Jump to content

Поп-фолк скандали (септември 2025)

Темата ще бъде автоматично заключена в 09:00

Препоръчани коментари

WWW.INSTAGRAM.COM

122 likes, 5 comments - kati.mihailova1 on September 25, 2025: "Очаквайте интервюто в неделя!🤗❤️💋".

Сподели в други сайтове

• Отговори 1,1k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

преди 37 минути, FikLena каза:

FB_IMG_1758869610430.jpg

Като няма как да излъже и се въобрази на Анелия. Току-виж му повярваме, че е тъп, а не нарушител.

Сподели в други сайтове

преди 38 минути, FikLena каза:

FB_IMG_1758869610430.jpg

Малоумник! Мозъкът му е бил във фризер на тоя!

Току що, KrasyoZlobarQ каза:

Като няма как да излъже и се въобрази на Анелия. Току-виж му повярваме, че е тъп, а не нарушител.

Доста по-смешен излезе , даже от "наркотиците които я чакат Ивон" по думите на Анелия. Това вече би рекорда!

Сподели в други сайтове

Представяте ли си колко телефона е въртял дъртия Стораро да спаси тоя олигофрен за пореден път?

Аз не разбирам как тоя Коцамун за 50те си години не му каза ... абе това ще е зле да го правим. Ама то какво да очакваме от педофил и нощен жребец дето алкохола и др подложки са му забърсали мозъчето? 

И двамата с предишни провинения.

Долни чалгари. 

Сподели в други сайтове

преди 3 часа , KrasyoZlobarQ каза:

Аз не разбирам как тоя Коцамун за 50те си години не му каза ... абе това ще е зле да го правим. Ама то какво да очакваме от педофил и нощен жребец дето алкохола и др подложки са му забърсали мозъчето? 

Не знам за друг човек, който е в пубертета 35 години.

Сподели в други сайтове

SIGNAL.BG

Попфолк певците Емрах Стораро и Константин останаха без шофьорски книжки и са глобени с по 3000 лв. заради гонка в София. По-рано днес двамата бяха извикани в

Това е едно нищо! Малко е!!! Ако човекът не беше ЧАЛГАР и певец? А?

преди 2 минути, Thecranfan каза:

Не знам за друг човек, който е в пубертета 35 години.

Там около 29-30 вървеше, даже беше най-симпатичен от всички, но откакто влезе в Пайнер съвсем си промених мнението за него.

Сподели в други сайтове

преди 10 часа , xroflx9 каза:

Много е нагла тази. Неслучайно отдавна ви казвам че цялата фамиля Стораро са едни паразити,които за наше съжаление още дълго ще ни тормозят. Продължавам да се чудя защо 98% от чалгарките им се мазнят

CEA8417-A-D57-B-4-BF9-8381-4-FA3075475-F

Защото, по неясни причини, Стораро и Софка получиха някакъв звезден статут, оказа се на върха на малцинствената чалга и всички, които искаха да имат от тази аудитория, се принудиха да правят дуети с тях.

В резултат Емрах се опитва безуспешно да се направи на ваденка в някой стълб вече поредна година, а Лоренцо обикаля уширенията на първокласните областни пътища за събиране на оборот.

Подиграваме се на певческите напъни на Майки, на кифлеенето на Ивон и на маниерите на Си Мон Дьо, но нито един от тях поне публично не е имал проблеми със закона, не е показвал простотия или наглост.

Сподели в други сайтове

преди 3 минути, DevilWish каза:
SIGNAL.BG

Попфолк певците Емрах Стораро и Константин останаха без шофьорски книжки и са глобени с по 3000 лв. заради гонка в София. По-рано днес двамата бяха извикани в

Там около 29-30 вървеше, даже беше най-симпатичен от всички, но откакто влезе в Пайнер съвсем си промених мнението за него.

И аз го харесвах много. Но харесвах чувственият певец с нелепата прическа напът от "Черна роза" и "Като сън", който пееше доста хубави балади, а бързите му песни си бяха класически фолк, ако и някои да бяха гръцки кавъри.

Всичко това отиде в кофата след "Биг Брадър" - някои си го хареса, тури го за лице на "Плаза" и оттам нататък само простотии, лигня, пиянщини и черни очила в 8 сутринта по студията.

Сподели в други сайтове

Току що, Thecranfan каза:

И аз го харесвах много. Но харесвах чувственият певец с нелепата прическа напът от "Черна роза" и "Като сън", който пееше доста хубави балади, а бързите му песни си бяха класически фолк, ако и някои да бяха гръцки кавъри.

Всичко това отиде в кофата след "Биг Брадър" - някои си го хареса, тури го за лице на "Плаза" и оттам нататък само простотии, лигня, пиянщини и черни очила в 8 сутринта по студията.

На мен ми харесваше до "Биг Брадър" и най-вече до към "Обади ми се", включително и този албум. След това започна да ми писва..... А всички мислеха Райна за лоша. Това, че си импулсивен, казваш си нещата директно и не мълчиш на половинката си, не те прави лош. Нея продължавам да я харесвам и до днес, но него...... съвсем не. След 2006 година - абсурд. Разбира се, че има много яки песни и дуети и след това, сещам се веднага за дуетите с Преслава, Алисия, Софи Маринова, Емануела, Твърде късно е и Предишната - но толкова. Преди сякаш си беше номер 1...... но след това започна рязко да ми пада в очите.

Сподели в други сайтове

преди 35 минути, DevilWish каза:

Kati Mihailova ·

Последване
15 ч ·

Очаквайте интервюто в неделя!🤗❤️💋
image.png.790438a4fc701149126876e84c4f7cec.png

За туй живейм!

преди 6 минути, DevilWish каза:

Тази песен звучи много познато ?

Зоопарк - версия нумеро 101

Сподели в други сайтове

преди 3 минути, KrasyoZlobarQ каза:

И Маноля с голям концерт!

Кога, че не ми се гледа цялото? Тя беше споделила още в началото на годината.
Всъщност за 2026-та това е единствения концерт който ще ми е интересен! Браво и успех! Дано е най-успешния! С най-яките песни ще е точно нейния концерт.... Очаквам Късам ти нервите, Да си плащал, Запознай я с мен, Досещаш се сам, Без чувства, Сменяй ме, Скъпото се плаща, Всичко се връща, Гледай ме на снимка, На повикване, Преди употреба.... и любимите дуети с Теди Александрова и Не ме заслужаваш ❤️ 

Сподели в други сайтове

На Стораро цялата му кариера мина да лиже г*зове и да се подмазва, за да се набута по-напред. Даже и Фикрет беше обучил да прави същото.
Сега му се връща с това леке, по чиито г*з постоянно трябва да ходи и да му оправя бакиите.

Сподели в други сайтове

преди 4 минути, DevilWish каза:

Всъщност за 2026-та това е единствения концерт който ще ми е интересен! Браво и успех! Дано е най-успешния! С най-яките песни ще е точно нейния концерт.... Очаквам Късам ти нервите, Да си плащал, Запознай я с мен, Досещаш се сам, Без чувства, Сменяй ме, Скъпото се плаща, Всичко се връща, Гледай ме на снимка, На повикване, Преди употреба.... и любимите дуети с Теди Александрова и Не ме заслужаваш ❤️ 

коцамун излезе от кенефа и им се натресе, за да си прави реклама на умрелия концерт, а МАноля щяла да му е гост, а пък той на нейния. :D 

Иначе Маноля е тотална патка. Оплю що хора е възможно. Джия била с бившия й :D И естествено я анатемоса. Ама иначе няма проблем, не!

Сподели в други сайтове

преди 13 минути, KrasyoZlobarQ каза:

коцамун излезе от кенефа и им се натресе, за да си прави реклама на умрелия концерт, а МАноля щяла да му е гост, а пък той на нейния. :D 

Иначе Маноля е тотална патка. Оплю що хора е възможно. Джия била с бившия й :D И естествено я анатемоса. Ама иначе няма проблем, не!

Лидерка! Вицепрезидент!

Сподели в други сайтове

преди 30 минути, DevilWish каза:

Как кога? Къде! Когато и кажат прилепите по 5джито за да могат максимален брой хора индивидуално да бъдат облъчени, скопени и убити!

Сподели в други сайтове

преди 19 часа , pacho каза:

Малко му е на лайнцето, и на кокаин да му я отнемат!

Танчето ще пришпори Ники като личен шофьор на Кокаинчо.

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...