Jump to content

Препоръчани коментари

преди 17 минути, Willy каза:

Концерт кога? @foxy_vd

Коментирай, че Екстра Нина я изпревари. 💀

преди 26 минути, Роско каза:

Тези дни Камелия ft. Гъмзата

https://vm.tiktok.com/ZNR8xDxKw/

След Радко, Супер Саш и Мартин Светломиров очаквах дует с Моан.

Да не би усета й за хитове да е бил скрит във върха на носа, който изрязаха?

преди 1 час, asylum каза:

@KrasyoZlobarQблагодаря ти, че засне концерта от първи ред!

Зала за 200 души и половината пледни редове са празни? Представям си какво е било зад мен.

Ужас.

преди 11 минути, Thecranfan каза:

След Радко, Супер Саш и Мартин Светломиров очаквах дует с Моан.

Да не би усета й за хитове да е бил скрит във върха на носа, който изрязаха?

Че то Гъмзата вече е популярен колкото муан хххх 

Не помня откога не е пускал песен...

Кама е бита карта. Трябва й чудо. То пък нали празници идват.

преди 1 час, Willy каза:
WWW.FACEBOOK.COM

Първо впечатление 🤣🫣 #ПеешИлиЛъжеш 👉🏼 неделя в 20:00 по NOVA #преслава #рачков #смях #шоу #певец

Вече с нищо не е по-различна и Пресис ❤️

Тя също е пяла за тези и е рекламирала цигари, просто вече не е в прайма си и не е интересна за толкова масово коментиране.

Само дето могат да я кансълнат заради Пеев. 

Галя винаги е била подложка на Дпс. Покрай Янева. Не че и другите не са пели за тях, но ... а тая Роксана дето беше с МЕЧ и после по митинги на Дпс тотален завой. 

преди 1 час , asylum каза:

@KrasyoZlobarQблагодаря ти, че засне концерта от първи ред!

Дали Нинчето го е заснела професионално? 

преди 27 минути, KrasyoZlobarQ каза:

Зала за 200 души и половината пледни редове са празни? Представям си какво е било зад мен.

Ужас.

Все пак си е изнесла концерта! Дори да е на загуба е дала най-доброто шоу на дошлите да я уважат, защото е професионалист! 

преди 38 минути, KrasyoZlobarQ каза:

Ужас.

Ми не е за 200 и не е било празно. Поне не го отмени като Рени и други. Завиждай на воля. Нали предричаше, че ще отпадне. Палячо 🤣

преди 15 минути, Karma93 каза:

Дали Нинчето го е заснела професионално? 

Май Планета са били там. 

преди 2 минути, Karma93 каза:

Все пак си е изнесла концерта! Дори да е на загуба е дала най-доброто шоу на дошлите да я уважат, защото е професионалист! 

Точно. Иначе залата е някъде около 1000 места. Нито го е рекламирала, нито е ходила по интервюта. Успех си е и то във Варна. Да са пукат душманите 🥰

преди 1 час , Willy каза:
WWW.FACEBOOK.COM

Първо впечатление 🤣🫣 #ПеешИлиЛъжеш 👉🏼 неделя в 20:00 по NOVA #преслава #рачков #смях #шоу #певец

Вече с нищо не е по-различна и Пресис ❤️

Тя също е пяла за тези и е рекламирала цигари, просто вече не е в прайма си и не е интересна за толкова масово коментиране.

Тоз пък и той. Не била в праймтайма си. Другата пък какъв праймтайм е. Га й беше последния хит? 

преди 26 минути, Emanuela.Carey каза:

Sashka body tea

Ходи като да има топки. Сигурни ли сме, че певиците й не минаеат през кревата й първо?

преди 1 минута, DarkChild каза:

Тоз пък и той. Не била в праймтайма си. Другата пък какъв праймтайм е. Га й беше последния хит? 

Праймтаймът е запазен за двете истински лидерки на 2024-2026

преди 1 минута, DarkChild каза:

Ходи като да има топки. Сигурни ли сме, че певиците й не минаеат през кревата й първо?

То па едни певици, едни жени за чудо и приказ - Софка, Медьо и разни Габриели и други селянки + сръбски траверси 🤣 със сигурност си пада по извращения.

преди 2 часа , asylum каза:

Любимият хит на Гюр, Счета и @DarkChild

WWW.FACEBOOK.COM

Екстра Нина на живо ❤️ Истиннска без плейбек !!!

Фалшивее на моменти и тя. Можела е да смъкне тоналността, но е ясно, че е със сингбека от едно време. 

Чалга история еп.1

До към 2007г. Пайнер се дърпаха и не даваха да им пускат песните по радио “Веселина“.

Това беше в полза на Касъмови и Сънни мюзик!

Слушател- “Може ли да поздравя Генка от Боровинково с “Това е парчето“ на Ивана?“

Водещата - “Тази песен не можем да ви я пуснем, но какво ще кажете за “Право в целта“ на Даяна?“

Слушател - “Ми убу“

преди 1 час, asylum каза:

Ми не е за 200 и не е било празно. Поне не го отмени като Рени и други. Завиждай на воля. Нали предричаше, че ще отпадне. Палячо 🤣

Май Планета са били там. 

Не си фантазирай. 870 места са седящите. Ако съдим от първите редове на видеото, които се пълнят най-много и всяко трето място е празно, представи си какво е назад. Ако е събрала 500 души ще е направо УАУ. Какво да отпада? Рена се изръси с бая пари за наем, тук сигурно е 1000 лева :D 

Познай дали ще постне панорамна снимка на публиката в залата. Но да, за певица като Екстрата - все е нещо :D 

Вчера бях на концерта на София и искам да споделя впечатления:
1. Не видях нито един циганин, всички около мен бяха българи, имаше от всякакви поколения - от малки деца, през тийнове, до 25-30 г. като мен, 40-50-60 годишни, майки и баби;
2. Звукът беше на супер високо ниво, Софка пя като на запис;
3. Не изпя всичките си най-големи хитове, но програмата бе разнообразна и интересна;
4. Имаше доста дуетни половинки - Коце, Преслава, Дони, Миро, Орлин Горанов, Устата, някои като Дони бяха напълно излишни. Дони се опита да надпее Софи и ми направи ужасно впечатление, освен това пя фалшиво и на високите тонове грачеше отратително. Софи без мониторни слушалки пя в пъти по-нежно от него. Освен това той изглеждаше покъртително. Пя с Миро "Завинаги" и "Губя контрол" - абсолютно излишно! Миро е такъв плазмодии, че същата песен със същата емоция би я изпял и на концерта на Анелия. Плазмодии;
5. Софи изглеждаше супер и за нейните стандарти бе стилна! Пя желязно и докосна много хора с гласа си.
6. Феновете й не бяха толкова селяни и невъзпитани като Галошовите, които бяха в едната ръка с алкохола, в другата с вейпа и се бяха накачулили на парапетите и пречеха на всички останали зад тях да виждат.

Като цяло от всички концерти три чалга концерта на които бях наскоро - Преслава, Галена и Софи, на Софи цялостно най-много ми хареса - и като звук, и като аранжименти, и като пеене!

П.С. Преслава изглеждаше ослепително, направо очите ми останаха в нея! ❤️ Но беше болна и със запушен нос, низините в Мангава тут не успя да ги вземе.

преди 2 часа , Karma93 каза:

Вашите жени още ли от мене се боят?

1cde4c802c1d6e26dfbec24b4a8b5c50.gif

Те мъжете да се пазят от тоя крокодил, че може да слезе от кабината на трактора и да се натресат на него я на дунав мост, я на софийското околовръстно ... 

преди 8 минути, Andrew Cunanan. каза:

Вчера бях на концерта на София и искам да споделя впечатления:
1. Не видях нито един циганин, всички около мен бяха българи, имаше от всякакви поколения - от малки деца, през тийнове, до 25-30 г. като мен, 40-50-60 годишни, майки и баби;
2. Звукът беше на супер високо ниво, Софка пя като на запис;
3. Не изпя всичките си най-големи хитове, но програмата бе разнообразна и интересна;
4. Имаше доста дуетни половинки - Коце, Преслава, Дони, Миро, Орлин Горанов, Устата, някои като Дони бяха напълно излишни. Дони се опита да надпее Софи и ми направи ужасно впечатление, освен това пя фалшиво и на високите тонове грачеше отратително. Софи без мониторни слушалки пя в пъти по-нежно от него. Освен това той изглеждаше покъртително. Пя с Миро "Завинаги" и "Губя контрол" - абсолютно излишно! Миро е такъв плазмодии, че същата песен със същата емоция би я изпял и на концерта на Анелия. Плазмодии;
5. Софи изглеждаше супер и за нейните стандарти бе стилна! Пя желязно и докосна много хора с гласа си.
6. Феновете й не бяха толкова селяни и невъзпитани като Галошовите, които бяха в едната ръка с алкохола, в другата с вейпа и се бяха накачулили на парапетите и пречеха на всички останали зад тях да виждат.

Като цяло от всички концерти три чалга концерта на които бях наскоро - Преслава, Галена и Софи, на Софи цялостно най-много ми хареса - и като звук, и като аранжименти, и като пеене!

П.С. Преслава изглеждаше ослепително, направо очите ми останаха в нея! ❤️ Но беше болна и със запушен нос, низините в Мангава тут не успя да ги вземе.

Софи да изпее Рискувам да те имам с плазмодия другия път, щом така и така няма да е нейна песен. 

@Sunlight

WWW.INSTAGRAM.COM

18 likes, 0 comments - valia.bulgaria on December 6, 2025: "По случай празника да ви зарадвам с микс от песни, които пея по участия. Обичам...

преди 2 часа , Karma93 каза:

Вашите жени още ли от мене се боят?

1cde4c802c1d6e26dfbec24b4a8b5c50.gif

Глория защо пее, седнала в саксия? 

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...