Jump to content

Препоръчани коментари

Току що, Emanuela.Carey каза:

@xroflx9 @Willy да не поставяме кралиците една срещу друга, а да се насочим към истинския враг!!!!!

Мило,ти си единствения проводник на двете дебилки Аня и Счета. Много се радвам че и двете са бити карти вече. Творде дълго се задържаха в подножението на А група без да се отличават с нещо

От 9.11.2025 г. от 19:22, swiftiebe каза:

Новия флоп и Бутилка? 🫩

Само Преслава е способна да пусне двата най- искани дуета в историята на чалгата един след друг и те да са траш. За нея това си е начин на живот, ама се притеснявам за Галена. Има вече прекалено дълъг страйк на флопове

преди 2 часа , FitkataSlimTea каза:

Преса направи от флоп - хит, но самостоятелен хит тая година според мен няма... То след "С нервите съм зле" и "Не вдигай" всичко бледнее.

преди 2 часа , FitkataSlimTea каза:

Годината е адски слаба. За мен единствено Емануела и Галена след като направи концерта имат силна година..... Преса направи от флоп - хит, но самостоятелен хит тая година според мен няма... То след "С нервите съм зле" и "Не вдигай" всичко бледнее.
При Галена любима ми е "Все по живота" с Янева. Но този път Емануела заложи на качество, не на количество. Така, че тази година според мен е нейната.
Сега останаха концертите на Софи Маринова..... навярно след Емануела и след Галена бих поставил нея.... "Капучина" с DJ Дамян, навярно и концертите ще са успешни щом ще прави в 3 поредни дни.....
Въпреки, че ми е любима певица, винаги съм бил обективен...... за мен от към песни тази година е по-слаба за Преслава даже от 2010 където поне имаше "Пия за тебе" като хитов дует. 

Година, за пореден път, е на Ванчето, разбира се. Всичките тия имат да си мечтаят за хитове като Мунамунахиня и Свинската мас. 

преди 33 минути, Emanuela.Carey каза:

Силвър си е изтрил снимките с Галена от студиото на Ганев 💀 явно дует не е имало, а просто се е опитал да я склони да направят такъв

Никога не е имало дует. Снимка в студиото просто.

преди 33 минути, Andrew Cunanan. каза:

Ох, много съм разочарован от тая песен. На теб харесва ли ти? 
След песните в албума всичко ми бледнее.

преди 1 час, FitkataSlimTea каза:

Ох, много съм разочарован от тая песен. На теб харесва ли ти? 
След песните в албума всичко ми бледнее.

Обожавам! Обожавам драматизма в гласа й, текста, мелодията! Аранжиментът е слаб и кючекчински.Клипът е топ за Преслава.

WWW.FACEBOOK.COM

Русото изкушение Ваня Великова разтърси публиката! Русото изкушение Ваня Великова направи участие, което дълго ще се помни...

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...