Jump to content

Поп-фолк скандали (ноември, 2025)

Препоръчани коментари

преди 3 часа , Andrew Cunanan. каза:

Графикът ѝ е "пълен" с участия по хотели и механи.
image.png.6a8313e83788e2dabce60093f2c6d6e4.png

Върна се откъдето е тръгнала, само дето няма същите продажби, хитове, фенове и успехи.

При наличието на толкова алчни селски пръчки, които не отказват покана, дерат се като вълци или директно пускат плейбека, Глория е някакси свежа глътка въздух. Навремето я определяха като най-алчната, най-надутата, най-ремонтираната... Времето показа съвсем друго. Като фен не ме кефи грам липсата й на амбиция, но като човек я разбирам напълно. Да не забравяме и че е на 52...

Сподели в други сайтове

преди 1 час , FolkEmpire каза:

image.png.c9ef238fef09ddf65016fd421f12380f.png

Тая Наташа Циганорева чак до БНТ опряла за да си разказва тъпните. С анцунг в национален ефир. Евала цигле.

Коя е тая?

Сподели в други сайтове

преди 22 часа , Administrator каза:

Не знам кои са, нямам общо! Мразят я безплатно. 

Макар че аз си промених мнението след като видях клипове с по-добро качество. Но беше прекрасно да я плюя. И да получа поздрав :P 

На живо беше още по-прекрасно, гарантирам ти! Очаквай скоро и моите клипове ❤️

Сподели в други сайтове

преди 20 часа , Willy каза:

Никой не коментира, че точно тази неблагодарница не е била на концерта, да уважи дългогодишен приятел и човека подал й ръка за първи проект. Като ги отрежат за нещо и забравят всяко добро преди това.

Има карма, тази неблагодарница няма да помирише хит повече, нито има такъв от години. Човек не трябва да забравя как е тръгнал и кой му е подал ръка. Аз винаги съм я харесвала, но много ми падна в очите. 

Сподели в други сайтове

преди 3 минути, Euphoria. каза:

Има карма, тази неблагодарница няма да помирише хит повече, нито има такъв от години. Човек не трябва да забравя как е тръгнал и кой му е подал ръка. Аз винаги съм я харесвала, но много ми падна в очите. 

Може да е била болна, да е била на операция за смяна на пола, или да е нямало място във ВИПА за нея. То само мен ме е нямало там. Тъй че защо я кълнете мръсници такива!?

Сподели в други сайтове

преди 33 минути, Emanuela.Carey каза:

Дядо ви ги разбира жаргоните!

spacer.png

Не видях никъде жаргон, само латиница от уж голяма БЪЛГАРсКА звезда. Е, само с претенциите ще си остане Тунчер! 

Вярно че има година, но вижте какво е продал, а иначе масирана реклама в големи медии, заради цените. И резултатът е този? 

Screenshot (38).png

Сподели в други сайтове

преди 9 часа , Willy каза:

Може би не можем да напълним зала колодрума, но хотел Житомир е солд аут! 😇

Screenshot-20251112-164301-Instagram.jpg

Sold out заради сужука, но не този на Гюр ;) А и кубчетата лед ще вървят тематично с неспособността на човешкото тяло да поеме необходимото количество алкохол за да изтърпи творчеството на тракториста. 

Сподели в други сайтове

преди 7 часа , Andrew Cunanan. каза:

Лорета даже участва в клипа към "Дяволът ме кара". Май е била един клас с Галена в музикалното училище.

Училище за трансове, шимейл и други особени от 99тия пол ..... 

Сподели в други сайтове

преди 9 часа , Andrew Cunanan. каза:

Графикът ѝ е "пълен" с участия по хотели и механи.
image.png.6a8313e83788e2dabce60093f2c6d6e4.png

Върна се откъдето е тръгнала, само дето няма същите продажби, хитове, фенове и успехи.

Тя дойде от Две могили, но ние я приехме. 

преди 9 часа , pacho каза:

Пълен бил, пък има по 8-9 участия в месеца. Сигурно Симона й е направила отделен график за гледане на малкото Гали.

Ако съм на Глория ще правя по 20 на месец и ще махна целия антураж около мен, за да взимам чисто кинтите и да избухна с албум и клипове догодина. Ама на нея ич й не е за тая кариера.

Участията по хотели и механи са за предпочитане, отколкото в тия дупки в Студентски или в прованса. Много по-лъскаво е в ресторанта и няма такова простолюдие като по чалготеките, дето не знаят кой е пее.

Нужно е време за почивка, а и за оране с трактора. 

преди 9 часа , Andrew Cunanan. каза:

Ти, ако беше Гюр, нямаше да оставиш кариерата да забуксува като магаре на мост.

На мен винаги механите и ресторантите са ми били много селски - адски неудобно е да се моташ около масите, да мяташ коси, докато хората се хранят, даже няма и сцена.

В доста кръчми има сцени. 

преди 8 часа , FolkEmpire каза:

image.png.c9ef238fef09ddf65016fd421f12380f.png

Тая Наташа Циганорева чак до БНТ опряла за да си разказва тъпните. С анцунг в национален ефир. Евала цигле.

Преди каза, че е мюсюлманка. Ся кръст пъчи. 

преди 6 часа , DarkChild каза:

Коя е тая?

Новата Такухи 

Сподели в други сайтове

WWW.FACEBOOK.COM

Благодаря отново че за първи път бях поканена на рожден ден да пея , за мен беше чест и удоволствие! 18 октомври, 2025 г. ! (В град София)

Сподели в други сайтове

преди 26 минути, Karma93 каза:

Има нещо вярно. Тия клиширани корони и тн. са като цирей. И приравняването в клубно присъствие наистина свалиха нивото. 

Но тя концепцията е да затвори 25 години кариера. Нормално е бабите от 1 време да участват.

А Фики няма ли да пробва Арена? Той е по-модерен от дъртия. 

Сподели в други сайтове

преди 1 час, KrasyoZlobarQ каза:

А Фики няма ли да пробва Арена? Той е по-модерен от дъртия. 

Трябваше още преди 2 години, когато беше номер 1! И Меди закъсня, ма барем обяви.

Сподели в други сайтове

Роксана нека си мечтае, милата. Истинските кралици действат. Очакваме императрицата да развълнува морето на 05.12 

Сподели в други сайтове

преди 11 минути, Emanuela.Carey каза:

Мария сигнализира, че планират да я отвлекат

spacer.png

spacer.png

За научни експерименти ще бъде, Миме. Не се дърпай! :D  

Сподели в други сайтове

преди 10 минути, Сцената обичам лудо каза:

За научни експерименти ще бъде, Миме. Не се дърпай! :D  

Страх я е да не я шият пак в Пирогов!

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...