Jump to content

Поп-фолк скандали (септември 2025)

Темата ще бъде автоматично заключена в 09:00

Препоръчани коментари

преди 6 часа , FikLena каза:

Aaaaa мъж мечтаааааа !! Бахтииии много е красив

tFiCSD.gif

WWW.INSTAGRAM.COM

diona_alpha on September 29, 2025: "Преди година и половина срещнах истинската си любов -без да я очаквам и без да я търся. Старите хора...

Не е ли прекалено лезбийско да те влече мъж с цомби шимейл като Дион? 
Ма щом те влече, зимай го и дано му насмогнеш на нурофена като вдигнат цените двойно от първи януари! 

Сподели в други сайтове

преди 6 часа , asylum каза:
WWW.INSTAGRAM.COM

299 likes, 4 comments - ivana_music_bulgaria on September 29, 2025: "Гръмнахме още едно шампанско в чест на младите влюбени - Тони и...

Пача, на сватба ли баш енамерила да пее "шта разведа за два три дни" ..... По добре да беше врътнала класиките "Без душ и направо", "мирише на ... любоф" и химна на сички ... сотаджийки "от извора се пие на колене" ..... 

Сподели в други сайтове

преди 6 часа , FikLena каза:

Aaaaa мъж мечтаааааа !! Бахтииии много е красив

tFiCSD.gif

WWW.INSTAGRAM.COM

diona_alpha on September 29, 2025: "Преди година и половина срещнах истинската си любов -без да я очаквам и без да я търся. Старите хора...

Горкият рогоносец. Или може би сводник?

преди 6 часа , alisali1234 каза:

Дион как ли е обяснила на този господин как чичкото от ВМРО е финансирал последния и клип? Смисъл, срещнала е това момче преди година и половина а "Мега лукс" излезе преди дни буквално и това е клипа, който е финансирал видно от Viber чатовете. Демек кво излиза? Или му се обяснява в любов на това момче на ръба на скандала с чичко-паричко или не знам. Доста си мълчи по този въпрос. Как се нарича професията, в която правиш едни неща за пари? Една древна...

Тази задмина и Златките по алчност ама они са красиви, нищо, че са разпоретини а този травестит от какъв зор иска 30 бона като аз и 3 лева не бих и дал...ама и чичкото явно е загорял и отчаян, разбирам го. Ама ебахти се*са, 30 бона ли бе брат... що за елитна можеше да си хване за тия пари, тоя травестит ли намери? Поне е прав, че песента не струва 30 бона. Ми не струва. Щото я "пее" тя, а тя е бездарна на мотика. 

А това интервю там дето ръси морал и как трябвало да се възпитават децата даже няма да го гледам. Според действията и - трябва момиченцата да се научат да си вдигат краката на политици за "бело сладко". Наркома**а и прости***ка. 

Някои хора дават луди пари за жени с пишки…

преди 5 часа , Emanuela.Carey каза:

Милица Павлович ще пее в София на 23ти Октомври. Очаквам всички чалгарки да се изредят в заведението и да се подмазват със сторита.

Коя е тая

преди 4 часа , KrasyoZlobarQ каза:

Само забележете реакциите? Толкова ли е смешно, че коцамун ще прави концерт?

Screenshot_20250930_020223_Facebook.jpg

Той става за комедиант

преди 26 минути, Lelqtian каза:

Пача, на сватба ли баш енамерила да пее "шта разведа за два три дни" ..... По добре да беше врътнала класиките "Без душ и направо", "мирише на ... любоф" и химна на сички ... сотаджийки "от извора се пие на колене" ..... 

“Да не би да ти е златен” 

Сподели в други сайтове

Райна има днес рожден ден. Аз. й честитих и тя освен, че го хареса с човече със сърце и ми прати сърце. Винаги оценява. 

Сподели в други сайтове

преди 34 минути, pacho каза:

Така сте жените на Коцето, винаги се подкрепяте.🥰💖

Че аз не съм му жена. Аз винаги й честитя на Райна. 

Сподели в други сайтове

преди 2 часа , Sunlight каза:

Райна има днес рожден ден. Аз. й честитих и тя освен, че го хареса с човече със сърце и ми прати сърце. Винаги оценява. 

Аз за това ли от снощи слушам само нейни песни? :D И днес съм на вълна Райна! Една от любимите ми дискографии в поп-фолк жанра!

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...