Jump to content

Поп-фолк скандали (август, 2025)

Препоръчани коментари

преди 2 минути, xroflx9 каза:

Мило,явно си много впечатлена от тази сватба,че постоянно ни информираш. Просто си признай че си участвала не бъди скромна

5-D10-BC52-D5-BA-429-C-8566-A2773-B32-F2

Отговор на поредният ти неадекватен коментар ще получиш от адвоката ми!
Ние с Глория нямаме време да се занимаваме с хейтъри.

• Haha 1
  • Wow 1
  • Love 1
  • skull 1
Сподели в други сайтове

преди 9 минути, xroflx9 каза:

Знам че питаш за Ивана,но не мога да изразя възмущението си,че откакто травестивеещата Ваня спря да издава,мъжа й почна да ни тормози. Тия са същите паразити като Стругаровци и няма отърване от тях.

Салко нали й бил голям фен. На него ли му я е подарила?

Не знам, но и Галена я имаше записвано преди да излезе на Мирела.

Сподели в други сайтове

Ексклузивни кадри от първата брачна нощ на Умрях и малката булка

WWW.INSTAGRAM.COM

1,464 likes, 937 comments - _oxy_gen_ox_ on August 26, 2025‎: "وزيد داير نواظر😂 ابوني اذا حاب تضحك🥀 #algeria #algerienne🇩🇿 #dzpower #memes...

• Like 1
  • disgusting 1
  • skull 1
Сподели в други сайтове

преди 12 часа , KrasyoZlobarQ каза:

ваня калудова 

ДИВАНА! 
Най-голямата фенка на диваните обаче...

Спасението дойде когато Преслава заби Дивана в 1001-ва глуха. Глория е благодарна на Петя! ❤️ 

• skull 1
Сподели в други сайтове

@DanielPiliov направо урочаса Не се изтриваш. Откакто я похвали, вече една седмица не влиза в топ 100, a Беше ли ти хубаво също е на ръба да отпадне. 🥲

• Haha 1
  • skull 1
Сподели в други сайтове

Днес 18:00 - Киара и Андреа - “Без Коз”

WWW.INSTAGRAM.COM

52 likes, 1 comments - kiaramadzharova on August 28, 2025: "Очаквайте ♦️♣️🃏“Без Коз” 🃏♠️♥️ Днес 18:00 часа | в официалния YouTube канал на Kiara | Link in Bio Благодаря на...
  • Like 1
  • Love 1
  • Sad 1
Сподели в други сайтове

РАЙНА

обнови снимката на корицата си.
3 ч ·
Потвърдени✅
Списъка се обновява периодично за новите участия✅
Събитията от частен характер НЕ се вписват тук✅
  • Like 2
  • Haha 1
  • Confused 1
  • Kiss 1
Сподели в други сайтове

преди 18 часа , Karma93 каза:

След албума  “Сладката страна на нещата“ Токича й направи само “Спри Болката в мен“ и “Забрави“. Чудя се дали е имало още песни или дема за евентуален пети албум под шапката на Про Мюзик. Нещо свързано с онова турне, което беше реклама Булсатком? 

И да си имаме уважението... Уна Пасион е инди експериментален, алтернативен хит, който все още е напред във времето си.

Сигурно е щяла, но си беше счупила ръката при ски инцидент и трябваше да си почива. Нали не сте очаквали да тръгне по участия с гипсирана ръка? Като не помните музикални новини от онова време, поне не се изказвайте, без да знаете, че ставате смешни. Инцидентът го претърпя март/април там някъде, мернах новината по "3+" и там казаха, че лекарите са и предписали два - три месеца почивка. Нещо и да е искала да записва, физически е нямало как. Не може само с една ръка да държиш текста или слушалките.

Доста са невнимателни изпълнителите ни и като цяло известните ни личности.:thumbsdown_anim: Явно адреналинът доста ги влече. Ако помните, в началото на кариерата си, Гери беше казвала, че иска да скача с бънджи.:1000(10):

• Like 2
  • skull 1
Сподели в други сайтове

преди 29 минути, DevilWish каза:

РАЙНА

обнови снимката на корицата си.
3 ч ·
Потвърдени✅

Ми тя много зле, бе? 3-5 участия на месец. Като отчисли 40% на Митака... Едва ли връзва и 5к на месец. :D 

Сподели в други сайтове

Току що, KrasyoZlobarQ каза:

Ми тя много зле, бе? 3-5 участия на месец. Като отчисли 40% на Митака... Едва ли връзва и 5к на месец. :D 

Значи сигурно има още участия. Обаче фолклора й носи доста позитиви. Според мен обаче й трябва актуален самостоятелен хит, а било то и кавър. Толкова хубави песни излезнаха..... А, да и да вземе да си направи един канал!
  • Like 2
Сподели в други сайтове

преди 15 минути, Kitty каза:

Сигурно е щяла, но си беше счупила ръката при ски инцидент и трябваше да си почива. Нали не сте очаквали да тръгне по участия с гипсирана ръка? Като не помните музикални новини от онова време, поне не се изказвайте, без да знаете, че ставате смешни. Инцидентът го претърпя март/април там някъде, мернах новината по "3+" и там казаха, че лекарите са и предписали два - три месеца почивка. Нещо и да е искала да записва, физически е нямало как. Не може само с една ръка да държиш текста или слушалките.

Доста са невнимателни изпълнителите ни и като цяло известните ни личности.:thumbsdown_anim: Явно адреналинът доста ги влече. Ако помните, в началото на кариерата си, Гери беше казвала, че иска да скача с бънджи.:1000(10):

Говорим за периода май 2007 - март-2008.  Когато промотираше “Забрави“ във Фолк Маратон, Гери беше казала, че и предстои скоро още една нова песен с “още по-хубав“ клип. По-скоро става дума за това какви са били плановете на Токича за Гери през 2008.

Турне, рекламиращо Булсатком е голяма работа и такава сделка не се прави от днес за утре. Токича се е съгласил на това турне с ясната представа, че Гери ще пропусне лятното турне на Пайнер.

п.с. Защо пък да не се записват песни със счупена ръка? Ще си лепне текста на стената или ще си го научи... И защо да не търсят адреналин хората? 

• Like 2
Сподели в други сайтове

преди 9 минути, DevilWish каза:
Значи сигурно има още участия. Обаче фолклора й носи доста позитиви. Според мен обаче й трябва актуален самостоятелен хит, а било то и кавър. Толкова хубави песни излезнаха..... А, да и да вземе да си направи един канал!

Май бях чел , че бая я канят на събития от частен характер

• Like 3
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Karma93 каза:

Говорим за периода май 2007 - март-2008.  Когато промотираше “Забрави“ във Фолк Маратон, Гери беше казала, че и предстои скоро още една нова песен с “още по-хубав“ клип. По-скоро става дума за това какви са били плановете на Токича за Гери през 2008.

Турне, рекламиращо Булсатком е голяма работа и такава сделка не се прави от днес за утре. Токича се е съгласил на това турне с ясната представа, че Гери ще пропусне лятното турне на Пайнер.

п.с. Защо пък да не се записват песни със счупена ръка? Ще си лепне текста на стената или ще си го научи... И защо да не търсят адреналин хората? 

Говореха за "Спри болката в мен" на която беше видеото с роботите (Върви си).
Май месец излезе "Може би, точно ти" с клип, през август "Спри болката в мен" беше включена в "Хит Бикини 2007", но от нея минаха 11 месеца и за това са решили да монтират нова песен? А "Върви си" на Драганински ли е? Тя е с вокали на Преслава, но е една от малкото й песни, които НЕ харесвам. Трябваше да си оставят клипът към "Спри болката в мен".

• Like 2
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Karma93 каза:

Да. Така, че тези участия които са обявани са едно нищо. Райна е доста желана по събития от частен характер.

• Like 2
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Karma93 каза:

Да сигурно 5 пъти в годината. Комплексарките винаги оправдават мижавия интерес с частни събития.

Сподели в други сайтове

Току що, KrasyoZlobarQ каза:

Да сигурно 5 пъти в годината. Комплексарките винаги оправдават мижавия интерес с частни събития.

За участия точно не е от комплексарките за разлика от много нейни колежки. :D 

Сподели в други сайтове

преди 4 минути, DevilWish каза:

Говореха за "Спри болката в мен" на която беше видеото с роботите (Върви си).
Май месец излезе "Може би, точно ти" с клип, през август "Спри болката в мен" беше включена в "Хит Бикини 2007", но от нея минаха 11 месеца и за това са решили да монтират нова песен? А "Върви си" на Драганински ли е? Тя е с вокали на Преслава, но е една от малкото й песни, които НЕ харесвам. Трябваше да си оставят клипът към "Спри болката в мен".

Ами явно са решили, че, или "Спри болката в мен" е стара, или не е подходяща за сцените с робота.:1000(23): Само че "Спри болката в мен" е записвана лято 2007, ски инцидентът е от март/ април 2008, а "Върви си" излезе през лято 2008. Гери беше казала, че анимацията с роботите, която е правена в България, е била много трудна и сложна и се е правела за месеци. Има логика. То това реално са филмови ефекти, те не се правят за един ден.

И нещо, което спасих от стария форум на телевизия "Планета".:1000(19):

76973V.jpg

• Like 2
Сподели в други сайтове

Ако ви се ака......
Татяна

4 ч ·
Искате ли нова песен?Последвай моя ЮТУБ канал,за да чуеш първи- https://www.youtube.com/channel/UClj2tqWt2iHNzbolFxre8DA 🎶💣
WWW.FACEBOOK.COM

Искате ли нова песен?Последвай моя ЮТУБ канал,за да чуеш първи- https://www.youtube.com/channel/UClj2tqWt2iHNzbolFxre8DA 🎶💣🥳♥️. . #song #songs #singer...
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Kitty каза:

Ами явно са решили, че, или "Спри болката в мен" е стара, или не е подходяща за сцените с робота.:1000(23): Само че "Спри болката в мен" е записвана лято 2007, ски инцидентът е от март/ април 2008, а "Върви си" излезе през лято 2008. Гери беше казала, че анимацията с роботите, която е правена в България, е била много трудна и сложна и се е правела за месеци. Има логика. То това реално са филмови ефекти, те не се правят за един ден.

И нещо, което спасих от стария форум на телевизия "Планета".:1000(19):

76973V.jpg

Тя не пусна ли през март-април 2008 "Забрави"? На мен по не ми харесва, "Може би, точно ти" е по-силна.

Сподели в други сайтове

Пусна, да, малко преди инцидента, видеоклипът е сниман февруари.

А бе, вие не мислите малко. Обикновено музикалните видеоклипове се снимат един месец и се пускат на следващия. Особено, ако в него има специални ефекти или кино сцени като в "Забрави". А ако е нещо като "Върви си", може и да се забави половин година. Например за "Феникс" на Глория, подозирам, че е заснет март 2003, а "Лабиринт", април 2003, за да са готови за рекламата на албума през май 2003.

Може и бързо да се пусне видеоклип, но тогава другите колежки на певицата ще чакат за техните видеоклипове. Преди години, през 2007, края на годината, имаше недоволство, че "Дори и да боли", който е сниман по - рано, ще излезе по - късно, защото приоритет бил "Дъх" на Анелия, май нещо такова помня. :1000(23): А "Заклевам те" на Преслава излязъл с закъснение, защото режисьорът се разболял от хепатит, май. :1000(23):

• Like 1
  • Haha 1
Сподели в други сайтове

• DevilWish locked and unpinned this Тема
Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...