Jump to content

Препоръчани коментари

• Spiders
Класация Popnable — България 🇧🇬
Дата: 3 Март 2026
Стабилност
Стабилните песни са тези, които се задържат дълго и почти не променят позицията си (⏺ или минимална промяна).
преди 30 минути, RamaGossips каза:
Клюки
Подготвя много изненади за феновете си
Kliuki.ws • 2 Март 2026

на Лъвов мост или на пиацата пред министерството на земеделието се е завърнала?

Много трябва да се внимава когато влагаш толкова емоция в песента. 

преди 3 минути, Administrator каза:

Магда подготвя концерт в Арена 8888! А, сега де

Ама къде е казвала такова нещо? Шегуваш се, нали?
Аз много я харесвам, като малък ми беше може би в топ 10..... и имам много любими нейни песни, но концерт?

преди 1 минута, DevilWish каза:

Аз много я харесвам, като малък ми беше може би в топ 10..... и имам много любими нейни песни, но концерт?

Ааа, дори големите й фенове не вярват в нея. Как да върви напред? :D 

• Spiders
📰 Новини
Голям ден за Фики Стораро!
Фики Стораро днес навършва 31 години. Той е един от най-изявените попфолк изпълнители от новата генерация с богат арсенал от десетки хитове и многобройни
signalbg • 3 Март 2026
преди 44 минути, Administrator каза:

Ааа, дори големите й фенове не вярват в нея. Как да върви напред? :D 

Ами...... днес няма тотални хитове като Нали ти казах, Море и суша, Случаен флирт от авторските...... или хитовите кавъри като Нямам душа, Хронична липса на любов и Не си сама.

преди 32 минути, RamaNews каза:
📰 Новини
Фики Стораро днес навършва 31 години. Той е един от най-изявените попфолк изпълнители от новата генерация с богат арсенал от десетки хитове и многобройни
signalbg • 3 Март 2026

Хапу биртдей Фики 

преди 56 минути, Administrator каза:

Магда подготвя концерт в Арена 8888! А, сега де

Специално за всички свои фенове Магда ще изнесе концерта си в кабинка 2 на женската тоалетна, намираща се до сектор А3.1, в промеждутъка между 21:30 и 21:32. За всички фенове, желаещи да посетят това знаменателно събитие и да съпреживеят с Магда изпълнението на най-големите й хитове, организаторите са се погрижили да няма вода на 5-те мивки, разположени на 2 метра от мястото на събитието, та си носете мокри кърпички за дизинфекция, след като се облекчите в чест на Магда.

преди 1 час , Andrew Cunanan. каза:

на Лъвов мост или на пиацата пред министерството на земеделието се е завърнала?

Ми не е станала траверс, така че на Лъвов мост ... 

преди 2 минути, Lelqtian каза:

Ми не е станала траверс, така че на Лъвов мост ... 

неин пропуск, така щеше да експандне аудиторията си до поне 2-ма човека.

преди 1 час, DevilWish каза:

Тя може да подготвя концерт, но защо не е обявила чии? Иначе се радвам за нея, че най-накрая е намерила заетост, имаме нужда от организатори на концерти. 

преди 10 часа , Andrew Cunanan. каза:

има мангизи - угажда си. забрави да спомене при лорчето, че има пластика и на пениса.

много пък ни интересува че е сменил дющемето и вече е истински биологичен траверс. 

преди 1 минута, Lelqtian каза:

много пък ни интересува че е сменил дющемето и вече е истински биологичен траверс. 

не го беше сменял, а си беше увеличил пениса 2005-та

преди 23 часа , Andrew Cunanan. каза:

станал е мъжката луна

Но не се е сложил филъри на най-важното място - мозъка ... Иначе с Луна има една съществена разлика - тя се разхубявава, а Василка става все по гнусна мангуста. 

преди 3 минути, Andrew Cunanan. каза:

не го беше сменял, а си беше увеличил пениса 2005-та

Значе е окапал за последните 20 години, затова не се обяснява вече как го е пратапицирал на хралупа, имаща нужда от пълнене ;) 

преди 22 часа , WindWalkerMonk каза:

image.png.69d74aa8243a7ed45e1bbaf533f1a0b2.png

Ako това са съгласните, по - добре в двора у тях. И там ще се сберем. 

image.png

Важното е да има клозет на тоя двор, да не падне голямо стискане ... 

От 2.03.2026 г. от 14:54, Administrator каза:

Ами обърни тенденцията. За февруари - 500 коментара от ботовете срещу 1800+ от потребителите.  Иначе обмислям да пускат по дейли новини/клюки, вместо отделни постове.

Това е с 9млн

Направи им отделна тема за тия новини и друг спам. И цензурай анкетника

преди 4 минути, Lelqtian каза:

Важното е да има клозет на тоя двор, да не падне голямо стискане ... 

Татяна ще направи най-големия концерт в клозета на селския двор в Съединение. Там публиката от крави, козе, овце, кокошки, петли и младежи по галоши ще бъдат много повече от тези в Арена 8888.

Анална жена! Много внимавай какво пееш и не с такова чувство, че накрая става факт! Друг пример освен Андрисла.

тоца има някои яки песни, но почти всичко при нея лъха на евтинджос

преди 6 минути, Andrew Cunanan. каза:

О, да. Аз много харесвам песните в първите два албума. Най-вече Страст в очите и Страстта ми провокирай, Хиляди сълзи и Ти, моя съдба. 

• Spiders
преди 2 часа , Lelqtian каза:

Тя може да подготвя концерт, но защо не е обявила чии? Иначе се радвам за нея, че най-накрая е намерила заетост, имаме нужда от организатори на концерти. 

Смарагдалена, нагалено Самардала, е най-добрата водеща на концерти! 

преди 2 часа , Andrew Cunanan. каза:

Топов хит:

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...