Jump to content

Поп-фолк скандали (октомври 2025)

Препоръчани коментари

• Отговори 1,4k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

преди 30 минути, Emanuela.Carey каза:

Емануела - “Късай” - 18:00

spacer.png

Нещо нямам добро предчувствие. И защо пак тази дума? Нали имаме Късам ти нервите вече?

Сподели в други сайтове

преди 2 часа , KrasyoZlobarQ каза:

Нещо нямам добро предчувствие. И защо пак тази дума? Нали имаме Късам ти нервите вече?

Защото капацитетът на чалгарите, независимо дали са изпълнители или текстописци, стига дотам. 

Сподели в други сайтове

преди 2 часа , KrasyoZlobarQ каза:

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 13 часа , DevilWish каза:

Защото за нея хората още говорят, помнят я..... и има песни, които поне са стигнали там до милион-два-три, нали говорим за Ячето и още други..... За Глория се говори, помни се, днес Ивана е под нея, а уж Ивана бутна Глория от първото място, но към днешна дата - това съвсем, съвсем не е така.... Честно казано, на мен ми се иска тя да направи хит и хубава песен, пък било то и кавър..... защото сме виждали как и Глория има успешна песен, Деси Слава е правила хитове, Камелия и тя..... а Ивана не успява да направи това, което всяка от тях направи през последните години. Тъй като даже да има песни като "Най-добрите" и "Звезда на вечерта" Глория си е действащ изпълнител и изкарва по няколко песни на година. Ивана спи и понякога пуска 1-2 песни, а от този уж нов лайв албум май нищо не стана? Щеше да пуска нещо, остана и тя само на думи.

По-добре Ваня и всяка друга да не пуска песни, отколкото да са като на Гюр последните бози.

• Like 3
Сподели в други сайтове

преди 3 часа , KrasyoZlobarQ каза:

Тя има и два хита за дърпане

- Дърпай я

- Аре, дърпай

пуснати в рамките на около година

• Like 1
  • Love 1
  • Sad 1
Сподели в други сайтове

Току що, asylum каза:

Тя има и два хита за дърпане

- Дърпай я

- Аре, дърпай

пуснати в рамките на около година

Аре, дърпай е от септември 2019, а Дърпай я от август 2021, но ДА.

• Like 1
  • Thanks 1
Сподели в други сайтове

преди 2 часа , Emanuela.Carey каза:

Ох, хич не ѝ се занимава вече. Трябва ѝ почивка от чалгата, не виждам как успешно ще презентира чалга албума, който подготвя.

Кой я кани все още? Тотален потрес. Фолклорното турне поне е успешно, но фолклорен албум явно няма да видим. 

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 1 час, Andrew Cunanan. каза:

По-добре Ваня и всяка друга да не пуска песни, отколкото да са като на Гюр последните бози.

Ама Ивана пуска песни........ Това пък все едно е много по-добро?

• Haha 1
Сподели в други сайтове

преди 28 минути, DevilWish каза:

Ама Ивана пуска песни........ Това пък все едно е много по-добро?

Имаше някои успешни - Твое копие, Едно обичам те. Гюра такива солови цифри в тубата не е виждала никогиш.

image.png.ed8f8ced5a15a1b2aa08a96b15b6d8cd.png

• Like 1
  • Haha 1
Сподели в други сайтове

преди 4 минути, Andrew Cunanan. каза:

Имаше някои успешни - Твое копие, Едно обичам те. Гюра такива солови цифри в тубата не е виждала никогиш.

image.png.ed8f8ced5a15a1b2aa08a96b15b6d8cd.png

Е, как? Ами дуетите й с Кеба, Тони Стораро как вървят, че не съм ги следял? Мен ме кефеха някои нейни песни до около 2019..... след това не помня много какво е пускала нито тя, нито Ивана... Естествено "Най-добрите" и "Звезда на вечерта" ги помним, те не се забравят....
Между другото какво е това плашило? Мале!

Добре, че сменя глави! И това е било обложка на албум! Човек и пиян да е , ако го купи..... кошмари ще сънува. Магнетично било! Дръжки! ДЕМОНИЧНО !!!

Сподели в други сайтове

@Andrew Cunanan. сега проверих Глория. "Просто съвършени" има 2, 4 М , но "Скъпи, купи ми нещо" с Устата е 3,3 М. А Ячето е  с 11! Ми много е добре? Все пак има нещо.

И трите са дуети, но са се получили, явно. На Гюрче й трябва хитова САМОСТОЯТЕЛНА песен сега. Напоследък експериментира с кавъри и "Аса в ръкава", ще видим дали няма да бие шЪмара на някоя песен и тя да е успешна или пък ако заложи на Ганев? Но е доста своенравна и не знам......

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 2 часа , DevilWish каза:

@Andrew Cunanan. сега проверих Глория. "Просто съвършени" има 2, 4 М , но "Скъпи, купи ми нещо" с Устата е 3,3 М. А Ячето е  с 11! Ми много е добре? Все пак има нещо.

И трите са дуети, но са се получили, явно. На Гюрче й трябва хитова САМОСТОЯТЕЛНА песен сега. Напоследък експериментира с кавъри и "Аса в ръкава", ще видим дали няма да бие шЪмара на някоя песен и тя да е успешна или пък ако заложи на Ганев? Но е доста своенравна и не знам......

Има ето това:

И там няколко други и тя.

• Haha 2
  • Love 1
Сподели в други сайтове

преди 28 минути, WindWalkerMonk каза:

Има ето това:

Тази има съвсем малко, по-малко гледания от "Твое копие" на Ивана. Интересно, че е събрала толкова. 
Аз пък обожавам "Обратно броене", "Полудяваш по мен" и "Нюанси сиво". 

Сподели в други сайтове

преди 48 минути, WindWalkerMonk каза:

Има ето това:

Милионите на тази са такива, защото тръгваше автоматично след лайва на "Не сме безгрешни", който има 51 милиона, около 2-3 години. Едвали някой различен от майка ѝ, стрина ѝ и леля ѝ знае тази песен.

Сподели в други сайтове

преди 3 часа , DevilWish каза:

Е, как? Ами дуетите й с Кеба, Тони Стораро как вървят, че не съм ги следял? Мен ме кефеха някои нейни песни до около 2019..... след това не помня много какво е пускала нито тя, нито Ивана... Естествено "Най-добрите" и "Звезда на вечерта" ги помним, те не се забравят....
Между другото какво е това плашило? Мале!

Добре, че сменя глави! И това е било обложка на албум! Човек и пиян да е , ако го купи..... кошмари ще сънува. Магнетично било! Дръжки! ДЕМОНИЧНО !!!

Това е Софи Маринкова. 

преди 15 минути, Andrew Cunanan. каза:

Милионите на тази са такива, защото тръгваше автоматично след лайва на "Не сме безгрешни", който има 51 милиона, около 2-3 години. Едвали някой различен от майка ѝ, стрина ѝ и леля ѝ знае тази песен.

Виж я ква е запечена обложката, бе! Предписвам чаена терапия с Тоти Тяло!

• Like 3
Сподели в други сайтове

преди 4 минути, asylum каза:

Балканска звезда - Фики!

WWW.INSTAGRAM.COM

1M Followers, 478 Following, 735 Posts

А какво става с нашата любимка АНДЖИ ХИТАЧКАТА? Няма ли да пуска нов хит? Много изостава!
Обявих ПИЙ ЕДНО за песен на 2024, сега обявявам ПАК, ПАК за песен на 2025.

преди 1 минута, Karma93 каза:

Време ли е за втори дует ?

Да, но Теди дали вече ще иска?

• Like 1
  • Love 1
Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...