z_o_ Публикувано Юли 11 Report Сподели Публикувано Юли 11 Мони Глориева с кавър на Командира до броени дни: Simona (@simonazagorova21) • Instagram reel WWW.INSTAGRAM.COM 472 likes, 23 comments - simonazagorova21 on July 11, 2025: "Всеки бизнеса предаде.. на почивка се отдаде! 🥳🧳🎤 Очаквайте до броени дни..🤗 #comingsoon #fy #fyp". 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юли 11 Report Сподели Публикувано Юли 11 преди 21 минути, z_o_ каза: Мони Глориева с кавър на Командира до броени дни: Simona (@simonazagorova21) • Instagram reel WWW.INSTAGRAM.COM 472 likes, 23 comments - simonazagorova21 on July 11, 2025: "Всеки бизнеса предаде.. на почивка се отдаде! 🥳🧳🎤 Очаквайте до броени дни..🤗 #comingsoon #fy #fyp". Симон явно не може да си позволи дори билет за БДЖ да снима вътре във вагона, та само размята копита на перона ... 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юли 11 Report Сподели Публикувано Юли 11 Боклук долен мръсен, но поне е почти забавно кви несвързани глупости плещил адвоката ... Цитат Защитата на певицата твърди, че тя не е седнала пияна зад волана, а състоянието й е в резултат от тежки паник атаки и прием на лекарства. "Касае се за състояние, в което тя изпада в тежки паник атаки. Заради него тя пие съответните лекарства всеки ден - сутрин и вечер. Едно от тези лекарства не позволява на алкохола да се разгражда в организма. Това значи, че е напълно възможно в момента на инцидента тя да не е била повлияна от алкохол, особено предвид факта, че е била напълно адекватна", каза пред журналистите защитникът на Дебора. Според него, тя може да е употребила алкохол в предишните дни, а той да не се е разградил и да е останал в организма. Юлиян Николов допълни, че е разговарял с подзащитната му за катастрофата и тя му обяснила своята гледна точка. Just a moment... DNES.DIR.BG 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
KrasyoZlobarQ Публикувано Юли 11 Report Сподели Публикувано Юли 11 преди 3 часа , DevilWish каза: Когато наричат серящата дама Сървайвърка! Сървайвърката Татяна в стихията си, заплени всички с ново настроение / Видео | Signal.bg SIGNAL.BG Фолк певицата Татяна заложи на "Шопско настроение" в разгара на лятото. Новият й сингъл е във фолклорния жанр и вече е наличен в онлайн канала TATYANA. Това със сигурност ти е любимата изпълнителка. Никога не пропускаш всичките й стихии. 4 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Plamen97 Публикувано Юли 11 Report Сподели Публикувано Юли 11 преди 25 минути, z_o_ каза: Мони Глориева с кавър на Командира до броени дни: Simona (@simonazagorova21) • Instagram reel WWW.INSTAGRAM.COM 472 likes, 23 comments - simonazagorova21 on July 11, 2025: "Всеки бизнеса предаде.. на почивка се отдаде! 🥳🧳🎤 Очаквайте до броени дни..🤗 #comingsoon #fy #fyp". Загорова да си намира друга професия. Не става за певица. Тя е също толкова дразнеща колкото майка ѝ. 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юли 11 Report Сподели Публикувано Юли 11 Току що, KrasyoZlobarQ каза: Това със сигурност ти е любимата изпълнителка. Никога не пропускаш всичките й стихии. Любимата му посерка със сигурност. Но нека признаем най-серящата дама със сигурност успя да просперира, беше време когато имаше точно един фен в целия форум и по-света изобщо! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
KrasyoZlobarQ Публикувано Юли 11 Report Сподели Публикувано Юли 11 преди 27 минути, Plamen97 каза: Загорова да си намира друга професия. Не става за певица. Тя е също толкова дразнеща колкото майка ѝ. Че много добре звучи. Хубаво е, че се е активизирала. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Юли 11 Report Сподели Публикувано Юли 11 преди 1 час, z_o_ каза: Мони Глориева с кавър на Командира до броени дни: Simona (@simonazagorova21) • Instagram reel WWW.INSTAGRAM.COM 472 likes, 23 comments - simonazagorova21 on July 11, 2025: "Всеки бизнеса предаде.. на почивка се отдаде! 🥳🧳🎤 Очаквайте до броени дни..🤗 #comingsoon #fy #fyp". Сима обаче не спира да копира движенията и маниерите на майка си. Направо са 1:1. Толкова не може да си изгради собствен стил... 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Юли 11 Report Сподели Публикувано Юли 11 Симона е топ, има мега яките крака, а гласово е по-добра и от майка си и намирисва на хит. Все пак тая песен без пари й идва. Ще гръмне, подозирам. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Юли 11 Report Сподели Публикувано Юли 11 Междувременно майка й пак се вихри във Фейсбук: 1 1 5 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Karma93 Публикувано Юли 11 Report Сподели Публикувано Юли 11 преди 17 минути, Just_Me каза: Междувременно майка й пак се вихри във Фейсбук: 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юли 11 Author Report Сподели Публикувано Юли 11 преди 1 час , KrasyoZlobarQ каза: Това със сигурност ти е любимата изпълнителка. Никога не пропускаш всичките й стихии. Така е, харесвам я. Имам любими нейни песни, но ми е комична в последните години 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Юли 11 Report Сподели Публикувано Юли 11 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юли 11 Author Report Сподели Публикувано Юли 11 Я , това имало клип! Гласът обаче е.... Що така грачи? 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Юли 11 Report Сподели Публикувано Юли 11 Оф тоя пак ще циври MEDI (@mediigo) • Instagram reel WWW.INSTAGRAM.COM 2,400 likes, 38 comments - mediigo on July 11, 2025: "Ще ме търсиш някой ден, запомни какво ти казвам !". 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Юли 11 Report Сподели Публикувано Юли 11 Колата блъсната,жена ти-същата!! Горя ти къщата от мене клечката!!! 1 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юли 11 Author Report Сподели Публикувано Юли 11 Първа среща, първа среща, кипва ми кръвта гореща! Първа среща, тръпна, тръпна, ох, боя се, че ще хлътна! ❤️ 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Юли 11 Report Сподели Публикувано Юли 11 преди 1 час , Just_Me каза: Междувременно майка й пак се вихри във Фейсбук: копира мами,като една тьотка й написа ''кой е фотографа'' и тя написа у вас е!!!!!!!!! ХИТ: Райна!!! 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юли 11 Author Report Сподели Публикувано Юли 11 преди 1 час , Just_Me каза: Междувременно майка й пак се вихри във Фейсбук: 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 11 Report Сподели Публикувано Юли 11 преди 3 часа , z_o_ каза: Мони Глориева с кавър на Командира до броени дни: Simona (@simonazagorova21) • Instagram reel WWW.INSTAGRAM.COM 472 likes, 23 comments - simonazagorova21 on July 11, 2025: "Всеки бизнеса предаде.. на почивка се отдаде! 🥳🧳🎤 Очаквайте до броени дни..🤗 #comingsoon #fy #fyp". Ужас и кощунство! Никаква емоция не носи. преди 1 час , Just_Me каза: Междувременно майка й пак се вихри във Фейсбук: New hit: jena si! преди 1 час, DevilWish каза: Я , това имало клип! Гласът обаче е.... Що така грачи? Беше се обяснявала, че записала целия албум болна преди 34 минути, DevilWish каза: Първа среща, първа среща, кипва ми кръвта гореща! Първа среща, тръпна, тръпна, ох, боя се, че ще хлътна! ❤️ Хитов хит! ❤️ 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юли 11 Report Сподели Публикувано Юли 11 преди 2 часа , Just_Me каза: Междувременно майка й пак се вихри във Фейсбук: Гюр си го знаем къв е завистлив, нарочно порти жена му, изкарва повече от него! 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юли 11 Report Сподели Публикувано Юли 11 преди 1 час, DevilWish каза: Първа среща, първа среща, кипва ми кръвта гореща! Първа среща, тръпна, тръпна, ох, боя се, че ще хлътна! ❤️ Таня ни Боева явно от едно време я влече да си сменя главата ... 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Юли 11 Report Сподели Публикувано Юли 11 Феновете ѝ: Кога ще пускаш нова песен? Алисия: *качва клипове как е седнала да реже домати на земята* 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юли 11 Author Report Сподели Публикувано Юли 11 преди 23 минути, Lelqtian каза: Таня ни Боева явно от едно време я влече да си сменя главата ... Тази ГЛАВА е била на първа среща, а на втора каква ли е била? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юли 11 Author Report Сподели Публикувано Юли 11 преди 31 минути, Lelqtian каза: Гюр си го знаем къв е завистлив, нарочно порти жена му, изкарва повече от него! Вчера като слушахме тая хитачка И като казах "Дъщерята на Гюр" ме попитаха "Коя е Гюр"! 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари