Jump to content

Поп фолк скандали (юли 2025)

Препоръчани коментари

преди 17 минути, Emanuela.Carey каза:

Нали уж не понасяше Азис? Двамата отчаяни за внимание ще вземат да се сдобрят, само за да пуснат дует.

Джордан ми е по-противен и от Азис. Всъщност то от мъжете има ли някой читав?

• Like 1
Сподели в други сайтове

• Отговори 2,6k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

преди 1 час, Willy каза:

Ехееее жестокиии 🔥

Цялата песен трябваше да е като последната минута. Останалото ми беше насила... заради имената ще се забележи, ама...не го виждам като някакъв голям хит.

преди 2 часа , Gerganafen каза:

Коментарът по-горе перфектно описва абсурдността и евтинията на Симоновия "проект". Пък ти продължавай да намесваш Гуца, знаем, че ставаш и лягаш с мисълта за нея.:Vishenka_05: Стотици певачки са се отказали през годините и никой повече не се сеща за тях, само за Гуци се пише постоянно в Рамания 7 години след оттеглянето й.:mbounce:

Повече се вълнувам от теб, отколкото от Гуци. А и как няма да се сещаме като тук има поне 2 космонахти с никнейм фен на гера.

Сподели в други сайтове

преди 44 минути, Grinch каза:

Зависи къде питаш.

Ако провеждаш анкетата в миялното на бургаска кръчма, ще ти кажат че Константин е номер едно. Ако разпитваш около Дунав мост, околовръстното в Павлово или някое ТКЗС, ще е Гюр. 

Междудругото, къде ги пишеш тия швестерки Василка и Джуджа като мъжки? 

• Like 2
  • Haha 3
  • skull 1
Сподели в други сайтове

преди 12 минути, Lelqtian каза:

Зависи къде питаш.

Ако провеждаш анкетата в миялното на бургаска кръчма, ще ти кажат че Константин е номер едно. 

Пхахахахах 🤣🤣🤣

• Haha 1
Сподели в други сайтове

Какво се случва😭💀

WWW.INSTAGRAM.COM

1,525 likes, 13 comments - konstantin_official7 on July 16, 2025: "Днес в 20:45 ч. ще споделя емоционален момент от живота ми! Гледайте новата ми песен “ Няма...

• Like 1
  • skull 1
Сподели в други сайтове

преди 2 часа , Emanuela.Carey каза:

Тази песен на Лорен не ми омръзва. Ако я беше изпяла Преслава щеше да е такъв топ.

И на мен много ми харесва. Лорен вади топ песни, жалко, че не получават достатъчто внимание. Имам много любими нейни.

• Like 2
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Willy каза:

Този и с децата си пуска песни вече само и само да не изкара соло проект 😭

чакаме соло slayage на ниво:

• Like 2
  • Haha 1
Сподели в други сайтове

преди 5 минути, Willy каза:

Този и с децата си пуска песни вече само и само да не изкара соло проект 😭

Отказа се нещо от самостоятелните песни.... Сега пък с дъщеря си. Кога ще пусне нещо самостоятелно? :D 

Сподели в други сайтове

Жабата Ивайла с песен за черно дупе!
"Дупето ми черно"

Като е жега да е мръсна, кешЪ и кефЪ да си пръсна.
Петък да му е неделно на дупе-дупето ми черно :D:D :D 
Между другото за първи път самостоятелна песен на жаба звучи добре! 

Сподели в други сайтове

преди 44 минути, DevilWish каза:

Отказа се нещо от самостоятелните песни.... Сега пък с дъщеря си. Кога ще пусне нещо самостоятелно? :D 

Или след като пусне дует със нашто Слънце фючъринг Хелоу Кити. 

• Haha 2
Сподели в други сайтове

преди 31 минути, Andrew Cunanan. каза:

албанците са на светлинни години пред нас във визуализациите. 

Добри са, но това не е до държава, а нови технологии и умения за едит. На Галена клиповете са в пъти по-добри, на Преслава и Азис също е такъв, Галин има такива....просто някой искат да минат евтино и не влагат в клипове. В Албания е доста по-евтино и за това явно. У нас цените вече са си европейски.. Средната заплата в Албания е 500 евро.

• Dislike 1
Сподели в други сайтове

преди 8 часа , Jake каза:

Мъжкия вариант на Малина и Камелия. Когато си стар, но опитваш да се обличаш като Ген З. Смешен е...иначе е красив мъж. Не разбраха ли че да се обличаш като тийн те застарява повече.

Пудел е

преди 8 часа , Gerganafen каза:

Хем взела песен на баща й за да й е безплатно, хем и за клипа не ще да даде и стотинка и се договаря за прИмоции, колко и некачествен да е крайният резултат. Колкото е вложила, толкова и успех постига. Как да стане с безидейни проекти колкото да не е без хич. Егати скръндзавото семейство. Поне да си беше мълчала???

Кат майка си. Попила е цицийството и цицнята. Затуй са и на тоз хал.

преди 7 часа , KrasyoZlobarQ каза:

Тихо ся. Ако Гуца беше направила проект с това качество щеше да си в космоса от кеф.

И за какво да набива безбожни суми като не може да захлеби и милион гледания. То ако дадена песен има потен;иал да е хит, ще се получи.

Хит Пепа

преди 7 часа , Emanuela.Carey каза:

Утре - 17:00 - Джордан “МАНИАК”

IMG-7645.jpg

Хит! 

преди 4 часа , Grinch каза:

Фики!

• Like 2
  • Haha 1
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, asylum каза:

Кат майка си. Попила е цицийството и цицнята. Затуй са и на тоз хал.

Аз се надявам да имат повече от един чифт цици, да не се налага да ги менкат, но повдигаш интересни подозрения. Някой всъщност виждал ли ги е Гюр и Симон нагласени едновременно, на едно и също място? 

• Haha 2
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, Lelqtian каза:

Аз се надявам да имат повече от един чифт цици, да не се налага да ги менкат, но повдигаш интересни подозрения. Някой всъщност виждал ли ги е Гюр и Симон нагласени едновременно, на едно и също място? 

Да. Винаги. Навсякъде. Сиамски близнета. 

• Haha 1
  • skull 1
Сподели в други сайтове

• DevilWish locked and unpinned this Тема
Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...