DevilWish Публикувано Август 26 Report Сподели Публикувано Август 26 Емилия с нов албум за 15 Септември! Тази година Счетоводителката на поп-фолка е решила да изненада всички ученици за първият учебен ден към края на лятото с подарък розова прашка в XS и за най-грамдните XXXXXXL размер. Албумът с прашка ще се продава във всякакви размери, съобщи Емилия първо пред НАП, а после и пред адашката си Емилия Стоянова в Signal.bg. "Бях решила отдавна да направя албум, защото от 2 години не съм пускала. Но понеже интересът към Акула беше невиждан до сега в световен мащаб, защото аз измислих да бъде на флашка.... Смисъл, че не беше правено от друга. И в този смисъл реших да направя и албум с подарък прашка, но първо трябваше да завърша най-успешното турне в България на Българи-Кюфтаци, където моята приятелка Анелия предлагаше кюфтета и бира. В този смисъл, вече сме в добри отношения! Няма какво да делим! Както разбирате, аз влезнах в НАП под името Емилия Велева, но пресметнах, че е по-рентабилно да го сменя, както и кога е най-добре да пусна новият ми албум. В него разкривам коя съм Аз, коя е душата ми, къде е сърцето ми! Въпреки, че не съм завършила, известните трябва да даваме пример на аудиторията. Смисъл, аз имам и Счетоводна къща:Емилия. Занимавам се и със Счетоводство както знаете от моята колежка и приятелка Калория.... смисъл Глория. Обърках се, защото се вълнувам за албума. Сега ви представям и плейлиста. Този път възглавници няма да подарявам. Прашките са точно за сезона! И учениците могат да ги носят!" "Вземи тоя ОТЧЕТ с Емилия" Новият албум на ПРАШКА: "Вземи тоя отчет с Емилия" 1.Вземи тоя отчет с Емилия - с DJ Цици Лудата Пръдня 2.Ела ме сметни (а беше вземи) 3.За мен пресметни (За мен забрави) 4.Нежни сметки (устните са правописна грешка) 5.Ръка на сметалото (Река на любовта) 6.Отново в НАП дойде (Отново не дойде) 7.В НАП дойде (В София дойде.... за да смяташ) 8.С теб да смятам пак (С теб да бъдем пак) 9.Сметколенция (Турбото отдавна не е на мода) 10.Специално за НАП-а (това не го може всяка) Първият СЧЕТОВОДЕН албум със счетоводни сметки с подарък розова прашка! 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Karma93 Публикувано Юли 10 Report Сподели Публикувано Юли 10 Андреа се завръща в Пайнер и ще запише фолклорен албум. Пилотната песен ще е нейна версия на "Даньова Мама". Гласовитата певица сподела: "Албумът излиза на 31-ви декември. Въпреки че ще е фолклорен, той ще вземе наградата за поп фолк албум на годината". 3 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Karma93 Публикувано Август 17 Report Сподели Публикувано Август 17 Вдъхновена от песента "Любо(в)" на Анелия, Емилия ще запише песен, която се казва "(A)Бажур". 5 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Karma93 Публикувано Ноември 18 Report Сподели Публикувано Ноември 18 Емуто на поп фолка намери своя нов другар в лицето на изкуствения интелект. Интелекта на Гърбушкото от Ротердам също не е истински и с новото творение на 21-ви век си паснали като дупе и гащи. Извинете - като дупе и прашки. Това сравнения повече отива на Емилия. Та, новата песен на Емилия е писана от така наречения AI, което е очевидно. Човек не би написал такава простотия. 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 2 Report Сподели Публикувано Май 2 Албум „Чупи ТъпоМери“ USB със секс-кукла Шимейл по избор Галин Първият албум на Галин, включващ 8 нови песни: 01. Звъня ти, Маро! 02. Чупи Тъпомери 03. Смирноф на KG х Ванилия 04. Дупе си сега 05. Пак съм e**н x Maximilian 06. Дюза x Отпушвателя на дупета 07. Да са трай 08. Пишлето - камък Това е pre-order на албума. Изпращането на физическите албуми започва след 10 Юни 2025г. След тази дата ще получите допълнителен Шимейл или секс-кукла, за да потвърдите получаването на Вашата поръчка + подарък секс-кукла по избор - Доника, Диона или Ивайла. Ексклузивна цена на албума до 10.06. - 00.69лв. ( редовна цена - 69.00лв. ) 1 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Karma93 Публикувано Май 2 Report Сподели Публикувано Май 2 Репортерката на Сигнално Жълто - Заради грозното си лице ли носите тази маска? Галин върви Репортерката - Или ботокса ви го биха накриво? Галин върви и обръща посоката Репортерката - Защо в музикалната ви компания няма мъже? Галин - Имаме Адам! Как ще нямаме мъже? )смее се) Вулева - Че Адам мъъж ли е? Репортерката - Как ще коментирате слуховете, че сте г3й? Галин - Виж какво, мила! Много бързам ! Пречиш! Репортерката - Активен или пасивен сте? Галин - Много сте нагли от вашето предаване! Не виждаш ли, че бързам! Репортерката - Заради анаболите сте толкова агресивен? Галин върви Репортерката - Или не ви върви с мъжете? Галин влиза в Колата 3 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 2 Report Сподели Публикувано Май 2 преди 1 час , Karma93 каза: Репортерката на Сигнално Жълто - Заради грозното си лице ли носите тази маска? Галин върви Репортерката - Или ботокса ви го биха накриво? Галин върви и обръща посоката Репортерката - Защо в музикалната ви компания няма мъже? Галин - Имаме Адам! Как ще нямаме мъже? )смее се) Вулева - Че Адам мъъж ли е? Репортерката - Как ще коментирате слуховете, че сте г3й? Галин - Виж какво, мила! Много бързам ! Пречиш! Репортерката - Активен или пасивен сте? Галин - Много сте нагли от вашето предаване! Не виждаш ли, че бързам! Репортерката - Заради анаболите сте толкова агресивен? Галин върви Репортерката - Или не ви върви с мъжете? Галин влиза в Колата Чух гласа на репортерката! 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Май 3 Report Сподели Публикувано Май 3 преди 15 часа , asylum каза: Чух гласа на репортерката! Дааа, тая дето Гюр замалко да изцери от остеопороза. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юни 4 Report Сподели Публикувано Юни 4 Dione с първи самостоятелен албум "ШИМЕЙЛКА" и марка сладоледи - Dione Първата поп-фолк певица с артрибут пуска на пазара собствена линия сладоледи които ще се продават първо в кауфланд с най-различни вкусове. Ще ги ядете..... от пръчката.... или пък от кофичката? Как точно - вие решавате. Певицата с артрибут пуска и първият си поп-фолк албум който включва познатите хитове на Dione носещ името "Шимейлка". Очаквайте повече подробности в разгара на лятото, а сега се насладете на различните вкусове и соковете на живота от Dione. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юни 4 Report Сподели Публикувано Юни 4 преди 53 минути, DevilWish каза: Dione с първи самостоятелен албум "ШИМЕЙЛКА" и марка сладоледи - Dione Първата поп-фолк певица с артрибут пуска на пазара собствена линия сладоледи които ще се продават първо в кауфланд с най-различни вкусове. Ще ги ядете..... от пръчката.... или пък от кофичката? Как точно - вие решавате. Певицата с артрибут пуска и първият си поп-фолк албум който включва познатите хитове на Dione носещ името "Шимейлка". Очаквайте повече подробности в разгара на лятото, а сега се насладете на различните вкусове и соковете на живота от Dione. Дионе са прилична марка, не може ли да се наслаждавам на различните вкусове без да ги асоцирам с това недоразумение? 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юни 4 Report Сподели Публикувано Юни 4 преди 57 минути, DevilWish каза: Dione с първи самостоятелен албум "ШИМЕЙЛКА" и марка сладоледи - Dione Първата поп-фолк певица с артрибут пуска на пазара собствена линия сладоледи които ще се продават първо в кауфланд с най-различни вкусове. Ще ги ядете..... от пръчката.... или пък от кофичката? Как точно - вие решавате. Певицата с артрибут пуска и първият си поп-фолк албум който включва познатите хитове на Dione носещ името "Шимейлка". Очаквайте повече подробности в разгара на лятото, а сега се насладете на различните вкусове и соковете на живота от Dione. а ще има ли сладолед с вкус - вкусът на нейния полов член? 