Jake Публикувано Октомври 18 Report Сподели Публикувано Октомври 18 От 17.10.2025 г. от 9:30, Sunlight каза: Айдеее, след 2 часа съм в Търново и довечера при Коцеее.😍 Може би съм единствената в автобуса , която е издокарана, гримирана, с френски маникюр Всички ме гледат само. Как ти се занимава толкова години с едни и същи лица и тези тъпи участия? Това си е някаква мания. Галин каза ли нещо интересно в подкаст? Не го понасям, но не мога да отрека, че изглежда много добре в момента, макар и с доста корекции. Ако е само на снимка и не говори е добре. Иначе усеща, че не може да прави хитове и се чуди какво да измисли...Албума му беше добър според мене, но имаше нулев успех. с Алфите също закъсаха нещата. Бълвоч след бълвоч. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Октомври 18 Report Сподели Публикувано Октомври 18 преди 1 час , GSA каза: Той пита автора няколко пъти дали песента е запазена от Галена, и автора му казва не. Какво трябва да направи, ако Галя само я е капарирала без да си я плати напълно. А и автора нищо не е казал. Разбирам защо всеки вярва на Галин, страшен манипулатор е. Галена също е леко виновна че толкова години не говори по нито една тема и позволява да я включват във всякакви скандали. Песента беше 10-та в албума и след като Алфа я пуснаха, се наложи да отлага албума, така че едва ли е толкова просто, както Галин го казва. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Runevski Публикувано Октомври 18 Report Сподели Публикувано Октомври 18 преди 21 часа , Emanuela.Carey каза: Интересно, вече ползват новата функция на Ютуб и качват дуетите в 2 канала едновременно без да разделят гледанията Очаквам такива като Доника да се възползват като направят колаборации с големи имена Миналия месец интервюто на Рени при Чефо се добави и в нейния канал. Значи е възможно и качени отдавна клипове да се добавят във втори и трети канали. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FitkataSlimTea Публикувано Октомври 18 Author Report Сподели Публикувано Октомври 18 преди 1 час , Lelqtian каза: Поправено Тази е от албума "ЗА ТЕБ". Аз говоря за "Шесто чувство". Иначе в "ЗА ТЕБ" само "САМ" ми харесва повече от "Секс" 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FitkataSlimTea Публикувано Октомври 18 Author Report Сподели Публикувано Октомври 18 преди 13 минути, Willy каза: Разбирам защо всеки вярва на Галин, страшен манипулатор е. Галена също е леко виновна че толкова години не говори по нито една тема и позволява да я включват във всякакви скандали. Песента беше 10-та в албума и след като Алфа я пуснаха, се наложи да отлага албума, така че едва ли е толкова просто, както Галин го казва. На мястото на ремикса на "Мъко моя" ли е била? Или "Неговата жена" която е била записана последна. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Октомври 18 Report Сподели Публикувано Октомври 18 Ако историята на Галин е вярна и двамата с Галена имат известна доза “вина”. Първо, щом Галин е знаел от Доника, че Галена има намерение да прави песента значи я е направил с ясната преценка, че я “краде” от нея и Галена няма да може да я направи след това. Затова избърза и пусна тийзър на песента почти месец преди да пуснат цялата. Второ, ако Галена наистина 4 години само е капарирала песента, би трябвало да е наясно, че рано или късно някой друг може да я вземе. Особено ако вече я е била записала и добавила в албума (затова и презаписваха дисковете). Тук малко го е играла на доверие, че никой в чалгата няма да се осмели да тръгне срещу нея. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Karma93 Публикувано Октомври 18 Report Сподели Публикувано Октомври 18 Тази ситуация ми се вижда съмнителна. Ако Галин е купил песента, а Галена я е записала и заснела без да има правата, то просто тя можеше да ги откупи от Галин и проблемът да е решен... стига Галин наистина да я информирал навреме. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Karma93 Публикувано Октомври 18 Report Сподели Публикувано Октомври 18 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Karma93 Публикувано Октомври 18 Report Сподели Публикувано Октомври 18 Yess industrial electronic queeen 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Октомври 18 Report Сподели Публикувано Октомври 18 преди 1 час , DevilWish каза: Тази е от албума "ЗА ТЕБ". Аз говоря за "Шесто чувство". Иначе в "ЗА ТЕБ" само "САМ" ми харесва повече от "Секс" Така ли? Винаги съм си мислел че е от Шесто чувство ... Тогава тази е най-яката 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Октомври 18 Report Сподели Публикувано Октомври 18 преди 4 часа , FikLena каза: Как лъже вещицата. На екран беше последно на 3-ти октомври, а на Гала сезона започна на 8-септември. