HIStory Публикувано вчера в 17:39 Report Сподели Публикувано вчера в 17:39 Като гледам коментарите май само на мен ми харесва, макар че ми светва някаква червена лампичка в посока лигаво лицемерие и популизъм 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано вчера в 17:42 Report Сподели Публикувано вчера в 17:42 преди 4 минути, FitkataSlimTea каза: Дадено! Обаче най-много ми хареса, че нито се съобщи за премиера, нито казаха дума, а директно се пусна песента. На времето точно за това се получаваха изненади и имаше повече интерес към жанра. Днес това се случи! Това се казва изненада! До последно мълчание и БАМ дуета който чакаме от Май 2024 година, след година и половина вече е факт. Едва ли някой от нас е подозирал, че ще е такъв тип песента. Да, тва е единственото яко. Мразя тийзъри. Пускаш и гърмиш! Или квото ще там да става. В случая: некст 🤣 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Victor Публикувано вчера в 17:43 Report Сподели Публикувано вчера в 17:43 Две Галени в клипа, след Топа Топа на Андреа няма Галени, Преслави и други доячки... 4 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано вчера в 17:44 Report Сподели Публикувано вчера в 17:44 преди 3 минути, HIStory каза: Като гледам коментарите май само на мен ми харесва, макар че ми светва някаква червена лампичка в посока лигаво лицемерие и популизъм Темата е досадна за песен. По-добре да беше нещо коренно различно, а не търсене на внимание. Изнасилено е някак. Очаквам да се разреват на сцената. 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано вчера в 17:45 Report Сподели Публикувано вчера в 17:45 преди 1 час , Thecranfan каза: Доста слабо. Провлачените цигулки, стържеща Галя, липса на кулминация. Как и двете са го одобрили, не знам. Галя пее много по-добре от Преса. Вложила е някакво чувство. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Victor Публикувано вчера в 17:45 Report Сподели Публикувано вчера в 17:45 И двете са изхабени отдавна едната прилича на Мумия другата я гони... 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано вчера в 17:52 Report Сподели Публикувано вчера в 17:52 преди 8 минути, Victor каза: Две Галени в клипа, след Топа Топа на Андреа няма Галени, Преслави и други доячки... Мили, купи някое друго гледане на "Топа, топа", че за последните 24 часа е под 40К. Преса и Галош ще я минат като валяк цинкова кофа за 0 време. 2 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Victor Публикувано вчера в 17:54 Report Сподели Публикувано вчера в 17:54 преди 1 минута, Andrew Cunanan. каза: Мили, купи някое друго гледане на "Топа, топа", че за последните 24 часа е под 40К. Преса и Галош ще я минат като валяк цинкова кофа за 0 време. 1 353 961 показвания мисля че няма нужда да и купувам и сама добре се справя Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано вчера в 17:58 Report Сподели Публикувано вчера в 17:58 преди 4 минути, Andrew Cunanan. каза: Мили, купи някое друго гледане на "Топа, топа", че за последните 24 часа е под 40К. Преса и Галош ще я минат като валяк цинкова кофа за 0 време. Той ако имаше кинти, щеше да си купи на собствените шИИтни някви гледания дето едва връзват 20 отваряния тука у форумо 1 1 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Victor Публикувано вчера в 18:30 Report Сподели Публикувано вчера в 18:30 преди 30 минути, Lelqtian каза: Той ако имаше кинти, щеше да си купи на собствените шИИтни някви гледания дето едва връзват 20 отваряния тука у форумо това не променя факта че песента е тъпа и безлична и че ще бъде слушана макс 2-3 и отива в небитието, разбира се Галка ще бутне гледания. А за другото не го мисли Карма има 300 000 гледания без да са платени и стотинка, не всичко се прави за пари понякога хората го правят за кеф! 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Victor Публикувано вчера в 18:33 Report Сподели Публикувано вчера в 18:33 а и забравих да кажа че песента на Андреа със сигурност ще се слуша много повече от тая на сестри Галени 🤣 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BaGaBoNtIn Публикувано вчера в 18:48 Report Сподели Публикувано вчера в 18:48 Харесва ми,макар че прилича много на ВНЛ… адски много си приличат в клипа. Всичко е направено с умисъл и послание… определено дълго чакан дует. Радвам се,че го направиха по този начин. Ще се пее на концерта,то е ясно. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано вчера в 19:12 Report Сподели Публикувано вчера в 19:12 Страхотна песен със страхотно послание — затова и двете са толкова дълго на върха и скоро няма да слязат. На концерта очаквам тази песен да вдигне цялата зала на крака. 6 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Administrator Публикувано вчера в 19:35 Report Сподели Публикувано вчера в 19:35 преди 23 минути, Wild_Style каза: Страхотна песен със страхотно послание — затова и двете са толкова дълго на върха и скоро няма да слязат. На концерта очаквам тази песен да вдигне цялата зала на крака. Няма ли всички да са "на крака" през цялото време? 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано вчера в 19:38 Report Сподели Публикувано вчера в 19:38 преди 1 минута, Administrator каза: Няма ли всички да са "на крака" през цялото време? Да, на хита на Лухче! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
swiftiebe Публикувано вчера в 21:33 Report Сподели Публикувано вчера в 21:33 На първо слушане не ми хареса, ама на второ ме хвана много. ИКОНИ . Най- яката песен на Галена след албума на Преслава също. Кралици . 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DanielPiliov Публикувано вчера в 22:41 Report Сподели Публикувано вчера в 22:41 Първите слушания си викам тези се бъзикат, обаче след това песента влиза много силно. Наистина си е копие на ВНЛ, но няма значение. Важното е че са заедно и направиха фурор, навсякъде гърми! 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано преди 23 часа Report Сподели Публикувано преди 23 часа Две баби си припомнят младостта. Не е моето. 1 6 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано преди 22 часа Report Сподели Публикувано преди 22 часа преди 6 часа , HIStory каза: Като гледам коментарите май само на мен ми харесва, макар че ми светва някаква червена лампичка в посока лигаво лицемерие и популизъм Нещо намирисва и има.. Хубава песен, но е лична, добре, че е такава, защото трудно биха измислили топлата врата. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
KrasyoZlobarQ Публикувано преди 22 часа Report Сподели Публикувано преди 22 часа преди 19 минути, stereoto_ каза: Нещо намирисва и има.. Хубава песен, но е лична, добре, че е такава, защото трудно биха измислили топлата врата. Що? Ще търкат докато не се затопли. 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Marin Публикувано преди 12 часа Report Сподели Публикувано преди 12 часа Нищо ново не предлагат само еднакви песни за глупендерите от тик-тока този таргет трябва да спре вече банални стават всички... За тази песничка ами скучна мие... 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.