Jump to content

Поп-фолк скандали (октомври 2025)

Препоръчани коментари

преди 7 часа , Emanuela.Carey каза:

А Драгана такива репетиции прави ли?

Със сигурност не по бели бАтушки и шушляк.

Цеца вчера сътворила СКЕНДЪЛ - развяла българското знаме на концерт в Македония. Истинска будителка! :d А промитите мозъци я освиркали.

• Love 1
  • skull 4
Сподели в други сайтове

• Отговори 1,4k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

преди 23 минути, pacho каза:

Цеца вчера сътворила СКЕНДЪЛ - развяла българското знаме на концерт в Македония. Истинска будителка! :d А промитите мозъци я освиркали.

Браво, издигна ми се фочите тая! 👏👏👏

• Haha 4
Сподели в други сайтове

От 25.10.2025 г. от 15:17, Runevski каза:

Има и две песни без никаква видео реализация. “Още ме боли” и “Изгаряй ме”. Иначе когато пуска “Колекция от сърца” и Полина пуска нейната “Целувай ме”, припева на която е със същата музика. И двете песни са писани като авторски, но са си чопвани.

Секирата е резнала главата на Жулиена...Жулиета?

• Haha 4
Сподели в други сайтове

От 26.10.2025 г. от 20:41, DevilWish каза:

Анелия имаше дълга пауза след "Не знаеш". Завърна се с клип на "Не поглеждай назад" и вече лятото направи големия хит "Всичко води към теб". Имаше албум, "Всичко води към теб" и както казваш "Как предаде любовта" тогава. "Не спирай" мисля, че я снима в началото на 2006 и то доста се забави по мое мнение там.
Гергана просто спа доста дълго след "Боли". Тя нали излезе октомври 2004? Даже първо я пуснаха в компилация.
В "Доза любов" , може би песента която ще остане е точно заглавната песен... Тя ми се струва най-големия хит в този албум, "Парфюм" се получи добре. Но да.... няма песни емблеми каквито са били "Шампанско и сълзи" и "Къв си ти, бе"  в "Мирише на ... три точки" , както и "Нещо НеТипичино" и "Като на 17" в "Няма спиране". Да не говорим, че в тези албуми не е само една песента, ами поне няколко..... В "Доза любов" поне според мен - Доза любов, Парфюм и Ние сме номер 1. Въпреки, че аз харесвам много повече "Време за мъже" от "Ние сме номер 1". Обаче имаше някакви шансове с "Влак за нещастници" и "Пирова победа" като по-тежка песен. Тогава се слушаха, но ги заеба. Както направи и с "Последна чаша". Тя сама си е виновна в голяма степен, защото ако през 2003, 2004 и 2005 е имала точната стратегия, то в 2006 това тотално не е така.
Иначе и 2006 имаше готини хитове като "Това е парчето" която ми е любима от "Празник всеки ден", заглавната песен и "Дъжд от рози", но разликата в тази 2006 е , че за Преслава беше много по-успешна и не само....

Нямам спомени "Не поглеждай назад" да е била мегахит.

Както казвам и по-нагоре - няма как само един хит да те направи певица на годината, ако през останалото време от годината спиш. "Всичко води към теб" е далеч по-малко хитов от първите два албума на Анелия, отделно тя не е на турнето, така че каква "Певица на годината" да е?!

"Не спирай" е много тъпа, но другите хептен нямат потенциала за големи хитове... Кое друго да снима - "Here and around the world" или "Рисувай с устни". ?!

Само тази й е яка и неслучайно бе хит, но я реализира чак през пролетта на 2006-та.

Гергана след "Боли" реализира клип на акустичната версия на песента, а през пролетта на 2005-та и този хит:

Реално Гера беше hot за пазара, но нямаше масово одобрение и през 2005-та започна визията й малко по малко да се разваля, нямаше как да я наградят за певица, но беше супер константна и успешна през цялата година. 

Ивана никога не е имала "точната стратегия". Винаги е забаевала потенциални мегахитове, както например "Убиец на любов" няма клип, "Изключен телефон", "Влак за нещастници", "Пирова победа", "Не си ми първият" и "Последна чаша" нямат клипове. "Това е парчето" беше огромен хит, но е супер тъпа песен за мен. 

