динамични. Изобщо голяма динамика. 5. Искам да благодаря на майка ми, че ме е дарила с тази дарба и мисля, че тази статуетка още преди години е трябвало да бъде в нейните ръце! 6. Обувки да искаш ft. жертвите на домашно насилие 7. В отговор на разни „доброжелатели“, които са решили да се правят на големи разбирачи и съдници, бих искала да кажа, че не осмивам жена, която не може да си позволи нови обувки, а компания, която не й предоставя такива. Тя не си избира с какво да иде на работа, а е длъжна да бъде с униформа, подсигурена от работодателя й. Самолетът се разпадаше отвсякъде. Още когато влезнахме, вътре не беше чистено. Цялата седалка беше в трохи и боклуци. Слава Бог, се прибрахме живи и здрави. Имайте предвид също, че хората си плащат за подобен риск и мизерия“ 8. Ако ти забия един микрофон в главата, знаиш ли как ще се успокоиш! 9. Да го лапна повече? ft Азис 10. Боже, как ми вибрира! (дует с Дани Милев) 11. Толкова ли няма телефони в Америка???? 12. Оле ле Боже (трио с Галена и Борис Дали) Бонус: 1. Тръгнал кос с дълъг нос ft. Майкъл Джексън 2. So pretty ft. Клои Кардашиян 3. Ти не си Преслава, ти си прекрасна ft. Вип Брадър 4. Искате да убиете една беззащитна муха ft. Луна 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Октомври 4 Report Сподели Публикувано Октомври 4 преди 20 минути, asylum каза: Анелия не остана по-назад от съгражданката си Мара и баджаначката си Счета и също пусна бест ъф: 1. “Ако трябва да бъдем реални” 2. “Колкото и трАвиално да звучи” 3. “Пак си изиграх добре картите” 4. “Шононо” 5. “Тук мирише на ку рви” ft. Счета 6. “Да не ми е сестра” ft. Счета 7. “По-силно можеме ли?” 8. “Предстоят важните неща в живота - секс, наркотици” ft. Ивон 9. “Като файтун съм!” 10. “Не подлежи на обсъждане” 11. “Храча в салфетки” 12. “Happy birthday! Кой е рожденикът?” 13. “Добър вечер, Плевен (във Видин)!” 14. “Аз съм много естествена” 15. “ДържА да подчертая” 16. "Аз на колко много колеги ВЛЕЗНАХ, та на Галинчо ли няма да му ВЛЕЗНА" - ft. Галин. 17. “Може ли само малко да намалим музиката, че ме разконцентрирва ... почвам да мисля". 18.Не съм жена която да мие чинии 19.Битовизми 20.Любо, не ме люби вече 21.Реално си противореча 22.За господина със ш.....ш.ш..ш.ш.ш....ш.ш.шапчицата 23.ша ля ляй ляяяяя 24.Титан на мисълта ft. Емилия 25.Крадла на мъже 26.Заслужавам Певица на годината! 27.Всичко води към 00 27. Не мога да спрА да те обичам 28.Не съм се спряла цяла година 29.Работохолик съм 30.Не спя и не ям изобщо, но пърдА като за световно 31.Още можеме ли? 32.Горе ръчичките 33.Айфон за файтуна 34.Почвам да мисля, че изобщо не мисля 35.Не чистя, не готвя! 36.Жената трябва да е жена 37.Ти не знаеш как съм акала 38.Ето ви предишната Анелия 39.Така, сега..... 40.Целувки за всички 41.Ако иска такава жена - да си хване Емилия 42.Контрол над нещата 43.Очаквайте много изненади 44.Не казвам 45.Числата са много важно нещо 46.Цената е много висока! 47.Характер 48.Луната ми говори... ft. Луна 49.Силна и ранима 50.ПреВъзбудена 1 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Октомври 6 Report Сподели Публикувано Октомври 6 Татяна се закани с "ДО ТРИ" Сельо с нея бил ли си, кажи? На тая да се гръмне й кажи! Но точно сега, посетила е фитнеса тя, сама да види, какво е то - посра! Знай, че само да я доведеш, ще превърна всичко тук в кенеф. Да бяга да спи, че ще й смърди. Много, много ще й смърди! До три, до три, моли се да не пръдна! До три, до три ще забравя, че съм срала! Че тук, боклук, като Селина място няма. До три, до три, че се поля, ще съжалява! Ако заслужаваше си ти, вече щеше твоето дупе да пърди? От мене помни, сега се надупи, във фитнес като мен клечи. И внимавай само за едно, да не попаднеш на моето лайно. Ще ти кажа нещо само между нас, такива като теб надрисквам ги от раз. Кажи й, кажи й, на тази да се гръмне й кажи! До три (о, да), до три (о, да), че се поля ще съжалява Ще съжалява Ще съжалява О, да Татяна: Нали ти казах, кучко, че когато ми вземеш "Запек" ще те връхлети не шЪмар с втори номер копита, ами с моята пръдня само ще те отнеса. Не си ми на пръднята, не си ми на фитнеса, не си ми на Сървайвъра! Бягай далече! 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.