Jump to content

Препоръчани коментари

Докато говорим за Маноля,  какво стана с Анелия? Продала ли е поне една трета вече? Мързи ме да я проверявам. Толкова ми е безлична.

преди 7 минути, FikLena каза:

Върви добре има още цял век до концерта

Screenshot_20260315_010053_Opera.jpg

Всъщност върви плачевно. Това е само един от трите сайта, в които се продават билети. Сивите сектори не са разпродадени, а се продават в другите два сайта. 

преди 7 часа , Willy каза:

И какво сега, Ивана и Камелия, уж великите певици, останаха без големи соло концерти в кариерите си, докато поколението след тях ги мачка и с продадени зали и с задържане и хитове.

Каква певица пък е Камелия? 

преди 26 минути, FikLena каза:

2-ра дата

Screenshot_20260315_010659_Instagram.jpg

Какво общо имат Пайнер? Тя още ли е там?

преди 1 час, DarkChild каза:

Каква певица пък е Камелия? 

Какво общо имат Пайнер? Тя още ли е там?

Пайнер са спонсори и медиен партньор на концерта на Емануела. 

преди 25 минути, Willy каза:

Пайнер са спонсори и медиен партньор на концерта на Емануела. 

Може и някаква тяхна шашма да е цялата продажба в рекордно време.

Анелия доста олекна в последните години, много е смешно как е започнала да се хвали сама как е най-добрата във всичко. При конкуренцията на Деса и Емануела, на които това ще са им първите толкова големи концерти, Аня трудно ще продаде залата. Тя вече имаше 2 концерта, не знам какво толкова ново може да предложи. При 5 (?) чалга концерта в Арена през тази година Анелия ми се струва най-безинтересна.

преди 10 часа , DenFevgo каза:

Емануела е клубна плейбек певица, която няма как да продаде концертна зала по-бързо от Преслава, Галена, Софи, Меди, Слави и т.н. Ясно е, че е някаква схема, но каква?

Емануела може да е всякаква, но е певица, а Гюр е аутист, селянка и механизатор в растениевъдството - нито едно от изброените не е свързано с пеене, различно от това в кабинката на трактора, докато оре посевите и спомага развитието на родното земеделие.

преди 4 часа , Gerganafen каза:

Анелия доста олекна в последните години, много е смешно как е започнала да се хвали сама как е най-добрата във всичко. При конкуренцията на Деса и Емануела, на които това ще са им първите толкова големи концерти, Аня трудно ще продаде залата. Тя вече имаше 2 концерта, не знам какво толкова ново може да предложи. При 5 (?) чалга концерта в Арена през тази година Анелия ми се струва най-безинтересна.

Мило, помниш ли, че в някакво интервю през 2014-та Анелия беше казала, че е имал супер успешна година (годината на Ксафника, Феноменална, Не мога да губя, Твоя съм), а Преслава зле си била изиграла картите (в същата година Преслава пусна "Ако утре ме губиш" и "Моето слабо място" и стана Певица на годината), така че тя от няколко десетилетия си живее в паралелна реалност, чиято действителност няма нищо общо с нашата.

Аз си купих билети за концертите на Преса, Галош, Меди, Азо, Софка, предстои да си купя и за Деса, надявам се и за Ема, ако пусне втората дата, че на тази не успях да се доредя, но за Анелия не желая. Скучна, изтъркана, безхитова ми е. Спря да прави секси хитове като "Проба-грешка", "Така ме кефиш", "Яко ми действаш", "Да ти викна ли такси", "Г ъзарка" и залезе.

преди 10 часа , DenFevgo каза:

Емануела е клубна плейбек певица, която няма как да продаде концертна зала по-бързо от Преслава, Галена, Софи, Меди, Слави и т.н. Ясно е, че е някаква схема, но каква?

Сигурно и затова участията на Емануела от години са препълнени и хората чакат на опашки лятото, някакви ботове са сигурно нали?

преди 16 часа , Willy каза:

image.png.4416402318944adb1954b2fda46a917e.png

Маноля онзи ден пусна снимката и вече Джейсън Стейтъм я е изкопирал. Ами истинска кралица! Неслучайно е с 2М истински последователи в Инстаграм, дори световните звезди се вдъхновяват от нея.

Тейлър Суифт чу песните на Емануела и започна да плюе бившите в албуми и ткаа направи кариера, нали @swiftiebe?

преди 15 часа , Willy каза:

Брато, защо не изпеете с Теодора Дърпай я!

Първо в Арената това и "Дъното копай", а после дуетен албум изискваме от тях!

преди 8 часа , DenFevgo каза:

Всъщност върви плачевно. Това е само един от трите сайта, в които се продават билети. Сивите сектори не са разпродадени, а се продават в другите два сайта. 

или:
1) ще го канселира като Рени - ама едвали;
2) ще пее пред полупразна зала и за записа ще пуснат един черен чаршаф отзад, за да не се вижда. Тя има опит в това. Концерта й през 2012-та, който беше с 300 места в зала 3 на НДК, поне половината бяха с покани, концертът в МОЛА през 2014-та също беше с 1/3 празна зала и опъваха чаршафи да не се вижда на записа. Въобще не знам къде е тръгнала, като в момента има по-големи проблеми като липсата на хитове и популярност.

• Spiders
Spotify класация — България 🇧🇬
Дата: 14 Март 2026
Spotify Топ 10 — ежедневна класация
Данни от Spotify Charts. „Слушания/ден" са стриймовете за деня, „Общо" — натрупаните от появата в класацията.
#ПесенСлушания/денОбщоПромянаДни
114 938540 238⏺ 050
2
КУ-КУ
10 5961 125 202⬆️ +294
310 272346 807⬆️ +228
49 7972 424 462⬇️ -2289
5
Габриела
8 5101 075 045⬇️ -2110
68 216853 784⏺ 0102
78 1981 189 944⬆️ +2129
88 157544 198⬆️ +2120
98 06836 497⬇️ -23
107 5849 883 593⬆️ +2569
преди 38 минути, Andrew Cunanan. каза:

Мило, помниш ли, че в някакво интервю през 2014-та Анелия беше казала, че е имал супер успешна година (годината на Ксафника, Феноменална, Не мога да губя, Твоя съм), а Преслава зле си била изиграла картите (в същата година Преслава пусна "Ако утре ме губиш" и "Моето слабо място" и стана Певица на годината), така че тя от няколко десетилетия си живее в паралелна реалност, чиято действителност няма нищо общо с нашата.

Аз си купих билети за концертите на Преса, Галош, Меди, Азо, Софка, предстои да си купя и за Деса, надявам се и за Ема, ако пусне втората дата, че на тази не успях да се доредя, но за Анелия не желая. Скучна, изтъркана, безхитова ми е. Спря да прави секси хитове като "Проба-грешка", "Така ме кефиш", "Яко ми действаш", "Да ти викна ли такси", "Г ъзарка" и залезе.

Така е. Дори не знам защо се бута с концерт точно през тази година, като прави 25 години през 2027-ма.

преди 23 минути, Gerganafen каза:

Така е. Дори не знам защо се бута с концерт точно през тази година, като прави 25 години през 2027-ма.

за да не остане по-назад от А-листърите, към които само тя си мисли, че спада.

Преслава, Галена, Емануела, Цура и Александрова не са спирали да вадят хитове и са много пред нея. Софи дори няма да я коментирам. Дори Емилия е по-успешна това десетилетие, Селина има адска инерция от участия, Киара също + участията в Ергена. 

Анелия не знам дали в топ 10 при жените влиза изобщо.

преди 1 час, Andrew Cunanan. каза:

Туй не беше отдавна - секси хит!

преди 1 минута, asylum каза:

Туй не беше отдавна - секси хит!

доста по-малък хит от Г ъзарка и нищожен в сравнение с Дай ми още и другите й magnum opus-и от ерата до "Зоопарк" вкл.

заради почернянето на косата + Ганев очаквах това да е мегахит, а то се оказа мегафлоп.

преди 10 минути, Andrew Cunanan. каза:

доста по-малък хит от Г ъзарка и нищожен в сравнение с Дай ми още и другите й magnum opus-и от ерата до "Зоопарк" вкл.

Дай ми още не е секси хит. Имам друг е по̀ хит от Гъ з арка, колкото и да мий по-любима. Туй е (дали ще го изпеят и на двата концерта?)

преди 6 часа , Gerganafen каза:

Има си хитове жената

Емануела и Деса само може да си мечтаят за такива соло хитове.

Screenshot_20260315_115648_YouTube.jpg

• Spiders
Класация Popnable — България 🇧🇬
Дата: 15 Март 2026
🔥 №1 в класацията
Azis, Fiki – Ima Li, Nyama Li
306 280
Гледания
⬆️ +2
Промяна
2
Дни в класацията
1
Най-висока позиция (Peak)
Какво означават числата: “Промяна” е движението спрямо предишната класация (⬆️ нагоре, ⬇️ надолу, ⏺ без промяна, 🆕 ново). “Peak” е най-добрата позиция до момента. “Дни в класацията” показва колко дни песента присъства.

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...