Jump to content

Препоръчани коментари

• Отговори 1,9k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Класика!

WWW.FACEBOOK.COM

Луна отново прикова всички погледи и доказа, че времето няма власт над истинската харизма. Невероятно красива, сияеща и с перфектно тяло, на...

Хит Гала!

WWW.FACEBOOK.COM

Честит Банго Васил на всички мои приятели роми! Нека Св. Василий ви закриля, а новата година да бъде изпълнена със здраве, късмет...

Жизнено важна новина е, че Борис Дали е изпратил цвекло от градината си на Константин!!!

SIGNAL.BG

Борис Дали изрови последното цвекло за сезона и прати щайга с него на близкия си приятел Константин. „Той сега ще прави голям концерт в Арената и има нужда от

Благодаря Ви, че ни информирате! Сега ме интересува Татяна колко точно пъти сра през 2025 година и колко точно го е правила тази година? 

От 10.01.2026 г. от 1:47, Willy каза:

Преди 3-4 дни дори не беше топ 100 Райна. Реалните дневни са под 5к...

Етикета Майкъл се лепна на Пресис, ама Анели е направо 1:1

Screenshot-20260110-004621-Tik-Tok.jpg

че тя Анaл от време оно си е евтина Джако имитаторка:
Аз лично не намирам разлика в тези няколко фотографии:
image.png.6b73442fea3e747fed56db97fb075c01.png

image.png.fe78dbf86d4ee3b10ea26789641ddef3.png

image.png.663bfa81f1bf71b18cf5014345d3b7d3.png

image.png.9e0110b23cdc728036fd6d8d4994eec9.png

• Spiders
📰 Новини
Акустичният концерт на Роби на 8 март се разпродаде за два дни | БГ Радио - Само българска музика!
Само два дни след анонса в социалните мрежи, предстоящия акустичен концерт на Роби в Централния военен клуб на 8 март е разпродаден.

С...
bgradio • 16 Януари 2026

Изпод веждите ме гледат 2 очи!

Две очи с цвят на вино-как боли!

200w.gif

преди 1 минута, Karma93 каза:

200w.gif

Да не е вампир, че очите му са червени?

преди 1 минута, Andrew Cunanan. каза:

Да не е вампир, че очите му са червени?

Черно отлежало виноооооо...

Боже ти кажи мии как да заминаа

Току що, Karma93 каза:

заминал е на майка си у......

преди 5 минути, Karma93 каза:

Аз не знам черно вино да има. Сигурно са я излъгали, че й дават вино, а то оцветена вода.

преди 3 минути, DarkChild каза:

Аз не знам черно вино да има. Сигурно са я излъгали, че й дават вино, а то оцветена вода.

може да е пила ферментирала кола или водата, след като си е изтъркала мръсните пети.

WWW.INSTAGRAM.COM

409 likes, 11 comments - iammondibg on January 16, 2026: "Някои гласове са жанр. Други са биография. В този разговор Фики не влиза да се защитава. Не...

WWW.FACEBOOK.COM

🍇 Кулагин захапа Луна – ама гроздето май е кисело! 🦊🔥 Кулагин реши да коментира фолк легендата Луна – с морал, анализи и назидание. Само че...

WWW.FACEBOOK.COM

🍇 Кулагин захапа Луна – ама гроздето май е кисело! 🦊🔥 Кулагин реши да коментира фолк легендата Луна – с морал, анализи и назидание. Само че...

преди 30 минути, Karma93 каза:

200w.gif

Я кЪт е неверен му забий един шЪмар, ритни го с втори номер копита и го накарай да сваля шапка на живота и да крещи, че си влюбена в живота, а не в него. Я да ти се разкара от главата с тая камера! 

преди 26 минути, Andrew Cunanan. каза:

може да е пила ферментирала кола или водата, след като си е изтъркала мръсните пети.

Тя няма пети, а копита!

• Spiders
  • Spiders
📰 Новини
Mona преди националната селекция за Евровизия: Искам да покажа на света,
Mona даде специално и изключително лично интервю за Wiwibloggs – най-голямата и влиятелна фен медия, посветена на конкурса Евровизия. Разговорът е заснет на
signalbg • 16 Януари 2026
преди 2 часа , Andrew Cunanan. каза:

заминал е на майка си у......

Мерси, че ми напомни да надуя Шмекерия! 

преди 23 часа , Olay каза:
FORBESBULGARIA.COM

Само 5% от българите плащат за стрийминг на музика. Данните са от социологическо проучване на Българската асоциация на музикалните продуценти, проведено в края на 2024 г. КЛЮЧОВИ ФАКТИ Едва една пета(21%) от българите слушат музика чрез стрийминг платформи. Такива са Spotify, Youtube Music, Apple Music и редица други, при които...

"Важно е да се отбележи, че в момента стандартът за златен и платинен албум в България не отчита стрийминга на музика. "

Не е поискала, не го е направила. 

Точно пък тя няма да поиска. 

• Spiders
📰 Новини
Стилиян събра едни от най-горещите риалити звезди, изненада с „Жене
Стилиян представя новия си музикален проект – дуетната песен „Женен“, реализирана съвместно с Ихито. Парчето е резултат от идея, която двамата артисти
signalbg • 16 Януари 2026

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...