xroflx9 Публикувано Сряда в 00:01 Report Сподели Публикувано Сряда в 00:01 Много са ми познати отсвирите. Кой беше оригинала? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Сряда в 04:59 Report Сподели Публикувано Сряда в 04:59 преди 8 часа , MizerMusic каза: Предния път, когато си изсветли косата, запопна да пуска хбави песни. Дано сега като се е изрусила, да подейства по същият начин. Може перуки да е. По участия май си е тъмна още. преди 4 часа , xroflx9 каза: Много са ми познати отсвирите. Кой беше оригинала? 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Сряда в 07:10 Author Report Сподели Публикувано Сряда в 07:10 преди 7 часа , xroflx9 каза: Много са ми познати отсвирите. Кой беше оригинала? Освен това тази версия има още кавъри. Глория - Песента, Джорджия и някакъв Диджей - Пали.... мен лично ме кефи най-много версията на Анна. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Сряда в 07:12 Report Сподели Публикувано Сряда в 07:12 ДЪНО! ОБЩИНАРЯТ ОТ ВМРО ИВО ПАЗАРДЖИЕВ ШМЪРКА БЀЛО С ДИОНА, ШАРИ 30 БОНА ЗА КЛИП SVOBODNOSLOVO.EU КОНПИ да провери човека на Каракачанов от Русе Иво Пазарджиев, зоват в социалните мрежи Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Сряда в 08:40 Report Сподели Публикувано Сряда в 08:40 преди 1 час, FikLena каза: ДЪНО! ОБЩИНАРЯТ ОТ ВМРО ИВО ПАЗАРДЖИЕВ ШМЪРКА БЀЛО С ДИОНА, ШАРИ 30 БОНА ЗА КЛИП SVOBODNOSLOVO.EU КОНПИ да провери човека на Каракачанов от Русе Иво Пазарджиев, зоват в социалните мрежи Как си скъпа, ние с теб сме на Галена, ще пием ли кафе преди да загреем за концерта миличко? 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Сряда в 09:43 Author Report Сподели Публикувано Сряда в 09:43 Новата тема! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари