Jump to content

Поп-фолк скандали (август, 2025)

Препоръчани коментари

преди 1 минута, DevilWish каза:

Страхотна! Невероятна!
Присъда + Крепост + Намери си майстора - любимите ми ❤️ 
Обожавам също Влюбена в живота и Дива нощ!
Тази също!

мен и тази много ме кефи.

• Like 2
  • Love 1
Сподели в други сайтове

Току що, Stela каза:

Тя и песента е доста по-добра от сегашните. Аз я харесвам много. Иначе това си се води тв версия, не клип, но е добре. 

Тя ги водеше тв версии. Реално си бяха нискобюджетни клипове. Доста певци имаха такива. Тя искаше нещо различно от промоция. 

• Like 4
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, asylum каза:

Бързо са фалирали тез бисквиди. Нормално, щом Гюр ги е рекламирал. 

Щом са искали да рекламират бисквити с Гюр, много са сгрешили. Вместо "топ", бисквити "трактор", "нива" или "мотика" щяха да се харчат като топъл хляб. Алтернативи "шЪмар" "илиЯнци" "втори номер копита" 

• Love 1
Сподели в други сайтове

Току що, Andrew Cunanan. каза:

мен и тази много ме кефи.

Аз харесвам денс периода й като цяло, тази също ми е много любима

Току що, asylum каза:

Беше си хит по радиото!

То и "Спасение" беше така по Сигнал +, много я искаха. Даже по едно време си мислих, че ще вземе да я снима, а тя взе, че снима най-тъпата "Хепи енд".

• Love 1
Сподели в други сайтове

преди 5 минути, Kitty каза:

Обаче някой някъде да е мяркал рекламни снимки на Глория за рекламата на бисквитите на "Топ бискит"?:1000(23):

images (1).jpg

• Like 1
  • Haha 1
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, asylum каза:

Тя ги водеше тв версии. Реално си бяха нискобюджетни клипове. Доста певци имаха такива. Тя искаше нещо различно от промоция. 

Така е. Нейните бяха Tv Version , а някои колежки снимаха такива клипове :D :D :D 

• Haha 1
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, DevilWish каза:

Аз харесвам денс периода й като цяло, тази също ми е много любима

на мен тая.

• Like 2
  • Ooo 2
Сподели в други сайтове

на мен тая.

Много я слушах + "Пулс" :D Постоянно ги въртях на mp3ката....
Редувах Преслава - Глория, Преслава - Глория и така през целия път докато пътувам :D :D :D Големи емоции с тия песни + "Правена съм за ръцете ти" на Сончето Немско.

• Like 1
  • Haha 1
Сподели в други сайтове

преди 17 минути, Andrew Cunanan. каза:

тук е много яка, тяло, лице, пропорции, грим, прическа, тоалет - всичко е топ.

Бях забравила тази визия. Много е яка тук, но мен ме дразнеше, че навсякъде бутеше ремикса на Феникс. Тук обаче много добре се покрива с Лабиринт, която обожавам. Да се чуди човек къде е сега този усет за песни. А Крепост какъв хит беше... 

• Like 2
  • Love 1
Сподели в други сайтове

Най-иновативния й клип след "Крепост"

Толкова се дразня от липсата на...... не на Ему , а на липсата на клипове на "Заблуда" и "За първи път", че ми иде да накарам някой да направи такива с Al :D :D :D Да вземе тя сама да го направи, вместо да пуска по 3 нови песни и клипове. Поне нещо различно да видим.

• skull 1
Сподели в други сайтове

преди 17 минути, asylum каза:

Коментирай този хит! Скъсваха го от въртене по Веселина.

Много добра. За жалост я заеба в нищото и се забрави. Беше си готино като пуснеше нещо разчупено за чупки в кръста. И колко е красива тук.

• Like 3
  • Love 1
Сподели в други сайтове

Денс периодът на Глория беше страхотен, трябваше да си остане на денс вълната.  Яд ме е за "Лятна авантюра" и "Надпревара".

"Влюбена в живота" не е зле, но целият албум е в едно умерено темпо. "Благодаря" обаче също е денс и много ми хареса! Оттам любими са ми песните "100 карата любов", "Опиат", " На мъжете, които не обичах", " Не ме моли", "За първи път",  модерната версия на "Дар от Бога", "Кръговрат".

На мен пък ми стана интересно от кога до кога е била с Жоро Илиев.:1000(23): Жълтурските медии дават различна хронология. На мен ми се струва, че подтикът на Глория да заложи на денс звученето, да промени външния си вид и да заложи на по - модерни видеоклипове, се нарича ЛЮБОВ. Само когато е влюбен, човек се старае и дава най - доброто от себе си, тогава се променя и намира своя стил в облеклото и визията си като цяло.

А "Топ бискит" са гръцка фирма, няма как Глория да ги е фалирала.

Още ме е яд обаче, че никъде я няма рекламата на вафли "Класика" с Гергана. Яла съм ги, бяха страхотни и ми бяха любими.

• Like 2
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Kitty каза:

Денс периодът на Глория беше страхотен, трябваше да си остане на денс вълната.  Яд ме е за "Лятна авантюра" и "Надпревара".

"Влюбена в живота" не е зле, но целият албум е в едно умерено темпо. "Благодаря" обаче също е денс и много ми хареса! Оттам любими са ми песните "100 карата любов", "Опиат", " На мъжете, които не обичах", " Не ме моли", "За първи път",  модерната версия на "Дар от Бога", "Кръговрат".

На мен пък ми стана интересно от кога до кога е била с Жоро Илиев.:1000(23): Жълтурските медии дават различна хронология. На мен ми се струва, че подтикът на Глория да заложи на денс звученето, да промени външния си вид и да заложи на по - модерни видеоклипове, се нарича ЛЮБОВ. Само когато е влюбен, човек се старае и дава най - доброто от себе си, тогава се променя и намира своя стил в облеклото и визията си като цяло.

А "Топ бискит" са гръцка фирма, няма как Глория да ги е фалирала.

Още ме е яд обаче, че никъде я няма рекламата на вафли "Класика" с Гергана. Яла съм ги, бяха страхотни и ми бяха любими.

Гергана не рекламираше ли Мура? Чак цяла кутия си бях купил и с някакъв диск със "Сладката страна на нещата" :D 

• Like 2
Сподели в други сайтове

преди 20 минути, asylum каза:

Бързо са фалирали тез бисквиди. Нормално, щом Гюр ги е рекламирал. 

Просто е трябвало да вземат Рени за рекламата, а Глория за реклама на лунна диета, ябълки, чай и пречистване. 

• Haha 4
Сподели в други сайтове

Току що, DevilWish каза:

Гергана не рекламираше ли Мура? Чак цяла кутия си бях купил и с някакъв диск със "Сладката страна на нещата" :D 

Да, но вафлите "Класика" бяха първи. Тази реклама излезе заедно с онази на "Мтел". Тоест, в началото на кариерата и. Рекламата беше с кадри от любимият ми видеоклип "Както преди". :girl_in_love: Колко съм си мечтала и аз да имам такъв страхотен розов микрофон..................

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 21 минути, DevilWish каза:

Страхотна! Невероятна!
Присъда + Крепост + Намери си майстора - любимите ми ❤️ 
Обожавам също Влюбена в живота и Дива нощ!
Тази също!

Обожавам Очакване. Смаза тогава с кадрите с чернокожите танцьори. И тя е разчупена и готина там. 

• Like 1
  • Love 1
Сподели в други сайтове

Току що, Kitty каза:

Да, но вафлите "Класика" бяха първи. Тази реклама излезе заедно с онази на "Мтел". Тоест, в началото на кариерата и. Рекламата беше с кадри от любимият ми видеоклип "Както преди". :girl_in_love: Колко съм си мечтала и аз да имам такъв страхотен розов микрофон..................

Не знаех за тази реклама, но си спомням, че ние колекционирахме кибритчета с певиците :D Имах на Глория, Гергана, Преслава, Ивана, Райна и Малина :D 

• Like 1
  • Haha 1
Сподели в други сайтове

Току що, Stela каза:

Обожавам Очакване. Смаза тогава с кадрите с чернокожите танцьори. И тя е разчупена и готина там. 

И на мен ми е от любимите песни в "Крепост".
Като цяло "Крепост", "Очакване", "Не заслужаваш", "Феникс" и "Заблуда" са ми фаворити в този албум и трудно си намирам фаворит от петте, но все пак "Крепост" си остава "Крепост" :D 

• Like 1
Сподели в други сайтове

Току що, DevilWish каза:

Не знаех за тази реклама, но си спомням, че ние колекционирахме кибритчета с певиците :D Имах на Глория, Гергана, Преслава, Ивана, Райна и Малина :D 

Аз имам само на Деси Слава, сестра ми ми го подари. Имах и три пакетчета захар на "Ол старс" пак с Деси Слава, но племенницата ми им видя сметката, като беше малка.:cry2::cry2::cry2:

Ако чувах тогава и имах мобилен телефон, за мелодия щях да си сложа интрото на "Както преди" на Гергана.:girl_in_love::girl_in_love::girl_in_love:

• Haha 1
  • Love 1
Сподели в други сайтове

Току що, Kitty каза:

Аз имам само на Деси Слава, сестра ми ми го подари. Имах и три пакетчета захар на "Ол старс" пак с Деси Слава, но племенницата ми им видя сметката, като беше малка.:cry2::cry2::cry2:

Ако чувах тогава и имах мобилен телефон, за мелодия щях да си сложа интрото на "Както преди" на Гергана.:girl_in_love::girl_in_love::girl_in_love:

И плакати имах от Нов Фолк най-различни, но къде ги забутах... :D 
Спомням си колко се радвах на един брой с Преслава точно преди да излезе албума й "Дяволско желание". Може би е било лятото на 2005 година. Беше похвалила Анелия за "Всичко води към теб". Разказваше за новия албум, казваше, че ще има ремикс на "Горчиви спомени". 

• Haha 1
  • Love 1
Сподели в други сайтове

• DevilWish locked and unpinned this Тема
Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...