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юни 4 Report Сподели Публикувано Юни 4 преди 2 минути, Andrew Cunanan. каза: а ще има ли сладолед с вкус - вкусът на нейния полов член? Няма пазар за такъв продукт, хората си повръщат преспокойно само като чуят заглавието му, дори снимка не е нужна. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юни 4 Report Сподели Публикувано Юни 4 Току що, Lelqtian каза: Няма пазар за такъв продукт, хората си повръщат преспокойно само като чуят заглавието му, дори снимка не е нужна. То няма потребители и на "музикалното ѝ творчество", доколкото думата "творчество" е уместно употребена за напъните ѝ, но тя не спира да бълва. Ковидът не произведе толкова варианти, колкото тя песни е пуснала от началото на годината. 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юни 4 Report Сподели Публикувано Юни 4 преди 1 час, Andrew Cunanan. каза: а ще има ли сладолед с вкус - вкусът на нейния полов член? Само ако бъде сладко солен-вкус или по-точно вкус на Сирене и Ванилия. преди 1 час, Lelqtian каза: Дионе са прилична марка, не може ли да се наслаждавам на различните вкусове без да ги асоцирам с това недоразумение? Много са добри, но като ги видях преди години първо за нея се сетих. Владетелката на сладоледа! 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юни 4 Report Сподели Публикувано Юни 4 преди 11 минути, DevilWish каза: Само ако бъде сладко солен-вкус или по-точно вкус на Сирене и Ванилия. Много са добри, но като ги видях преди години първо за нея се сетих. Владетелката на сладоледа! Моите съболезнования. И стига си мисджендървал момчето, може да е гнусна история, но нека уважим избрания му пол! 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Karma93 Публикувано Юни 4 Report Сподели Публикувано Юни 4 Козметика вносна - някаква мостра, но пак и пак в лицето си Лакоста 3 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Юни 29 Report Сподели Публикувано Юни 29 Певицата Десислава прави пореден опит да събуди интерес към кариерата си като обяви дует с мистериозна дуетна половинка. Феновете ѝ бързо се втурнаха да сравняват напуканите пети, кривите пръсти и сухите лакти на изкривената в поза пружина тайнствена чалгарка. И както можете да предположите - кандидатки много. Естествено списъка с подгласнички бързо се съкрати след като Мекицата на поп-фолка разяснила, че въпросното добиче можело да пее. Но дали преценката ѝ е правилна е под въпрос, тъй като не отдавна Десислава бичува феновете си като направи песни с цигaнето Лео и травестита Лорена, които имат гласовите данни на разгонени кучета. Ама хайде ще ѝ простим, че е подложила себе си и нас на тези аудио-видео извращения ако обещае никога повече да не се случва. Някои будни граждани, обаче изобщо не се притесниха за това с коя фолк селянка ще ни тормози Десислава този път, тъй като им направи впечатление нещо далеч по-страшно. А именно, че Десислава се е приготвила да се вози в лек автомобил. Веднага последваха сигнали до Национална Сигурност и множество въпроси дали инфраструктурата на нашите пътища би издържала подобен товар. Министерството на Вътрешните Работи излезе с официално изявление, че са изпратили спец отряд на място, които са успели да спрат автомобила от движение преди да има сериозни щети. Някои населени места в България и Турция съобщиха, че е усетен лек трус от магнитуда когато Деси се е качила в автомобила, но няма пострадали. 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 29 Report Сподели Публикувано Юни 29 преди 2 часа , Emanuela.Carey каза: Певицата Десислава прави пореден опит да събуди интерес към кариерата си като обяви дует с мистериозна дуетна половинка. Феновете ѝ бързо се втурнаха да сравняват напуканите пети, кривите пръсти и сухите лакти на изкривената в поза пружина тайнствена чалгарка. И както можете да предположите - кандидатки много. Естествено списъка с подгласнички бързо се съкрати след като Мекицата на поп-фолка разяснила, че въпросното добиче можело да пее. Но дали преценката ѝ е правилна е под въпрос, тъй като не отдавна Десислава бичува феновете си като направи песни с цигaнето Лео и травестита Лорена, които имат гласовите данни на разгонени кучета. Ама хайде ще ѝ простим, че е подложила себе си и нас на тези аудио-видео извращения ако обещае никога повече да не се случва. Някои будни граждани, обаче изобщо не се притесниха за това с коя фолк селянка ще ни тормози Десислава този път, тъй като им направи впечатление нещо далеч по-страшно. А именно, че Десислава се е приготвила да се вози в лек автомобил. Веднага последваха сигнали до Национална Сигурност и множество въпроси дали инфраструктурата на нашите пътища би издържала подобен товар. Министерството на Вътрешните Работи излезе с официално изявление, че са изпратили спец отряд на място, които са успели да спрат автомобила от движение преди да има сериозни щети. Някои населени места в България и Турция съобщиха, че е усетен лек трус от магнитуда когато Деси се е качила в автомобила, но няма пострадали. ❤️ 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юни 29 Report Сподели Публикувано Юни 29 преди 2 часа , Emanuela.Carey каза: Певицата Десислава прави пореден опит да събуди интерес към кариерата си като обяви дует с мистериозна дуетна половинка. Феновете ѝ бързо се втурнаха да сравняват напуканите пети, кривите пръсти и сухите лакти на изкривената в поза пружина тайнствена чалгарка. И както можете да предположите - кандидатки много. Естествено списъка с подгласнички бързо се съкрати след като Мекицата на поп-фолка разяснила, че въпросното добиче можело да пее. Но дали преценката ѝ е правилна е под въпрос, тъй като не отдавна Десислава бичува феновете си като направи песни с цигaнето Лео и травестита Лорена, които имат гласовите данни на разгонени кучета. Ама хайде ще ѝ простим, че е подложила себе си и нас на тези аудио-видео извращения ако обещае никога повече да не се случва. Някои будни граждани, обаче изобщо не се притесниха за това с коя фолк селянка ще ни тормози Десислава този път, тъй като им направи впечатление нещо далеч по-страшно. А именно, че Десислава се е приготвила да се вози в лек автомобил. Веднага последваха сигнали до Национална Сигурност и множество въпроси дали инфраструктурата на нашите пътища би издържала подобен товар. Министерството на Вътрешните Работи излезе с официално изявление, че са изпратили спец отряд на място, които са успели да спрат автомобила от движение преди да има сериозни щети. Някои населени места в България и Турция съобщиха, че е усетен лек трус от магнитуда когато Деси се е качила в автомобила, но няма пострадали. Със сигурност лек автомобил, в който се вози Десислава, вече няма да е лек, а тежкотоварен транспорт! ❤️ 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юли 8 Report Сподели Публикувано Юли 8 Наталиотка - най-новата попфолк надежда, която е готова да покУри с талант и доза скандал НАТАЛИОТКА е новото лице (взето от Татяна), което е готово да покУри попфолк сцената със сила, скандалност и талант. А навярно да прави компания и на Страстната дама Татяна във фитнесите. „С огромно удоволствие и изключителна радост ви представяме новото попълнение в семейството на мюзик Идиотка – Наталотка! Това е нейното истинско име, което ще остане и нейният артистичен псевдоним. Наталиотка ви е позната от нашия конкурс за Сменяеми Глави. Тя е изключително темпераментна, енергична, но и много сладка и сексапилна. Носи в себе си един неукротим дух и скандален чар, от който става ясно, че само гласът в жанра не е важен, но и тайните професии. А може би, Наталиотче още не знае? Наталиотче има необходимия характер, а това е най-важното. Очаквайте нейното представяне и първата й самостоятелна песен и албум "ИДИОТКА". Наталиотка - Идиотка (албум 2025) с първа самостоятелна песен, 67 кавъра на вече пяти песни, и 100 нови поп-фолк песни от Кости, Оцко, Пашев, Даниев Ганев и още нови автори. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 31 Report Сподели Публикувано Август 31 Глория посвети песен и албум на Мария! Намеси и Галена! "Влюбена в ШъМара" новият албум на Втори номер Копита - Глория! Track list: 01.Влюбена в ШъМара 02.Мръсни ланци 03.Просиш боя 04.Насрана стрина 05.50х50 06.Галош с изтекъл срок ft. Галена 07.Простота 08.НашъМари си майстора 09.Търпение 10.Велосипед 11.Плесни фен "Белким съм продала и едно копие благодарение на Галена" - коментира лаконично звездата. Защо я попитахме? -Защото албумът е посветен на Мария. Тя нито връзва много гледания, нито има хит от 100 години, само нови мъже. -Кога излиза "Влюбена в ШъМара"? -Как кога? След няколко чаша... Искам да кажа - часа! Това не го записвай, да не ме хванат в прегрешение! Само чай, мед и плодове - знаеш! Ти не знаеш ли, да ти забия един шЪмар зад врата, белким ти дойде акъла в празната тиква!? Извиняваме се за невежството си, Царице! -Я се разкарай от тука с тоя микрофон! Аз съм Кралица, не Царица! А иначе не ме попитахте за историята на албума, песните, клиповете..... Кажете ни повече. -Първо албума ще излезе на аудио и видео касетка, който може да си го позволи през 2025 година. Подготвила съм и CD, флашка дори с подарък Боксова круша. Албумът ми е символичен.... много символи, много емоция, много истини са вложени вътре. Като Кралица , която раздава шЪмари, исках да спомена, че боксовата круша е символ на Марийка, но ние сме с нея и я подкрепяме. Обичаме те, Марче. Благодаря и на моята скъпа колежка, приятелка която се отзова на поканата от Счетоводителката ми Емилия да участва. Галена, благодаря ти! В тази песен не пея за галоши, както ще си помислите. Бях вдъхновена от моята адашка и бих искала да различават Кралицата. Аз съм само една, а който го оспори - да му отсекът мъдята..... 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 31 Report Сподели Публикувано Август 31 преди 13 минути, DevilWish каза: Глория посвети песен и албум на Мария! Намеси и Галена! "Влюбена в ШъМара" новият албум на Втори номер Копита - Глория! Track list: 01.Влюбена в ШъМара 02.Мръсни ланци 03.Просиш боя 04.Насрана стрина 05.50х50 06.Галош с изтекъл срок ft. Галена 07.Простота 08.НашъМари си майстора 09.Търпение 10.Велосипед 11.Плесни фен "Белким съм продала и едно копие благодарение на Галена" - коментира лаконично звездата. Защо я попитахме? -Защото албумът е посветен на Мария. Тя нито връзва много гледания, нито има хит от 100 години, само нови мъже. -Кога излиза "Влюбена в ШъМара"? -Как кога? След няколко чаша... Искам да кажа - часа! Това не го записвай, да не ме хванат в прегрешение! Само чай, мед и плодове - знаеш! Ти не знаеш ли, да ти забия един шЪмар зад врата, белким ти дойде акъла в празната тиква!? Извиняваме се за невежството си, Царице! -Я се разкарай от тука с тоя микрофон! Аз съм Кралица, не Царица! А иначе не ме попитахте за историята на албума, песните, клиповете..... Кажете ни повече. -Първо албума ще излезе на аудио и видео касетка, който може да си го позволи през 2025 година. Подготвила съм и CD, флашка дори с подарък Боксова круша. Албумът ми е символичен.... много символи, много емоция, много истини са вложени вътре. Като Кралица , която раздава шЪмари, исках да спомена, че боксовата круша е символ на Марийка, но ние сме с нея и я подкрепяме. Обичаме те, Марче. Благодаря и на моята скъпа колежка, приятелка която се отзова на поканата от Счетоводителката ми Емилия да участва. Галена, благодаря ти! В тази песен не пея за галоши, както ще си помислите. Бях вдъхновена от моята адашка и бих искала да различават Кралицата. Аз съм само една, а който го оспори - да му отсекът мъдята..... 🤣🤣🤣искам да чуя тези хитачки: 01.Влюбена в ШъМара 02.Мръсни ланци 04.Насрана стрина 06.Галош с изтекъл срок ft. Галена 08.НашъМари си майстора 11.