DarkChild Публикувано Август 20 Report Сподели Публикувано Август 20 преди 5 часа , Andrew Cunanan. каза: Щеше да се води блудтсво с малолетен. А и не бих докоснал и с пръчка от скафандър подобен селяк. Блудството има сексуален характер. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 21 Author Report Сподели Публикувано Август 21 Хит за потните и сополивите! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Август 21 Report Сподели Публикувано Август 21 преди 15 часа , xroflx9 каза: Аз ако бях на мястото на Ема после тая рокля щях да я изгоря Дала я е на Супер Саш да си играе пред огледалото 2 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Август 21 Report Сподели Публикувано Август 21 преди 17 часа , Emanuela.Carey каза: Усещам че ще направи някаква простотия като трилогията на Галин Помня как и Теди Александрова след като се раздели с Емрах имаше амбицията да пуска нови песни и като я бяха питали кога и колко тя беше казала нещо от сорта на "Може да пусна 5 песни наведнъж, може една по една, а може и нито една да не пусна" 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 21 Author Report Сподели Публикувано Август 21 Изглежда Киара си има нова емблема и има защо! Една от най-добрите песни тази година! 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Август 21 Report Сподели Публикувано Август 21 На коя песен залагаме че ще бъде "Не ми пречи" на концерта на Галена? В смисъл кой огромен хит ще пропусне? Аз залагам на Утешителна награда, правата още не са подновени. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 21 Author Report Сподели Публикувано Август 21 преди 3 минути, Willy каза: На коя песен залагаме че ще бъде "Не ми пречи" на концерта на Галена? В смисъл кой огромен хит ще пропусне? Аз залагам на Утешителна награда, правата още не са подновени. Не мисля, че ще пропусне песни като Утешителна награда, Знам диагнозата, Тихо ми пази, Дяволът ме кара, Пак ли, Спри ме от по-старите или пък Дай ми, Хавана-Тропикана и Стара каравана.... А според мен може да се сети и за "Душата ми крещи"? Според теб дали ще изпее "Чупката"? 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Август 21 Report Сподели Публикувано Август 21 преди 3 минути, DevilWish каза: Не мисля, че ще пропусне песни като Утешителна награда, Знам диагнозата, Тихо ми пази, Дяволът ме кара, Пак ли, Спри ме от по-старите или пък Дай ми, Хавана-Тропикана и Стара каравана.... А според мен може да се сети и за "Душата ми крещи"? Според теб дали ще изпее "Чупката"? Дай ми и Спри ме не мисля че имат много шанс. Чупката също. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 21 Author Report Сподели Публикувано Август 21 Току що, Willy каза: Дай ми и Спри ме не мисля че имат много шанс. Чупката също. Дай ми ми е много любима песен, а Спри ме се харесваше супер много.... Интересно кой голям хит ще пропусне? Оф, тая няма ли да пуска вече "КОЯ СИ ТИ". Покрай това което чухме за Преслава, а после Преслава и Галена нямам търпение за тази песен Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Август 21 Report Сподели Публикувано Август 21 Oh Тихо ми флопни get off the floor 😭 Един от най-яките албуми. Аз и ГаленаХХ(стандард едишън) са с най-много внимание защoто са видео албуми, но ОЗ има повече хитове. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Bunn Публикувано Август 21 Report Сподели Публикувано Август 21 преди 1 минута, Willy каза: Oh Тихо ми флопни get off the floor 😭 Един от най-яките албуми. Аз и ГаленаХХ(стандард едишън) са с най-много внимание защoто са видео албуми, но ОЗ има повече хитове. Че ГаленаХХ не си ли е една стандартна версия? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Август 21 Report Сподели Публикувано Август 21 Току що, Bunn каза: Че ГаленаХХ не си ли е една стандартна версия? Без другите 10, вече познатите песни, аз така си го водя. Броим ли другите 10, то тогава едва ли има албум в фолка с повече хитове в него. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Август 21 Report Сподели Публикувано Август 21 преди 18 минути, Willy каза: На коя песен залагаме че ще бъде "Не ми пречи" на концерта на Галена? В смисъл кой огромен хит ще пропусне? Аз залагам на Утешителна награда, правата още не са подновени. Най-вероятно ще пропусне “Точно Никога” 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Август 21 Report Сподели Публикувано Август 21 Смисъл да наредиш трите 30+ милионни соло хитове един след друг е брутално яко. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Bunn Публикувано Август 21 Report Сподели Публикувано Август 21 преди 1 минута, Willy каза: Смисъл да наредиш трите 30+ милионни соло хитове един след друг е брутално яко. И трите са мега яки, но най-любима ми е Сто живота, пет години няма омръзване ❤️ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Август 21 Report Сподели Публикувано Август 21 преди 1 минута, Willy каза: Смисъл да наредиш трите 30+ милионни соло хитове един след друг е брутално яко. И Еуфория заслужаваше 30те милиона. Невероятно ми е, че има по-малко гледания от Горчиво. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Karma93 Публикувано Август 21 Report Сподели Публикувано Август 21 “Дъждовно реге“ ? 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Август 21 Report Сподели Публикувано Август 21 преди 2 минути, Emanuela.Carey каза: Най-вероятно ще пропусне “Точно Никога” Това е най-изискваната песен в сет листа от всички галенови. Дано слуша и действа! 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Bunn Публикувано Август 21 Report Сподели Публикувано Август 21 преди 1 минута, Emanuela.Carey каза: И Еуфория заслужаваше 30те милиона. Невероятно ми е, че има по-малко гледания от Горчиво. Еуфория е от песните, които подраниха с излизането си, поне според мен. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Август 21 Report Сподели Публикувано Август 21 преди 2 минути, Emanuela.Carey каза: И Еуфория заслужаваше 30те милиона. Невероятно ми е, че има по-малко гледания от Горчиво. Еуфория е по-различна и с билд до мазния отсвир накрая. Оцениха я по-младите и не толкова върлите фенове на фолка. В Споти има 3М. Горчиво е типична ганева с която веднага се свиква и е може би любимата ми песен на Галена. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 21 Author Report Сподели Публикувано Август 21 преди 6 минути, Willy каза: Смисъл да наредиш трите 30+ милионни соло хитове един след друг е брутално яко. Задължително на концерта! За мен лично са: 1.Ти не си за мен 2.Феноменален 3.Сто живота 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 21 Author Report Сподели Публикувано Август 21 преди 4 минути, Emanuela.Carey каза: И Еуфория заслужаваше 30те милиона. Невероятно ми е, че има по-малко гледания от Горчиво. И за мен е странно, една от най-добрите песни в албума е. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Август 21 Report Сподели Публикувано Август 21 ШОК! ТЯ Е ТОП НА СОНЯ НЕМСКА ИМА ШАНС ДА СЕ ПРЕВЪРНЕ В ПЪРВАТА БЪЛГАРСКА ПЕСЕН С НАД 1 МИЛИАРД ГЛЕДАНИЯ. Липсват й само 998,053,720 гледания до целта! 5 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 21 Author Report Сподели Публикувано Август 21 Току що, Willy каза: ШОК! ТЯ Е ТОП НА СОНЯ НЕМСКА ИМА ШАНС ДА СЕ ПРЕВЪРНЕ В ПЪРВАТА БЪЛГАРСКА ПЕСЕН С НАД 1 МИЛИАРД ГЛЕДАНИЯ. Липсват й само 998,053,720 гледания до целта! Петя и Галя си скубят косите в момента! 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Август 21 Report Сподели Публикувано Август 21 преди 4 минути, Willy каза: ШОК! ТЯ Е ТОП НА СОНЯ НЕМСКА ИМА ШАНС ДА СЕ ПРЕВЪРНЕ В ПЪРВАТА БЪЛГАРСКА ПЕСЕН С НАД 1 МИЛИАРД ГЛЕДАНИЯ. Липсват й само 998,053,720 гледания до целта! Не завиждай, че Галена никога не е пяла пред толкова голяма публика! 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари