asylum Публикувано на Септември 5 Report Сподели Публикувано на Септември 5 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Септември 5 Report Сподели Публикувано Септември 5 Каква е пък тая ? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Септември 5 Report Сподели Публикувано Септември 5 Оооооооо, яка е песента! Браво! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
milesto Публикувано Септември 6 Report Сподели Публикувано Септември 6 Публикувано на Август 27 Линк: Маги Радева - Mi Amore https://www.ramania-bg.com/topic/118842-линк-маги-радева-mi-amore Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Септември 7 Author Report Сподели Публикувано Септември 7 От 5.09.2025 г. от 22:12, DevilWish каза: Каква е пък тая ? Аз й харесвам две произведения. Това И това 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Септември 7 Report Сподели Публикувано Септември 7 преди 1 минута, asylum каза: Аз й харесвам две произведения. Това И това И на мен ми хареса Ми амор, но за първи път я чувам. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Септември 7 Author Report Сподели Публикувано Септември 7 И това 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Септември 7 Author Report Сподели Публикувано Септември 7 преди 3 минути, DevilWish каза: И на мен ми хареса Ми амор, но за първи път я чувам. Май е участвала в някой от форматите. Аз я знам от Фен ТВ https://youtu.be/0YvPRm-DJtQ?si=6l51aj5CzHo9850S 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Септември 7 Report Сподели Публикувано Септември 7 преди 2 минути, asylum каза: И това Аз мислих, че е нова певица, тя вече има 4 песни 😮 Току що, asylum каза: Май е участвала в някой от форматите. Аз я знам от Фен ТВ https://youtu.be/0YvPRm-DJtQ?si=6l51aj5CzHo9850S Тази песен не я знаех. Благодаря ти. Добре започва. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Септември 7 Author Report Сподели Публикувано Септември 7 преди 3 минути, DevilWish каза: Аз мислих, че е нова певица, тя вече има 4 песни 😮 Тази песен не я знаех. Благодаря ти. Добре започва. Може и други да има в различни канали, не знам. Доста е симпатична иначе 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIStory Публикувано Септември 7 Report Сподели Публикувано Септември 7 Отворих само защото прочетох Мира Радева 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Септември 7 Report Сподели Публикувано Септември 7 преди 2 часа , HIStory каза: Отворих само защото прочетох Мира Радева Време й е да дебюта в чалгата с гьобек-социоложки хит. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.