Jump to content

ТЕНДЕНЦИОЗНО ОТНОШЕНИЕ НА МЕЛЕТО КЪМ МЕН

Препоръчани коментари

Нормално ли е да ми се слага точка под претекст, че:
"image.png.49a5417cceedc83452f75608290fff59.png"

Като аз нямам подпис от поне 2018-та, и кое, аджеба в моя предишен аватар е "обидно", "нецензурно" или "шокиращо"?

Spoiler

Untitled.jpg

Сподели в други сайтове

преди 5 минути, asylum каза:

Протестирам с голата си гръд срещу бана на Андрю!

Прати на лично хааахахах

Не е позволено нецензурни изображения, било то и анимирани. Ако беше ъплоуднал още един път същата снимка, бях решил да ти слагам точка след точка до бан. Поне се спря.

Също така не се позволяват коментари от сорта "тоя ще го ... ", "точно мой тип е" в скандалите. Други нарушения - замяна на букви с @ с цел избягване на модерация и ползване на нецензурни думи. Трудно четимо е, когато имаше 5 @ на всяка дума в изречение.

Не се придържа към темата и със спама си увлича и други да му отговарят. Всички нарушения са многократни. Но получи само 3 точки. 

Сподели в други сайтове

преди 2 часа , KrasyoZlobarQ каза:

Прати на лично хааахахах

Не е позволено нецензурни изображения, било то и анимирани. Ако беше ъплоуднал още един път същата снимка, бях решил да ти слагам точка след точка до бан. Поне се спря.

Също така не се позволяват коментари от сорта "тоя ще го ... ", "точно мой тип е" в скандалите. Други нарушения - замяна на букви с @ с цел избягване на модерация и ползване на нецензурни думи. Трудно четимо е, когато имаше 5 @ на всяка дума в изречение.

Не се придържа към темата и със спама си увлича и други да му отговарят. Всички нарушения са многократни. Но получи само 3 точки. 

Това е издребняване. Ако иска да напише циц@ как да я напише. Това дори не е обидно, щом национални вестници я изпозлват. Тоя ще го прасна не е обида, а израз на желание и въхвала. А за точно мой ти е, нямам дори коментар. Cmon, и аз мога да кажа, че даден певец, модел или личност свързана с певица е мой тип. 

Сподели в други сайтове

преди 13 минути, WindWalkerMonk каза:

Това е издребняване. Ако иска да напише циц@ как да я напише. Това дори не е обидно, щом национални вестници я изпозлват. Тоя ще го прасна не е обида, а израз на желание и въхвала. А за точно мой ти е, нямам дори коментар. Cmon, и аз мога да кажа, че даден певец, модел или личност свързана с певица е мой тип

от клип@ н@ Г@лен@ във в@н@т@.

Твърдо не!

Ако половината ти изречение са нареждания и обиди - изобщо не са за форума. 

Ако всичко, което казваш е - мой тип е... - е спам. Особено когато един напише и всички повтарят след него и става дискусия по темата - кой на кого ще го набива. Айде, не се правете на луди.

Има достатъчно теми, в които се толерират тези неща. Скандалите не е сред тях.

Сподели в други сайтове

преди 32 минути, KrasyoZlobarQ каза:

Твърдо не!

Ако всичко, което казваш е - мой тип е... - е спам. Особено когато един напише и всички повтарят след него и става дискусия по темата - кой на кого ще го набива. Айде, не се правете на луди.

Аз знам и виждам, не ме карай да се замислям по така сериозно и по така повърхностно защото ще стане зле!!! Почва да ме боли глава.

Сподели в други сайтове

преди 2 часа , KrasyoZlobarQ каза:

Твърдо не!

Защо смяташ че Скандалите не са точно спам темата, която винаги са били?

И поне си поднови правилата, вече установихме че подписи никой май няма от неизвестен брой години. 

Сподели в други сайтове

преди 2 часа , Lelqtian каза:

Защо смяташ че Скандалите не са точно спам темата, която винаги са били?

И поне си поднови правилата, вече установихме че подписи никой май няма от неизвестен брой години. 

Цитат

5. Подписи и аватари

5.1 Не се разрешава нецензурно, обидно или шокиращо съдържание в аватарите и подписите.

5.2 Аватарите и подписите трябва да отговарят на всички описани правила в т.1 и т.2.

Какво да подновя? Не е ли пределно ясно!???

преди 4 часа , WindWalkerMonk каза:

Аз знам и виждам, не ме карай да се замислям по така сериозно и по така повърхностно защото ще стане зле!!! Почва да ме боли глава.

Слабо се вълнувам от главоболието ти. 

Сподели в други сайтове

Току що, KrasyoZlobarQ каза:

Можеш да се коалираш с Фаст и да основете нов форум. 

Може, но ще ти взема и последните 3 човека останали тук. Ще сте си ти и модераторите да говорите за умиращата естрада и онзи новия вол дето се е появил. Людмил, тъжна съдба, а не искам да правя лошо. 

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, WindWalkerMonk каза:

Може, но ще ти взема и последните 3 човека останали тук. Ще сте си ти и модераторите да говорите за умиращата естрада и онзи новия вол дето се е появил. Людмил, тъжна съдба, а не искам да правя лошо. 

Тъкмо ще хлопнем кепенците на това развратно място! Аман от чалга. :D 

Сподели в други сайтове

преди 3 минути, KrasyoZlobarQ каза:

Тъкмо ще хлопнем кепенците на това развратно място! Аман от чалга. :D 

НИКОГА, ще гориш в ЧАЛГА в центъра на София:

Сподели в други сайтове

преди 13 минути, KrasyoZlobarQ каза:

Какво да подновя? Не е ли пределно ясно!???

Слабо се вълнувам от главоболието ти. 

Как какво? Щом форума не поддържа подписи, защо това изобщо присъства в правилата????? 

Сподели в други сайтове

преди 13 минути, Lelqtian каза:

Как какво? Щом форума не поддържа подписи, защо това изобщо присъства в правилата????? 

За да те дразни.

Сподели в други сайтове

преди 3 часа , KrasyoZlobarQ каза:

За да те дразни.

Опитах да си сменя подписа преди няколко дни - не намерих къде. Махнати ли са, или съм забравил как става?

преди 8 часа , KrasyoZlobarQ каза:

Твърдо не!

Е, какъв спам е да коментираме мераците си по чалгарки? Това са коментари спрямо визията им. Не са за чат мания, а баш за скандалите.

Сподели в други сайтове

С подписи форумът ще стане толкова по-шарен и пъстър. Как се слагат подписи? 

@fengergana @Emanuela.Carey @Lelqtian @Sunlight @GSA @asylum @FikLena @Mr. Greshen

Вие какъв подпис бихте си сложили? 

Сподели в други сайтове

преди 7 минути, Karma93 каза:

@fengergana @Emanuela.Carey @Lelqtian @Sunlight @GSA @asylum @FikLena @Mr. Greshen

Гифче с Клеа ❤️

Сподели в други сайтове

преди 1 час, Karma93 каза:

Клеа виждам е резервирана вече, значи гифче с Ванчето разбирасе Великова 

Сподели в други сайтове

преди 12 часа , Karma93 каза:

Аз бих сложил тази снимка

WWW.INSTAGRAM.COM

23K likes, 138 comments - mediigo on April 14, 2025: "off".

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...