Jump to content

Поп-фолк скандали (август, 2025)

Препоръчани коментари

преди 28 минути, DevilWish каза:

Той няма ли да пусне самостоятелна песен? Нали има концерт февруари?

На 21 март му е концерта. Започва репетиции за концерта скоро. 

• Like 2
Сподели в други сайтове

преди 17 часа , DarkChild каза:

@Sunlight Коя е тая слоница в скута на Коце?! Как не я е срам!

Моята снимка е много по-яка ама от друг град.. Ама няма да я качвам, обещала съм му. А и не искам глупости да се пишат.

И други снимки имам с Коце и Велката, но не качвам. 

• Like 2
  • Love 1
Сподели в други сайтове

Галена в този клип имаше перфектното тяло. Жалко че тогава хейтърите я водеха "дебела" и набиваха комплекси със случайни снимки от участия.

• Like 2
Сподели в други сайтове

преди 18 минути, Willy каза:

Галена в този клип имаше перфектното тяло. Жалко че тогава хейтърите я водеха "дебела" и набиваха комплекси със случайни снимки от участия.

Искаш да кажеш, че сега не е перфектна ли? :D 

Сподели в други сайтове

преди 5 часа , Sunlight каза:

Ще изчакаш, ще видиш. 

Това го приемам като да...... :D 
Нещо интересно

SIGNAL.BG

Мариана - дъщерята на попфолк певеца Константин, се носи на крилете на любовта. Тийнейджърката, която дебютира на попфолк небосклона през юли, представяйки

Сподели в други сайтове

Олиии , в началните надписи се споменава, че годината на действие е 2019. Трябваше през 2019 Кама да скалъпи някакво продължение.

А в края на клипа се казва, че следващият обект ще е Глория. Защо не e избрала Ивана оставям на вас да отговорите.

Другите от поколението на Кама не биха могли да направят толкова алтернативен клип. Камелия е артист - леко грачещ, но все пак артист !!!

• Like 4
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, DevilWish каза:

image.png.3bc47491d3c07424cd102bd7b259ddbd.png

Ти ме гледашшшш... ти ме бройкаш - Е, ХАЙДЕ ДЕ!
Ах лелелелелелеле ТИ СИ МЪЖ - ВЕДНЪЖ!

Ако и малкият им брат последва тренда, ще е бг версия на „Трима Братя, три сестри„

• Like 2
Сподели в други сайтове

преди 6 минути, Karma93 каза:

Олиии , в началните надписи се споменава, че годината на действие е 2019. Трябваше през 2019 Кама да скалъпи някакво продължение.

А в края на клипа се казва, че следващият обект ще е Глория. Защо не e избрала Ивана оставям на вас да отговорите.

Другите от поколението на Кама не биха могли да направят толкова алтернативен клип. Камелия е артист - леко грачещ, но все пак артист !!!

Кама беше коментирала в НФ, че на нея и на Глория най-много копия са се опитвали да създадат продуцентите затова е избрала именно нея да включи. Селски кръчмарки бол, но не съм забелязъл някоя да е примирала да е Ивануша.

Отделно по това време двете наистина най-големи звезди на фирмата бяха Кама и Гло, Ивана се бе строполила като чувал с картофи от върха и пускаше песни тип "Тръгвам с тебе" и "The man".

Трябваше да скандализира като сложи за финал Деса.

• Like 2
  • Haha 1
Сподели в други сайтове

преди 3 часа , KrasyoZlobarQ каза:

Искаш да кажеш, че сега не е перфектна ли? :D 

За трансексуален мъж е ок. В "Еуфория" е с по-мъжествени и остри черти в лицето от мен.

• Haha 2
Сподели в други сайтове

преди 19 минути, Karma93 каза:

Ако и малкият им брат последва тренда, ще е бг версия на „Трима Братя, три сестри„

Сериала в циганска версия, още по-добре.

• Like 3
Сподели в други сайтове

преди 33 минути, Karma93 каза:

Жалко че последните три години не е останало и следа от тази Камелия...

• Like 2
Сподели в други сайтове

преди 5 часа , Sunlight каза:

На 21 март му е концерта. Започва репетиции за концерта скоро. 

Какви репетиции, то ще има ли такъв концерт със сигурност? Аз не познавам човек, който ще ходи, а и продажбите май са никакви до момента. Очаквам да го отложи през януари поради “технически причини”

А Азис пък обяви втора дата, той едвам напълни за първата..

• Like 1
  • Confused 1
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, DarkChild каза:

"Устата-вагина" 😆

Вагината е вътрешното, мили жОрналисти. Вулва се нарича външното.

дреме ѝ на долната срамна устна

• Like 1
  • Haha 1
Сподели в други сайтове

преди 6 минути, Andrew Cunanan. каза:

дреме ѝ на долната срамна устна

Не само дреме, а спи дълбок зимен сън, след като се е стигнало до съд. Адв Галина Пенева не си поплюва.

• Haha 3
Сподели в други сайтове

Току що, Willy каза:

Като Софка, ден преди първата обявена дата.

Явно е впрегнал яка реклама и по-добре да се понапъне за втора дата.

Ще я напълни. Щом първата е фуул. Да не забравяме, че успя половин година по-рано, което те е за подценяване. А гаргата Рени какво направи? Отложи ли пак хих

• Like 1
Сподели в други сайтове

• DevilWish locked and unpinned this Тема
Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...