Jump to content

Препоръчани коментари

Жана Софи Маринова Бергендорф

WWW.INSTAGRAM.COM

346 likes, 69 comments - bulgari_restaurant_club on January 23, 2026: "🫶 Петък вечер в “Българи” с Жана Бергендорф!".

• Отговори 1,9k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

• Spiders
преди 1 час , asylum каза:

Новите глави вече ги поръчват наедро, иначе не си обяснявам как Бони е давала интервю сама на себе си. 

преди 18 минути, Lelqtian каза:

Новите глави вече ги поръчват наедро, иначе не си обяснявам как Бони е давала интервю сама на себе си. 

Станала е ръбеста като

Gigachad-es-un-meme-de-internet.webp

преди 4 часа , Sunlight каза:

Най- накрая ще видя Нямаш мене на концерта на Коце. 

но няма да чуеш и видиш дуетите с жената,която не го остави само с черна роза и педофилската песен за 8ми клас!!!! А ми обеща да го нашмъркаш допълнително като му ходиш по участията като преславината петя и да го навиеш да я покани!!!!

преди 5 часа , FikLena каза:

Коментирахте ли това?

Гавра с киното

Флоп дал заглавие на филма. Лияно, Лияно..... в музиката си флегматична, филм тръгна да правиш. Смях!

преди 4 часа , RamaNews каза:
📰 Новини
Мария и Магдалена Филатови зарадваха почитателите си с нов музикален проект. Очарователните близначки представиха своя версия на фолклорния бисер "В градина
signalbg • 25 Януари 2026

АХАХАХАХАХХАХАХААХА, ама те и гласовете им са най-големия бисер!

преди 5 часа , RamaNews каза:
📰 Новини
Емрах се разгневи заради отпадането на брат му Фики националната селекция за българския представител в "Евровизия 2026". В социалните мрежи малкият син на
signalbg • 25 Януари 2026

Както винаги ромски изказвания, написани неграмотно. 

Да се види колко е харесван Фики всъщност. Пак му се привидя расизъм. Абе, вашата сестра по етнос - Роксана - се класира. Кой му е виновен на Фики, че представи Сандокан мале с двата ножа на фолклорен тон и развален английски? 

Гърбава песен. Слаба концепция. То не става само да туриш носия и да просиш патриотичен вот. Имаше поне 5 изпълнения, дето се заиграваха с народната музика. 

Въобще който е навил Фики да пее тоя буламач е за съд. :D А ако сам се е пренавил, че тази песен е шедьовър - лошо, че няма обективни хора около себе си да го вкарат в 2026.

• Spiders
Клюки
Скандал в залата: Мира Добрева атакува концерта на Никос Вертис и разпали феновете
По думите ѝ още началото е било белязано от дълго и напрегнато чакане, което е изнервило публиката в залата
Blitz.bg • 25 Януари 2026

Топа, топа в ръцете си държеше!
Топа, топа - ти гадняр с нея беше!
Може да бъде изображение с играчка
Андреа - днес! ❤️ 

Радват ме нервите кризи на Стораровци. Докарват ме до душевен орг.зъм:3fdb8960598fa63e:

преди 2 часа , xroflx9 каза:

@fengergana пропуснала си този Хит мила!!!!!

IMG-5868.jpg

Като пенсионерка

А ти как го изрови от преди 4 лета?

преди 5 часа , Administrator каза:

Както винаги ромски изказвания, написани неграмотно. 

Да се види колко е харесван Фики всъщност. Пак му се привидя расизъм. Абе, вашата сестра по етнос - Роксана - се класира. Кой му е виновен на Фики, че представи Сандокан мале с двата ножа на фолклорен тон и развален английски? 

Гърбава песен. Слаба концепция. То не става само да туриш носия и да просиш патриотичен вот. Имаше поне 5 изпълнения, дето се заиграваха с народната музика. 

Въобще който е навил Фики да пее тоя буламач е за съд. :D А ако сам се е пренавил, че тази песен е шедьовър - лошо, че няма обективни хора около себе си да го вкарат в 2026.

Абе, квото и да си говорим, нито някой от селекцията, нито някой от журито има толкова голям хит:

Но не мисля, че Фики има заклета фенска маса, която да го подкрепя и бута напред. Ако изкара силна песен - генералната публика я прави хит, ако е слаба - си е флоп. Тук нацели на скала и нещата не се получиха. Не смятам, че Евровизия му е необходима. Да се съсредоточи върху селекцията на песни за сингли, че напоследък след 2022-ра пак е на дъното на популярността си.

преди 3 часа , xroflx9 каза:

IMG-5868.jpg

Райна: "Допушиха ми се цигари"
Айфонът й: "Допушиха ми се цигани".
images?q=tbn:ANd9GcQqynzcTzRxdJBxV8GXaom

преди 12 часа , Willy каза:

Счети викала на децата си коконът-чета! 🥥💀💀

Трябваше да им вика:
калкулатор-чета
елчи-ци
смета-лца

• Spiders
Клюки
Галена разкри много срамна история, която е белязала живота й
„Много се притесних и дълго време не си показвах лицето, въпреки че всички вече бяха забравили“, разказва днес певицата с усмивка
Blitz.bg • 25 Януари 2026
преди 9 часа , fengergana каза:

но няма да чуеш и видиш дуетите с жената,която не го остави само с черна роза и педофилската песен за 8ми клас!!!! А ми обеща да го нашмъркаш допълнително като му ходиш по участията като преславината петя и да го навиеш да я покани!!!!

Отдавна е казал, че тя няма да участва. 

преди 5 часа , xroflx9 каза:

IMG-5868.jpg

не съм, качвано е тук, а и класа_ции го беше качил вчера на стори.

И не е от преди 4, а сигурно 10г

Току що, Sunlight каза:

Отдавна е казал, че тя няма да участва. 

да, но аз те пратих на тайна мисия!!!

ще пуснем с мами фалшив сигнал за бомба и ще му провалим плейбешкия концерт!!! седни до аварийните изходи, за да избягаш първа 😘

От 22.01.2026 г. от 21:44, Willy каза:

Абе дори и да се съгласим че дебюта й е 2003, преди Чупката има точно четири клипа, а тук се изкарва все едно е бълвала като луда преди първият хит. Истински бутаните и налагани тогава са имали толкова за два месеца.

Преди “Чупката” има пуснати цели 10 песни, просто от Пайнер не са посмели да и пуснат албум все още, защото сред тях няма хит. За това не са наливали и в клипове. Иначе щеше да има цял албум преди “Чупката”. А преди “Душата ми крещи” гледам, че са 17. Бтв, само за 2005 е пуснала 8 песни.

Не е като да не е опитвала и за това да е била на нивото на Биляна. :derisive: Даже нейните първи 4 клипирани песни са по-успешни към онзи момент - “Не можеш да избягаш”, “Жар върху лед”, “Имаш много, даваш малко” и “Любовта ме промени”, че и следващата “Кой ти каза”.

преди 25 минути, Runevski каза:

Преди “Чупката” има пуснати цели 10 песни, просто от Пайнер не са посмели да и пуснат албум все още, защото сред тях няма хит. За това не са наливали и в клипове. Иначе щеше да има цял албум преди “Чупката”. А преди “Душата ми крещи” гледам, че са 17. Бтв, само за 2005 е пуснала 8 песни.

Не е като да не е опитвала и за това да е била на нивото на Биляна. :derisive: Даже нейните първи 4 клипирани песни са по-успешни към онзи момент - “Не можеш да избягаш”, “Жар върху лед”, “Имаш много, даваш малко” и “Любовта ме промени”, че и следващата “Кой ти каза”.

Ама те май са пуснати в дебютния й албум, без Можеш ли?
1.Може ли
2.Само миг
3.Дъждовно реге
4.Лъжец
5.Екстаз
6.Тайната обич
7.Ало, тук ли си? с Милко ???
8.Ангел по лице-дявол по сърце
9.Не си отивай
10.Харесвам те

За тези ли говориш?
Чужди мисля, че беше нова в албума? Пя я заедно с Чупката в Раднево, мисля

преди 5 часа , Andrew Cunanan. каза:

Абе, квото и да си говорим, нито някой от селекцията, нито някой от журито има толкова голям хит:

Но не мисля, че Фики има заклета фенска маса, която да го подкрепя и бута напред. Ако изкара силна песен - генералната публика я прави хит, ако е слаба - си е флоп. Тук нацели на скала и нещата не се получиха. Не смятам, че Евровизия му е необходима. Да се съсредоточи върху селекцията на песни за сингли, че напоследък след 2022-ра пак е на дъното на популярността си.

И какво като има хит, два и десет?

Проблемът на Фики е, че си се поставя като мултифункционален изпълнител. Особено след като спечели капките. Е, не е толкова универсален. И всичко представено извън чалгата му е посредствено и неестествено поднесено.  

Да, Евровизия не е за него, докато наистина не намери истински поп хит.

• Spiders
Класация Popnable — България 🇧🇬
Дата: 26 Януари 2026
Топ 20 — моментна снимка
Това е списък с водещите позиции. Колоната “Промяна” показва движението спрямо предишната класация.
#ПесенГледанияПромянаДни
1114 842⏺ 06
283 123⬆️ +23
379 581⬇️ -13
475 646⬇️ -144
561 934⏺ 02430
651 670⏺ 029
750 402🆕 Ново1
847 925⏺ 0212
946 496⬇️ -291
1044 684⬇️ -158
1140 526⬆️ +68
1237 821⬆️ +318
1336 994⬇️ -3178
1436 211⬇️ -382
1535 522⬆️ +146
1635 239⬇️ -4210
1735 026⬇️ -4319
1834 447⬇️ -4472
1931 173⬇️ -125
2030 006⏺ 070
преди 6 часа , DarkChild каза:

Като пенсионерка

А ти как го изрови от преди 4 лета?

Ползвам интернета на Фиклена!

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...