Andrew Cunanan. Публикувано Октомври 26 Report Сподели Публикувано Октомври 26 @asylum 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FitkataSlimTea Публикувано Октомври 26 Author Report Сподели Публикувано Октомври 26 преди 1 час, DarkChild каза: Баба Данче съвсем я забравихме. Има липса на хитове жената...... (липса, не на каквото си помислихте) 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FitkataSlimTea Публикувано Октомври 26 Author Report Сподели Публикувано Октомври 26 преди 15 минути, Andrew Cunanan. каза: Имаше истерия по леля Ванче тогава, която се наслагваше през 2003-та и 2004-та и пикира през 2005-та. Участието ѝ на турнето много спомога за това, наградите за Певица н годината на Планета и НФ, турнето с Индира + "Нещо Нетипично" излиза в края на 2004-та и се доразвива през първите месеци на 2005-та. Целият албум "Няма спиране", който според мен е най-силният й, а и според НФ, защото спечели "Албум на десетилетието" 1998-2007, се развива въпросната година. Скандалният клип на "Не е Ваша работа". Летните мегахитове "Доза любов" и "Ние сме номер 1", хита "Време за мъже". Накрая на годината атакува с друг голям хит "Парфюм" и нов албум. 100% е била най-продавана за годината. Силна, пикова година й е, наградата не е толкова спорна като през 2001-ва и 2003-та. Изключително силна година за Преслава също - развитие на мегахитовете "Обичам те" и "Горчиви спомени", през пролетта разцепи с хита на годината - "Дяволско желание", после "Завинаги твоя", "100 причини", а през есента - "Финални думи" и втори албум. От призмата на времето се вижда, че Ивана не успя да създаде песен-емблема в албума "Доза любов", както бе "Шампанско и сълзи" в "Мирише на любов" и "Нещо НеТипично" в "Няма спиране", докато в албума на Преслава присъстват две - заглавната и "Нямам право", която към днешна дата има над 17М гледания. Можеха да дават от Планета на Ивана, от НФ на Преслава, но и трите й награди от НФ (Песен, прогрес, албум) и две от Планета (песен и прогрес) са достатъчни. Анелия освен "Всичко води към теб" какво има от тази година? Един леко бозав и нехитов албум и "Как предаде любовта" - префасониран кавър. А Гергана също е силно лимитирана и много под Ивана и Преслава като хитове, успехи и т.н за съответната година. Анелия имаше дълга пауза след "Не знаеш". Завърна се с клип на "Не поглеждай назад" и вече лятото направи големия хит "Всичко води към теб". Имаше албум, "Всичко води към теб" и както казваш "Как предаде любовта" тогава. "Не спирай" мисля, че я снима в началото на 2006 и то доста се забави по мое мнение там. Гергана просто спа доста дълго след "Боли". Тя нали излезе октомври 2004? Даже първо я пуснаха в компилация. В "Доза любов" , може би песента която ще остане е точно заглавната песен... Тя ми се струва най-големия хит в този албум, "Парфюм" се получи добре. Но да.... няма песни емблеми каквито са били "Шампанско и сълзи" и "Къв си ти, бе" в "Мирише на ... три точки" , както и "Нещо НеТипичино" и "Като на 17" в "Няма спиране". Да не говорим, че в тези албуми не е само една песента, ами поне няколко..... В "Доза любов" поне според мен - Доза любов, Парфюм и Ние сме номер 1. Въпреки, че аз харесвам много повече "Време за мъже" от "Ние сме номер 1". Обаче имаше някакви шансове с "Влак за нещастници" и "Пирова победа" като по-тежка песен. Тогава се слушаха, но ги заеба. Както направи и с "Последна чаша". Тя сама си е виновна в голяма степен, защото ако през 2003, 2004 и 2005 е имала точната стратегия, то в 2006 това тотално не е така. Иначе и 2006 имаше готини хитове като "Това е парчето" която ми е любима от "Празник всеки ден", заглавната песен и "Дъжд от рози", но разликата в тази 2006 е , че за Преслава беше много по-успешна и не само.... 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 26 Report Сподели Публикувано Октомври 26 преди 30 минути, Andrew Cunanan. каза: @asylum 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 26 Report Сподели Публикувано Октомври 26 преди 43 минути, Andrew Cunanan. каза: Имаше истерия по леля Ванче тогава, която се наслагваше през 2003-та и 2004-та и пикира през 2005-та. Участието ѝ на турнето много спомога за това, наградите за Певица н годината на Планета и НФ, турнето с Индира + "Нещо Нетипично" излиза в края на 2004-та и се доразвива през първите месеци на 2005-та. Целият албум "Няма спиране", който според мен е най-силният й, а и според НФ, защото спечели "Албум на десетилетието" 1998-2007, се развива въпросната година. Скандалният клип на "Не е Ваша работа". Летните мегахитове "Доза любов" и "Ние сме номер 1", хита "Време за мъже". Накрая на годината атакува с друг голям хит "Парфюм" и нов албум. 100% е била най-продавана за годината. Силна, пикова година й е, наградата не е толкова спорна като през 2001-ва и 2003-та. Изключително силна година за Преслава също - развитие на мегахитовете "Обичам те" и "Горчиви спомени", през пролетта разцепи с хита на годината - "Дяволско желание", после "Завинаги твоя", "100 причини", а през есента - "Финални думи" и втори албум. От призмата на времето се вижда, че Ивана не успя да създаде песен-емблема в албума "Доза любов", както бе "Шампанско и сълзи" в "Мирише на любов" и "Нещо НеТипично" в "Няма спиране", докато в албума на Преслава присъстват две - заглавната и "Нямам право", която към днешна дата има над 17М гледания. Можеха да дават от Планета на Ивана, от НФ на Преслава, но и трите й награди от НФ (Песен, прогрес, албум) и две от Планета (песен и прогрес) са достатъчни. Анелия освен "Всичко води към теб" какво има от тази година? Един леко бозав и нехитов албум и "Как предаде любовта" - префасониран кавър. А Гергана също е силно лимитирана и много под Ивана и Преслава като хитове, успехи и т.н за съответната година. Qneva, ти ли си 🤣 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Euphoria. Публикувано Октомври 26 Report Сподели Публикувано Октомври 26 преди 31 минути, asylum каза: Qneva, ти ли си 🤣 Може да му е хакнала профила. Скоро никой тук не е хвалил Ванчето. 😁 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FitkataSlimTea Публикувано Октомври 26 Author Report Сподели Публикувано Октомври 26 преди 3 минути, Stela каза: Може да му е хакнала профила. Скоро никой тук не е хвалил Ванчето. 😁 От колко години изчезна Qneva. Мен ме кефеше И Todorov ❤️ @Todorov къде си, чУек? Не сме те засичали 100 години. Няма ли фенове на Ивана тук? Пресови и Галенови ли сме мнозинство? 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Октомври 26 Report Сподели Публикувано Октомври 26 преди 54 минути, asylum каза: Qneva, ти ли си 🤣 постът не е написан така. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FitkataSlimTea Публикувано Октомври 26 Author Report Сподели Публикувано Октомври 26 Как го прави? Как ГО вдига? Тук-там ! Тук-там! Бягайте крачета! Всички ще гласуваме без да се надуваме! 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Октомври 26 Report Сподели Публикувано Октомври 26 Голямо раздаване на билети,липсата на смаш хит тази година явно и на нея й се отразява. Меди също не го виждам как ще си напълни залата за половин година с толкова флопове 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Октомври 26 Report Сподели Публикувано Октомври 26 преди 17 минути, DevilWish каза: Как го прави? Как ГО вдига? Тук-там ! Тук-там! Бягайте крачета! Всички ще гласуваме без да се надуваме! айде на лукса 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Olay Публикувано Октомври 26 Report Сподели Публикувано Октомври 26 преди 14 минути, xroflx9 каза: Голямо раздаване на билети,липсата на смаш хит тази година явно и на нея й се отразява. Меди също не го виждам как ще си напълни залата за половин година с толкова флопове На мехМеди добре си вървят продажбите. За седмица е продал два пъти зала 1 на НДК, което допреди година би се считало за нечуван успех. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FitkataSlimTea Публикувано Октомври 26 Author Report Сподели Публикувано Октомври 26 преди 10 минути, Andrew Cunanan. каза: айде на лукса Лукс и хитове. Луната е само една ❤️ 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FitkataSlimTea Публикувано Октомври 26 Author Report Сподели Публикувано Октомври 26 Ще кажа много пъти YEEEEEEEEEEEEEEEES! КАК ГО ПРАВИШ? Ти си нещо Оникалноооооооооо, ти си нещо специЯлнооооооооооо, ти си върхаАААААААААААААААААААААААААААА! Почти като хипноза е твойта силна дозааааа - еротикааааааааааааа! Еротикаааааааааааааааааааааааааааааааа, хааааааааааааааааааааа, аааааааааааааааааааааааа! 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Октомври 26 Report Сподели Публикувано Октомври 26 преди 1 час , xroflx9 каза: Голямо раздаване на билети,липсата на смаш хит тази година явно и на нея й се отразява. Меди също не го виждам как ще си напълни залата за половин година с толкова флопове Този сайт е клюкарски и проси последователи, като през цялото време качва rage bait постове и едва ли раздава билети. Разгледай страницата. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Октомври 26 Report Сподели Публикувано Октомври 26 преди 11 часа , Karma93 каза: Е, айде сега. Малко десерт след основно ядене може ! През соца в България е имало някакъв локум с вкус на ананас. Чудя се как е бил на вкус. Някой тук случайно да го е пробвал? Вероявно не е баш същия, но щом толкова искаш да пробваш Lokum with pineapple flavor LOKUMDOKYA.EU Lokum with pineapple flavor Classic Lokum in cube form with a fresh and tropical pineapple taste. Its sunny yellow color and gently fruity sweetness make this treat a great choice for a light dessert or an energetic snack. The texture is soft and elastic, while the Lokum itself is sweet enough, with a pleasant hint of 1 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Октомври 26 Report Сподели Публикувано Октомври 26 преди 3 часа , DevilWish каза: Има липса на хитове жената...... (липса, не на каквото си помислихте) Тя и точно на това има липса, даже по належаща. Никому неизвестни музейни експонати от времето на Големия взрив не виждам защо е редно да имат хитове? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FitkataSlimTea Публикувано Октомври 26 Author Report Сподели Публикувано Октомври 26 преди 1 минута, Lelqtian каза: Тя и точно на това има липса, даже по належаща. Никому неизвестни музейни експонати от времето на Големия взрив не виждам защо е редно да имат хитове? Има и липса на мозък, но това вече са само подробности. Тя е тЪпа, тЪпа Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Октомври 26 Report Сподели Публикувано Октомври 26 преди 3 часа , DevilWish каза: Анелия имаше дълга пауза след "Не знаеш". Завърна се с клип на "Не поглеждай назад" и вече лятото направи големия хит "Всичко води към теб". Имаше албум, "Всичко води към теб" и както казваш "Как предаде любовта" тогава. "Не спирай" мисля, че я снима в началото на 2006 и то доста се забави по мое мнение там. Гергана просто спа доста дълго след "Боли". Тя нали излезе октомври 2004? Даже първо я пуснаха в компилация. В "Доза любов" , може би песента която ще остане е точно заглавната песен... Тя ми се струва най-големия хит в този албум, "Парфюм" се получи добре. Но да.... няма песни емблеми каквито са били "Шампанско и сълзи" и "Къв си ти, бе" в "Мирише на ... три точки" , както и "Нещо НеТипичино" и "Като на 17" в "Няма спиране". Да не говорим, че в тези албуми не е само една песента, ами поне няколко..... В "Доза любов" поне според мен - Доза