Jump to content

Препоръчани коментари

преди 2 минути, Bunn каза:

Оф тоя постоянно ми излиза в тик ток 😆

на мен ми е супер секси, а това, че е стрейт - дори повече.

• Отговори 562
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

преди 1 час, xroflx9 каза:

Аз вече станах асексуална и заминах на село да пека пипер и да правя лютеница💆🏼‍♀️

Време беше да спреш да ръсиш хламидия из цяла София

• Haha 1
  • Angry 1
  • skull 2
преди 24 минути, Andrew Cunanan. каза:

на мен ми е супер секси, а това, че е стрейт - дори повече.

В мъжкия се*с може и да е слаб 😐

преди 6 часа , DevilWish каза:

@Sunlight как мина днес? 

Изследванията са наред. За болките в корема ми изписа едни капсули, каза да мина на диета. Утре съм сутринта пак на преглед за корема. Другото било от нерви. 

В момента много ме боли главата. 

• Like 1
  • Love 2
  • Hug 1
Току що, Sunlight каза:

Изследванията са наред. За болките в корема ми изписа едни капсули, каза да мина на диета. Утре съм сутринта пак на преглед за корема. Другото било от нерви. 

В момента много ме боли главата. 

Супер. Да, от нервите се получават такива неща и психосоматични "фалшиви" тревоги, които изглеждат страшно, но не са истински. Т.е. както предположих може и да е паник-атака, на мен също ми се случва, но се научих да осъзнавам нещата на време. Най-важното е, че изследванията са в нормата и си добре. 

преди 7 минути, Emanuela.Carey каза:

Е тука Ема те закопа, няма две мнения!

Дивачко,много си устата днес??? Май отрано си пияна!!!!!

D615-EE34-9615-413-A-ADDF-BCA4-F004-FA50

• Haha 1
преди 10 часа , xroflx9 каза:

Да,ти направо се наливаш!

inna-drinking.gif

Ти няма как да знаеш, тъй като не посещаващ заведенията отговарящи на моето ниво!

spacer.png

• Love 1
преди 13 часа , DevilWish каза:

Супер. Да, от нервите се получават такива неща и психосоматични "фалшиви" тревоги, които изглеждат страшно, но не са истински. Т.е. както предположих може и да е паник-атака, на мен също ми се случва, но се научих да осъзнавам нещата на време. Най-важното е, че изследванията са в нормата и си добре. 

Бях на преглед днес пак при личната. Колит го писа. Доста неща не трябва да ям. 

• Sad 1
  • Kiss 1
преди 1 час, Emanuela.Carey каза:

Ти няма как да знаеш, тъй като не посещаващ заведенията отговарящи на моето ниво!

spacer.png

Факт! Под нивото ми е да посещавам крайпътни кръчми!

• Haha 1
  • Angry 1

Хайде, приготвихте ли децата за даскало? Все още имате малко време да се възползвате от примоцията на @Emanuela.Carey

WWW.INSTAGRAM.COM

303 likes, 9 comments - prost4ovek on September 13, 2025: "Labuu #instagood #fypシ #fyp #foryou #instagram #followforfollowback #viral #reels #trending #funny".

• Like 2
  • Love 1
преди 38 минути, asylum каза:

Хайде, приготвихте ли децата за даскало? Все още имате малко време да се възползвате от примоцията на @Emanuela.Carey

WWW.INSTAGRAM.COM

303 likes, 9 comments - prost4ovek on September 13, 2025: "Labuu #instagood #fypシ #fyp #foryou #instagram #followforfollowback #viral #reels #trending #funny".

Тетрадкес, писалкес - един и педесе ела ле ту менге

• Like 1
  • Love 1
преди 1 час , Emanuela.Carey каза:

Днес оженихме @xroflx9 за знатен ромски богаташ!

Аз имам повече сватби и от Мария вече!

преди 1 час, FikLena каза:

@Emanuela.Carey @xroflx9 @fengergana

Къде ходите така? Много сте готини

WWW.INSTAGRAM.COM

346K likes, 0 comments - jairo.media on June 29, 2025: "#amandalepore #mac #float #2025 #nyc #pride #parade #maccosmetics".

Понеже @Emanuela.Carey постоянно ми повтаря че съм простачка реших да се запиша отново на училище и ходихме да си избирам дрехи. Оценете ми аутфита за 15 септември💕

D97-C53-B5-3-E83-44-E6-B21-E-262-EA6-E9-

• Love 2

Празнуваме новата учебна година - заповядайте и вие!

WWW.FACEBOOK.COM

Today, the new school year kicks off in Bulgaria! Eager and happy students will enter the temples of knowledge. The celebrations surrounding this occasion bring...

преживях боклука!!!!!!!! вече не си пишем от три дни!!!!! даже не го следя дали е на линия,защото последно е бил преди час,а преди това беше 4 минути на линия след пауза от 2 часа!!!!!!! дори и да ме потърси аз няма да му отговоря,защото директно ще сляза да се кача в колата му !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• Haha 1
  • Wow 1
преди 4 минути, fengergana каза:

преживях боклука!!!!!!!! вече не си пишем от три дни!!!!! даже не го следя дали е на линия,защото последно е бил преди час,а преди това беше 4 минути на линия след пауза от 2 часа!!!!!!! дори и да ме потърси аз няма да му отговоря,защото директно ще сляза да се кача в колата му !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Мило,докато ти страдаш по този бедняк аз вече минах мъже колкото цял футболен отбор!!!!! 

преди 1 минута, xroflx9 каза:

Мило,докато ти страдаш по този бедняк аз вече минах мъже колкото цял футболен отбор!!!!! 

аз не страдам,мило!!! снощи правих тройка с двама колеги,а утре заминавам за созопол да закрия сезона!!!!

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...