Jump to content

Поп-фолк скандали (август, 2025)

Препоръчани коментари

преди 1 минута, Olay каза:

за Баладичен хит можем да си стиснем ръцете, но за ГОЛЯМ ТИТАНИЧЕН ХИТ? Абсурд

В Мюзик Айдъл я даваха 2 поредни години на участници да я пеят. От там тръгват спекулациите, че е гига хит. 

• Like 1
  • Haha 1
Сподели в други сайтове

Току що, Olay каза:

за Баладичен хит можем да си стиснем ръцете, но за ГОЛЯМ ТИТАНИЧЕН ХИТ? Абсурд

Въртяха я през 15 минути през лятото на 2007-ма, при все, че и тя е 5 минути дълга, направо повръщах тогава от тая гнусна пропаганда. Но, беше хит. И то голям. Най-големият ѝ след "Присъда". Видно и от vbox7, това е вторият й най-гледан клип:
image.png.3c7363578dee2d41c56c8d1420708931.png

Само със 17 К по-малко от вечният мастодонт на Ивана - "Шампанско и сълзи":
image.png.8571f8ed3e609f40a79fc67cc4987297.png

• Like 2
Сподели в други сайтове

преди 18 минути, DevilWish каза:

На Алисия "Искам пак" ми е много любима. Нейната е от 2006 година, на Вероника 2008. 

А оригинаът на Йоргос е от 2003-та.
Ивана пък чопва това, но поне си плаща правата;

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 41 минути, WindWalkerMonk каза:

Тръгнала да се оправдава като ученичка, както казах ако беше Тейлър или дори една Емануела досега вече да има песен и албум да се готви по темата.

Е, такива лидерки редко се раждат в бг!

преди 21 минути, Andrew Cunanan. каза:

тази не знам дали е бил хит, но ме кефи много. 

Любима до болка, но мижав хит, уви. Тогаз с тоз албум дръпна назад, но после си върна позициите с Ферарито и следващия албум.

преди 20 минути, Karma93 каза:

Щастието е магия

Приятелка най-добра

Дар от боба

Елате в България

100-процентова женица

Сбогом Адиос Мучачос

Меланхоличния Дует с мъжа й

Крепост

Ако беше спамила с ретрото си като Кама, Можеше тия да са по-актуални към днешна дата

Е, туй верно е топ хит! Ма тя си е баладична певица Гюрка - кеф ти Фильо, кеф ти Азо, кеф ти Тонка, кеф ти Славеев, кеф ти Кеба. Само със Сима няма хитов дует 🤣🤣🤣затова пък имат сто дуета 🤮

преди 14 минути, Andrew Cunanan. каза:

Абе най-голямият хит на Гюр евър е:

ма от завист не го признавате.

Як нехит!

• Like 1
  • Love 1
Сподели в други сайтове

преди 1 час, Willy каза:

Да, последните масови хитове на Гло са тия от 2004...демек 21 година and counting.

LIES
Според vbox7 най-успешният  и най-гледан й хит е от 2006-та, а именно:
image.png.7e1342140dffd1e149b63e075748ce37.png

Заслужаваше и в тубата да натрупа милиони гледания:

• Thanks 2
  • Haha 1
Сподели в други сайтове

преди 3 часа , alisali1234 каза:

Глория някога да не имала гадже, което не е мутра или подобно на мутра? Да си отнася хейта, заслужава го. Ония Павел на Прасислава не беше ли и той някакво мутре. Те всеки втори вече е такъв.

Да си го отнасят, няма жал. Така ще е то. Пък като му гледам противната мутра, единствения вариант тая да е харесала нещо в него ако е бил с много голям и да е бил много талантлив в леглото. Макар, че и тя отдавна не е първа красота.

Глория е набедена за прима, каквато никога не е била. Абсолютно посредствена певачка с пост-сръбски кръчмарски извивки, която не знае къде се намира и никога не е знаела, но пък самочувствието е минимум Лейди Гага. Даже не знам за каква икона и прима я имат, тя Паришева има повече хитове от нея като стана дума за Елена.

Елена хората искат да пропее отново, Глория да спре. Сметнете си коя е повече прима :D

Ти луд ли си? Глория никога не била прима? Явно не си бил around в десетилетието 90-те, което е най-силно за музиката в световен мащаб. Глория напълно доминираше в България тогава и изкара най-големите хитове и най-продаваните албуми. После поотсъпи позиции. но успя да се задържи в топ 3 до около 2005 година. А после дори в 2007 изкара номер едно хит в страната в лицето на "Ако те няма". Дори спечели "Песен на годдината" или нещо такова. Глория отдавна се е доказала, ненапразно си позволява да прави национални турнета с големи концерти в най-големите градове. Никога Елена не е била по-голяма от нея.

• Like 3
Сподели в други сайтове

преди 3 часа , KrasyoZlobarQ каза:

Не съм изплискал легена толкова.

Може би на Жалка бих се пуснал, защото съм сигурен, че ще направи шоу, но пеенето е покъртително. А и генерално не я слушам. От песните й в последните 2 години, може би 2-3 съм пускал повече от веднъж.

Прекрасно е, че няма билети ххх

Хахаха, мелето готов да иде на концерта на Галена! Повярвай ми, ще бъдеш разпознат и убит. От там са много отмъстителни и насъскват охраната на Галена. Недей се излага.

• Haha 2
Сподели в други сайтове

Глора поне с клип на "Прераждане" би могла да атакува в момента, но откъде чак толкова акъл. Трите й последни песни са забравени дори от самата нея вече.

• Like 3
Сподели в други сайтове

преди 2 часа , Olay каза:

Това извън форума тук, не мисля, че има човек който да го помни, не мисля, че и е било някакъв хит на времето. Може би макс 50то място в годишна класация.

Лъжеш се. Беше номер 1 хит в държавата. Стана много известна, не знам колко малки сте били тогава, за да не си давате сметка.

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 47 минути, Andrew Cunanan. каза:

тази не знам дали е бил хит, но ме кефи много. 

Беше, но много нескопосано се бяха опитали да повторят усспеха на "Омайна лунна нощ е", която беше един от мега хитовете на годината. И не им се получи, стана някакъв хит и албумът й имаше продажби.

• Like 1
  • Love 1
Сподели в други сайтове

преди 4 минути, Gerganafen каза:

Глора поне с клип на "Прераждане" би могла да атакува в момента, но откъде чак толкова акъл. Трите й последни песни са забравени дори от самата нея вече.

Знаейки качеството и приноса на нейните клипове към популярността на песните - по-добре не. Ако ще е поредна версия на "Обратно броене" - да ни го спести.

• Like 2
  • Haha 1
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Balkandji1 каза:

Беше, но много нескопосано се бяха опитали да повторят усспеха на "Омайна лунна нощ е", която беше един от мега хитовете на годината. И не им се получи, стана някакъв хит и албумът й имаше продажби.

Би ли могъл да посочиш проектите, с които Преслава се е опитвала да преповтори стари успехи, също тези на Гюра.

Това е много интересна тема.

• Like 2
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, Balkandji1 каза:

Впрочем, коментирай колко е пропаднал автора на текста на "Две луни" - Герго Милов, от автор на топ хитове като "Зелено" за топ А листъри, до там, че да пише такива чекии за  AI музикални гаври:

• Wow 1
  • Sad 1
  • skull 1
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Gerganafen каза:

Между другото Гери също изкара най-иконичния си хит евър на 31-32 💅 

Глория няма статуетка във формата на скункс, но Гери има!

Хит, който промени военната и гео-политическа обстановка в света!
Ако не беше саботажът с изтипосването на превода в Господарите, сега щеше да има 20 милиона гледания сигурно! 

• Like 2
  • Love 1
Сподели в други сайтове

Знам, че ще замеряте с камъни! Но това е една от най-слушаните ми песни това лято:

• Like 1
  • Haha 3
  • Wow 2
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Andrew Cunanan. каза:

Би ли могъл да посочиш проектите, с които Преслава се е опитвала да преповтори стари успехи, също тези на Гюра.

Това е много интересна тема.

За Преслава се сещам. че в 2009 с "Феномен" се опитва да повтори рок успеха си с "Лъжа е" и до голяма степен й се получи. "Феномен" стана един от най-големите хитове на 2009 година. Албумът също счупи рекорди по продажби.

Някой балади на Преслава си приличат с други нейни. И това го има. Като цяло най-успешния изпълнител за чалгата в последните 20 години като магнитут и бройка хитове, както и продажби.

Глория в силните си години не правеше копия на свои стари песни. Звучеше различно и това беше една от причините да е толкова харесвана. Разберете, Глория беше household name  както Тейлър Суифт е номер едно в света от 10 години, чче и повече. Ей така беше Глория в България поне 10 години.

• Like 3
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Andrew Cunanan. каза:

Знам, че ще замеряте с камъни! Но това е една от най-слушаните ми песни това лято:

Глориев фен на годината!

• Haha 4
Сподели в други сайтове

преди 13 минути, Balkandji1 каза:

Лъжеш се. Беше номер 1 хит в държавата. Стана много известна, не знам колко малки сте били тогава, за да не си давате сметка.

опита се и тази да направи хит посредством промо в Мюзик Айдъл, но феновете й не я дишат, защото е кавър на някаква песен на Драгойка Плескавицата. Само аз я харесвам май, но представянето ѝ с двете кючекчини, гънещи се като болни от рахит и с куп гръбначни изкривявания, е абсурдно!

• Like 1
  • Haha 2
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, Andrew Cunanan. каза:

Глорийната енергия те проклина в момента. Тя чете тук и знае колко принизяваш наричаната от вас Гюр. Мъсти ти с пожелания... :1000(29):

• Haha 1
  • skull 1
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Balkandji1 каза:

Глория в силните си години не правеше копия на свои стари песни. Звучеше различно и това беше една от причините да е толкова харесвана. Разберете, Глория беше household name  както Тейлър Суифт е номер едно в света от 10 години, чче и повече. Ей така беше Глория в България поне 10 години.

Мога да ти изброя само 3-4 песни на Тейлър. Като изпълнител може да е номер 1, ни хитовете не ги държи тя. При Гюра е било същото - мега продавани, мастодонти албуми, но хитовете при други. 

Току що, Balkandji1 каза:

Глорийната енергия те проклина в момента. Тя чете тук и знае колко принизяваш наричаната от вас Гюр. Мъсти ти с пожелания... :1000(29):

Проклетница!
Само 3 нейни песни ме кефят това десетилетие - "Вълк", "Просто Свършени" и "Тя не пита". А преди ми беше една от любимките, до 2017-2018-та я боготворях тук, смятай.

• Haha 1
Сподели в други сайтове

• DevilWish locked and unpinned this Тема
Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...