Jump to content

Препоръчани коментари

• Spiders
Клюки
Коя е Арабела в живота на Азис?
Малко хора знаят, че зад добрия немски на Азис стои… една телевизионна водеща.
HotNews.bg • 20 Януари 2026
  • Отговори 1,9k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Видяхте ли как Десита пее Губя те бавно...? Ужасна е. Толкова равно гласче има. Като пресипнал вълк. Не знаех, че е толкова слаба певица. Е, поне не е фалшиво. Но такива гласове - темброве - с годините се прецакват - Мария и Камелия са пример.

По скоро ще си забия по един добре подострен молив във всяко ухо и око отколкото да гледам или слушам Дрисита. 

преди 4 часа , Andrew Cunanan. каза:

това си е ТВ версия.

Интересно защо си е почернила косата, като с този си ход заприличва на бедна кибритопродавачка от крайните квартали. 

Това прилича на диванчето от Фолкмаратон? Иначе песента е супер яка.  Авторска ли е?

преди 4 часа , Andrew Cunanan. каза:

С това даде заявка да изплува от Я група, но не беше постоянна и си остана там.

Тя още с "Нейните неща" и "Чуждо тяло" даде заявка, но после пусна само "Все си ти" и нищо не се получи, а имаше шансове.

Преслава е казала, че са си избирали кавърите. Ето това е доста добро на Индира Радич, но и на Валя песента е добра. Можеше да снима "Събличай ме бавно" както все говореше и тази и някак си да е малко по-постоянна още през 2005-2006 година. Щеше да се получи. Не я разбирам. Тогава може би Пайнер я съботираха? Те решаваха какво да има клип и какво не, нали?

• Spiders
Клюки
Селина си играе с тигри и лъвове - Аз, Жената — Новини HotArena.net
Фолкпевицата Ceлина отиде в Тайланд и се зае да играе с тигри, лъвове и други големи котки в местна зоологическа градина, пише Телеграф. Там срещу заплащане всеки може да влезе в клетката на лъвовете,…
HotArena.net • 19 Януари 2026
  • Spiders
Класация Popnable — България 🇧🇬
Дата: 20 Януари 2026
Движещи се позиции
“Движещи се” показва песните с най-голямо изкачване (⬆️) и най-голям спад (⬇️) спрямо предишната класация.
⬆️ Най-голямо изкачване (Top 5)
#ПесенГледанияПромянаДни
1330 366⬆️ +46184
6012 934⬆️ +2754
6611 683⬆️ +24108
7311 418⬆️ +24101
6911 584⬆️ +2273
⬇️ Най-голям спад (Top 5)
#ПесенГледанияПромянаДни
7511 397⬇️ -331005
999 916⬇️ -28364
5913 241⬇️ -24355
5813 334⬇️ -221063
7711 345⬇️ -22549

Радвам се че вчера ми припомнихте тази песен. Бях я забравил,а ми е любима. @Emanuela.Carey през лятото ходи със същите чехли като на Жоро Любимеца 

Леля ви Валя обаче имаше някакъв нюх за актуална музика. Но никога не е била близо до А или Б група и затова си флопваше.

преди 1 час, xroflx9 каза:

Радвам се че вчера ми припомнихте тази песен. Бях я забравил,а ми е любима. @Emanuela.Carey през лятото ходи със същите чехли като на Жоро Любимеца 

Тая песен е брутална. Ама ето още Валени Шедьовъри ❤️ 

преди 48 минути, Emanuela.Carey каза:

Леля ви Валя обаче имаше някакъв нюх за актуална музика. Но никога не е била близо до А или Б група и затова си флопваше.

Е, да. Последната й песен, която ми беше от любимите.

