Jump to content

Препоръчани коментари

преди 2 минути, Andrew Cunanan. каза:

тоя клип на места е 1:1 със "Залеза и зората"
image.png.8eb622b23ca45c60cd3a2799356a3452.png

Точно тази песен, много ми хареса когато я чух. Значи само тази версия имаме. Ами то както сега се пеят кавъри на вече пяти песни, ако някой я вземе и я възроди.... примерно както бяха направили Софи Маринова и Константин и има шанс за някакъв стабилен хит. Просто това се търси сега ,а песента си е хитачка от всякъде.

Ама Цура Сръбска наистина е идолка на чалгарките, гледайте от 1 неин клип от 2002-ра колко други са произлезли:
image.png.a611cd9a8df5c23052ba79ded3fb0827.png

image.png

----

image.png.56b747dbf8422d83e86eac444a41fdc3.png

image.png.3e52b6fc71fbe55cae4e65cb1235dab9.png

----------------

image.png.c769f783084a86dc02fa2a502b9cd5bc.png

image.png.e2cc65b23cc1c976c60c9db9a9d45295.png

преди 7 минути, Mastikata каза:

НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ! Та това е същата песен 😮 Мислих си, че е авторска. Вярно ли ? Има ли други такива взаимствани версии освен "Смела" на Джей Ло - "Папи" и тая на Драгана "Дяволска любов".

https://www.youtube.com/watch?v=fIaMB2BSZA0

преди 1 минута, Andrew Cunanan. каза:

Тая песен на Глория много я харесвам. Авторска ли я водят или си е кавър?
Иначе тогава явно не е имало такава критика и хората са били доволни на всякакви песни.

Току що, Mastikata каза:

Тая песен на Глория много я харесвам. Авторска ли я водят или си е кавър?
Иначе тогава явно не е имало такава критика и хората са били доволни на всякакви песни.

естествено, че я водят авторска, тя имаше една, която пак я бяха писали авторска, а е 1:1 със световен хит на Глория... Естефан. 😭

Току що, Andrew Cunanan. каза:

естествено, че я водят авторска, тя имаше една, която пак я бяха писали авторска, а е 1:1 със световен хит на Глория... Естефан. 😭

В Сигнално жълто Мария и Гергана много ги плюха за копирани клипове.... как не са й попаднали на Албенчето тези неща. Тя постоянно ги хващаше за най-малкото.

преди 1 минута, Mastikata каза:

В Сигнално жълто Мария и Гергана много ги плюха за копирани клипове.... как не са й попаднали на Албенчето тези неща. Тя постоянно ги хващаше за най-малкото.

тя беше казала в репортажа от промоцията на "Крепост", че "Лабиринт" е кавър на "39,2", че лицето на Гюр е удължавано посредством компютър във "Феникс", за да мяза на Цеца в "Забранени град" и, че "Крепост" е кавър на "Забранени град".

преди 2 минути, Andrew Cunanan. каза:

тя беше казала в репортажа от промоцията на "Крепост", че "Лабиринт" е кавър на "39,2", че лицето на Гюр е удължавано посредством компютър във "Феникс", за да мяза на Цеца в "Забранени град" и, че "Крепост" е кавър на "Забранени град".

Спомням си, а тази "Като стихия" нямаше ли я като реклама на някакво радио? Сигнал? Сега я изслушах за първи път. Вярно, че е 1:1 с песента "Конга" на Глория Естефан. Дали от там не идва псевдонима Глория? :D 

преди 25 минути, Mastikata каза:

А тя беше крала и от една френска песен. Песента "Любовен шансон", но не я намирам в ютюб. Това пък колко беше нагло...
Тази песен на Деспина Ванди нямаме ли я на български? Много ми е позната?
А, тая песен я имаме на бг. "За любовта ти моля те..." @KrasyoZlobarQ помниш ли, беше ми казал за песните на тази певица? Забравих й името. 

Току що, asylum каза:

Ето това е! МЕГА ХИТ! В албума на Валя и нея ли водят за авторска?

WWW.VIDEOCLIP.BG

Гледай Валя - Любовен шансон (Audio), видео качено от katy945, във Videoclip.bg - видео споделяне за всички българи!

Значи някъде все пак я има тази песен. Аз я имам от албума на Валя - "Моят свят".

Е тя и е взела най - големия хит на Глория Естефан. Сега да пусне Коледна с песента на Марая Кери, нещо баладично с това от Титаник и да ги води авторски и я признавам! 

Това пък се води авторско в Сърбия:

https://youtu.be/gXjigvec5uU?si=ZRVtmTVf1eldVLu7

Апропо ако както беше казал @Andrew Cunanan. вземе тоя аранжимент, щеше да избие рибата и това да й е топ хит. Тая й песен има й хърватски кавър, който също е хит. 

Софка има достатъчно ретро и нови хитове за да си направи концерт сама. Вместо това е избрала лесен път, да е кукла на хонорар на Куку бенд. Това за мен не е кой знае колко престижно.

Галена и Преслава си напълниха концертите сами. Скоро и Меди. 

Особено Галена, сама се водеше организатор, без нито един спонсор, без нито един предварително обявен гост и с изцяло нов и неизвестен бенд. Само Галена и фенската обич.

преди 1 час, Andrew Cunanan. каза:

моментът, в който Валя прекрати кариерата си. Кавъри на Цура Сръбска никога не са били добра идея, освен ако не са изпети от Азис.

Кой е другия кавър, който Валя е съсипала? 

Възрастни нецигани се забавляват на Капучина

WWW.FACEBOOK.COM

Луда работа :) Невероятни музиканти, шейх, стюардеса, професор и кючеклийки🎻🎹💃 Идеи за Коледно парти от ТК Мераклии, Сливен.

Телеграф ·

Последване
2 д ·

КРАЯТ НА ЕДНА ЕРА 😢 — ново начало✨ https://bitly.cx/hG1u
След близо 30 години заедно — Ивана и Стояна се разделиха…
Но всеки край е начало на нещо ново. 🔄
Стояна вече поема по свой път — с нов бенд! 🎶🥁
Ивана й пожела успех🙏❤️
Може да бъде изображение с текстово съобщение

А ние да пожелаем на Ивана НАЙ-НАКРАЯ ХИТ, защото имам чувството че от "Остави ме" изобщо няма и популярна песен, въпреки, че има 4-5 които са ми харесвали! Наистина време й е за хит на тая жена! Да се вземе в ръце!
преди 19 минути, Willy каза:

Софка има достатъчно ретро и нови хитове за да си направи концерт сама. Вместо това е избрала лесен път, да е кукла на хонорар на Куку бенд. Това за мен не е кой знае колко престижно.

Галена и Преслава си напълниха концертите сами. Скоро и Меди. 

Особено Галена, сама се водеше организатор, без нито един спонсор, без нито един предварително обявен гост и с изцяло нов и неизвестен бенд. Само Галена и фенската обич.

Галена няма кой да в бие. Напълни залата за два концерта и всичко си беше прозрачно. Преслава също, но тя не рискува с купища правостоящи като за още една зала. Освен това Галена е вложила сумати пари за да го направи истински празник, Пепа е сигурно на по голяма печалба, защото нейния си мязаше на участие.

преди 1 час, Mastikata каза:

А тя беше крала и от една френска песен. Песента "Любовен шансон", но не я намирам в ютюб. Това пък колко беше нагло...
Тази песен на Деспина Ванди нямаме ли я на български? Много ми е позната?
А, тая песен я имаме на бг. "За любовта ти моля те..." @KrasyoZlobarQ помниш ли, беше ми казал за песните на тази певица? Забравих й името. 

Сиси? 

От 8.12.2025 г. от 21:59, Andrew Cunanan. каза:

2008-2018:
Софи:
Голямата любов - 18М
Онзи фатален ден - 10М
Не лъжи жена - 10М
Едерлези, Чаорие Шукарие - 9,1М
300 каприза - 8,4М
Прах и пепел - 8,1М
Като дете - 8М
Искам да обичам - 7,9М
Няма право на любов - 6,8М
Мили, мили - 6,2М
Василица - 5,1М
Секунда време - 4,8М
Ту синан му злато -4,7М
Любов - 4,4М + 3М от друг клип = 7,4М
Боледувам - 3,9М
По-добър си - 3,7М
Черен етикет - 3М
Дели го на две - 2,9М
Love unlimited - 2,8M

Гюр:
Назад, назад, моме калино - 6,6М
Къде и да одиш - 3,6М
Обичай ме таква - 3,4М
Пясъчни кули - 3,4М
Ах, мойто либе - 3,2М
Можеш ли да ме обичаш - 2,3М
Любовта настоява - 2,1М
Прегърни ме - 1,8М
Изсвирете нещо ударно - 1,8М + 1,3М
Ако счупят всяка нота - 1,7М +1,7М = 3,4М
Кой уши байряка - 1,6М
Хит микс - 1,4М
Мома вода налива - 1,4М
Хит микс 2 - 1,3М
Няма кой да ме спре - 1,2М
Обратно броене -1,2М
До последната сълза - 1,2М
20 години втора част - 1,1М
Докосването има памет - 1,1М
Нюанси сиво - 1,1М

ТА КОЙ Е ПО-ХИТОВ?????

Не че Глория ще има кой знае колко повече гледания, но всяка от тези цитирани нейни песни има поне още едно официално качване в канала на Планета или обратното, така че някой друг милион отива нагоре. 🙃

А иначе, "Не сме безгешни" сумарно вече минава 80 млн., реализирани след 2014 г.

Ами ако имаше Youtube ера още от 2004 г.?

А това са всъщност гледанията от началото на канала на Глория в Youtube през 2015 г. ... 185 млн. гледания, без всички гледания на подобни клипове в канала на Планета.

image.png.398f58c4da8ce4fbf2cc92b3a284dd01.png

преди 23 часа , Administrator каза:

Миличка, сигурно си на седмото небе, че има по-голяма неудачница в приказките от Жалена :D Впрочем масово феновете недоволстваха от дрънкането на Еуфория.

Недоволен си предимно ти и разни шашавелници от фейсбук по коментарите. Масово хората бяха категорични, че летвата е вдигната толкова високо, че скоро няма да има стигане. Ако говориш за това, доволна съм. Поставихме ниво, което и да ти се иска няма да бъде стигнато 😘

преди 4 часа , xroflx9 каза:

@Emanuela.Carey с тая яката кола вдигна цялата махала 💋

Коя е тая флопаджийка?

преди 2 часа , Emanuela.Carey каза:

Коя е тая флопаджийка?

Принцесата на Мегастар и кариерната екзекуторка на Анелия!!!

преди 4 часа , Mastikata каза:

Ето това е! МЕГА ХИТ! В албума на Валя и нея ли водят за авторска?

WWW.VIDEOCLIP.BG

Гледай Валя - Любовен шансон (Audio), видео качено от katy945, във Videoclip.bg - видео споделяне за всички българи!

Значи някъде все пак я има тази песен. Аз я имам от албума на Валя - "Моят свят".

Любовен Шансон
Arranged By – Димитър Петров
Lyrics By – Стефка Ангелова

WWW.DISCOGS.COM

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...