Jump to content

Препоръчани коментари

Като гледам коментарите май само на мен ми харесва, макар че ми светва някаква червена лампичка в посока лигаво лицемерие и популизъм

преди 4 минути, FitkataSlimTea каза:

Дадено! Обаче най-много ми хареса, че нито се съобщи за премиера, нито казаха дума, а директно се пусна песента. На времето точно за това се получаваха изненади и имаше повече интерес към жанра. Днес това се случи! Това се казва изненада! До последно мълчание и БАМ дуета който чакаме от Май 2024 година, след година и половина вече е факт. Едва ли някой от нас е подозирал, че ще е такъв тип песента.

Да, тва е единственото яко. Мразя тийзъри. Пускаш и гърмиш! Или квото ще там да става. В случая: некст 🤣

Две Галени в клипа, след Топа Топа на Андреа няма Галени, Преслави и други доячки...

преди 3 минути, HIStory каза:

Като гледам коментарите май само на мен ми харесва, макар че ми светва някаква червена лампичка в посока лигаво лицемерие и популизъм

Темата е досадна за песен. По-добре да беше нещо коренно различно, а не търсене на внимание. Изнасилено е някак. Очаквам да се разреват на сцената.

преди 1 час , Thecranfan каза:

Доста слабо. Провлачените цигулки, стържеща Галя, липса на кулминация. 

Как и двете са го одобрили, не знам. 

Галя пее много по-добре от Преса. Вложила е някакво чувство.

И двете са изхабени отдавна едната прилича на Мумия другата я гони...

преди 8 минути, Victor каза:

Две Галени в клипа, след Топа Топа на Андреа няма Галени, Преслави и други доячки...

Мили, купи някое друго гледане на "Топа, топа", че за последните 24 часа е под 40К.
Преса и Галош ще я минат като валяк цинкова кофа за 0 време.

преди 1 минута, Andrew Cunanan. каза:

Мили, купи някое друго гледане на "Топа, топа", че за последните 24 часа е под 40К.

1 353 961 показвания мисля че няма нужда да и купувам и сама добре се справя

преди 4 минути, Andrew Cunanan. каза:

Той ако имаше кинти, щеше да си купи на собствените шИИтни някви гледания дето едва връзват 20 отваряния тука у форумо ;) 

преди 30 минути, Lelqtian каза:

Той ако имаше кинти, щеше да си купи на собствените шИИтни някви гледания дето едва връзват 20 отваряния тука у форумо ;) 

това не променя факта че песента е тъпа и безлична и че ще бъде слушана макс 2-3 и отива в небитието, разбира се Галка ще бутне гледания. А за другото не го мисли Карма има 300 000 гледания без да са платени и стотинка, не всичко се прави за пари понякога хората го правят за кеф! 

а и забравих да кажа че песента на Андреа със сигурност ще се слуша много повече от тая на сестри Галени 🤣

Харесва ми,макар че прилича много на ВНЛ… адски много си приличат в клипа. Всичко е направено с умисъл и послание… определено дълго чакан дует. Радвам се,че го направиха по този начин. Ще се пее на концерта,то е ясно.

Страхотна песен със страхотно послание — затова и двете са толкова дълго на върха и скоро няма да слязат.

На концерта очаквам тази песен да вдигне цялата зала на крака.

преди 23 минути, Wild_Style каза:

Страхотна песен със страхотно послание — затова и двете са толкова дълго на върха и скоро няма да слязат.

На концерта очаквам тази песен да вдигне цялата зала на крака.

Няма ли всички да са "на крака" през цялото време? :D 

преди 1 минута, Administrator каза:

Няма ли всички да са "на крака" през цялото време? :D 

Да, на хита на Лухче!

На първо слушане не ми хареса, ама на второ ме хвана много. ИКОНИ . Най- яката песен на Галена след албума на Преслава също. Кралици . 

Първите слушания си викам тези се бъзикат, обаче след това песента влиза много силно. Наистина си е копие на ВНЛ, но няма значение. Важното е че са заедно и направиха фурор, навсякъде гърми!

преди 6 часа , HIStory каза:

Нещо намирисва и има..

Хубава песен, но е лична, добре, че е такава, защото трудно биха измислили топлата врата.

преди 19 минути, stereoto_ каза:

Нещо намирисва и има..

Хубава песен, но е лична, добре, че е такава, защото трудно биха измислили топлата врата.

Що? Ще търкат докато не се затопли.

Нищо ново не предлагат само еднакви песни за глупендерите 
от тик-тока този таргет трябва да спре вече банални стават всички...
За тази песничка ами скучна мие...

Никакви мъже, жени или пари няма да ги разделят, но за статуетки дума няма. То и заглавието си е красноречиво - за награда се сджавкахме

преди 4 часа , DarkChild каза:

Никакви мъже, жени или пари няма да ги разделят, но за статуетки дума няма. То и заглавието си е красноречиво - за награда се сджавкахме

награди вече така или иначе няма, така че няма шанс една статуетка да ги раздели.

преди 5 часа , Andrew Cunanan. каза:

награди вече така или иначе няма, така че няма шанс една статуетка да ги раздели.

Аз ще организирам само за цирка. 

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...