Jump to content

Поп фолк скандали (юли 2025)

Препоръчани коментари

преди 3 минути, Karma93 каза:

Простете ми за незнанието, но Румяна наистина ли е била толкова голяма звезда? В смисъл, била ли е на нивото на Глория и Камелия тогава?

Над Камелия беше със сигурност - тя Кама после се наложи. С Гюр бяха на едно ниво по едно време. Румяна също беше по националната тв често. Беше голям шок като умря. Преди това Гюр се конкурираше със Сашка. 

• Like 3
Сподели в други сайтове

• Отговори 2,6k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

преди 51 минути, Jake каза:

Напоследък съм на вълна Деса и за пореден път се убеждавам, че е най-добрата в жанра... 

Единствената която имаше шанс да бъде звезда извън България...не знам защо не се получи...явно това, че искаше да огрява в няколко жанра изигра лоша шега.... В пика си, няма кой да я бие по-талант.  Жалко, че е нахална като Галена или Андреа, с тоя талант нямаше никога да има конкуренция. 

Шанс в чужбина - трудно, особено за толкова неориентирана жена. Реално погледнато тя си срещна необходимите хора и нужния екип, за да осъществи някакъв пробив, но чалгата винаги й е била сигурното и затова все се връщаше към нея през годините. За световен успех трябва постоянност и голяма пробивност, да не говорим, че трябва и ТОП, мениджър. ДС дори за Бг шоубизнеса ги няма тези неща, та камо ли за навън...

Но че е най-добрата- факт.:whistling: Това обаче ще се разбере и оцени след много, много лета...

ПП: Новата песничка ми харесва, макар и Джена да не ми е съвсем любимка. Мисля, че постигнаха някакъв успех.

Сподели в други сайтове

преди 10 минути, Karma93 каза:

Простете ми за незнанието, но Румяна наистина ли е била толкова голяма звезда? В смисъл, била ли е на нивото на Глория и Камелия тогава?

Даже беше над двете през 1999. Аз тогава прослушах. Буквално помня на море - 90% от децата слушаха Румяна, а бяхме стотици от различни краища на БГ. И доста от тях имаха я касетка, я диск. Даже същата година не помня Гло да е къртила с някакъв хит. Кама сякаш не беше любимка на децата през 99та, при тях се развиха нещата след 2000. 

А когато Румяна умря сигурно й преиздаваха 2839272 пъти албумите.

Две очи разплакани се знаеше от всички.

• Like 2
  • Thanks 1
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, asylum каза:

Над Камелия беше със сигурност - тя Кама после се наложи. С Гюр бяха на едно ниво по едно време. Румяна също беше по националната тв често. Беше голям шок като умря. Преди това Гюр се конкурираше със Сашка. 

Кои са Топ 5 в периода 95-та 99-та? 

Сподели в други сайтове

преди 3 минути, Karma93 каза:

Гюр
Рума
Сашка
Цуцолина
Екстра Нена/ Нелида

• Like 3
Сподели в други сайтове

преди 5 минути, Karma93 каза:

Не знам за периода, но 99та, когато Румяна умря, пишеха във вестниците, че Гло й е направила черна магия, за да остане тя на върха :D 

Значи Румяна е била над нея дори в медиите.

• Like 1
  • Thanks 2
Сподели в други сайтове

преди 6 минути, KrasyoZlobarQ каза:

Даже беше над двете през 1999. Аз тогава прослушах. Буквално помня на море - 90% от децата слушаха Румяна, а бяхме стотици от различни краища на БГ. И доста от тях имаха я касетка, я диск. Даже същата година не помня Гло да е къртила с някакъв хит. Кама сякаш не беше любимка на децата през 99та, при тях се развиха нещата след 2000. 

А когато Румяна умря сигурно й преиздаваха 2839272 пъти албумите.

Две очи разплакани се знаеше от всички.

Да, никой в училище не харесваше Гюр - тя дъртееше и пееше за по-зрялата аудитория тогава. Децата първо се кефеха на Румяна, косата й и веселите песни (а за старите имаше тежки балади и народно), после Кати, Кама, Деса, Весела.

• Like 3
  • Thanks 1
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, Andrew Cunanan. каза:

Гюр
Рума
Сашка
Цуцолина
Екстра Нена/ Нелида

Баш тъй бяха, Цуца измести и Сашка по едно време, понеже втората почна да прави тъпи песни. После Софка ги избута всичките и вървеше между второ и трето място.

• Like 3
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, asylum каза:

Да, никой в училище не харесваше Гюр - тя дъртееше и пееше за по-зрялата аудитория тогава. Децата първо се кефеха на Румяна, косата й и веселите песни (а за старите имаше тежки балади и народно), после Кати, Кама, Деса.

Ами тя и Кама мисля, че не се харесваше толкова от децата, щото сякаш пееше някакви песни за възрастни. Поне това са ми спомените, ама все пак съм бил първи клас хахах

И да, Кати избухна с Пеперуда. Нали 99та беше? Ама някак есен-зима сигурно е било.

Тия Милена рекърдс съществуваха само за да издават албуми на Румяна пак и пак.

ПП Мисля, че това е второто интервю на РУмяна, което виждам... сладурана е била, но малко фейк изражения. 

Сподели в други сайтове

преди 18 минути, Karma93 каза:

Аз не слушах чалга и никога не бях чувал за Румяна.

• Haha 3
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, KrasyoZlobarQ каза:

Ами тя и Кама мисля, че не се харесваше толкова от децата, щото сякаш пееше някакви песни за възрастни. Поне това са ми спомените, ама все пак съм бил първи клас хахах

И да, Кати избухна с Пеперуда. Нали 99та беше? Ама някак есен-зима сигурно е било.

Тия Милена рекърдс съществуваха само за да издават албуми на Румяна пак и пак.

Кама се харесваше - яка какичка със звънлив глас, пееща Я хабиби.

Кати се утвърди през 2000 г.

Милена имаха много звезди - Луна, Деси Ковачка, Диана. Най-успешният албум на Екстра Нина също е при тях.

• Like 1
Сподели в други сайтове

За мен това е най-доброто на Румяна. Супер аранжимент. Също и Ден след ден. Въобще повечето и балади са топ. Кючеците са гадни. Това Остър завой, някакви ципове имаше... винаги съм се чудил как е пяла такива шитни.

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, KrasyoZlobarQ каза:

За мен това е най-доброто на Румяна. Супер аранжимент. Също и Ден след ден. Въобще повечето и балади са топ. Кючеците са гадни. Това Остър завой, някакви ципове имаше... винаги съм се чудил как е пяла такива шитни.

"Ден след ден" е с аранжимент от Мага и той май за никой друг от чалгата не е творил до 2010-та и поп ремиксът на "Раздялата" на Анелия.

• Like 1
  • Thanks 2
Сподели в други сайтове

преди 52 минути, Jake каза:

Нямаше парите, нямаше конктактите и увереността. Деси Слава дори до ден днешен има проблеми със самочувствието и го е споделяла. Някакви травми от детството са. Отделно Пайнер много я смачка след като тя ги напусна... В най-силните години на Пайнер когато той беше монопол, тя беше извън тях.

Страшно фалшива тука. 

• Like 2
Сподели в други сайтове

Току що, asylum каза:

Милена имаха много звезди - Луна, Деси Ковачка, Диана.

Да, но не бих казал на нивото на Гло и Румяна. Иначе беше доста продавана.

Тук пише, че Катя е почнала 99та с Пеперуда. Явно въпросната година е гръмнала, щото тази песен стана топ хит за 1 нощ.

Деса Ковачка е била в Милена? Мислех, че е дебютирала в Ара през 2000-1 😮 

• Like 1
Сподели в други сайтове

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> "Палаво око".

То само като чуеш записите си личи коя наистина може да пее и коя се казва Весела.

• Like 1
Сподели в други сайтове

Току що, Andrew Cunanan. каза:

"Ден след ден" е с аранжимент от Мага и той май за никой друг от чалгата не е творил до 2010-та и поп ремиксът на "Раздялата" на Анелия.

Луна пък бачкаше с Момчил!

• Love 1
  • Confused 1
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, KrasyoZlobarQ каза:

Да, но не бих казал на нивото на Гло и Румяна. Иначе беше доста продавана.

Тук пише, че Катя е почнала 99та с Пеперуда. Явно въпросната година е гръмнала, щото тази песен стана топ хит за 1 нощ.

Деса Ковачка е била в Милена? Мислех, че е дебютирала в Ара през 2000-1 😮 

Да, 2-3 албума имаше в Милена и бая хитове - Ах, да ми паднеш, Иди си (дето и Кама я кавърдиса преди няколко години). Тя след Ара и в Съни отиде - навсякъде правеше хитове. Икона!

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 6 минути, asylum каза:

Милена имаха много звезди - Луна, Деси Ковачка, Диана. Най-успешният албум на Екстра Нина също е при тях.

Деси Ковачка - пернишката Шер беше в Ара. Може и в МР да е била преди, но срана известна в Ара.

• Thanks 1
  • Wow 1
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, Andrew Cunanan. каза:

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> "Палаво око".

То само като чуеш записите си личи коя наистина може да пее и коя се казва Весела.

Веса беше сензация.

• Like 1
  • disgusting 1
Сподели в други сайтове

• DevilWish locked and unpinned this Тема
Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...