FolkEmpire Публикувано Ноември 12 Report Сподели Публикувано Ноември 12 Тая Наташа Циганорева чак до БНТ опряла за да си разказва тъпните. С анцунг в национален ефир. Евала цигле. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Ноември 12 Report Сподели Публикувано Ноември 12 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Ноември 12 Report Сподели Публикувано Ноември 12 преди 3 часа , Andrew Cunanan. каза: Графикът ѝ е "пълен" с участия по хотели и механи. Върна се откъдето е тръгнала, само дето няма същите продажби, хитове, фенове и успехи. При наличието на толкова алчни селски пръчки, които не отказват покана, дерат се като вълци или директно пускат плейбека, Глория е някакси свежа глътка въздух. Навремето я определяха като най-алчната, най-надутата, най-ремонтираната... Времето показа съвсем друго. Като фен не ме кефи грам липсата й на амбиция, но като човек я разбирам напълно. Да не забравяме и че е на 52... 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Ноември 12 Report Сподели Публикувано Ноември 12 Дядо ви ги разбира жаргоните! 1 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Ноември 12 Report Сподели Публикувано Ноември 12 преди 1 час , FolkEmpire каза: Тая Наташа Циганорева чак до БНТ опряла за да си разказва тъпните. С анцунг в национален ефир. Евала цигле. Коя е тая? 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Euphoria. Публикувано Сряда в 22:11 Report Сподели Публикувано Сряда в 22:11 преди 22 часа , Administrator каза: Не знам кои са, нямам общо! Мразят я безплатно. Макар че аз си промених мнението след като видях клипове с по-добро качество. Но беше прекрасно да я плюя. И да получа поздрав На живо беше още по-прекрасно, гарантирам ти! Очаквай скоро и моите клипове ❤️ Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Euphoria. Публикувано Сряда в 22:14 Report Сподели Публикувано Сряда в 22:14 преди 20 часа , Willy каза: Никой не коментира, че точно тази неблагодарница не е била на концерта, да уважи дългогодишен приятел и човека подал й ръка за първи проект. Като ги отрежат за нещо и забравят всяко добро преди това. Има карма, тази неблагодарница няма да помирише хит повече, нито има такъв от години. Човек не трябва да забравя как е тръгнал и кой му е подал ръка. Аз винаги съм я харесвала, но много ми падна в очите. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Administrator Публикувано Сряда в 22:19 Report Сподели Публикувано Сряда в 22:19 преди 3 минути, Euphoria. каза: Има карма, тази неблагодарница няма да помирише хит повече, нито има такъв от години. Човек не трябва да забравя как е тръгнал и кой му е подал ръка. Аз винаги съм я харесвала, но много ми падна в очите. Може да е била болна, да е била на операция за смяна на пола, или да е нямало място във ВИПА за нея. То само мен ме е нямало там. Тъй че защо я кълнете мръсници такива!? 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Administrator Публикувано Сряда в 22:24 Report Сподели Публикувано Сряда в 22:24 преди 33 минути, Emanuela.Carey каза: Дядо ви ги разбира жаргоните! Не видях никъде жаргон, само латиница от уж голяма БЪЛГАРсКА звезда. Е, само с претенциите ще си остане Тунчер! Вярно че има година, но вижте какво е продал, а иначе масирана реклама в големи медии, заради цените. И резултатът е този? 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Четвъртък в 00:49 Report Сподели Публикувано Четвъртък в 00:49 преди 9 часа , Willy каза: Може би не можем да напълним зала колодрума, но хотел Житомир е солд аут! 😇 Sold out заради сужука, но не този на Гюр А и кубчетата лед ще вървят тематично с неспособността на човешкото тяло да поеме необходимото количество алкохол за да изтърпи творчеството на тракториста. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Четвъртък в 00:57 Report Сподели Публикувано Четвъртък в 00:57 преди 7 часа , Andrew Cunanan. каза: Лорета даже участва в клипа към "Дяволът ме кара". Май е била един клас с Галена в музикалното училище. Училище за трансове, шимейл и други особени от 99тия пол ..... 