Jump to content

Препоръчани коментари

Тези Торино и ПаЧата се чудят с кого да направят песен. Камелия, Алисия, Преслава, сега дойде ред и на Стораро. Неговата част е поносима, добре пасва на песента, но..... реално хит от "Топ, топ, топ" не е имал. Онова там не знам късмет ли беше, но след толкова години улучи песента си. Тази година да го видим какво ще пусне, че е интересно.

Току що, DevilWish каза:

Тези Торино и ПаЧата се чудят с кого да направят песен. Камелия, Алисия, Преслава, сега дойде ред и на Стораро. Неговата част е поносима, добре пасва на песента, но..... реално хит от "Топ, топ, топ" не е имал. Онова там не знам късмет ли беше, но след толкова години улучи песента си. Тази година да го видим какво ще пусне, че е интересно.

Дай пари е тотален хит, драги

преди 2 минути, asylum каза:

Дай пари е тотален хит, драги

Верно? Е тая песен я имахме и в изпълнение на друго Тони.

Току що, DevilWish каза:

Верно? Е тая песен я имахме и в изпълнение на друго Тони.

За съжаление, на Дачева е забравена. 

преди 3 минути, asylum каза:

За съжаление, на Дачева е забравена. 

Нормално. Публиката днес предпочита Стораро, а и той е активен, слуша се, уважаван е по кръчмите. Има диско хитове. Да, не е като преди 20 години например, но държи фронта.
Мале, ама "Дай, пари" имала 6,5 М. Ами...... какво да кажа. Чак тотален не, но за 2025 доста добре ?!?! Чак съм изненадан! Но нищо общо с "Топ, топ, топ"

преди 51 минути, DevilWish каза:

Нормално. Публиката днес предпочита Стораро, а и той е активен, слуша се, уважаван е по кръчмите. Има диско хитове. Да, не е като преди 20 години например, но държи фронта.
Мале, ама "Дай, пари" имала 6,5 М. Ами...... какво да кажа. Чак тотален не, но за 2025 доста добре ?!?! Чак съм изненадан! Но нищо общо с "Топ, топ, топ"

Гърми от тиктоци и рийлз, лайфове, дискотеки, ташаци и пр

Тия са всеядни - гръцки кавъри, чалга певци, тикток лафчета, регетон, песни за модни марки ... квото дойде. 

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...