KrasyoZlobarQ Публикувано Август 4 Report Сподели Публикувано Август 4 преди 42 минути, Willy каза: Пожелавам на всеки да е дуетен изпълнител и да има най-гледани соло клипове през 3 от последните 5 години и през останалите също да има хитове! Ама това е отпреди 4 години! преди 34 минути, Willy каза: 2004 / 2005 Чупката 2006 Душата ми крещи 2007 Утешителна награда 2008 Знам диагнозата 2009 Дявола ме кара 2010 Тихо ми пази, На две големи 2011 След раздялата 2012 Пак ли, Спри ме, Много ми отиваш 2013 Дай ми, Завиждайте 2014 Точно никога 2015 Стара каравана, Една жена 2016 Мама ураган 2017 Мина ми, Моро му, Дъ бос, Просто шоу 2018 Феноменален 2019 Сърце, Паника 2020 100 живота 2021 Къде беше ти, Ти не си за мен 2022 Еуфория, Честит рожден ден 2023 Името ти, Горчиво 2024 албума, без Делта 2025 22:22 Аз за друг освен Преслава не се сещам да има соло ХИТ 20 години една след друга, ама иначе дуетна кариера. 😵💫 Ако става дума за сезонни хитове - добре - но ако говорим хит на годината, повече от половината ги задраскай! Впрочем Чупката никога не е била голям хит. Даже тогава Жалка си беше кючекчинята на Амет все още. Кариерата й почна от Душата ми крещи, която стана сезонен хит. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Bunn Публикувано Август 4 Report Сподели Публикувано Август 4 Тази и соловата версия общо не могат да направят 1 милион 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Август 4 Report Сподели Публикувано Август 4 преди 3 минути, KrasyoZlobarQ каза: Ама това е отпреди 4 години! Ако става дума за сезонни хитове - добре - но ако говорим хит на годината, повече от половината ги задраскай! Впрочем Чупката никога не е била голям хит. Даже тогава Жалка си беше кючекчинята на Амет все още. Кариерата й почна от Душата ми крещи, която стана сезонен хит. Няма нужда една песен да е хита на годината, за да е успешна. Само ти може да отричаш че Утешителна награда е хит. Абсолютно всички посочени песни са били хитове. Някои като Урагана, ЧРД, Дъ бос итн са останали в годината си на излизане, но има и такива като Диагнозата, Тихо ми пази и Дявола дето се слушат вече над 15 години. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Bunn Публикувано Август 4 Report Сподели Публикувано Август 4 преди 1 минута, Willy каза: Няма нужда една песен да е хита на годината, за да е успешна. Само ти може да отричаш че Утешителна награда е хит. Абсолютно всички посочени песни са били хитове. Някои като Урагана, ЧРД, Дъ бос итн са останали в годината си на излизане, но има и такива като Диагнозата, Тихо ми пази и Дявола дето се слушат вече над 15 години. Можеш ли да направиш за последните пет години класация, която показва най-гледаната солова песен във фолка за съответната година (без значение мъж/жена)? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 4 Report Сподели Публикувано Август 4 преди 4 часа , SG каза: Когато си мислиш, че Трендинга е с необясним алгоритъм и изведнъж дойде Хайпа с още по-необясним... Поне ще е интересно да гледаме някаква класация в нелогичния й, неподправен вид, преди някои обичайни заподозрени да разберат как да я манипулират и нея. Ерос - Бейби също е там. преди 40 минути, KrasyoZlobarQ каза: Ама това е отпреди 4 години! Ако става дума за сезонни хитове - добре - но ако говорим хит на годината, повече от половината ги задраскай! Впрочем Чупката никога не е била голям хит. Даже тогава Жалка си беше кючекчинята на Амет все още. Кариерата й почна от Душата ми крещи, която стана сезонен хит. Чупката къртеше всички клубове! Нищо общо също беше хит, а дори не е спомената. Неудобни въпроси къде е - срамота, @Willy! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Karma93 Публикувано Август 4 Report Сподели Публикувано Август 4 преди 1 час, Willy каза: 2004 / 2005 Чупката 2006 Душата ми крещи 2007 Утешителна награда 2008 Знам диагнозата 2009 Дявола ме кара 2010 Тихо ми пази, На две големи 2011 След раздялата 2012 Пак ли, Спри ме, Много ми отиваш 2013 Дай ми, Завиждайте 2014 Точно никога 2015 Стара каравана, Една жена 2016 Мама ураган 2017 Мина ми, Моро му, Дъ бос, Просто шоу 2018 Феноменален 2019 Сърце, Паника 2020 100 живота 2021 Къде беше ти, Ти не си за мен 2022 Еуфория, Честит рожден ден 2023 Името ти, Горчиво 2024 албума, без Делта 2025 22:22 Аз за друг освен Преслава не се сещам да има соло ХИТ 20 години една след друга, ама иначе дуетна кариера. 