Jump to content

Препоръчани коментари

Как ме посрещнаха днес в салона за маникюр. Вафлите бяха купени за мен от салона. 

Маникюристката ги купила вафлите специално за мен..

Сега чакам при зъболекаря.

IMG_20260319_160051.jpg

IMG_20260319_103552.jpg

преди 25 минути, Sunlight каза:

Как ме посрещнаха днес в салона за маникюр. Вафлите бяха купени за мен от салона. 

IMG_20260319_160051.jpg

IMG_20260319_103552.jpg

E kaто й пълниш гушата. 

преди 6 минути, WindWalkerMonk каза:

E kaто й пълниш гушата. 

Ако толкова я уважаваха, щяха да и вземат бели фафли, как така не знаят че ги харесва повече! Дано им тресне ножа другия път. 

преди 4 минути, Lelqtian каза:

Ако толкова я уважаваха, щяха да и вземат бели фафли, как така не знаят че ги харесва повече! Дано им тресне ножа другия път. 

Ама тя Туцето е известна, и ти знаеш, че ножа ще играе. Така требе! Респект всява жената. 

преди 1 час , Lelqtian каза:

Жената не знаеше за бялата вафла. Ние не сме се виждали с нея като излязоха вафлите, тъй като когато се появиха аз влязох в болницата и 2 месеца не можах да ходя при нея на маникюр. Но жената си заслужава всичко- старае се винаги и изпипва всичко до най-малкия детайл. 

Приключих и със зъба сега. Много хора имаше. Сложи пломбата, взе 15 евро и край с мъките. Утре съм на обяд на фризьор и вече можем да пътуваме за София после. :P

Рики сега обяви нова страна: 21 юни в Италия. 

преди 5 часа , Sunlight каза:

Рики сега обяви нова страна: 21 юни в Италия. 

И айде Ренгена да те заведе, хем екскурзия, хем Рики ... 

преди 16 часа , Sunlight каза:

IMG_20260319_160051.jpg

IMG_20260319_103552.jpg

За вафлите супер ама какъв е тоя гаден маникюр ? Формата е прекалено голяма и квадратна, цвета е ок

преди 5 часа , swiftiebe каза:

За вафлите супер ама какъв е тоя гаден маникюр ? Формата е прекалено голяма и квадратна, цвета е ок

Явно не разбираш от френски маникюр и че има всякакви форми на маникюр. И квадратната форма е най-подходяща за френски. Има бадем, обла, остри-няколко вида форми за нокти има. Перфектен ми е френския.

И във фризьорския салон ме изненадаха.

Имам яката коса отново.

И съм готова за утре. 😍

IMG_20260320_103644.jpg

058b95002deaaa8ff3bfd8780f34b4eb_0.jpeg

IMG_20260320_152126.jpg

преди 1 минута, Sunlight каза:

Явно не разбираш от френски маникюр и че има всякакви форми на маникюр. И квадратната форма е най-подходяща за френски. Има бадем, обла, остри-няколко вида форми за нокти има. Перфектен ми е френския.

Имам яката коса отново.

И съм готова за утре. 😍

IMG_20260320_103644.jpg

IMG_20260320_152126.jpg

Прати някоя фафла у ОАЕ, еее 🤭

Редактирано от asylum
преди 5 часа , swiftiebe каза:

И формата не е голяма, а имам перфектна нокътна плочка са ми казали нещо, което на някои жени им липсва и нямат изобщо нокти. 

преди 6 минути, Sunlight каза:

Косата стана мега яка  😍

IMG-d1a54e48de48a6f49b0cfa0f9f3e1215-V.jpg

IMG-38e504357b15cbede8eeeec3a566a73c-V.jpg

супер си,мила, може да заместваш Валя по участия

наркото само теб ще гледа от сцената

преди 1 час, Sunlight каза:

Имам яката коса отново.

И съм готова за утре. 😍

IMG_20260320_103644.jpg

IMG_20260320_152126.jpg

Тя е най-подходяща за френски, но не и за твоята ръка !!! Пробвай форма бадем 

преди 14 минути, swiftiebe каза:

преди 14 минути, swiftiebe каза:

Много разбираш ти. Нищо няма да пробвам. Тази форма ми харесва и лично маникюрисрката ми  е казала, че е подходяща за мен, защото имам перфектната нокътна плочка. И имам най-добрата маникюристка-украинка, която изпипва всичко от до за разлика от българските маникюристки, които нямат нито качество, нито продуктите, които ползват само украинките. Пък ти си пиши глупости. 

преди 25 минути, swiftiebe каза:

Ей ся ша ти тресни ножа по плота!

преди 6 минути, asylum каза:

Ей ся ша ти тресни ножа по плота!

Не приема градивни критики тая червенокосата откачалница . Ама нека, то на единия и нокът мога спокойно да седна да изпия едно кафе !!

преди 1 час , fengergana каза:

супер си,мила, може да заместваш Валя по участия

наркото само теб ще гледа от сцената

Валя да я замести в миялното за да може да отиде Танчето я на Коце, я на друга екскурзия ... 

Който си разбира от хубавото си разбира. Други пък ми казаха, че косата ми е много яка и ноктите. И косата не е червена, а е патладжан. Вишнево е и има 2 цвята в нея щото имам и кичури направени, не е един цвят. На тъмно е една, на слънчева светлина друга.

преди 2 часа , swiftiebe каза:

Не приема градивни критики тая червенокосата откачалница . Ама нека, то на единия и нокът мога спокойно да седна да изпия едно кафе !!

мили, ти си една истинска 

преди 1 час , Sunlight каза:

Който си разбира от хубавото си разбира. Други пък ми казаха, че косата ми е много яка и ноктите. И косата не е червена, а е патладжан. Вишнево е и има 2 цвята в нея щото имам и кичури направени, не е един цвят. На тъмно е една, на слънчева светлина друга.

Щом постваш доброволно остави хората да имат мнение . За косата дори не ми се коментира. Патладжана отдавна е демоде, ама щом те кефи !!

преди 4 минути, swiftiebe каза:

Щом постваш доброволно остави хората да имат мнение . За косата дори не ми се коментира. Патладжана отдавна е демоде, ама щом те кефи !!

и аз смятам, че маникюрът с бадемова форма е много по-естетически издържан от онези правоъгълни картали.

преди 9 минути, swiftiebe каза:

Я си гледай работата. И бадем е отврат- никога не съм харесвала тази форма. То бива хейт ама чак толкоз  Коце много ми харесва косата всеки път. Мнението ти не е важно.

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...