Може да се види как всеки албум в периода 2003-2005 ѝ е супер силен, с потенциални хитове нереализирани, но този от 2006-та е супер вял, със само 9 песни, една от които микс, там реализира почти всичко и никое не беше хит на нивото на продукцията й до онзи момент. Просто с такива песни нямаше как да се пребори до Преслава или да я доближи. Опита се да влезе в swag-а на тийновете с "Резерве" и "Най-добрата", но резултатите бяха далеч по-горчиви, отколкото 4 години по-рано с "Къв си ти бе?". А "Дербита", "Адреси любов" и парти миксове хептен я закопаха.

През 2007-ма пуска 7-8 клипа:
"Най-добрата"
"Резерве"
"Сто живота"
"Добра среща приятели" (нова версия)
"Адрес любов"
"Дерби"
"Парти микс - Кафе, Цигари, Диети"
"Вържи очите ми"

и само последната е на нивото за тогавашното име на Ивана, макар и пак леко сакат опит за преповтаряне на хита "Като на 17". С такава продукция няма как да запази позиции и пропадането е неизменно.

Да не говорим, че си сложи устни, отслабна леко и вече не мязаше на лелката от скарата в кварталното кръчме, та образът на "певицата на народа" рухна бързо-бързо.

• Like 2
  • Haha 2
Сподели в други сайтове

преди 1 час, pacho каза:

Тя горката сигурно знае само сръбското знаме. Подали са ѝ някакво знаме там и тя го вее.

Но ето поредната, която копира Рени! И тя на участие на Тайрович се беше качила на масата и вееше българско знаме. Патриотки!

• Like 1
  • Thanks 1
Сподели в други сайтове

преди 6 часа , xroflx9 каза:

Всички знаем че ако Галин участва в Игрите ще е само за да му обръщат хастара на Резиденцията лъвчетата.

Колко е зле Маман,Стораровци го плюха,освиркваха го по концерти и пак им лиже г.зовете. Според мен дъртия Стругаро държи компромати за всички в чалгата. Няма друга причина всички да се мазнят на фамилията му. 

Е той Галин от бая време се мазни на Фики. Като беше пуснал Чупки в Кръста му се молеше за дует по сторита.

• Like 2
Сподели в други сайтове

преди 15 часа , pacho каза:

Валя Будителката.

EyO42.jpg

не виждам корелация между будителите и това мастийско кОрвеене?
image.png.0636b9ccae243cb310adb4dc50db6ba2.png

• Like 2
  • Haha 2
Сподели в други сайтове

преди 6 часа , DarkChild каза:

@Sunlight тази смешница те копира.

Всички са к*рви на шиши.

Или по-напред аз взех цвета от Валя.

И аз сега съм цвят шоколад на руси кичури от 1 месец, но декември си връщам лилавото.

Не е мойто шоколад, скучен цвят ми е.

И повече за Хелоуин не искам фа чувам- тоя измислен празник. Заради него си тръгнах в 23:00, хванах такси. И станах днес в 6:00 и в 7:00 ч на работа.

И Коце пак в Бургас на 7.11. Какво му стана всеки месец е при мен тая година.

Аз на 7.11 почивам втори ден , но на следващия работа 2 дена и сигурно няма да ходя тоя път. 

• Like 1
  • Thanks 1
  • Wow 1
Сподели в други сайтове

преди 1 час, Andrew Cunanan. каза:

Както казвам и по-нагоре - няма как само един хит да те направи певица на годината, ако през останалото време от годината спиш. "Всичко води към теб" е далеч по-малко хитов от първите два албума на Анелия, отделно тя не е на турнето, така че каква "Певица на годината" да е?!

"Не спирай" е много тъпа, но другите хептен нямат потенциала за големи хитове... Кое друго да снима - "Here and around the world" или "Рисувай с устни". ?!

Само тази й е яка и неслучайно бе хит, но я реализира чак през пролетта на 2006-та.

Гергана след "Боли" реализира клип на акустичната версия на песента, а през пролетта на 2005-та и този хит:

Реално Гера беше hot за пазара, но нямаше масово одобрение и през 2005-та започна визията й малко по малко да се разваля, нямаше как да я наградят за певица, но беше супер константна и успешна през цялата година. 

Ивана никога не е имала "точната стратегия". Винаги е забаевала потенциални мегахитове, както например "Убиец на любов" няма клип, "Изключен телефон", "Влак за нещастници", "Пирова победа", "Не си ми първият" и "Последна чаша" нямат клипове. "Това е парчето" беше огромен хит, но е супер тъпа песен за мен. 

Може да се види как всеки албум в периода 2003-2005 ѝ е супер силен, с потенциални хитове нереализирани, но този от 2006-та е супер вял, със само 9 песни, една от които микс, там реализира почти всичко и никое не беше хит на нивото на продукцията й до онзи момент. Просто с такива песни нямаше как да се пребори до Преслава или да я доближи. Опита се да влезе в swag-а на тийновете с "Резерве" и "Най-добрата", но резултатите бяха далеч по-горчиви, отколкото 4 години по-рано с "Къв си ти бе?". А "Дербита", "Адреси любов" и парти миксове хептен я закопаха.

"Най-добрата"
"Резерве"
"Сто живота"
"Адрес любов"
"Дерби"
"Вържи очите ми"

и само последната е на нивото за тогавашното име на Ивана, макар и пак леко сакат опит за преповтаряне на хита "Като на 17". С такава продукция няма как да запази позиции и пропадането е неизменно.

Да не говорим, че си сложи устни, отслабна леко и вече не мязаше на лелката от скарата в кварталното кръчме, та образът на "певицата на народа" рухна бързо-бързо.

Два клипа има 

• Haha 1
Сподели в други сайтове

Гледах Камелия в "Преди обед" и съм много разочарован от нея, за пореден път. 

Първо облеклото.....циците навън и демонстративно стегнати като през 90-те... и то в сутрешно предаване?! Знаем, че тя има ужасен стил на обличане, но все пак...

Второ и по важно... гониш 60-те, ревеш за деца цял живот, купуваш си и накрая гордо заявяваш, че си наела жени да гледат децата, за да не се стресирала!!! А по Коледа и Нова Година шяла да бъде на рабора...... Няма толкова болна за пари жена...  Може би не случайно нямаше деца..... Студен човек. 

• Love 1
  • Dislike 2
Сподели в други сайтове

преди 6 минути, Jake каза:

Гледах Камелия в "Преди обед" и съм много разочарован от нея, за пореден път. 

Първо облеклото.....циците навън и демонстративно стегнати като през 90-те... и то в сутрешно предаване?! Знаем, че тя има ужасен стил на обличане, но все пак...

Второ и по важно... гониш 60-те, ревеш за деца цял живот, купуваш си и накрая гордо заявяваш, че си наела жени да гледат децата, за да не се стресирала!!! А по Коледа и Нова Година шяла да бъде на рабора...... Няма толкова болна за пари жена...  Може би не случайно нямаше деца..... Студен човек. 

Звучи страхотно! Специално ще си го пусна да се възхитя!

• Like 2
  • Haha 1
  • Love 1
  • Ooo 1
Сподели в други сайтове

преди 29 минути, Emanuela.Carey каза:

Новата песен на Алисия е албански кавър

Аранжимент: Деян Асенов

Текст: Лора Димитрова

Очаквам отпадък.

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 2 часа , Andrew Cunanan. каза:

"Най-добрата"
"Резерве"
"Сто живота"
"Адрес любов"
"Дерби"
"Вържи очите ми"

От албума след "Всичко води към теб" снима "Как предаде любовта", после снима "Не спирай" и "Не мога да спра да те обичам", онази английската щеше да я снима, но добре, че се отказа. А "Рисувай с устни" има телевизионна версия от Коледна програма. Но добра реализация за този албум. На мен пък ми е най-силния на Анелия. Реално Анелия 2005 си беше в топ 3. И една "Всичко води към теб" е напълно достатъчна. Тресеше държавата и особено лятото..... това беше най-големия хит за лято 2005. Естествено, не беше като "Дяволско желание", но веднага след нея за 2005 мога да сложа точно нея и "Последна вечер" на Гергана.

Сподели в други сайтове

преди 1 час, asylum каза:

Два клипа има 

Телевизионни версия в стил Глория - "Обич моя". Ами не, не стигат. Просто най-разумния вариант след "Най-добрата" и "Резерве" беше "Последна чаша" , защото хората си я превърнаха в хит, но тя снима "100 живота" или някаква друга песен? Ами поне да беше снимала целия албум.... то само "Последна чаша" остана без клип. Заслужи си десета глуха с тази груба грешка. После същата простотия и с "Не искам да знаеш"? Да снимаш "Ти си най-най" вместо тази песен..... е, ти си напълно луда!

• Like 1
  • Haha 1
Сподели в други сайтове

преди 11 минути, DevilWish каза:

Телевизионни версия в стил Глория - "Обич моя". Ами не, не стигат. Просто най-разумния вариант след "Най-добрата" и "Резерве" беше "Последна чаша" , защото хората си я превърнаха в хит, но тя снима "100 живота" или някаква друга песен? Ами поне да беше снимала целия албум.... то само "Последна чаша" остана без клип. Заслужи си десета глуха с тази груба грешка. После същата простотия и с "Не искам да знаеш"? Да снимаш "Ти си най-най" вместо тази песен..... е, ти си напълно луда!

Сигурно е имала млад любовник, който й е повлиял затъпяващо 🤣

• Haha 2
Сподели в други сайтове

"Не поглеждай назад" може да не е била хит, но един травестит-фен на Анелия в предаването на Кама каза, че му била любимата. Кама пък се зачуди кой аджеба е тая песен.

• Haha 4
Сподели в други сайтове

преди 2 часа , asylum каза:

Два клипа има 

Туй са ТВ вересии от коледната програма 2006-та и към музикалния филм "Всичко е картоф".

• Like 1
  • Haha 2
Сподели в други сайтове

преди 1 час, DevilWish каза:

От албума след "Всичко води към теб" снима "Как предаде любовта", после снима "Не спирай" и "Не мога да спра да те обичам", онази английската щеше да я снима, но добре, че се отказа. А "Рисувай с устни" има телевизионна версия от Коледна програма. Но добра реализация за този албум. На мен пък ми е най-силния на Анелия. Реално Анелия 2005 си беше в топ 3. И една "Всичко води към теб" е напълно достатъчна. Тресеше държавата и особено лятото..... това беше най-големия хит за лято 2005. Естествено, не беше като "Дяволско желание", но веднага след нея за 2005 мога да сложа точно нея и "Последна вечер" на Гергана.

Ако бъдем обективни, а не показваме личните си пристрастия - ще констатираме, че най-успешният албум на Анелия е дебютният й, освен тоталните мегахитове, визитни картични за нея, "Погледни ме фочите" и "Само Коко нямаш", има бая други големи хитове в този албум - "Лед и огън", "Прости", "Само тази нощ", а останалите бяха популярни и без реализация също.

Сигурно към днешна дата дебютният й албум си остава най-продаваният ѝ.

• Like 2
Сподели в други сайтове

преди 28 минути, Andrew Cunanan. каза:

Ако бъдем обективни, а не показваме личните си пристрастия - ще констатираме, че най-успешният албум на Анелия е дебютният й, освен тоталните мегахитове, визитни картични за нея, "Погледни ме фочите" и "Само Коко нямаш", има бая други големи хитове в този албум - "Лед и огън", "Прости", "Само тази нощ", а останалите бяха популярни и без реализация също.

Сигурно към днешна дата дебютният й албум си остава най-продаваният ѝ.

Да вземе да направи клип на Само тази нощ със стария аранжимент - ето й хит! 

• Like 2
  • Love 1
Сподели в други сайтове

преди 4 часа , Emanuela.Carey каза:

Но ето поредната, която копира Рени! И тя на участие на Тайрович се беше качила на масата и вееше българско знаме. Патриотки!

Оливаш се.

• Haha 2
Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...