• Spiders
📰 Новини
VALL изплака „Последната сълза“, броени дни преди участието си в н�
VALL представи новия си музикален проект, озаглавен "Последната сълза". Емоционалната балада е представена с въздействащ видеоклип в онлайн канала на певицата.
signalbg • 20 Януари 2026
  • Spiders
Статистика и изводи
Тук са обобщени “големите” показатели за класацията — общи импресии, импресии на класацията и брой нови записи. След това виждаш изпълнителите с най-много песни в класацията и песента с най-дълго присъствие.
2 046 358
Импресии на класацията
7 134 177
Общо импресии
1
Нови записи
Изпълнители с най-много песни в класацията
Това е “срез” на изпълнителите, които най-силно присъстват в класацията (брой песни в Top 100).
Preslava
8 песни в класацията
Galena
7 песни в класацията
Medi
6 песни в класацията
Azis
5 песни в класацията
Dj Damyan
4 песни в класацията
Silver
4 песни в класацията
Fiki
4 песни в класацията
Djordan
3 песни в класацията
Danna
3 песни в класацията
Tsvetelina Yaneva
3 песни в класацията
Най-дълго присъствие в класацията
5
Текуща позиция
60 782
Гледания
2424
Дни в класацията
1
Peak
⬇️ -2
Промяна
  • Spiders
📰 Новини
БГ Радио отбелязва рождения ден на Йордан Караджов на 20 януари | БГ Радио - Само българска музика!
На 20 януари рожден ден празнува Йордан Караджов. На всеки час в ефира на БГ Радио ще звучи по една от песните на Сигнал. Очаквайте едни от най-г...
bgradio • 20 Януари 2026
преди 3 часа , DevilWish каза:

Тя още с "Нейните неща" и "Чуждо тяло" даде заявка, но после пусна само "Все си ти" и нищо не се получи, а имаше шансове.

Преслава е казала, че са си избирали кавърите. Ето това е доста добро на Индира Радич, но и на Валя песента е добра. Можеше да снима "Събличай ме бавно" както все говореше и тази и някак си да е малко по-постоянна още през 2005-2006 година. Щеше да се получи. Не я разбирам. Тогава може би Пайнер я съботираха? Те решаваха какво да има клип и какво не, нали?

Тя май беше в депресия покрай загубата на дете. Тогава се изгуби. После се върна руса.

преди 7 часа , Andrew Cunanan. каза:

това си е ТВ версия.

Интересно защо си е почернила косата, като с този си ход заприличва на бедна кибритопродавачка от крайните квартали. 

Май беше казала, че желание на шефа. 

• Spiders
Доминиране в Топ 20
Доминиране показва дали има изпълнители с много песни в Топ 20 (примерно 3+). Това е сигнал за силна инерция/популярност.

Праг (в Топ 20): 3 песни

Водещи изпълнители
  • Azis — 3 песни
  • Spiders
📰 Новини
Папи Ханс с въздействащ клип на най-драматичната си песен – Ако слу�
Папи Ханс продължава да разкрива парче по парче предстоящия си албум „Слънцето“. Днес артистът изненадва с третия сингъл от проекта – драматичната балада „Ако
  • Spiders
Стабилност
Стабилните песни са тези, които се задържат дълго и почти не променят позицията си (⏺ или минимална промяна).
  • Spiders
  • Spiders
📰 Новини
Дебора Михайлова сложи край на музикалната си кариера
Дебора Михайлова разкри каква е причината да спре да се изявява като попфолк изпълнител, след като преди време фолк долът Галин сбъдна голямата й мечта,

Cuz I love you, un que?
Habibi est la Champ-Elysees
Latina veut twerker, OK?
Sur du reggaeton de Daddy Yankee

h2di-monkey-spinning.gif

преди 19 часа , DevilWish каза:

Мило мое, много те обичам - стига само да мълчиш!
Все говориш, пречиш ми да дишам....
само като спиш - мълчиш!

Това беше хит. Имаше брутална ротация.

преди 5 часа , Emanuela.Carey каза:

Това ако беше песен на някоя актуална щеше да е топ хит. 

И да продължим с Я група, Юница също имаше яки песни, но нещо не достигна да станат хитове:

От Я група дай нещо и на Калинда. Ха-ха-хааа. :D Тя даже е и зад Я-то някъде, нЕма буква за нея още.

Редактирано от pacho

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...