Плесни фен най-вече 8 🤣🤣🤣 накрая споменава мъдята, но удобно пропуска да каже, че Луна не й даде правата за кавър на хита Лука Мъдичев… 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 31 Report Сподели Публикувано Август 31 преди 27 минути, asylum каза: 🤣🤣🤣искам да чуя тези хитачки: 01.Влюбена в ШъМара 02.Мръсни ланци 04.Насрана стрина 06.Галош с изтекъл срок ft. Галена 08.НашъМари си майстора 11.Плесни фен най-вече 8 🤣🤣🤣 накрая споменава мъдята, но удобно пропуска да каже, че Луна не й даде правата за кавър на хита Лука Мъдичев… Пратила е Луна на ексКурзия до Луната и доволно се възползва, че тя обикаля Луната и ще забрави за "Лука мъдичев"! В клипът на "Насрана стрина" участва и Азис, а режисьор на "Мръсни ланци" ще бъде точно Азис. Галена на "Галош с изтекъл срок", а Люси и Ани Хоанг ще режисират останалите песни от албума. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Август 31 Report Сподели Публикувано Август 31 преди 10 часа , DevilWish каза: Пратила е Луна на ексКурзия до Луната и доволно се възползва, че тя обикаля Луната и ще забрави за "Лука мъдичев"! В клипът на "Насрана стрина" участва и Азис, а режисьор на "Мръсни ланци" ще бъде точно Азис. Галена на "Галош с изтекъл срок", а Люси и Ани Хоанг ще режисират останалите песни от албума. Мръсната циганка Василка и Гюр тракториста да не са откраднали тоя трак от фонотеката на Татяна? преди 11 часа , DevilWish каза: Глория посвети песен и албум на Мария! Намеси и Галена! "Влюбена в ШъМара" новият албум на Втори номер Копита - Глория! Track list: 01.Влюбена в ШъМара 02.Мръсни ланци 03.Просиш боя 04.Насрана стрина 05.50х50 06.Галош с изтекъл срок ft. Галена 07.Простота 08.НашъМари си майстора 09.Търпение 10.Велосипед 11.Плесни фен "Белким съм продала и едно копие благодарение на Галена" - коментира лаконично звездата. Защо я попитахме? -Защото албумът е посветен на Мария. Тя нито връзва много гледания, нито има хит от 100 години, само нови мъже. -Кога излиза "Влюбена в ШъМара"? -Как кога? След няколко чаша... Искам да кажа - часа! Това не го записвай, да не ме хванат в прегрешение! Само чай, мед и плодове - знаеш! Ти не знаеш ли, да ти забия един шЪмар зад врата, белким ти дойде акъла в празната тиква!? Извиняваме се за невежството си, Царице! -Я се разкарай от тука с тоя микрофон! Аз съм Кралица, не Царица! А иначе не ме попитахте за историята на албума, песните, клиповете..... Кажете ни повече. -Първо албума ще излезе на аудио и видео касетка, който може да си го позволи през 2025 година. Подготвила съм и CD, флашка дори с подарък Боксова круша. Албумът ми е символичен.... много символи, много емоция, много истини са вложени вътре. Като Кралица , която раздава шЪмари, исках да спомена, че боксовата круша е символ на Марийка, но ние сме с нея и я подкрепяме. Обичаме те, Марче. Благодаря и на моята скъпа колежка, приятелка която се отзова на поканата от Счетоводителката ми Емилия да участва. Галена, благодаря ти! В тази песен не пея за галоши, както ще си помислите. Бях вдъхновена от моята адашка и бих искала да различават Кралицата. Аз съм само една, а който го оспори - да му отсекът мъдята..... Повече от на боксова круша искам да притежавам и евентуално слушам тоя албум на шЪмар и втори номер копито. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Септември 1 Report Сподели Публикувано Септември 1 преди 6 часа , Lelqtian каза: Мръсната циганка Василка и Гюр тракториста да не са откраднали тоя трак от фонотеката на Татяна? Повече от на боксова круша искам да притежавам и евентуално слушам тоя албум на шЪмар и втори номер копито. По-късно очаквайте още информация за нов албум и сингъл от Анелия. Иначе нищо не са окрали, искали са лично позволение от Татяна и са снимали клипът в нейната тоалетна и фитнес в който тренира. За следващия албум Глория ще я викне, да я снимат и нея. Obeshtavam (by Andrea) 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.