Wild_Style Публикувано преди 5 часа Report Сподели Публикувано преди 5 часа Какво изобщо търсят Гъбин и Симоната на Sofia Songwriting Camp S05 https://www.instagram.com/reel/DPKE1dViBcK/?igsh=MXZjdnp6YWc2eHZlNA== 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано преди 5 часа Report Сподели Публикувано преди 5 часа Дара яде яко хейт заради изпълнението ѝ на Притури се Планината 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано преди 4 часа Author Report Сподели Публикувано преди 4 часа преди 10 часа , DarkChild каза: Естествено. Повечето хитове тогава (а и сега) са кавъри. Да, знам. Особено песните на Ивана. Ивана и Азис май са с най-много кавъри по онова време, нали? преди 10 часа , DarkChild каза: Катя 🤣 Иначе, с Глория делиха един кур. Така ли? На кой? 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано преди 4 часа Report Сподели Публикувано преди 4 часа преди 1 час, Kitty каза: Ами, нормално, истински талантливите изпълнители бяха само в "Пайнер мюзик". Музикална компания "Пайнер" и телевизия "Планета" бяха символ на талант и качество. Докато не започнаха да взимат такива като Андреа, които всичко развалиха и снижиха качеството. И задето шефът на "Пайнер" изобщо, ама изобщо не трябваше да се забърква с мафиотите от ГЕРБ. Нито пък да се държи така отмъстително спрямо Деси Слава, когато тя напусна първия път. А един шоколад завива шоколада в станиол... 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано преди 4 часа Author Report Сподели Публикувано преди 4 часа преди 8 часа , Andrew Cunanan. каза: пути са го размазали тука: Пути прикрития пед-ал. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано преди 4 часа Report Сподели Публикувано преди 4 часа Джена и Паола сигурно ще пускат дует. Постоянно са заедно. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Karma93 Публикувано преди 3 часа Report Сподели Публикувано преди 3 часа преди 48 минути, DevilWish каза: Да, знам. Особено песните на Ивана. Ивана и Азис май са с най-много кавъри по онова време, нали? Така ли? На кой? Май Жоро Илиев ? 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано преди 3 часа Author Report Сподели Публикувано преди 3 часа преди 49 минути, Karma93 каза: Май Жоро Илиев ? За Кати не бях чул. За Глорче се знаеше. Сериозно ли? 😮 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано преди 2 часа Report Сподели Публикувано преди 2 часа преди 19 часа , Lelqtian каза: най-вече - бой трябва да яде тоа келеш, или най-малкото Гюр да му забие малко шЪмари А да бе. Мама Софка няма как да го позволи! На мама циглетУ! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kitty Публикувано преди 2 часа Report Сподели Публикувано преди 2 часа Аз пък в един форум бях прочела, че Глория била уведомена за стрелбата по него и е била в болницата, в която е бил откаран. Жена му също е била там. Глория била доста в шок. Със Глория си го представям, но с Кати - не, тя много разголено се облича, а той е бил човек със стил. Иначе се говори, че е бил и с Кали. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано преди 1 час Report Сподели Публикувано преди 1 час преди 1 час, DevilWish каза: За Кати не бях чул. За Глорче се знаеше. Сериозно ли? 😮 Кати май призна в Горещо или някъде другаде 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано преди 1 час Report Сподели Публикувано преди 1 час преди 4 часа , Kitty каза: Тя така постоянно се завръща. Има нужда от пари, то в САЩ животът хич не е евтин, а тя вече е на години и не може да бъде еротична танцьорка вече. Все се надява да и потръгне пак с музиката тук..............ама няма да стане и ще кажа защо - точно защото е на години, а тя продължава да се облича и кълчоти като 20 - годишна. Нямат абсолютно никакво значение всичкият тежък грим, секси тоалети и хирургични интервенции, години и просто си личат. По шията, ръцете, коленете............ И с тези дебели нарисувани вежди прилича на траверс. Преди поне имаше нежна визия, но сега, с тези точно дебели нарисувани вежди (защото си е махнала истинските) изглежда пошло, долно и страшно, препеченият тен я състарява, облеклото и е мега неподходящо за годините и, песните, които пее - също. Не е като никой в България да не знае на колко години е. Можеше да успее, ако не си беше направила куп подобрения и ако беше заложила повече на гласа, отколкото на визията, ако се беше насочила към баладите като "Шепа грях" и песни със сериозни и смислени теми. Ако беше избрала да е като Глория - със стилни и семпли тоалети, но с качествени музикални проекти, щеше да си върне успехите и позициите отпреди да замине. Но и още нещо има. Плюенето по България и превъзнасянето на САЩ тук не се приема добре. Защото вече отдавна не сме в 90 - те години на 20 век и българите нямаме грам комплекси от американците. Хората не искат да слушат как е в САЩ, колко било "уредено" всичко там, като всекидневно виждат ръстът на насилието, терора и политическите репресии там. Никога не е плюла бг. Просто там й е по-изгодно да работи и живее. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
KrasyoZlobarQ Публикувано преди 43 минути Report Сподели Публикувано преди 43 минути преди 8 часа , asylum каза: И аз го пожелах! Значи ще стане 🤣 дано Манол направи Присъда - с клетви! Нестандартни беше по-голям хит от ферарито. То сякаш стана голям хит в нета, след като тя спря да пее. Да, но не се помни. А ферарито е късай дрехите, пречат ми бяха култови фрази- От ферарито нататък се приемаше като ироничен/бездарен образ, не толкова като сериозна певица. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.