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Октомври 18 Report Сподели Публикувано Октомври 18 преди 2 часа , Willy каза: Галена също е леко виновна че толкова години не говори по нито една тема и позволява да я включват във всякакви скандали. Какво да прави момчето като е бавноразвито, има речник от 74 думи и не може да се защити. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sunlight Публикувано Октомври 18 Report Сподели Публикувано Октомври 18 Ники ми се сърди пак заради Коце. Той не разбра, че за Коце отивам навсякъде. Сега пътувам за Бургас. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Октомври 18 Report Сподели Публикувано Октомври 18 Планета влизат във войната срещу Дамян и Селина 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FitkataSlimTea Публикувано Октомври 18 Author Report Сподели Публикувано Октомври 18 преди 58 минути, Lelqtian каза: Така ли? Винаги съм си мислел че е от Шесто чувство ... Тогава тази е най-яката Албума "Шесто чувство" като цяло ми е любимия на Кали. Даже бих казал, че няма слаба песен в него. За мен фаворити са Preta-та, Оф, оф, Обещавам ти и Другата. А иначе Като за двама и Някога също са от песните които слушам и до днес с кеф. Само ми е интересно защо клипираната версия на "Другата" я водят като ремикс в албума , а не обратното. Това и до днес си остава странно 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Октомври 18 Report Сподели Публикувано Октомври 18 преди 35 минути, Emanuela.Carey каза: Планета влизат във войната срещу Дамян и Селина но и дуетната половинка на Дамян Еману е лайкнала!!!! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Октомври 18 Report Сподели Публикувано Октомври 18 преди 16 минути, fengergana каза: но и дуетната половинка на Дамян Еману е лайкнала!!!! То това май й е любимата песен на Андреа!!!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Октомври 18 Report Сподели Публикувано Октомври 18 преди 1 час, fengergana каза: но и дуетната половинка на Дамян Еману е лайкнала!!!! когато войната е Тамян и рандъм селянка срещу Андроник, губещи сме всички! Някой да рестартира планетата, минимум! 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Октомври 18 Report Сподели Публикувано Октомври 18 От 17.10.2025 г. от 18:12, Emanuela.Carey каза: Андреа с първи коментар за кавъра на Дамян и Селина Има отговор 😂 1 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Октомври 18 Report Сподели Публикувано Октомври 18 преди 9 часа , pacho каза: xander 100% не е стрейт. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FitkataSlimTea Публикувано Октомври 18 Author Report Сподели Публикувано Октомври 18 Poly Paskova / Поли Паскова - Официална страница е в компанията на Reni. · Последване 21 ч · С уважение към моята колежка Рени! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Октомври 18 Report Сподели Публикувано Октомври 18 преди 1 час , Just_Me каза: Има отговор 😂 Редно е да я е срам тая от ... заниманията и, каквито и да са точно, но да започне уроци по англицки! SHAME се пише. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Октомври 18 Report Сподели Публикувано Октомври 18 преди 54 минути, Andrew Cunanan. каза: xander 100% не е стрейт. Факта че се е хванал и изобщо знае за съществуването на траверса Симон Заглоров не беше ли достатъчен? 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sunlight Публикувано Октомври 18 Report Сподели Публикувано Октомври 18 В Бургас едва пристигнах , оправих багажа и с Ники сме в Созопол сега и утре директно ме кара на работа. На 2 часа сън съм от Коце. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Olay Публикувано Октомври 18 Report Сподели Публикувано Октомври 18 преди 11 часа , GSA каза: Той пита автора няколко пъти дали песента е запазена от Галена, и автора му казва не. Какво трябва да направи, ако Галя само я е капарирала без да си я плати напълно. А и автора нищо не е казал. Тука ключов момент е кога е разбрал, че Галена я е капарирала. Преди или след като са я записвали и снимали клип и т.н. Ако Доника е разбрала, чак като е гледала клипа, то ясно че остава пред свършен факт. Ако е разбрал, след като са й пуснали някакво демо, е имал възможност да реагира. То и тогава и Галена най-вероятно е можела да реагира де. Сега чух оригинала и звучи много по-яко от версията на Галин, някаква по провлачена, напомня леко на Пак ли на Галена, дали нейната версия е била така. Дано чуем нейното демо някога. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари