Jump to content

Препоръчани коментари

преди 36 минути, Thecranfan каза:

Не знам дали е паднал заради непродадени места или защото организатора е духнал с парите. 

Макар, че 150*30 лв надали е сума, за която някой би си правил труда. 

Тия жени така и не разбраха, че не са "Ритон", Веселин Маринов и Маргарита Хранова и няма кой да ги слуша мирно, в зала и трезвен. 

Абсолютно! Особено две от тях. Само Стамболова става за нещо. 

преди 10 минути, stereoto_ каза:

WWW.FACEBOOK.COM

Скъпи приятели, с настоящото обръщение ви информирам, че моя концерт „Вдъхновението Попопера и Красимир Аврамов“, планиран...

Този бонбон също беше продал 1/3 от Зала 1 и се чудих какво ще направи. 

преди 8 часа , Willy каза:

Този "концерт" също е отпаднал заради мижав интерес.

WWW.INSTAGRAM.COM

42 likes, 0 comments - faya.ltd on November 1, 2025: "20% отстъпка до 05.11 Кодът е FBMEIZDADE Музикален спектакъл за любовта...

Очакваше се. А някога  в този форум Таня Боева , т.е. Таня Тик-Тока я боготворяха!
Имат ретро хитове и трите, но малко са тези които биха продали и то САМИ. Преслава и Галена вече го направиха, Софи Маринова...... ред е на ЕМАНУЕЛА! ❤️ 

преди 57 минути, stereoto_ каза:

Тя пък е най-голямата has been от тях. И преди 25 години беше вече в миналото.

Нека се видят колко тежат сами. Преди все реваха срещу Митака. Явно е бил прав да толерира 10 имена, а на останалите да им дава трохите. 

Вижда се, че трябва постоянство и вложения. Тези ретро лелки защо се заблуждават, че ще пуснат 1 песен на високосна година и ще ги търсят? Всеки може да си пусне старите им песни. Нито са млади, нито са интересни, нито са актуални. Да си пеят по кръчмите на една идея по-висок хонорар от неизвестни вокалки и толкоз.

А Аврамов... еми с 1 песен отпреди 16г ли ще пълни НДК? У нас няма популярност.

преди 5 минути, KrasyoZlobarQ каза:

Нека се видят колко тежат сами. Преди все реваха срещу Митака. Явно е бил прав да толерира 10 имена, а на останалите да им дава трохите. 

Вижда се, че трябва постоянство и вложения. Тези ретро лелки защо се заблуждават, че ще пуснат 1 песен на високосна година и ще ги търсят? Всеки може да си пусне старите им песни. Нито са млади, нито са интересни, нито са актуални. Да си пеят по кръчмите на една идея по-висок хонорар от неизвестни вокалки и толкоз.

А Аврамов... еми с 1 песен отпреди 16г ли ще пълни НДК? У нас няма популярност.

Смешно е 3 имена с уж златни хитове, да не може да напълнят кино зала с 480 места. 🤣

Само на мен ли ми се струва, че хайпа по “За награда” умря доста бързо, въпреки че беше толкова чакана песен?

преди 1 час, Willy каза:

Така и никой не изкара по-успешна соло песен!  🩷

Поне засега в ютюб,но има реална конкуренция в лицето на Катинара и Късай. Песента на Симона вече има повече стриймове в Спотифай.

преди 32 минути, Emanuela.Carey каза:

Само на мен ли ми се струва, че хайпа по “За награда” умря доста бързо, въпреки че беше толкова чакана песен?

Аз още като излезе ти казах че ще е хит само заради имената. Преслава тази година и двата си патрона изгърмя със слаб успех,а от Галена се очакват по иновативни неща отколкото копие на ВНЛ.

преди 37 минути, Emanuela.Carey каза:

Защото песента е умряла.

преди 1 час, Willy каза:

Смешно е 3 имена с уж златни хитове, да не може да напълнят кино зала с 480 места. 🤣

За мен е нормално. Сборните концерти отдавна не работят. Дори пайнер с топ имена и тн не можеше да пълни зали. Понякога и НДК не беше в пълен капацитет. Този формат работеше до 2011. Алфите и те ще се пробват. При тях ще мине метър, защото са си сборна формация отвсякъде. 

А и да събереш рандом лелки, без концепция е обречено на провал. 

преди 1 час, Willy каза:

Така и никой не изкара по-успешна соло песен!  🩷

То не че Галена изкара друго.

преди 41 минути, Emanuela.Carey каза:

Даже беше слабо. За 2те най-големи. Имам теория че слушаме все по-малко музика. Вече освен тв формати има и подкасти и тн, които отнемат от времето ни. Ако работиш имаш едни 5 часа на ден за забавление и то ако не си родител. В повечето държави в рамките на седмица изсипват 50 песни на различни изпълнители. Хайпът се повишава. Естествено две трети флопват, но едно 10 се оличават. Това го виждам като тенденция в Израел, Италия, Германия, в някои арабски държави. Тук си мислят, че като се изчакват си помагат. Точно обратното е. По-малко задържане на аудиторията, която и без това е разпиляна на различни платформи. Сърбите пък пускат цели албуми наведнъж, точво за да задържат повече вниманието върху себе си. В БГ този модел го пробваха. Явно работи само при топ имена като Галя и Пепи. Ваня, например, не постигна нищо.

Кога ще почнат да мислят стратегически? 

Още живеят в ерата на Планета. 

преди 26 минути, xroflx9 каза:

Преслава тази година и двата си патрона изгърмя със слаб успех

Е “Кой бе кой” си е поне сезонен хит, не е флопнала. Въпреки че като за дует между два чалга колоса можеха да направят нещо доста по-голямо.

преди 46 минути, Emanuela.Carey каза:

Е “Кой бе кой” си е поне сезонен хит, не е флопнала. Въпреки че като за дует между два чалга колоса можеха да направят нещо доста по-голямо.

Ами то и За награда си е сезонно хитче,но дуети с Азис и Галена каквито има Преслава се очаква да тресат държавата.

преди 5 часа , DarkChild каза:

Тя пък е най-голямата has been от тях. И преди 25 години беше вече в миналото.

аз не знам и една нейна песен, таня поне има вечни хитове и стартира практиката с рязането на носовете.

преди 5 часа , Emanuela.Carey каза:

Тита носът ли си е отрязала?

spacer.png

каквото и да направи е бита карта. Имаше мегахит по случайност тази година, но не успя да го капитализира по начин, който да върне интереса към нея като артист и продукт.

Между "Фотошоп" и "Гола" не мога да назова и една нейна песен, а това са цели 7 години разлика.

преди 12 минути, Andrew Cunanan. каза:

Между "Фотошоп" и "Гола" не мога да назова и една нейна песен, а това са цели 7 години разлика.

Е, имаше Вивалди и Задната седалка

преди 7 минути, Emanuela.Carey каза:

Е, имаше Вивалди и Задната седалка

дори бях забравил, че участва в тези проекти на боро първи.

Весела Думанова казва, че след 2 седмици излиза песен на певица, която харесвала от малка и била с много силен глас. Досега не била работила с нея.

Потвърдено от нея не са Десислава, Емилия, Джена, Галена, Анелия, Преслава, Софка, Янева

преди 35 минути, Andrew Cunanan. каза:

дори бях забравил, че участва в тези проекти на боро първи.

А не трябва, защото са брутални хитове и се знаят от всички млади.

преди 2 минути, Emanuela.Carey каза:

Весела Думанова казва, че след 2 седмици излиза песен на певица, която харесвала от малка и била с много силен глас. Досега не била работила с нея.

Потвърдено от нея не са Десислава, Емилия, Джена, Галена, Анелия, Преслава, Софка, Янева

Андреа?
По-силен от нейния глас - не съм чувал, все пак баба й е била оперна певица.

преди 1 минута, Andrew Cunanan. каза:

Андреа?
По-силен от нейния глас - не съм чувал, все пак баба й е била оперна певица.

И ануса на Андреа сигурно пее по-добре от самата нея

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   1 Потребител

• Create New...