Jump to content

Какъв процент от покупките ви са онлайн?  

13 потребители гласуваха

Нямате права да гласувате или да виждате резултатите от тази анкета. Ако искате да дадете своя глас, абонирайте се за клуба или темата. Моля, впишете се в сайта или се регистрирайте, за да гласувате в анкетата.

Препоръчани коментари

• Spiders
Оценете приблизително за последния месец.
Дата: 2 Януари 2026
Опции за гласуване
1
0% (никога онлайн)
2
1–10%
3
11–25%
4
26–50%
5
51–75%
6
76–100% (почти всичко онлайн)

Гласувай в анкетата по-долу и напиши мнение в коментарите.

1-10%  и то преди години си взехме едни анцунзи, пижамки..... миналата година едно, две неща. Но за храна например, никога. Въпреки, че по принцип съм "ЗА" този тип пазар.

• Like 1

Минимум 2/3 - само неща, които харесвам и не мога да ги открия онлайн, ги търся във физически магазини. Например разни зеленчуци, типове кашкавал и тн. А и спестява супер много време да се редиш в големите вериги.

Пък наскоро бях във Фантастико... ами така са си надули цените, че нЕма да им стъпя пак.  Щом аз, дето рядко гледам и сравнявам цени, ми направи впечатление.

• Like 1

Онлайн ... тоест пазаруване в клозета? Освен наша мома Татяна се надявам да няма други почитатели на такива извращения! 

• Haha 2
преди 27 минути, DevilWish каза:

1-10%  и то преди години си взехме едни анцунзи, пижамки..... миналата година едно, две неща. Но за храна например, никога. Въпреки, че по принцип съм "ЗА" този тип пазар.

И аз така. Храна само от бакалии и маркети. 

• Like 1
  • Thanks 1

Храна- 100% от физически магазини

Техника - 90% онлайн

Дрехи и козметика - 50 на 50

Редактирано от joni
  • Like 2

Плащам на жената, а тя се занимава с малките сметки. Аз мисля само за голямата игра.

• Love 1

Всичко пазарувам онлайн! Най-мразя да ходя по миризливите магазини и да виждам беднячки като @xroflx9

• Love 1
  • skull 1

Онлайн пазарувам доста, предимно козметика, хранителни добавки, дрехи, обувки и аксесоари. Техника също. Хранитерни продукти от физически магазини. 

• Like 2
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...