Jump to content

Препоръчани коментари

Здравейте! Хрумна ми да направя тази тема, след като имах един много странен сън, още по - странното е, че си спомних, че съм го сънувала и преди, преди 20 години. Знам, странно е, и за мен е странно. Но, тъй като тогава редовно слушах музика и телевизорът ми беше нон - стоп на "Планета тв"............. Ще ви разкажа съня си, макар да съм наясно, че ще отнеса много обиди, подигравки и подобни. Но пък се надявам, че  някой може и да разтълкува съня, ако има някакво значение. Принципно не вярвам в сънища и подобни, но щом пак съм сънувала нещо такова..................

Та...............странно е, но сънувах, че срещнах Райна. В съня ми и двете сме млади, преди 20 години. тя ми предложи да ме заведе да ми покаже сградата на "Райнер" и "Планета тв". Съгласих се. В съня ми обаче сградата беше друга, много по - голяма и имаше два входа - един официален и друг, подземен. Райна предложи да минем през втория, бил по - пряк. Съгласих се и двете заслизахме по наклонената пътека към гаража. Докато слизахме, се оглеждах и видях, че едната стена е наполовина в бяло, наполовина в оранжево, а от другата страна имаше древногръцки колони и слънчевите лъчи преминаваха покрай тях. Влязохме в тъмния гараж, минахме покрай коли и влязохме в една врата, със стълбище, водещо нагоре. Зачудих се кое му е краткото на пътя. Изкачихме се един или два етажа и се озовахме покрай снимачни площадки и гримьорни, които бяха доста луксозно обзаведени. Лилави стени с флорални елементи, големи огледала, бели бюра и етажерки, а гардеробните бяха пълни с дрехи, включително с дрехи за опера с пера и разни подобни. Цялата сграда беше модерна, много красива и луксозна. Имаше куп коридори, дълги и тесни много врати, навсякъде плочки по пода, стени, боядисани в модерни цветове, модернистични картини. Накрая стигнахме до входа на магазина на "Пайнер",  и оттам си излязох. Като застанах отпред, сградата изглеждаше мъничка. :1000(23)::1000(23)::1000(23):

По принцип не сънувам сгради, и ми е много странен целият този сън. :1000(23):

Друго очаквах от тема с такова заглавие, засега съм дисапойнт. Събудете ме като се появи нещо по сосно и разюздано. 

преди 1 минута, Lelqtian каза:

Друго очаквах от тема с такова заглавие, засега съм дисапойнт. Събудете ме като се появи нещо по сосно и разюздано. 

оргия с кондьо, милко калайджиев, магапаса и лоренцо -сина на Софи?

преди 1 минута, Andrew Cunanan. каза:

оргия с кондьо, милко калайджиев, магапаса и лоренцо -сина на Софи?

минимум след началото където Райние е помъкнала Хелоу Кити през паркинга уж за по пряко ... В краен случай как не ги е срам пред нейната салата ... 

преди 1 минута, Lelqtian каза:

минимум след началото където Райние е помъкнала Хелоу Кити през паркинга уж за по пряко ... В краен случай как не ги е срам пред нейната салата ... 

вместо с холандес със собствен сос ще овкусят нейната маруля с краставици.

сънувал съм че се тряскам с галин преди години като беше котенце!!!

преди 43 минути, Administrator каза:

Прекръстили са Payner на Райнер? :D 

Райнер звучи като:
Ryanair_Boeing_737-800_EI-EBX.jpg
:1000(29):

преди 54 минути, fengergana каза:

сънувал съм че се тряскам с галин преди години като беше котенце!!!

А аз Коста Марков

Разочарован съм, очаквах някой да признае за Люси Иларионов или Жоро Любимеца.

преди 7 минути, Administrator каза:

Разочарован съм, очаквах някой да признае за Люси Иларионов или Жоро Любимеца.

С Люси ще да е било нещо подобно:
images?q=tbn:ANd9GcT5tPNDTKxbTjkt91RA6X_

преди 2 часа , Lelqtian каза:

Сънувал съм, че правя кекс с Мира - две поредни нощи!

преди 12 минути, asylum каза:

аз сънувах, че с @DarkChild под звуците на "Усещане за мъж" на Гюр.

преди 17 минути, asylum каза:

Една нощ - разбирам... ама две? Или е било твърде хубаво, или не си се справил първия път хихихих

преди 21 минути, Andrew Cunanan. каза:

Иначе съм сънувал най-често Екстра и Луна. Наскоро Есил и Фики. А Емрах сънувах, че закла човек пред мен.

преди 2 часа , Andrew Cunanan. каза:

Песните на примàта не са за такива низки страсти.

преди 15 минути, DarkChild каза:

Песните на примàта не са за такива низки страсти.

така е, тя е стерилна дърта кранта и никой не би асоциирал нищо нейно със кекс.

По-добре да не казвам в съня ми какви неща правих с Адам...

Веднъж сънувах Камелия и май й казах, че не може да пее и тя се вбеси.

Дори и насън си грубиянин!

Добре че нямам сънища с тия. То малко ли наяве ги гледаме, остава и насън...

преди 46 минути, pacho каза:

Дори и насън си грубиянин!

Добре че нямам сънища с тия. То малко ли наяве ги гледаме, остава и насън...

Пожелавам ти вътрешния ти монолог да е Камелия пеейки!

Когато сънувам чалгарки - не си ги спомням. Дори и в сънищата ми не стават за нищо :D 

2-3 пъти най-много съм сънувал. Даже тук бях споделял, но не помня точно. Галена и Татяна... 

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...