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Четвъртък в 02:08 Report Сподели Публикувано Четвъртък в 02:08 Аз влизайки в Арената на концерта на Меди💋 1 1 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Четвъртък в 04:02 Report Сподели Публикувано Четвъртък в 04:02 преди 9 часа , Andrew Cunanan. каза: Графикът ѝ е "пълен" с участия по хотели и механи. Върна се откъдето е тръгнала, само дето няма същите продажби, хитове, фенове и успехи. Тя дойде от Две могили, но ние я приехме. преди 9 часа , pacho каза: Пълен бил, пък има по 8-9 участия в месеца. Сигурно Симона й е направила отделен график за гледане на малкото Гали. Ако съм на Глория ще правя по 20 на месец и ще махна целия антураж около мен, за да взимам чисто кинтите и да избухна с албум и клипове догодина. Ама на нея ич й не е за тая кариера. Участията по хотели и механи са за предпочитане, отколкото в тия дупки в Студентски или в прованса. Много по-лъскаво е в ресторанта и няма такова простолюдие като по чалготеките, дето не знаят кой е пее. Нужно е време за почивка, а и за оране с трактора. преди 9 часа , Andrew Cunanan. каза: Ти, ако беше Гюр, нямаше да оставиш кариерата да забуксува като магаре на мост. На мен винаги механите и ресторантите са ми били много селски - адски неудобно е да се моташ около масите, да мяташ коси, докато хората се хранят, даже няма и сцена. В доста кръчми има сцени. преди 8 часа , FolkEmpire каза: Тая Наташа Циганорева чак до БНТ опряла за да си разказва тъпните. С анцунг в национален ефир. Евала цигле. Преди каза, че е мюсюлманка. Ся кръст пъчи. преди 6 часа , DarkChild каза: Коя е тая? Новата Такухи 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Четвъртък в 05:17 Report Сподели Публикувано Четвъртък в 05:17 Как Галин обожава големите пениси: в него 2 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Четвъртък в 07:04 Report Сподели Публикувано Четвъртък в 07:04 322 хил. гледания · 1,4 хил. реакции | Благодаря отново че за първи... WWW.FACEBOOK.COM Благодаря отново че за първи път бях поканена на рожден ден да пея , за мен беше чест и удоволствие! 18 октомври, 2025 г. ! (В град София) 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Karma93 Публикувано Четвъртък в 09:55 Report Сподели Публикувано Четвъртък в 09:55 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
KrasyoZlobarQ Публикувано Четвъртък в 10:26 Report Сподели Публикувано Четвъртък в 10:26 преди 26 минути, Karma93 каза: Има нещо вярно. Тия клиширани корони и тн. са като цирей. И приравняването в клубно присъствие наистина свалиха нивото. Но тя концепцията е да затвори 25 години кариера. Нормално е бабите от 1 време да участват. А Фики няма ли да пробва Арена? Той е по-модерен от дъртия. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Четвъртък в 10:44 Report Сподели Публикувано Четвъртък в 10:44 преди 47 минути, Karma93 каза: Разказвача го е яд, че няма същите рокли 1 1 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Четвъртък в 10:48 Report Сподели Публикувано Четвъртък в 10:48 Каза го човекът с корица правена в Пейнт. Какъв е този смешко, всеки неможач да си гледа неможенето! 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Четвъртък в 11:32 Report Сподели Публикувано Четвъртък в 11:32 преди 1 час, KrasyoZlobarQ каза: А Фики няма ли да пробва Арена? Той е по-модерен от дъртия. Трябваше още преди 2 години, когато беше номер 1! И Меди закъсня, ма барем обяви. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Четвъртък в 12:05 Report Сподели Публикувано Четвъртък в 12:05 Роксана иска да участва в Евровизия с песен на цигански 1 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сцената обичам лудо Публикувано Четвъртък в 12:21 Report Сподели Публикувано Четвъртък в 12:21 Роксана нека си мечтае, милата. Истинските кралици действат. Очакваме императрицата да развълнува морето на 05.12 1 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Четвъртък в 13:52 Report Сподели Публикувано Четвъртък в 13:52 Мария сигнализира, че планират да я отвлекат 7 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сцената обичам лудо Публикувано Четвъртък в 14:04 Report Сподели Публикувано Четвъртък в 14:04 преди 11 минути, Emanuela.Carey каза: Мария сигнализира, че планират да я отвлекат За научни експерименти ще бъде, Миме. Не се дърпай! 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Administrator Публикувано Четвъртък в 14:14 Report Сподели Публикувано Четвъртък в 14:14 преди 10 минути, Сцената обичам лудо каза: За научни експерименти ще бъде, Миме. Не се дърпай! Страх я е да не я шият пак в Пирогов! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.