Jump to content

Меди - Ще ме търсиш

Препоръчани коментари

След "Обичам те - ти мене не" не попада на хит и това си е! Не е чак толкова лоша, но той винаги ми е бил безличен. Харесвам по-скоро дуетите с Ваня и Галена.

Сподели в други сайтове

Трябваше нещо ударно и весело за лятото, не пореден кавър 🤦‍♀️

И странно, но при повечето изпълнители стилът на обличане в началото на кариерите им е зле, в последствие се оправя, а при него май е обратното. В началото ходеше със свежи, разноцветни дрешки по участия, в клиповете също, а сега е няква полуимитация на Аргирос и Co. Само дето дори гърците си позволяват по концерти и участия да носят я потник, я тениска и маратонки, да не говорим за в клиповете им. Не са нон-стоп с черни обувки/кубинки, черен панталон и черна/бяла риза или кожено яке и черни очила. Като на погребение е навсякъде, а е млад и симпатичен.

Сподели в други сайтове

Как не им писна да пеят едни и същи песни, с едни и същи текстове и аранжименти...

Или ще е мазна чалигия, или ще е с гръцко звучене и инструменти. С-К-У-К-А!

Сподели в други сайтове

преди 1 час, DevilWish каза:

След "Обичам те - ти мене не" не попада на хит и това си е! Не е чак толкова лоша, но той винаги ми е бил безличен. Харесвам по-скоро дуетите с Ваня и Галена.

Уау беше яка.

скука

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...