Jump to content

Препоръчани коментари

• Spiders
Класация Popnable — България 🇧🇬
Дата: 26 Януари 2026
Движещи се позиции
“Движещи се” показва песните с най-голямо изкачване (⬆️) и най-голям спад (⬇️) спрямо предишната класация.
⬆️ Най-голямо изкачване (Top 5)
#ПесенГледанияПромянаДни
7113 326⬆️ +15717
3024 895⬆️ +14134
4118 957⬆️ +141069
7312 979⬆️ +14513
7812 615⬆️ +12541
⬇️ Най-голям спад (Top 5)
#ПесенГледанияПромянаДни
9211 762⬇️ -18199
10011 302⬇️ -18425
5616 227⬇️ -171676
8612 120⬇️ -17247
9511 560⬇️ -15276
  • Отговори 1,9k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

• Spiders
📰 Новини
Голямата звезда Йорданка Христова разкрива строго пазени лични тайни
Голямата звезда на българската музика Йорданка Христова разкрива строго пазени тайни от личния си свят в своята биографична трилогия "Изповед". Певицата е
signalbg • 26 Януари 2026
  • Spiders
Статистика и изводи
Тук са обобщени “големите” показатели за класацията — общи импресии, импресии на класацията и брой нови записи. След това виждаш изпълнителите с най-много песни в класацията и песента с най-дълго присъствие.
2 341 812
Импресии на класацията
7 926 222
Общо импресии
1
Нови записи
Изпълнители с най-много песни в класацията
Това е “срез” на изпълнителите, които най-силно присъстват в класацията (брой песни в Top 100).
Azis
8 песни в класацията
Galena
7 песни в класацията
Preslava
7 песни в класацията
Medi
7 песни в класацията
Fiki
5 песни в класацията
Lidia
4 песни в класацията
Dj Damyan
4 песни в класацията
Silver
4 песни в класацията
Emanuela
3 песни в класацията
Tsvetelina Yaneva
3 песни в класацията
Най-дълго присъствие в класацията
5
Текуща позиция
61 934
Гледания
2430
Дни в класацията
1
Peak
⏺ 0
Промяна

Преслава да не се е разделила с Павел? Няма го на никакви снимки отдавна. На почивка ходи само с Паола.

• Spiders
📰 Новини
„Голяма сватба“ прати на призовата позиция Християна Пенева с оркес�
Оркестър "Елхово" и Християна Пенева стъпиха на първото място във "Фолклорна палитра" с песента „Голяма сватба“, която получи най-силна подкрепа от читателите
  • Spiders
📰 Новини
Борис Дали и Преслава изненадват заедно във „Всеки момент“ / Вид�
Борис Дали и Преслава изненадаха със съвместния си сингъл "Всеки момент". Видеоклипът направи премиера в онлайн канала Boris Dali Official.
преди 50 минути, DarkChild каза:

Преслава да не се е разделила с Павел? Няма го на никакви снимки отдавна. На почивка ходи само с Паола.

Не са се разделили, просто той не обича тя да качва снимки с него. И минали години като ходят по почивки той рядко се показва в нейни снимки и клипове.

• Spiders
Стабилност
Стабилните песни са тези, които се задържат дълго и почти не променят позицията си (⏺ или минимална промяна).
преди 1 час , DarkChild каза:

да, трактористът се тряска с мен!

а мами постоянно се качва с тази, време е за лесбийски хит!!!!

IMG_8428.jpeg

• Spiders
  • Spiders
📰 Новини
Попфолк класация 50-те най… 2026 (№5) – ГЛАСУВАНЕ
Гласувайте за 50-те най-харесвани попфолк песни! Избери 3 от попфолк песните, които харесваш най-много в този момент.
преди 20 минути, fengergana каза:

да, трактористът се тряска с мен!

а мами постоянно се качва с тази, време е за лесбийски хит!!!!

IMG_8428.jpeg

Уточнявай се като се тряскаш с трактористи, защото под това заглавие тука знаем само един и става няква лесбисйка история! 

преди 4 часа , Administrator каза:

И какво като има хит, два и десет?

Проблемът на Фики е, че си се поставя като мултифункционален изпълнител. Особено след като спечели капките. Е, не е толкова универсален. И всичко представено извън чалгата му е посредствено и неестествено поднесено.  

Да, Евровизия не е за него, докато наистина не намери истински поп хит.

Той не само си се поставя ами и многократно през годините самия той се провъзгласи за такъв. 

Трябва ни нов Издислав, за да разбие това твърдение. 🤣

Screenshot_20260126_164733_Samsung Internet.jpg

преди 8 минути, fengergana каза:

нов хит: Райна!!!!

IMG_8431.jpeg

Не ми барайте авторските песни, барайте себе си! - Райние, изпълнителка на турски фолклор 

преди 32 минути, asylum каза:

Когато уан хит уондърката взимаща интервюто има по-интересна музикална кариера от продажния наркоман представящ се за певиц. 

ниското грозно квазимодо със смешната перучка и в "На кафе" се набутало за малко реклама.

преди 6 часа , Runevski каза:

Преди “Чупката” има пуснати цели 10 песни, просто от Пайнер не са посмели да и пуснат албум все още, защото сред тях няма хит. За това не са наливали и в клипове. Иначе щеше да има цял албум преди “Чупката”. А преди “Душата ми крещи” гледам, че са 17. Бтв, само за 2005 е пуснала 8 песни.

Не е като да не е опитвала и за това да е била на нивото на Биляна. :derisive: Даже нейните първи 4 клипирани песни са по-успешни към онзи момент - “Не можеш да избягаш”, “Жар върху лед”, “Имаш много, даваш малко” и “Любовта ме промени”, че и следващата “Кой ти каза”.

Даниела по-успешна от Преслава, Биляна - от Галена. :roll1:

• Spiders
📰 Новини
Алекс Робов след бурната раздяла с модела Анджелина: Аз съм едно момче
Попфолк изпълнителят Алекс Робов споделя любопитни моменти от своя творчески път и личния си свят. В поредния епизод на подкаста „На по чашка с Глория“ той
преди 1 час , fengergana каза:

нов хит: Райна!!!!

IMG_8431.jpeg

Едни от най-големите й хитове евър - Гасне пламък, Хиляди жени, Ти ме лъжеш най-добре и сие са кавъри.

преди 1 час , Lelqtian каза:

Не ми барайте авторските песни, барайте себе си! - Райние, изпълнителка на турски фолклор 

Марче вече е възпяла самобарането.

Редактирано от Andrew Cunanan.

Ужасна песен, но беше голям хит на времето. Добре, че са я качили. Да бяха качили първата версия на клипа.

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...