😵💫 32.20 Защо 2004 се смята за годината, в която Галена дебютира. Първият й клип е от 2003 г. Дори и в номинацията за дебют на 2003 влиза. Какво налага това пренаписване на историята? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Август 4 Report Сподели Публикувано Август 4 преди 2 минути, Bunn каза: Можеш ли да направиш за последните пет години класация, която показва най-гледаната солова песен във фолка за съответната година (без значение мъж/жена)? С @DanielPiliov коментирахме вчера 2020 1. Галена - 100 живота - 31.2М 2. Меди - Да си тук - 28.2М 3. Емилиано - Татуировка - 26.9М 4. Меди - Не, мерси - 25.9М 5. Преслава - Беден в сърцето - 23.9М 2021 1. Галена - Ти не си за мен - 32.0М 2. Ева Марти - Сеньорита - 20.6М 3. Азис - Точно в три - 19.7М 4. Галена - Къде беше ти - 19.2М 5. Емрах - Един на милион - 18.3М 2022 1. Фики - Чупки в кръста - 40.3М 2. Фики - Отпусни се - 33.2М 3. Джена - Пияни нощи - 23.1М 4. Галена - Еуфория - 18.5М 5. Меди - Мария - 15.8М 2023 1. Джордан - Къв съм як - 27.5М 2. Преслава - Улицата - 27.2М 3. Меди - Обичам те, ти мене не - 25.1М 4. Меди - Живей си мило мое - 24.2М 5. Галена - Горчиво - 20.6М 2024 1. Азис - Мръсница - 28.4М 2. Джордан - Къртиш - 15.9М 3. Меди - Дум так - 15.1М 4. Фики - Чипи чипи - 14.9М 5. Преслава - С нервите съм зле - 13.6М 2025 1. Галена - 22:22 - 6.8М 2. Меди - Друга любов - 6.3М 3. Десита - Разкажи й - 5.9М 4. Емануела - Сините ти очи - 5.9М 5. Преслава - Беше ли ти хубаво - 4.9М 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Август 4 Report Сподели Публикувано Август 4 преди 19 минути, asylum каза: Ерос - Бейби също е там. Чупката къртеше всички клубове! Нищо общо също беше хит, а дори не е спомената. Неудобни въпроси къде е - срамота, @Willy! Никакъв фен не е на настоящия Гален, дори не е включил в преброяването най-големия и хит от ония години - Бурята в сърцето ми Как не го е срам ... 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
KrasyoZlobarQ Публикувано Август 4 Report Сподели Публикувано Август 4 преди 26 минути, Karma93 каза: 32.20 Защо 2004 се смята за годината, в която Галена дебютира. Първият й клип е от 2003 г. Дори и в номинацията за дебют на 2003 влиза. Какво налага това пренаписване на историята? Комплексарката! Нали празнува 20 години през 2024 хахахах... искаше да се приравни до Преса. Как освиркват Анелия за клип Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Август 4 Report Сподели Публикувано Август 4 Самостоятелно?🙄 4 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Август 4 Report Сподели Публикувано Август 4 преди 6 часа , FikLena каза: Кой е позволил да построи къща на брега на морето ?? ВЗРИВ!! Ето защо Коцето купи къща на морето: Жена му Надя полудяла след сексскандала! (ВИЖ ТУК) KLIUKI.BG Коцето се принуди да купи къщата, заради Надя! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Август 4 Report Сподели Публикувано Август 4 this Pavel shade 1 1 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Август 4 Report Сподели Публикувано Август 4 Анда пак е добарала шкафа с пиенето и оставя random коментари под постове Mila Robert (@mila_robert) • Instagram reel WWW.INSTAGRAM.COM 1,110 likes, 49 comments - mila_robert on August 4, 2025: "Хора… по принцип избягвам да говоря за личния си живот, но ми се случи нещо неприятно.. Нашумелият бизнесмен... 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Август 4 Report Сподели Публикувано Август 4 преди 10 часа , KrasyoZlobarQ каза: TikTok - Make Your Day VM.TIKTOK.COM ако искате да се прочистите сутрин, чуйли е? преди 10 часа , KrasyoZlobarQ каза: TikTok - Make Your Day VM.TIKTOK.COM ако искате да се прочистите сутрин, чуйте как Кама вие народно... тая жена въобще адекватна ли е? Не разбираш нищо. Кама е специалист, учен и завършен музикант. Завършила е консерватория. Като чуе "дай сол" и тича за солницата. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
KrasyoZlobarQ Публикувано Август 4 Report Сподели Публикувано Август 4 преди 1 час, xroflx9 каза: Самостоятелно?🙄 Зарежи самостоятелно или не. Зациклих на НиколаД, некъв нов lad ле е това? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Август 4 Report Сподели Публикувано Август 4 преди 1 час , xroflx9 каза: Самостоятелно?🙄 Таз пък тен пожелава. Отдавна не е нито модерно, нито здравословно. 2 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Август 4 Report Сподели Публикувано Август 4 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jake Публикувано Август 4 Report Сподели Публикувано Август 4 преди 1 минута, pacho каза: Ицо Хазарта е рядко злобно и гнусно същество..... Таня Боева е права... 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DanielPiliov Публикувано Август 4 Report Сподели Публикувано Август 4 преди 2 часа , Willy каза: С @DanielPiliov коментирахме вчера 2020 1. Галена - 100 живота - 31.2М 2. Меди - Да си тук - 28.2М 3. Емилиано - Татуировка - 26.9М 4. Меди - Не, мерси - 25.9М 5. Преслава - Беден в сърцето - 23.9М 2021 1. Галена - Ти не си за мен - 32.0М 2. Ева Марти - Сеньорита - 20.6М 3. Азис - Точно в три - 19.7М 4. Галена - Къде беше ти - 19.2М 5. Емрах - Един на милион - 18.3М 2022 1. Фики - Чупки в кръста - 40.3М 2. Фики - Отпусни се - 33.2М 3. Джена - Пияни нощи - 23.1М 4. Галена - Еуфория - 18.5М 5. Меди - Мария - 15.8М 2023 1. Джордан - Къв съм як - 27.5М 2. Преслава - Улицата - 27.2М 3. Меди - Обичам те, ти мене не - 25.1М 4. Меди - Живей си мило мое - 24.2М 5. Галена - Горчиво - 20.6М 2024 1. Азис - Мръсница - 28.4М 2. Джордан - Къртиш - 15.9М 3. Меди - Дум так - 15.1М 4. Фики - Чипи чипи - 14.9М 5. Преслава - С нервите съм зле - 13.6М 2025 1. Галена - 22:22 - 6.8М 2. Меди - Друга любов - 6.3М 3. Десита - Разкажи й - 5.9М 4. Емануела - Сините ти очи - 5.9М 5. Преслава - Беше ли ти хубаво - 4.9М Преслава, Галена и Меди. Това са топ 3 имената в жанра в момента, двете женски остават бетон (да не кажа силна дума, ама завинаги, то е ясно). Меди ще видим какво ще се случи в следващите години, ще издиша ли, не бих му дал топ 3 в чалгата, която съществува от 30 години плюс, а той кога дебютира, май 2016? И нацели хит доста след това. Азис дори да не е актуален постоянно, май си е той в тая топ 3 позиция. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Август 4 Report Сподели Публикувано Август 4 преди 8 минути, Jake каза: Ицо Хазарта е рядко злобно и гнусно същество..... Таня Боева е права... Таня е поредната "чалгарка", която го постави на мястото му тоя тулуп. Леко е тъп. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 4 Author Report Сподели Публикувано Август 4 Ха ха ха Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Август 4 Report Сподели Публикувано Август 4 преди 14 минути, DanielPiliov каза: той кога дебютира, май 2016? И нацели хит доста след това. Не е ли това първата му песен, от 2018 е и още на следващата година има хитове. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Август 4 Report Сподели Публикувано Август 4 Топ хит от 2019 ❤️ 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Август 4 Report Сподели Публикувано Август 4 Азис не млъкна с тая Сен тропе и 100-те и милиона, докато на балканите има сигурно поне още 20-30 такива. Особено албанците дето имат песен на техен език която е на прага на милиард и още известни имена и песни по светът. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jake Публикувано Август 4 Report Сподели Публикувано Август 4 преди 10 минути, Willy каза: Азис не млъкна с тая Сен тропе и 100-те и милиона, докато на балканите има сигурно поне още 20-30 такива. Особено албанците дето имат песен на техен език която е на прага на милиард и още известни имена и песни по светът. Не може да се отрече успеха на Сен тропе... Азис има най-големите хитове в чалгата изобщо. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари