Jump to content

Препоръчани коментари

• Spiders
📰 Новини
Талантливата Елизабет ще бъде част от официалните партита на „Евро
Елизабет е сред младите таланти на българската поп сцена, а според класацията на БГ Радио е най-харесваният нов изпълнител. Дебютната й песен „Носталгия“ пък
signalbg • 8 Март 2026
  • Spiders
Класация Popnable — България 🇧🇬
Дата: 8 Март 2026
Статистика и изводи
Тук са обобщени “големите” показатели за класацията — общи импресии, импресии на класацията и брой нови записи. След това виждаш изпълнителите с най-много песни в класацията и песента с най-дълго присъствие.
2 498 033
Импресии на класацията
8 474 004
Общо импресии
1
Нови записи
Изпълнители с най-много песни в класацията
Това е “срез” на изпълнителите, които най-силно присъстват в класацията (брой песни в Top 100).
Azis
9 песни в класацията
Preslava
8 песни в класацията
Medi
7 песни в класацията
Galena
6 песни в класацията
Silver
5 песни в класацията
Dj Damyan
5 песни в класацията
Tsvetelina Yaneva
4 песни в класацията
Djordan
4 песни в класацията
Emanuela
4 песни в класацията
Lidia
3 песни в класацията
Най-дълго присъствие в класацията
3
Текуща позиция
94 615
Гледания
2471
Дни в класацията
1
Peak
⬇️ -1
Промяна
  • Spiders
📰 Новини
Световното сопрано Соня Йончева – гост в „Стартер“ | БГ Радио - Само българска музика!
В понеделник сутрин Симо и Богдана посрещат световноизвестното българско сопрано Соня Йончева в „Пет въпроса в Стартер“. Оперната дива гостува в ...
bgradio • 8 Март 2026
  • Spiders
Доминиране в Топ 20
Доминиране показва дали има изпълнители с много песни в Топ 20 (примерно 3+). Това е сигнал за силна инерция/популярност.

Праг (в Топ 20): 3 песни

Водещи изпълнители
  • Azis — 4 песни
преди 2 часа , Andrew Cunanan. каза:

Алекс, към Галена:
Мамо, Мамо, този чичо прилича на Рамбо, защо не го познавам лично.
Чичото:
image.png.797be8fd3d437fdb978f0258de76ec00.png

Да не ми е сестра брат?

преди 16 минути, Lelqtian каза:

Да не ми е сестра брат?

направо чичо
jony.png

• Spiders
Стабилност
Стабилните песни са тези, които се задържат дълго и почти не променят позицията си (⏺ или минимална промяна).
  • Spiders
📰 Новини
„Гласът на България“ Петя Панева показа очарователната си майка
В Деня на жената - 8 март Петя Панева представи новия си проект, посветен на най-специалната жена в живота на всеки - майката. Песента “Моя майчице една” е
signalbg • 8 Март 2026
преди 17 часа , MizerMusic каза:

Мен малко ме напрягат тези AI новини, не помня как се премахваха, но те реално много спамят! Отделно нищо не се случва в чалгата, дори новите песни, колкото и малко да са на брой минават вяло! А пък големите имена нищо не пускат.

Ами те останаха само старите имена и старите им хитове, в моментна гледат да правят концерти и пари и дори не влагат толкова в много неща. Станаха на по 50 години, някой и 60. Младите имена не виждам да стават за нещо, общо взето това, че няма млади чалгари от калибъра на старите е голям проблем. И през 2005-та слушахме Азис, Деса и Преса и днес отново това са  топ актуалните.. Сега без продуценти  младите няма как да се наложат защото нямат пари за добри проекти.  Едно време можеше да се наложиш и с евтин клип и кавър без права, сега ще станеш за смях. 

Някой знае ли къде я има залата за концерта на МЕДИ ? В сайта на Ивентим не може да се види вече?

• Spiders
📰 Новини
Симона от „Капките“: Този шанс не се дава на всеки, аз имах огромн
Симона, която зрителите на NOVA гледат всеки понеделник в „Като две капки вода“ – „Сезона – Слънце“, притежава голям талант, глас и потенциал според водещата
signalbg • 8 Март 2026
преди 3 часа , asylum каза:

Винаги е била фурия като Галена! Шуменска сила са те двете. 

Само една от двете е от Шумен!

преди 3 часа , Sunlight каза:

Това ме разрева. Много е силно ;(

И мен ме разчувства!

преди 4 часа , Popnable каза:
# Песен Гледания Промяна Дни
1
bulgaria_bulevarda_adam_1772915228.jpg
Adam – BULEVARDA
YouTube🆕 Ново
150 033 🆕 Ново 1
2 114 796 ⬇️ -1 27
3 94 615 ⬇️ -1 2471
4 73 850 ⬇️ -1 85
5 50 860 ⬆️ +88 9
6 49 446 ⏺ 0 14
7 46 972 ⬇️ -1 132
8 45 952 ⬇️ -1 23
9 45 007 ⬇️ -4 44
10 43 540 ⬆️ +4 253
11 42 836 ⬆️ +1 219
12 40 911 ⬇️ -1 59
13 39 193 ⏺ 0 70
14 37 252 ⬆️ +3 360
15 36 839 ⬆️ +5 513
16 36 745 ⏺ 0 99
17 35 604 ⬇️ -8 4
18 34 898 ⏺ 0 288
19 34 759 ⬆️ +2 251
20 33 429 ⬇️ -10 23

Адам детронира Цура и Азис. Време беше поне една компаньонка да случи на комерсиален успех!

преди 3 часа , Sunlight каза:

Това ме разрева. Много е силно ;(

Макар и да не разбирам текста, музиката е много емоционална и влияе много тъжно на ханша ми. Буквално друсам гюбеци и рева.

преди 28 минути, RamaNews каза:
📰 Новини
Симона, която зрителите на NOVA гледат всеки понеделник в „Като две капки вода“ – „Сезона – Слънце“, притежава голям талант, глас и потенциал според водещата
signalbg • 8 Март 2026

Преди 20 години:
"Поп-фолк фурията Симона"
"Чалга звездата Симона"

Сега:
"Симона от "Капките".

image.png.db94eea72014e09b7459e46b45e54686.pngimage.png.93231d23fe7d7d726d3c6850342d3d28.png

Над 5М за 1 месец.

Къде са всички, които обявяваха песента за провал, като излезе?!

• Spiders
📰 Новини
Дюран Дюран пускат на винил албумите „The Wedding Album“ и „Thank You“
На 10 април Дюран Дюран / Duran Duran ще завърнат на винил албумите си „Duran Duran (The Wedding Album)“ от 1993 г. и „Thank You“ от 1995 г. за първи път след
signalbg • 8 Март 2026
преди 51 минути, DarkChild каза:

Само една от двете е от Шумен!

И Галфона е живучкала там, затуй. На Луна й отива да е царица от Плиска и Преслав!

преди 45 минути, Andrew Cunanan. каза:

Преди 20 години:
"Поп-фолк фурията Симона"
"Чалга звездата Симона"

Сега:
"Симона от "Капките".

Прочели са как Гюр е спечила делото за клевета и вече се съобразяват да не обиждат чалга звездите и поп-фолк фуриите на Симона, тракториста да има пръст в едно хубаво, че даже и полезно нещо. Не само да го пъха по дупките си за да демонстрира на неглусливите какво друго може да бъде напъхано там. 

• Spiders
📰 Новини
Попфолк класация 50-те най… 2026 (№11) – ГЛАСУВАНЕ
Гласувайте за 50-те най-харесвани попфолк песни! Избери 3 от попфолк песните, които харесваш най-много в този момент.
signalbg • 8 Март 2026
преди 6 часа , Emanuela.Carey каза:

Ела ле ту менге - чантес, палтес, Луи Витонес

spacer.png

Няма по комплексирана и жалка чалгарка от тази вещица. На 1 март уж случайно си беше сложила мартениците от някаква фенка на същата чанта,да не би случайно да я помислим за бедна. 

преди 23 минути, xroflx9 каза:

Няма по комплексирана и жалка чалгарка от тази вещица. На 1 март уж случайно си беше сложила мартениците от някаква фенка на същата чанта,да не би случайно да я помислим за бедна. 

Друга беше чантата.

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   1 Потребител

• Create New...