Andrew Cunanan. Публикувано Август 24 Report Сподели Публикувано Август 24 преди 1 минута, DevilWish каза: Страхотна! Невероятна! Присъда + Крепост + Намери си майстора - любимите ми ❤️ Обожавам също Влюбена в живота и Дива нощ! Тази също! мен и тази много ме кефи. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 24 Report Сподели Публикувано Август 24 Току що, Stela каза: Тя и песента е доста по-добра от сегашните. Аз я харесвам много. Иначе това си се води тв версия, не клип, но е добре. Тя ги водеше тв версии. Реално си бяха нискобюджетни клипове. Доста певци имаха такива. Тя искаше нещо различно от промоция. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Август 24 Report Сподели Публикувано Август 24 преди 1 минута, asylum каза: Бързо са фалирали тез бисквиди. Нормално, щом Гюр ги е рекламирал. Щом са искали да рекламират бисквити с Гюр, много са сгрешили. Вместо "топ", бисквити "трактор", "нива" или "мотика" щяха да се харчат като топъл хляб. Алтернативи "шЪмар" "илиЯнци" "втори номер копита" 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 24 Report Сподели Публикувано Август 24 преди 1 минута, DevilWish каза: Нереализирана хитачка! ❤️ Беше си хит по радиото! 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 24 Author Report Сподели Публикувано Август 24 Току що, Andrew Cunanan. каза: мен и тази много ме кефи. Аз харесвам денс периода й като цяло, тази също ми е много любима Току що, asylum каза: Беше си хит по радиото! То и "Спасение" беше така по Сигнал +, много я искаха. Даже по едно време си мислих, че ще вземе да я снима, а тя взе, че снима най-тъпата "Хепи енд". 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Август 24 Report Сподели Публикувано Август 24 преди 5 минути, Kitty каза: Обаче някой някъде да е мяркал рекламни снимки на Глория за рекламата на бисквитите на "Топ бискит"? 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 24 Author Report Сподели Публикувано Август 24 преди 2 минути, asylum каза: Тя ги водеше тв версии. Реално си бяха нискобюджетни клипове. Доста певци имаха такива. Тя искаше нещо различно от промоция. Така е. Нейните бяха Tv Version , а някои колежки снимаха такива клипове 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Август 24 Report Сподели Публикувано Август 24 преди 1 минута, DevilWish каза: Аз харесвам денс периода й като цяло, тази също ми е много любима на мен тая. 2 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Август 24 Report Сподели Публикувано Август 24 7 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 24 Author Report Сподели Публикувано Август 24 Току що, Andrew Cunanan. каза: на мен тая. Много я слушах + "Пулс" Постоянно ги въртях на mp3ката.... Редувах Преслава - Глория, Преслава - Глория и така през целия път докато пътувам Големи емоции с тия песни + "Правена съм за ръцете ти" на Сончето Немско. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Август 24 Report Сподели Публикувано Август 24 Най-иновативния й клип след "Крепост" 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Август 24 Report Сподели Публикувано Август 24 преди 17 минути, Andrew Cunanan. каза: тук е много яка, тяло, лице, пропорции, грим, прическа, тоалет - всичко е топ. Бях забравила тази визия. Много е яка тук, но мен ме дразнеше, че навсякъде бутеше ремикса на Феникс. Тук обаче много добре се покрива с Лабиринт, която обожавам. Да се чуди човек къде е сега този усет за песни. А Крепост какъв хит беше... 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 24 Author Report Сподели Публикувано Август 24 Току що, Andrew Cunanan. каза: Най-иновативния й клип след "Крепост" Толкова се дразня от липсата на...... не на Ему , а на липсата на клипове на "Заблуда" и "За първи път", че ми иде да накарам някой да направи такива с Al Да вземе тя сама да го направи, вместо да пуска по 3 нови песни и клипове. Поне нещо различно да видим. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Август 24 Report Сподели Публикувано Август 24 преди 17 минути, asylum каза: Коментирай този хит! Скъсваха го от въртене по Веселина. Много добра. За жалост я заеба в нищото и се забрави. Беше си готино като пуснеше нещо разчупено за чупки в кръста. И колко е красива тук. 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kitty Публикувано Август 24 Report Сподели Публикувано Август 24 Денс периодът на Глория беше страхотен, трябваше да си остане на денс вълната. Яд ме е за "Лятна авантюра" и "Надпревара". "Влюбена в живота" не е зле, но целият албум е в едно умерено темпо. "Благодаря" обаче също е денс и много ми хареса! Оттам любими са ми песните "100 карата любов", "Опиат", " На мъжете, които не обичах", " Не ме моли", "За първи път", модерната версия на "Дар от Бога", "Кръговрат". На мен пък ми стана интересно от кога до кога е била с Жоро Илиев. Жълтурските медии дават различна хронология. На мен ми се струва, че подтикът на Глория да заложи на денс звученето, да промени външния си вид и да заложи на по - модерни видеоклипове, се нарича ЛЮБОВ. Само когато е влюбен, човек се старае и дава най - доброто от себе си, тогава се променя и намира своя стил в облеклото и визията си като цяло. А "Топ бискит" са гръцка фирма, няма как Глория да ги е фалирала. Още ме е яд обаче, че никъде я няма рекламата на вафли "Класика" с Гергана. Яла съм ги, бяха страхотни и ми бяха любими. