Jump to content

Имали ли сте връзка с женен/омъжена?  

12 потребители гласуваха

Нямате права да гласувате или да виждате резултатите от тази анкета. Ако искате да дадете своя глас, абонирайте се за клуба или темата. Моля, впишете се в сайта или се регистрирайте, за да гласувате в анкетата.

Препоръчани коментари

• Spiders
Изберете най-точното.
Дата: 10 Февруари 2026
Опции за гласуване
1
Да
2
Не
3
Не съм сигурен/а
4
Предпочитам да не отговарям

Гласувай в анкетата по-долу и напиши мнение в коментарите.

Не, но са ми се натискали с халки (моля да не се приема метафорично думата) хахахах 

преди 9 минути, Andrew Cunanan. каза:

че кой изобщо се чука с неженени?

IMG_6110.png

IMG_6110.png

IMG_6126.png

IMG_6127.png

IMG_6128.png

Редактирано от asylum
  • Like 1
преди 12 минути, Administrator каза:

Не, но са ми се натискали с халки (моля да не се приема метафорично думата) хахахах 

А и на мен, тия са много досадни. Я да го духат (без извинение)

Току що, asylum каза:

Много по-добре е с женени, освен ако не се влюбиш пагубно. 

Кое му е по-добре? Те също могат да бъдат токсични и досадни. То и от свалките им личи. Толкова са закъсали и им е писнало от едно и също. Ми разведи се, бе. Егати хората. 

Току що, DevilWish каза:

Кое му е по-добре? Те също могат да бъдат токсични и досадни. То и от свалките им личи. Толкова са закъсали и им е писнало от едно и също. Ми разведи се, бе. Егати хората. 

Ми ако предпочиташ лично пространство без битовизми и ежедневни драми, а само кеф и забавление - идеален вариант е. 

• Like 2
преди 3 минути, asylum каза:

Ми ако предпочиташ лично пространство без битовизми и ежедневни драми, а само кеф и забавление - идеален вариант е. 

От толкова връзки, май съм забравил какво е това.... Но за едно си прав, че там битовизмите и ежедневните драми са много чести и в един момент ти писва. 
Предпочитам да има някакъв баланс. Признавам, че съм водил паралелни връзки (но не с женени).
Да не говорим, че последната връзка в последните години също беше паралелна, но така спира да ти пука.👈
П.С. На мен не ми е пречило да имам лично пространство.... ако партньорът ти много работи. Супер е.🤣

• Haha 1
преди 7 часа , DevilWish каза:

От толкова връзки, май съм забравил какво е това.... Но за едно си прав, че там битовизмите и ежедневните драми са много чести и в един момент ти писва. 
Предпочитам да има някакъв баланс. Признавам, че съм водил паралелни връзки (но не с женени).
Да не говорим, че последната връзка в последните години също беше паралелна, но така спира да ти пука.👈
П.С. На мен не ми е пречило да имам лично пространство.... ако партньорът ти много работи. Супер е.🤣

• Like 1
  • Kiss 1
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...