Jump to content

Дарявате ли за благотворителност?  

14 потребители гласуваха

Нямате права да гласувате или да виждате резултатите от тази анкета. Ако искате да дадете своя глас, абонирайте се за клуба или темата. Моля, впишете се в сайта или се регистрирайте, за да гласувате в анкетата.

Препоръчани коментари

• Spiders
Дарения към кампании/организации/каузи.
Дарявате ли за благотворителност?
Дата: 2 Февруари 2026
Даривате ли за благотворителност?
Опции за гласуване
1
Да, редовно
2
Да, няколко пъти годишно
3
Да, рядко
4
Не
5
Предпочитам да не отговарям

Гласувай в анкетата по-долу и напиши мнение в коментарите.

• Administrator changed the title to Дарявате ли за благотворителност?

Имам месечен абонамент за “благотворителни бисквити”, където парите отиват при хора със специални потребности.

BISKVITKITE.BG

Работилничка „Бисквитките“ е малко социално предприятие, което чрез Вашата подкрепа помага на младежи със специални потребности да работя...

• Thanks 1
преди 2 часа , Lelqtian каза:

Не, предпочитам да получавам. 

Пусни един DMS да те подкрепим.

• Love 1
  • Hug 1
преди 1 час, Emanuela.Carey каза:

Имам месечен абонамент за “благотворителни бисквити”, където парите отиват при хора със специални потребности.

BISKVITKITE.BG

Работилничка „Бисквитките“ е малко социално предприятие, което чрез Вашата подкрепа помага на младежи със специални потребности да работя...

Благодаря мило!!!!🥹💋🫡 заради теб завърших 8 клас!!!

По темата-дарявам пари само на животински организации. От инвалиди,клошари или СОП ме е гнус и не им помагам

Редактирано от xroflx9
  • drunk 1

Да, презирам и то доста хората, които имат възможност да отделят пари да помогнат, а не го правят. 

Ако не отделяш пари, а ако нямаш - време или усилия за благотворителност и помощ за другия, по-добре се хвърли отнякъде. 

• Like 1
  • 3 weeks later...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...