Jump to content

Поп-фолк скандали (октомври 2025)

Темата ще бъде автоматично заключена в 10:00

Препоръчани коментари

DJ Damyan x Selina - Coming soon

Оригинал: Made in Romania

Други кавъри: Андреа - Дай ми всичко

WWW.INSTAGRAM.COM

1,385 likes, 26 comments - dj_damyan on October 13, 2025: "Ей така като стане 😆😆🙈 @selina_megastar @megastar_bg @efoffdesigns #dj_damqn #bulgaria🇧🇬 #bulgaria...
Сподели в други сайтове

преди 6 минути, Emanuela.Carey каза:

WWW.INSTAGRAM.COM

1,385 likes, 26 comments - dj_damyan on October 13, 2025: "Ей така като стане 😆😆🙈 @selina_megastar @megastar_bg @efoffdesigns #dj_damqn #bulgaria🇧🇬 #bulgaria...

Аман от банални кавъри. Но поне може да очакваме шоу от Андра на сторита - приготвяйте пуканките!

Сподели в други сайтове

преди 22 минути, Emanuela.Carey каза:

WWW.INSTAGRAM.COM

Пак прецакват Сели. Дай ми всичко е един от най големите хитове на Дора,който все още се слуша

Сподели в други сайтове

преди 16 минути, xroflx9 каза:

Пак прецакват Сели. Дай ми всичко е един от най големите хитове на Дора,който все още се слуша

Сашка иска кавъра на Селина да измести този на Андреа! Сашка продължава да тъпче и саботира Андреа. 🤣

Сподели в други сайтове

преди 5 минути, Karma93 каза:

Сашка иска кавъра на Селина да измести този на Андреа! Сашка продължава да тъпче и саботира Андреа. 🤣

После Криса или Габа (или в дует) ще направят 

Сподели в други сайтове

преди 56 минути, Emanuela.Carey каза:

WWW.INSTAGRAM.COM

Андреа арми се активизираха!

IMG-0274.jpg
IMG-0275.jpg

Сподели в други сайтове

преди 15 минути, Emanuela.Carey каза:

Още не си коментирала “революционния хит”

Оставила съм ви да злобеете на воля. Нямам време да се занимавам със злобарки 

Сподели в други сайтове

преди 1 час , Emanuela.Carey каза:

Делта Форс не е на Кости, просто Галена го е включила в нейния кавър. Музиката си е на съвсем друг композитор.

Знам, но новата песен на Андреа май е същата работа. Музиката не е на Кости?

преди 2 часа , Andrew Cunanan. каза:

Тая чАкия я бях забравил. Типична мазнотия като баницата, която мразя.

Сподели в други сайтове

преди 1 час , Emanuela.Carey каза:

WWW.INSTAGRAM.COM

Забранете им тая песен! Първо беше Виктор, после Андреа. Сега Андра да се активизира! Какво се прави, че не знае за "Дай ми всичко" тоя?! Смешки! Дамян след хитовете с Емануела и Софи Маринова се прецака тотално!

Сподели в други сайтове

Туца също опита да възвърне позиции със стария си стил и вместо хит получи най-големия си флоп евър, а тъкмо бе набрала малко инерция след мегахита "Гола":

Сподели в други сайтове

За момента от октомврийските песни най-много ми харесаха на Анелия и Десита. На Андреа не е лоша, но тия са ми фаворити.

Сподели в други сайтове

Леля ви Елвира у тях си, много лукс, много джиджано. Радвам се, че след толкова години фолкът не е излязъл от нея, пренесла го е в интериора на палата си. Всеки румънски сиганин би й завидял.

q7ess.jpg

Сподели в други сайтове

преди 15 минути, pacho каза:

Леля ви Елвира у тях си, много лукс, много джиджано. Радвам се, че след толкова години фолкът не е излязъл от нея, пренесла го е в интериора на палата си. Всеки румънски сиганин би й завидял.

q7ess.jpg

Това е, което Луна е искала за свое обзавеждане, но не й е стигнал бюджета преди 25 години.

Сподели в други сайтове

преди 21 минути, pacho каза:

q7ess.jpg

Не ни е леля, а кака! И се е снимала в дома на Луна!

WWW.FACEBOOK.COM

Продава се Президентският апартамент на Луна - Надникваме вътре! Звездният пентхаус се...

Сподели в други сайтове

Коя от всичките е Малина

WWW.FACEBOOK.COM

Фолк Звездата Малина – неповторима както винаги! 💃 С енергия, чар и визия, на която могат да завидят и младите ѝ колежки, Малина доказва, че...

Сподели в други сайтове

Сподели в други сайтове

преди 48 минути, pacho каза:

q7ess.jpg

В този ли образцов дом е сниман интергалактическия хит "Шмекерия"?

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   2 Потребители

• Create New...