Jump to content

Поп-фолк скандали (октомври 2025)

Препоръчани коментари

От 17.10.2025 г. от 9:30, Sunlight каза:

Айдеее, след 2 часа съм в Търново и довечера при Коцеее.😍

Може би съм единствената в автобуса , която е издокарана, гримирана, с френски маникюр

Всички ме гледат само. 

Как ти се занимава толкова години с едни и същи лица и тези тъпи участия? Това си е някаква мания. 

Галин каза ли нещо интересно в подкаст? Не го понасям, но не мога да отрека, че изглежда много добре в момента, макар и с доста корекции. Ако е само на снимка и не говори е добре. Иначе усеща, че не може да прави хитове и се чуди какво да измисли...Албума му беше добър според мене, но имаше нулев успех.  с Алфите също закъсаха нещата. Бълвоч след бълвоч.

Сподели в други сайтове

• Отговори 1,4k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

преди 1 час , GSA каза:

Той пита автора няколко пъти дали песента е запазена от Галена, и автора му казва не. Какво трябва да направи, ако Галя само я е капарирала без да си я плати напълно. А и автора нищо не е казал. 

Разбирам защо всеки вярва на Галин, страшен манипулатор е. Галена също е леко виновна че толкова години не говори по нито една тема и позволява да я включват във всякакви скандали. Песента беше 10-та в албума и след като Алфа я пуснаха, се наложи да отлага албума, така че едва ли е толкова просто, както Галин го казва.

• Like 2
Сподели в други сайтове

преди 21 часа , Emanuela.Carey каза:

Интересно, вече ползват новата функция на Ютуб и качват дуетите в 2 канала едновременно без да разделят гледанията

Очаквам такива като Доника да се възползват като направят колаборации с големи имена

IMG-0364.jpg

Миналия месец интервюто на Рени при Чефо се добави и в нейния канал. Значи е възможно и качени отдавна клипове да се добавят във втори и трети канали. 

IMG_1508.jpeg

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 1 час , Lelqtian каза:

Поправено

Тази е от албума "ЗА ТЕБ". Аз говоря за "Шесто чувство". Иначе в "ЗА ТЕБ" само "САМ" ми харесва повече от "Секс"

• Like 2
Сподели в други сайтове

преди 13 минути, Willy каза:

Разбирам защо всеки вярва на Галин, страшен манипулатор е. Галена също е леко виновна че толкова години не говори по нито една тема и позволява да я включват във всякакви скандали. Песента беше 10-та в албума и след като Алфа я пуснаха, се наложи да отлага албума, така че едва ли е толкова просто, както Галин го казва.

На мястото на ремикса на "Мъко моя" ли е била? Или "Неговата жена" която е била записана последна.

Сподели в други сайтове

Ако историята на Галин е вярна и двамата с Галена имат известна доза “вина”.

Първо, щом Галин е знаел от Доника, че Галена има намерение да прави песента значи я е направил с ясната преценка, че я “краде” от нея и Галена няма да може да я направи след това. 
Затова избърза и пусна тийзър на песента почти месец преди да пуснат цялата.

Второ, ако Галена наистина 4 години само е капарирала песента, би трябвало да е наясно, че рано или късно някой друг може да я вземе. Особено ако вече я е била записала и добавила в албума (затова и презаписваха дисковете). Тук малко го е играла на доверие, че никой в чалгата няма да се осмели да тръгне срещу нея.

Сподели в други сайтове

Тази ситуация ми се вижда съмнителна.

Ако Галин е купил песента, а Галена я е записала и заснела без да има правата, то просто тя можеше да ги откупи от Галин и проблемът да е решен... стига Галин наистина да я информирал навреме. 

Сподели в други сайтове

преди 1 час , DevilWish каза:

Тази е от албума "ЗА ТЕБ". Аз говоря за "Шесто чувство". Иначе в "ЗА ТЕБ" само "САМ" ми харесва повече от "Секс"

Така ли? Винаги съм си мислел че е от Шесто чувство ... Тогава тази е най-яката :)

• Like 3
Сподели в други сайтове

преди 2 часа , Willy каза:

Галена също е леко виновна че толкова години не говори по нито една тема и позволява да я включват във всякакви скандали. 

Какво да прави момчето като е бавноразвито, има речник от 74 думи и не може да се защити.

• Like 2
  • Haha 1
Сподели в други сайтове

преди 58 минути, Lelqtian каза:

Така ли? Винаги съм си мислел че е от Шесто чувство ... Тогава тази е най-яката :)

Албума "Шесто чувство" като цяло ми е любимия на Кали. Даже бих казал, че няма слаба песен в него. За мен фаворити са Preta-та, Оф, оф, Обещавам ти и Другата. А иначе Като за двама и Някога също са от песните които слушам и до днес с кеф. Само ми е интересно защо клипираната версия на "Другата" я водят като ремикс в албума , а не обратното. Това и до днес си остава странно :D 

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 1 час, fengergana каза:

но и дуетната половинка на Дамян Еману е лайкнала!!!!

когато войната е Тамян и рандъм селянка срещу Андроник, губещи сме всички! Някой да рестартира планетата, минимум! 

• Love 2
Сподели в други сайтове

преди 1 час , Just_Me каза:

Има отговор 😂

Screenshot_20251018_192340_Instagram(1).jpg

Редно е да я е срам тая от ... заниманията и, каквито и да са точно, но да започне уроци по англицки! SHAME се пише. 

• Like 2
Сподели в други сайтове

преди 54 минути, Andrew Cunanan. каза:

xander 100% не е стрейт.

Факта че се е хванал и изобщо знае за съществуването на траверса Симон Заглоров не беше ли достатъчен? 

• Like 1
  • Haha 2
Сподели в други сайтове

В Бургас едва пристигнах , оправих  багажа и с Ники сме в Созопол сега и утре директно ме кара на работа. 

На 2 часа сън съм от Коце. 

• Like 3
Сподели в други сайтове

преди 11 часа , GSA каза:

Той пита автора няколко пъти дали песента е запазена от Галена, и автора му казва не. Какво трябва да направи, ако Галя само я е капарирала без да си я плати напълно. А и автора нищо не е казал. 

Тука ключов момент е кога е разбрал, че Галена я е капарирала. Преди или след като са я записвали и снимали клип и т.н.

Ако Доника е разбрала, чак като е гледала клипа, то ясно че остава пред свършен факт. Ако е разбрал, след като са й пуснали някакво демо, е имал възможност да реагира. То и тогава и Галена най-вероятно е можела да реагира де.

Сега чух оригинала и звучи много по-яко от версията на Галин, някаква по провлачена, напомня леко на Пак ли на Галена, дали нейната версия е била така. Дано чуем нейното демо някога.

• Like 1
Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...