любов, Парфюм и Ние сме номер 1. Въпреки, че аз харесвам много повече "Време за мъже" от "Ние сме номер 1". Обаче имаше някакви шансове с "Влак за нещастници" и "Пирова победа" като по-тежка песен. Тогава се слушаха, но ги заеба. Както направи и с "Последна чаша". Тя сама си е виновна в голяма степен, защото ако през 2003, 2004 и 2005 е имала точната стратегия, то в 2006 това тотално не е така. Иначе и 2006 имаше готини хитове като "Това е парчето" която ми е любима от "Празник всеки ден", заглавната песен и "Дъжд от рози", но разликата в тази 2006 е , че за Преслава беше много по-успешна и не само.... Имаше ... изкуствено налагане на троянския кон диВанча от страна на монополиста Митьо Пайнира - и двамата по прякор - "Тъпото" - по схемата - ти ми дай готови развъртени ср**пски хитове да им направя текст на български, и земи тия 70% от хонорара дето аз го въртя километража да обикалям из цялата страна. Резултата към днешна дата е видим - на Ванюша една песен не се сещам от 2004та, а ги въртях сичките от до по онова време щото бяхме млади и лесно впечатлителни. 2 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FitkataSlimTea Публикувано Октомври 26 Author Report Сподели Публикувано Октомври 26 преди 29 минути, Lelqtian каза: Имаше ... изкуствено налагане на троянския кон диВанча от страна на монополиста Митьо Пайнира - и двамата по прякор - "Тъпото" - по схемата - ти ми дай готови развъртени ср**пски хитове да им направя текст на български, и земи тия 70% от хонорара дето аз го въртя километража да обикалям из цялата страна. Резултата към днешна дата е видим - на Ванюша една песен не се сещам от 2004та, а ги въртях сичките от до по онова време щото бяхме млади и лесно впечатлителни. Ами тя след 2006 година няма масов хит...... Там лятото като изкара Това е парчето, Дъжд от роди и Празник всеки ден..... и след тях хитовостта й ми се губи. С "Последна чаша" се получиха нещата, но не я снима.... Имаше шансове и с "Не искам да знаеш" и нея не снима.... като цяло след 2005 година картите не си ги изигра както трябва. По-скоро имаше инерцията от предните години и силните си хитове от тогава. Но тази инерция ще те държи година, максимум две на някакво ниво и после виждаме какво се случва. 2012 година опита да направи нещо с албума, но от там "Остави ме" се хареса обаче тя не е масов хит като песните й от предишните години..... За това за мен лично след албума "Празник всеки ден" издиша, но категорично имаше шансове с няколко нереализирани песни като Не искаш да знаеш, Последна чаша и тези които са по-тежки, които тогава хората слушаха като Пирова победа , Влак за нещастници.... Смисъл, че тия песни хората ги харесваха и се въртяха, тогава публиката е била по-сериозна и това се търсеше. То много от певиците са изградили хитове от кавъри, няма лошо, но нещо не успя да наложи и много от тях във времето както примерно направи с Нещо нетипично, Шампанско и сълзи, може би и Като на 17?..... примерно ако припомни стари златни хитове като Грешна нощ, Къв си ти бе, Стриптийз, Освободете дансинга...... но не прави концерти. И забележи, че до към 2006 година някъде Ивана се споменаваше като една от големите, а днес като се говори за певици или гласове чуваме Преслава, Деси Слава, Галена, Камелия, Глория - говорим за имена които се помнят нали.... Азис..... а такива които са били временно актуални, примерно Илиян който много се хвалеше 2009-2010..... Ивана - сега не чуваме за тях. А Ивана наистина има много хубави и хитови стари песни. Но не се говори така за нея сякаш..... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Октомври 26 Report Сподели Публикувано Октомври 26 преди 2 минути, DevilWish каза: Ами тя след 2006 година няма масов хит...... Там лятото като изкара Това е парчето, Дъжд от роди и Празник всеки ден..... и след тях хитовостта й ми се губи. С "Последна чаша" се получиха нещата, но не я снима.... Имаше шансове и с "Не искам да знаеш" и нея не снима.... като цяло след 2005 година картите не си ги изигра както трябва. По-скоро имаше инерцията от предните години и силните си хитове от тогава. Но тази инерция ще те държи година, максимум две на някакво ниво и после виждаме какво се случва. 2012 година опита да направи нещо с албума, но от там "Остави ме" се хареса обаче тя не е масов хит като песните й от предишните години..... За това за мен лично след албума "Празник всеки ден" издиша, но категорично имаше шансове с няколко нереализирани песни като Не искаш да знаеш, Последна чаша и тези които са по-тежки, които тогава хората слушаха като Пирова победа , Влак за нещастници.... Смисъл, че тия песни хората ги харесваха и се въртяха, тогава публиката е била по-сериозна и това се търсеше. То много от певиците са изградили хитове от кавъри, няма лошо, но нещо не успя да наложи и много от тях във времето както примерно направи с Нещо нетипично, Шампанско и сълзи, може би и Като на 17?..... примерно ако припомни стари златни хитове като Грешна нощ, Къв си ти бе, Стриптийз, Освободете дансинга...... но не прави концерти. И забележи, че до към 2006 година някъде Ивана се споменаваше като една от големите, а днес като се говори за певици или гласове чуваме Преслава, Деси Слава, Галена, Камелия, Глория - говорим за имена които се помнят нали.... Азис..... а такива които са били временно актуални, примерно Илиян който много се хвалеше 2009-2010..... Ивана - сега не чуваме за тях. А Ивана наистина има много хубави и хитови стари песни. Но не се говори така за нея сякаш..... Само не виждам защо слагаш тракториста Гюр в същата група с певици ... 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FitkataSlimTea Публикувано Октомври 26 Author Report Сподели Публикувано Октомври 26 Току що, Lelqtian каза: Само не виждам защо слагаш тракториста Гюр в същата група с певици ... Защото за нея хората още говорят, помнят я..... и има песни, които поне са стигнали там до милион-два-три, нали говорим за Ячето и още други..... За Глория се говори, помни се, днес Ивана е под нея, а уж Ивана бутна Глория от първото място, но към днешна дата - това съвсем, съвсем не е така.... Честно казано, на мен ми се иска тя да направи хит и хубава песен, пък било то и кавър..... защото сме виждали как и Глория има успешна песен, Деси Слава е правила хитове, Камелия и тя..... а Ивана не успява да направи това, което всяка от тях направи през последните години. Тъй като даже да има песни като "Най-добрите" и "Звезда на вечерта" Глория си е действащ изпълнител и изкарва по няколко песни на година. Ивана спи и понякога пуска 1-2 песни, а от този уж нов лайв албум май нищо не стана? Щеше да пуска нещо, остана и тя само на думи. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 27 Report Сподели Публикувано Октомври 27 преди 7 часа , xroflx9 каза: Голямо раздаване на билети,липсата на смаш хит тази година явно и на нея й се отразява. Меди също не го виждам как ще си напълни залата за половин година с толкова флопове Безграмоницй! преди 7 часа , Olay каза: На мехМеди добре си вървят продажбите. За седмица е продал два пъти зала 1 на НДК, което допреди година би се считало за нечуван успех. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Октомври 27 Report Сподели Публикувано Октомври 27 преди 9 часа , Lelqtian каза: Резултата към днешна дата е видим - на Ванюша една песен не се сещам от 2004та, а ги въртях сичките от до по онова време щото бяхме млади и лесно впечатлителни. ?! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FitkataSlimTea Публикувано Октомври 27 Author Report Сподели Публикувано Октомври 27 преди 1 час , Andrew Cunanan. каза: ?! + 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари