Jump to content

Препоръчани коментари

Втора поредна песен на жабата да ми хареса.
Интересна е, има драма, има екшън :D Участието на Галин тук даже е излишно. Втората й песен след "Мръсна жега" , която все пак ще слушам. 

Какво е хотя, хотя? 

Уф...реално партията на галин трябваше да е цялата песен. Пак похабен потенциал.

Много добре, Ивайла има много мощен глас, пее момичето, но на 18 се е обезобразила. Готин клип, доста добре е всичко, с русото прилича на Галена леко. Частта след припева е много яка и избухваща. За първи път от много време фийт на Галин е добре в песен, но е същият противняк. Абе става, добър проект е. Ивайла пуска интересни неща и миналата година с “Честито скъпи” ми грабна много интереса. Има хляб в това момиче, но с тези операции no comment…

Радвам се,че и този сезон възпяха мен и колежките,които обикаляме по хотели💋 хит

преди 19 минути, Andrew Cunanan. каза:

тая не е ли на 16, що циците й са отвън>

Говориш като пенсионер. Бъди педдифил! :D А и времето ти е спряло. вайла вече е на 40.

Яка песен, ама певицата няма никаква индивидуалност и харизма. Все едно гледаш поредната кифла, дето има зор да става певачка.

Е, какво излиза сега - че лирическият герой я е разкъртил оная другата, щом малката пикла още и чува крясъците. Същинско кръвопролитие. :D Песента иначе не е лоша. Включването на Галин е много приятно. Да пази текстописеца, той да е оная другата. :D :D 

частта след припева кефи ,ама е чопната от някъде,но не мога да се сетя 

"Пиян" vibes... 

Капка по капка сълзите ме побъркват....

преди 11 часа , Administrator каза:

Говориш като пенсионер. Бъди педдифил! :D А и времето ти е спряло. вайла вече е на 40.

знам, че е баба жаба, ама по лична карта не беше ли малолетна доскоро?!

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...