asylum Публикувано Октомври 19 Report Сподели Публикувано Октомври 19 преди 2 часа , Willy каза: Тази музика, някакъв по-нахъсан текст и ПРЕСЛАВА = саунда на албума Пази се от приятелки reincarnated. счети развали песента! Счета навря тая песен в на майка си подката… преди 2 часа , Willy каза: Това също трябва да получи втори живот, една от най-яките песни на Прес евър. Какво е това само 200к в споти и 400к в тубата? Оригинал: преди 45 минути, Andrew Cunanan. каза: това, както е навъртяло 4М, така ще навърти 10М Теди Александрова е най-хитовата певица на планетата! преди 36 минути, DevilWish каза: За няколко дни е минала "Играчка за любов" ХИТ: ЕННА👈 Купени. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 19 Report Сподели Публикувано Октомври 19 преди 2 часа , Lelqtian каза: Бизонце направо. Все пак 500 грама бизонско не са половин килогарам Бизонце! Нова версия от последния час: 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FitkataSlimTea Публикувано Октомври 19 Author Report Сподели Публикувано Октомври 19 преди 4 минути, asylum каза: Счета навря тая песен в на майка си подката… Оригинал: Теди Александрова е най-хитовата певица на планетата! Купени. А какво ще кажеш за този тоалет на Счета? Страхотен беше, нали? Когато си облякла черен чорапогащник със звездите от коледната елха върху гърдите. ❤️ 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 19 Report Сподели Публикувано Октомври 19 преди 55 минути, Lelqtian каза: Направо да обявява Юлия Бикова на стадиона викам аз. Ще забие хореорафията на 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Октомври 19 Report Сподели Публикувано Октомври 19 преди 30 минути, DevilWish каза: А какво ще кажеш за този тоалет на Счета? Страхотен беше, нали? Когато си облякла черен чорапогащник със звездите от коледната елха върху гърдите. ❤️ ImgHost - Free Image Hosting I Upload Image and Share — image — 1000008850.jpg IMGHOST.ONLINE Imghost.online offers free and secure image hosting with easy sharing, cloud storage, and high-speed uploads. Perfect for personal or business use. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Октомври 19 Report Сподели Публикувано Октомври 19 преди 53 минути, asylum каза: Оригинал: То и това е кавър. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Октомври 19 Report Сподели Публикувано Октомври 19 Кама to have a new song. Пак дует с някакъв касиер от народа (гаджето на Богданска). Няма ли вече да направи песен поне с някой от Б или В група? Martin Svetlomirov (@svetlomirov) • Instagram reel WWW.INSTAGRAM.COM 1,728 likes, 71 comments - svetlomirov on October 19, 2025: ""Всички грехове" 🎶 Очаквайте скоро.... #ɴᴇᴡsᴏɴɢ". 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Октомври 19 Report Сподели Публикувано Октомври 19 “Имайте предвид, че песента е от 2008” - okay b!tch we get it… 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Октомври 19 Report Сподели Публикувано Октомври 19 преди 17 минути, Emanuela.Carey каза: Кама to have a new song. Пак дует с някакъв касиер от народа (гаджето на Богданска). Няма ли вече да направи песен поне с някой от Б или В група? Martin Svetlomirov (@svetlomirov) • Instagram reel WWW.INSTAGRAM.COM 1,728 likes, 71 comments - svetlomirov on October 19, 2025: ""Всички грехове" 🎶 Очаквайте скоро.... #ɴᴇᴡsᴏɴɢ". Много гадно пее. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 19 Report Сподели Публикувано Октомври 19 преди 13 минути, DarkChild каза: Много гадно пее. Противен сърбофил, като оня с Рени 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Октомври 19 Report Сподели Публикувано Октомври 19 Галин коментира Еврото 7,3 хил. гледания | Reel by Меринджей WWW.FACEBOOK.COM Галин Коментира Еврото https://youtu.be/WW_m_fbgeOI?si=jLaWmAfEP5WcYAGP Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Октомври 19 Report Сподели Публикувано Октомври 19 преди 43 минути, Emanuela.Carey каза: “Имайте предвид, че песента е от 2008” - okay b!tch we get it… Мило,купи ли си билет за концерта на Меди??? Очаквам те на първия ред!!!!! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Октомври 19 Report Сподели Публикувано Октомври 19 преди 54 минути, Emanuela.Carey каза: “Имайте предвид, че песента е от 2008” - okay b!tch we get it… not even top 29? 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FitkataSlimTea Публикувано Октомври 19 Author Report Сподели Публикувано Октомври 19 Най-личната история на Меди: Срамувал съм се откъде идвам... Пея пред хиляди и после се прибирам сам | Signal.bg SIGNAL.BG Попфолк идолът Меди, който в последните години е на гребена на вълната и завладява меломаните с чувствените си песни и емоционални концертни изяви, разказва За дискриминацията и срама от произхода си Говори открито за дискриминацията, с която се е сблъсквал, като подчертава: „Хората, които определят някого по цвета на кожата му, по етноса или сексуалната ориентация, показват колко са глупави.“ Категоричен е, че не иска да бъде възприеман като говорител на малцинствата: „Не искам да съм адвокат на етническите българи, едва ли не защитник. Ако не си образован, не даваш добър пример на децата си и не си плащаш сметките – заслужаваш отношението, което получаваш.“ Меди признава, че дълго време е изпитвал срам от произхода си: „Срамувал съм се откъде идвам, заради тази група хора, които не държат да се образоват.“ Циганин ли е? Мислих, че е турчин? Но това наистина няма значение..... 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Октомври 19 Report Сподели Публикувано Октомври 19 преди 2 часа , asylum каза: Нова версия от последния час: Сръбския траверс дето пее оргинала да не е починала жената, че така се гаврят с тая песен като с труп????? Време е май да го разкара до съда тоя досадник. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FitkataSlimTea Публикувано Октомври 19 Author Report Сподели Публикувано Октомври 19 преди 1 минута, Lelqtian каза: Сръбския траверс дето пее оргинала да не е починала жената, че така се гаврят с тая песен като с труп????? Време е май да го разкара до съда тоя досадник. Да не ни изненада и да си е платил, да си пее колкото иска версии или сръбския траверс му е фенка. Лакеееее барабараааа, мангава тут мангав, само мааааааааан менчуви демааааааан или каквото пееш там....... чупкай сееееее, цицициганьооооо..... Лаке бараберааааа, туке чаееее, да ти го начаеееее! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Октомври 19 Report Сподели Публикувано Октомври 19 преди 23 минути, xroflx9 каза: Мило,купи ли си билет за концерта на Меди??? Очаквам те на първия ред!!!!! Ако исках да гледам как вие някакъв ром мога да отида за без пари на Витошка. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Октомври 19 Report Сподели Публикувано Октомври 19 Емилия покорява сърцата с нов хит. Не ме остави на мира цял живот тая жена. Мине-немине някой месец-година и ме пленява с песен: 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FitkataSlimTea Публикувано Октомври 19 Author Report Сподели Публикувано Октомври 19 преди 1 минута, Balkandji1 каза: Емилия покорява сърцата с нов хит. Не ме остави на мира цял живот тая жена. Мине-немине някой месец-година и ме пленява с песен: Да и на мен ми хареса, а как ще коментираш тази версия? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Октомври 19 Report Сподели Публикувано Октомври 19 Току що, DevilWish каза: Да и на мен ми хареса, а как ще коментираш тази версия? Знам я. Не е лоша, но на Емилия ми харесва повече. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FitkataSlimTea Публикувано Октомври 19 Author Report Сподели Публикувано Октомври 19 Току що, Balkandji1 каза: Знам я. Не е лоша, но на Емилия ми харесва повече. Аз си имам носталгия към нея, пък и това май й остана най-големия хит на Анна. Сега слушам и тази на Емилия. Ретро музиката от онова време беше по-добра, тази песен ни връща точно там. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Октомври 19 Report Сподели Публикувано Октомври 19 преди 42 минути, Emanuela.Carey каза: Ако исках да гледам как вие някакъв ром мога да отида за без пари на Витошка. Е,не е необходимо да се разкарваш чак дотам. Можеш просто да се запишеш как пееш !💋 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Октомври 20 Report Сподели Публикувано Октомври 20 преди 3 часа , DevilWish каза: Циган ли е? Мислих, че е турчин? Но това наистина няма значение..... Мешана скара. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Октомври 20 Report Сподели Публикувано Октомври 20 преди 10 часа , DevilWish каза: А какво ще кажеш за този тоалет на Счета? Страхотен беше, нали? Когато си облякла черен чорапогащник със звездите от коледната елха върху гърдите. ❤️ 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Октомври 20 Report Сподели Публикувано Октомври 20 най-добрата песен на Кама Сутра от (в)името ти насам. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари