Jump to content

Роксана ft. Мънки - Олд Мъни

Препоръчани коментари

АААААААААААААААААААААААААа изкефи ме как с Ai са направили това. Доналд Тръмп участва във видеото. :D Кеф! Тоя път идеята ме кефи. Няма лошо 1-2 клипа да се направят подобни. Роксана изненада приятно като видео...

Сподели в други сайтове

Повърня, не само видеото май е ИИ, аз лично чувам поне 5-6 различни песни като музика, и още толкова като текст. 

преди 3 часа , DevilWish каза:

АААААААААААААААААААААААААа изкефи ме как с Ai са направили това. Доналд Тръмп участва във видеото. :D Кеф! Тоя път идеята ме кефи. Няма лошо 1-2 клипа да се направят подобни. Роксана изненада приятно като видео...

Защо е сложила само Тръмп, трябваше да сложи и Путин, и детето им.

Сподели в други сайтове

преди 2 часа , KrasyoZlobarQ каза:

Хит ахах кефи ме как ревеше как я било срам от кючеците си , а не може без да изпляска 5 на година.

И тя кат Деса ги записва со сълзи на очи 🤣

Сподели в други сайтове

Циганката е чула и тя за изкуствен интелект??? То като нямаш собствен. :D Песента е покъртителна, нещо нормално за нея! 

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...