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 24 Author Report Сподели Публикувано Август 24 преди 1 минута, Kitty каза: Денс периодът на Глория беше страхотен, трябваше да си остане на денс вълната. Яд ме е за "Лятна авантюра" и "Надпревара". "Влюбена в живота" не е зле, но целият албум е в едно умерено темпо. "Благодаря" обаче също е денс и много ми хареса! Оттам любими са ми песните "100 карата любов", "Опиат", " На мъжете, които не обичах", " Не ме моли", "За първи път", модерната версия на "Дар от Бога", "Кръговрат". На мен пък ми стана интересно от кога до кога е била с Жоро Илиев. Жълтурските медии дават различна хронология. На мен ми се струва, че подтикът на Глория да заложи на денс звученето, да промени външния си вид и да заложи на по - модерни видеоклипове, се нарича ЛЮБОВ. Само когато е влюбен, човек се старае и дава най - доброто от себе си, тогава се променя и намира своя стил в облеклото и визията си като цяло. А "Топ бискит" са гръцка фирма, няма как Глория да ги е фалирала. Още ме е яд обаче, че никъде я няма рекламата на вафли "Класика" с Гергана. Яла съм ги, бяха страхотни и ми бяха любими. Гергана не рекламираше ли Мура? Чак цяла кутия си бях купил и с някакъв диск със "Сладката страна на нещата" 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Август 24 Report Сподели Публикувано Август 24 преди 20 минути, asylum каза: Бързо са фалирали тез бисквиди. Нормално, щом Гюр ги е рекламирал. Просто е трябвало да вземат Рени за рекламата, а Глория за реклама на лунна диета, ябълки, чай и пречистване. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kitty Публикувано Август 24 Report Сподели Публикувано Август 24 Току що, DevilWish каза: Гергана не рекламираше ли Мура? Чак цяла кутия си бях купил и с някакъв диск със "Сладката страна на нещата" Да, но вафлите "Класика" бяха първи. Тази реклама излезе заедно с онази на "Мтел". Тоест, в началото на кариерата и. Рекламата беше с кадри от любимият ми видеоклип "Както преди". Колко съм си мечтала и аз да имам такъв страхотен розов микрофон.................. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Август 24 Report Сподели Публикувано Август 24 преди 21 минути, DevilWish каза: Страхотна! Невероятна! Присъда + Крепост + Намери си майстора - любимите ми ❤️ Обожавам също Влюбена в живота и Дива нощ! Тази също! Обожавам Очакване. Смаза тогава с кадрите с чернокожите танцьори. И тя е разчупена и готина там. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 24 Author Report Сподели Публикувано Август 24 Току що, Kitty каза: Да, но вафлите "Класика" бяха първи. Тази реклама излезе заедно с онази на "Мтел". Тоест, в началото на кариерата и. Рекламата беше с кадри от любимият ми видеоклип "Както преди". Колко съм си мечтала и аз да имам такъв страхотен розов микрофон.................. Не знаех за тази реклама, но си спомням, че ние колекционирахме кибритчета с певиците Имах на Глория, Гергана, Преслава, Ивана, Райна и Малина 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kitty Публикувано Август 24 Report Сподели Публикувано Август 24 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 24 Author Report Сподели Публикувано Август 24 Току що, Stela каза: Обожавам Очакване. Смаза тогава с кадрите с чернокожите танцьори. И тя е разчупена и готина там. И на мен ми е от любимите песни в "Крепост". Като цяло "Крепост", "Очакване", "Не заслужаваш", "Феникс" и "Заблуда" са ми фаворити в този албум и трудно си намирам фаворит от петте, но все пак "Крепост" си остава "Крепост" 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 24 Author Report Сподели Публикувано Август 24 преди 1 минута, Kitty каза: Помня я в това видео. Колко беше различна в "Губя те бавно" и тук... уоу.... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kitty Публикувано Август 24 Report Сподели Публикувано Август 24 Току що, DevilWish каза: Не знаех за тази реклама, но си спомням, че ние колекционирахме кибритчета с певиците Имах на Глория, Гергана, Преслава, Ивана, Райна и Малина Аз имам само на Деси Слава, сестра ми ми го подари. Имах и три пакетчета захар на "Ол старс" пак с Деси Слава, но племенницата ми им видя сметката, като беше малка. Ако чувах тогава и имах мобилен телефон, за мелодия щях да си сложа интрото на "Както преди" на Гергана. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 24 Author Report Сподели Публикувано Август 24 Току що, Kitty каза: Аз имам само на Деси Слава, сестра ми ми го подари. Имах и три пакетчета захар на "Ол старс" пак с Деси Слава, но племенницата ми им видя сметката, като беше малка. Ако чувах тогава и имах мобилен телефон, за мелодия щях да си сложа интрото на "Както преди" на Гергана. И плакати имах от Нов Фолк най-различни, но къде ги забутах... Спомням си колко се радвах на един брой с Преслава точно преди да излезе албума й "Дяволско желание". Може би е било лятото на 2005 година. Беше похвалила Анелия за "Всичко води към теб". Разказваше за новия албум, казваше, че ще има ремикс на "Горчиви спомени". 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари