Andrew Cunanan. Публикувано Вторник в 17:20 Report Сподели Публикувано Вторник в 17:20 преди 4 часа , KrasyoZlobarQ каза: Леле...като обърнаха камерата колко празно е било. Вижте секторите Не знам дали и 2000 души има. За концерт под надслов "Две магарици блеят" - толкоз. Иначе с тея маси повече мяза на фирмено парти в механа, отколкото на концерт. Една години не могат да напълнят залата и накрая опънали 10 маси - да размятат суджуци и кюфтета. Петно насред последните концерти на Гюр. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Вторник в 17:23 Report Сподели Публикувано Вторник в 17:23 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Вторник в 17:30 Report Сподели Публикувано Вторник в 17:30 Дует има. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Вторник в 17:36 Report Сподели Публикувано Вторник в 17:36 Да не остане по назад от Преслава.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Administrator Публикувано Вторник в 17:47 Report Сподели Публикувано Вторник в 17:47 преди 11 минути, FikLena каза: Да не остане по назад от Преслава.. И в двата случая нямат певчески талант. Не знам защо са толкова обсебени. Симона поне е талантлива. 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FitkataSlimTea Публикувано Вторник в 18:05 Author Report Сподели Публикувано Вторник в 18:05 преди 33 минути, PHILIPP PLEIN каза: Дует има. Даже се говори, че е записан още юни 2024. Но колко е вярно..... не знам. Но ме съмнява да пусне дуета преди концерта. Това май е някакъв фен който си измисля. Така на времето и на мен ми се вързаха, че Преслава има песен "Лак за нокти". Друг е въпросът, че пусна червила и пак го предсказах, но и лакове за нокти сигурно ще има. преди 42 минути, Emanuela.Carey каза: Мечтатели. Сигурно ще пусне самостоятелна песен в петък..... което е нормално. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Вторник в 18:42 Report Сподели Публикувано Вторник в 18:42 преди 4 часа , AysheYaneva каза: Ами как няма да е намалена видимостта, като умишлено бяха стоварили сцената почти в средата на залата. Явно ги е дострашало да пуснат билети за пълния капацитет. На концерта на Криско в същата зала преди 2 месеца сцената беше в края и всички сектори си бяха пълни. Тотални глупости от някой, който със сигурност не е бил там. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Вторник в 18:50 Report Сподели Публикувано Вторник в 18:50 Такива концерти с маси и скари са ми толкова смешни. Зала Колодрума може да качват каквото искат, но на деня на концерта, имаше още много билети в продажба, както и доста сектори не бяха пуснати, защото сцената е по-напред. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Вторник в 18:59 Report Сподели Публикувано Вторник в 18:59 Какво точно значи близо 4000? Освен че не са продали и 2/3 от капацитета на залата за концерт, който е някъде 6300? 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Вторник в 19:06 Report Сподели Публикувано Вторник в 19:06 преди 6 минути, Lelqtian каза: Какво точно значи близо 4000? Освен че не са продали и 2/3 от капацитета на залата за концерт, който е някъде 6300? 2000 също е близо 4000, ако така се водим.🫠 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Вторник в 19:08 Report Сподели Публикувано Вторник в 19:08 преди 25 минути, DenFevgo каза: Тотални глупости от някой, който със сигурност не е бил там. Сложили са 3 нули в повече на броя публика. 1 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Вторник в 19:12 Report Сподели Публикувано Вторник в 19:12 Две старици пеят. 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Вторник в 19:12 Report Сподели Публикувано Вторник в 19:12 Галена продаде на 75% и тези с намалена видимост, остават още около 100 места, за ден-два и тях ще ги няма. "Две драг кралици пеят" остават в миналото. Събота ще видят как се прави концерт на световно ниво! 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Вторник в 19:16 Report Сподели Публикувано Вторник в 19:16 преди 3 минути, Willy каза: Галена продаде на 75% и тези с намалена видимост, остават още около 100 места, за ден-два и тях ще ги няма. "Две драг кралици пеят" остават в миналото. Събота ще видят как се прави концерт на световно ниво! Хубаво е да си припомним, че Галена пее песни на Глория в национален ефир, а не обратното. Иначе съм сигурен, че концертът ще е топ. Галена е професионалист. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Вторник в 19:20 Report Сподели Публикувано Вторник в 19:20 преди 2 минути, DenFevgo каза: Хубаво е да си припомним, че Галена пее песни на Глория в национален ефир, а не обратното. Иначе съм сигурен, че концертът ще е топ. Галена е професионалист. Галена има уважение към по-старите си колеги, винаги го е показвала. Това, обаче, не променя фактът, че я мина във всяко едно отношение. Един концерт липсваше и ето, че вече и него ще го има! 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Вторник в 19:28 Report Сподели Публикувано Вторник в 19:28 преди 16 минути, WindWalkerMonk каза: Две старици пеят. Две старици дремят. Пепеляшка на пенсионно осигуряване и батман! 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Вторник в 19:31 Report Сподели Публикувано Вторник в 19:31 А ще представите ли нова песен? Ако ме питате днес – отговорът е не. Ако ме питате след три дни… може и да не е не. (смее се) Всичко при мен се случва много интуитивно. Заради Доника се породи скандал между вас и колегата ви Галин заради правата на една песен. Изяснихте ли се с Галин и в какви отношения сте сега? Разбрах, че Галин е изразил своята версия за тази ситуация. Аз ще се въздържа от коментар. Това са неща, с които не е нужно да ангажираме вниманието на публиката. Фокусът винаги трябва да е музиката. Аз съм за професионализма в отношенията. Оттам нататък всеки преценява как да действа. Винаги гледам напред. Не нося негативна енергия, защото вярвам, че когато работиш с добро, то се връща. И сега, когато се видим, има усмивки, а не напрежение – така трябва да бъде в нашата професия. И още: Галена: „Еуфорията“ за мен не е само песен или концерт – тя е самият живот - Филтър FILTERNEWS.BG Галена ще отпразнува с голям концерт на 8 ноември в зала „Арена 8888“ 20 години от началото на кариерата си. Подготвя 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Вторник в 19:34 Report Сподели Публикувано Вторник в 19:34 Галена ще се постарае за концерта си. Драгана е класи като концерти над всички в БГ. Глория обаче си е абсолютно безидейна и клиширана. Тя няма концепция за абсолютно нищо. Няма база за сравнение между нея и Галена 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Administrator Публикувано Вторник в 19:43 Report Сподели Публикувано Вторник в 19:43 Вече и Преса не е харесван персонаж. Масово във ФБ чета колко се е надула, префърцунена била и си е загубила гласа. След Пееш или лъжеш. Някой гледал ли е, че толкова масов е хейтът срещу нея? 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Вторник в 19:46 Report Сподели Публикувано Вторник в 19:46 преди 30 минути, DenFevgo каза: Хубаво е да си припомним, че Галена пее песни на Глория в национален ефир, а не обратното. Иначе съм сигурен, че концертът ще е топ. Галена е професионалист. Галена има национален ефир, незнайно защо, но са и дали. Гюр дори в Бразди не го канят. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DanielPiliov Публикувано Вторник в 19:51 Report Сподели Публикувано Вторник в 19:51 преди 5 минути, Administrator каза: Вече и Преса не е харесван персонаж. Масово във ФБ чета колко се е надула, префърцунена била и си е загубила гласа. След Пееш или лъжеш. Някой гледал ли е, че толкова масов е хейтът срещу нея? Нямаше по-харесвана от Преслава в тази музика. Операциите убиха всичко... 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Вторник в 20:22 Report Сподели Публикувано Вторник в 20:22 преди 14 часа , Andrew Cunanan. каза: с тая перелина е лелчинско-травеститска версия на батман, с много лош лифтинг, направо като жокера в лицето. Мелез между прилеп и бухал. преди 12 часа , pacho каза: Чудех се какво му е липсвало на този концерт - Симони Заглорова.... трябваше да забие Плачи земльо с Драгана, да намаже малко. Явно не е била поканена от Драгойка. Ако зависеше от Гюр, ехеее 🤣 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Вторник в 20:26 Report Сподели Публикувано Вторник в 20:26 @fengergana, преживявала ли си този текст ? Знам ги, грешните му длани - “Фабрика за рани”! Много като тебе с тях измами! 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Вторник в 20:36 Report Сподели Публикувано Вторник в 20:36 преди 13 минути, asylum каза: Мелез между прилеп и бухал. Явно не е била поканена от Драгойка. Ако зависеше от Гюр, ехеее 🤣 Драг-ойка 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Вторник в 20:42 Report Сподели Публикувано Вторник в 20:42 преди 1 час, Willy каза: Галена има уважение към по-старите си колеги, винаги го е показвала. Това, обаче, не променя фактът, че я мина във всяко едно отношение. Един концерт липсваше и ето, че вече и него ще го има! Нека не сравняваме хора, станали известни с по*но клип с такива, станали известни с талант. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.