Jump to content

Препоръчани коментари

преди 8 часа , Sunlight каза:

Един тон хапчета на ден

IMG_20260213_125922_edit_299327608765137.jpg

Мило, това нищо не е. Айде да са оправяш и като ходиш вторник мини през зъботехничето. 

Пробвах и кафявата вафла, и тя е хубава, но бялата е най. 😋 Бих си купила цяла кутия с бялата. 😍 Бялата е толкова вкусна,  лека и пристрастяваща. 😋 

Така, че бялата вафла е топа. 😉😋🥰

преди 17 минути, Sunlight каза:

Пробвах и кафявата вафла, и тя е хубава, но бялата е най. 😋 Бих си купила цяла кутия с бялата. 😍 Бялата е толкова вкусна,  лека и пристрастяваща. 😋 

Обичаш си бяло от Коце ти, палавница си си! 

преди 16 минути, Sunlight каза:

С бял крем от… кокаин

преди 5 минути, WindWalkerMonk каза:

Обичам бял шоколад с кокос и Коце. 😋🥰

преди 7 минути, WindWalkerMonk каза:

IMG_20260214_111420.jpg

IMG_20260214_111608.jpg

преди 10 минути, Sunlight каза:

Много се пикае от тези хапчета по цял ден. 

Taka се чистиш бе коте - ето поздрав за теб:

https://youtu.be/GdyDn8KBXCI?si=lI0cIR34ge-b0C_O

преди 10 минути, WindWalkerMonk каза:

Taka се чистиш бе коте - ето поздрав за теб:

https://youtu.be/GdyDn8KBXCI?si=lI0cIR34ge-b0C_O

Да, ама ме боли кръста. Със системите и инжекциите беше добре ама сега си усещам вдясно , че ме боли на кръста. 

Аз през 2 г все влизам в болница за нещо.

преди 53 минути, Sunlight каза:

Да, ама ме боли кръста. Със системите и инжекциите беше добре ама сега си усещам вдясно , че ме боли на кръста. 

Аз през 2 г все влизам в болница за нещо.

Mного те тормозят бе, Коце да ти помогне нещо с работата да ти е леко и мангизи да падат ей тъй. А не да се перчи с циганина Умрех Стругару. 

преди 2 часа , Sunlight каза:

IMG_20260214_111420.jpg

IMG_20260214_111608.jpg

Много смачкани тези вафли. И не виждам вкус на кокаин, уиски или потта на Фънки.

преди 3 часа , Sunlight каза:

С вкус на кокос ли е тая бялата? Сериозно питам?
Аз пък преди малко ядох един страхотен сладолед вътре с бял шоколад и вкус на чийзкейк и малина - като каза бял шоколад.  :D 
Ако ядях захар сигурно щях да пробвам да видя за какво става дума. На мен кафявата вафла от снимката ми изглежда по-вкусна, но аз по принцип си обичам тъмен шоколад. Белия шоколад на сладолед обаче е нещо уникално. Особено пък този който ми подариха от днес..... получих от всички видове, но другите два вида съм ги ял, та този ми хареса най-много. Иначе съм фен най-вече на шоколадов сладолед.

преди 40 минути, Andrew Cunanan. каза:

Много смачкани тези вафли. И не виждам вкус на кокаин, уиски или потта на Фънки.

На мен ми бият на тия "Хипер". Може би са същите? Точно за тях се сетих.

преди 42 минути, Andrew Cunanan. каза:

От болницата ги нося, затова. Бялата е много яка. 😋

преди 3 минути, DevilWish каза:

На мен ми бият на тия "Хипер". Може би са същите? Точно за тях се сетих.

Специално за @Kitty - вафла "Хитлер" с крем "Холокоста".

преди 4 минути, DevilWish каза:

С вкус на кокос ли е тая бялата? Сериозно питам?
Аз пък преди малко ядох един страхотен сладолед вътре с бял шоколад и вкус на чийзкейк и малина - като каза бял шоколад.  :D 
Ако ядях захар сигурно щях да пробвам да видя за какво става дума. На мен кафявата вафла от снимката ми изглежда по-вкусна, но аз по принцип си обичам тъмен шоколад. Белия шоколад на сладолед обаче е нещо уникално. Особено пък този който ми подариха от днес..... получих от всички видове, но другите два вида съм ги ял, та този ми хареса най-много. Иначе съм фен най-вече на шоколадов сладолед.

Не ме кефи сладолед с чийзкейк и малина. 

А бялата е много по-вкусна- с бял шоколад и кокос. Уникална е. 😋

преди 1 час , Sunlight каза:

Не ме кефи сладолед с чийзкейк и малина. 

А бялата е много по-вкусна- с бял шоколад и кокос. Уникална е. 😋

И аз бях скептичен, но този специално ме изненада. ❤️ 
Кокос харесвам. Кафявата каква е? Като тия хипер ли?

преди 51 минути, DevilWish каза:

И аз бях скептичен, но този специално ме изненада. ❤️ 
Кокос харесвам. Кафявата каква е? Като тия хипер ли?

Не мога да я определя точно. Макар да обичам шоколад, бялата си ми е най. 🥰 

Като гледам всички харесват бялата, както и Коце. 

преди 3 минути, Sunlight каза:

Не мога да я определя точно. Макар да обичам шоколад, бялата си ми е най. 🥰 

Като гледам всички харесват бялата, както и Коце. 

Готина идея за опаковка и са големи :D 
0024577_vafla-bate-koce-50gr24br-kafv-okolad-cena-za-kuti.gif
%D0%91%D1%8F%D0%BB%D0%B0%D1%82%D0%B0_%D0%B2%D0%B0%D1%84%D0%BB%D0%B0_%D0%BD%D0%B0_%D0%B1%D0%B0%D1%86%D0%B5_%D0%9A%D0%BE%D1%86%D0%B8-removebg-preview-Copy.png?v=1770656630

преди 56 минути, DevilWish каза:

Готина идея за опаковка и са големи :D 
0024577_vafla-bate-koce-50gr24br-kafv-okolad-cena-za-kuti.gif
%D0%91%D1%8F%D0%BB%D0%B0%D1%82%D0%B0_%D0%B2%D0%B0%D1%84%D0%BB%D0%B0_%D0%BD%D0%B0_%D0%B1%D0%B0%D1%86%D0%B5_%D0%9A%D0%BE%D1%86%D0%B8-removebg-preview-Copy.png?v=1770656630

И тениски ще има. 😊

преди 2 минути, Sunlight каза:

И тениски ще има. 😊

Значи тече усилена подготовка за концерта. Интересно ми е кои дуети точно ще пее. С Преслава Сладкото зло и Не ми пречи просто са ми задължителни ❤️ 

преди 23 минути, DevilWish каза:

Значи тече усилена подготовка за концерта. Интересно ми е кои дуети точно ще пее. С Преслава Сладкото зло и Не ми пречи просто са ми задължителни ❤️ 

Аз вярвам, че ще направи уникален концерт. Няма да има само пеене, защото той никога не е бил само концерт да е с пеене. Ще има и забавни моменти  Анди ще участва. Рачков ще му е водещ. Отстрани може да изглежда, че е прост и да се лигави, но той е много интелигентен и много разбира от музика. Той е много раним и чувствителна душа и страшно добър. Който е допуснал до себе си е голям късметлия. Сигурна съм, че концерта му ще е много по-хубав от този на Азис. 

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...