Jump to content

Поп фолк скандали (юли 2025)

Препоръчани коментари

преди 3 минути, xroflx9 каза:

Какво значение има кога е създаден щом Десита почна да го развива преди 2 седмици? Ясно е че алгоритмите на канала са прецакани все още,не знам защо спориш.

а на коя песен ще признаем, че толкова си може? Така де, кога ще броим канала за неНОВ?

Сподели в други сайтове

• Отговори 2,6k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

преди 50 минути, Emanuela.Carey каза:

Интересни стилистични решения прави Кама в последно време

IMG-7929.jpg

Тая пък и тя с нейния хазарт, чак билборди има. А уж беше над другите. Яница също активно промотира с видео някакъв хазарт.

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 4 часа , WindWalkerMonk каза:

Зарежи Коце, той е минало.

гранд дамата па по новините:

NOVA.BG

Неизвестни лица разбиват автомобили и домове

След най-смешната закуска и най-смешния любовен четириъгълник, вече имаме и най-смешната кражба! 

• Like 1
  • Love 2
Сподели в други сайтове

преди 4 часа , WindWalkerMonk каза:

Виж го, че никой не иска да му ходи на концерта бя?

А, ще я обидиш! За нея това си е мечта, private концерт на Кокаин, лично за нея.

• Like 3
Сподели в други сайтове

Само аз ли очаквах след скандала с Денис Теофиков, Даймънд и Пашев да са напълно канселирани и фалит. Вместо това те продуцират други непълнолетни като Томас и Мариана. Това само на балканите може да мине...

• Like 2
Сподели в други сайтове

преди 14 минути, Willy каза:

Само аз ли очаквах след скандала с Денис Теофиков, Даймънд и Пашев да са напълно канселирани и фалит. Вместо това те продуцират други непълнолетни като Томас и Мариана. Това само на балканите може да мине...

Ами как да са канселирани като Константин, Софка, Алисия, Анелия, Яница, Александрова и сие продължават да работят с него?

Добре че Емилия, Галена, Емануела, Преслава, Янева и тн се дистанцираха и не са пускали негова продукция.

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 41 минути, Willy каза:

Че то така и стана. Всяка втора песен им е топ флоп.  Особено самостоятелните им никакви ги няма.

А и на кое отгоре да се канселират? Нещо доказано? Въобще смъртта на Теофиков се потули. Вероятно отношенията са били просто бонус.

Сподели в други сайтове

преди 9 часа , WindWalkerMonk каза:

Зарежи Коце, той е минало.

гранд дамата па по новините:

NOVA.BG

Неизвестни лица разбиват автомобили и домове

Аз крада, следваща ми цел е използвания тампон на Ванчето Великова.

• Haha 2
Сподели в други сайтове

преди 13 часа , pacho каза:

То текст ли е, изпяване ли е, визия ли.... 

И този е баща, пълен сопол, мацката до него била винаги тясна... това не беше ли модерно преди 20 години да се пее. Един ден някой да пее за щерка му, че е тясна. Гнусен е, не знам Десислава как плаща за това, ама то на мама дИтету... какво да го правиш.

Айде стига завист, че Сима Загорова е широка като марианската падина отдолу.

Добър е в рапа.

• Haha 1
  • Ooo 1
Сподели в други сайтове

преди 34 минути, xroflx9 каза:

Гледам са махнали трендинга във ютюб. Дано сега флопаджии като Коцьо спрат да купуват.

Те не купуват заради трендинга. Ако някога махнат броя на гледанията тогава ще спрат да купуват.

• Like 3
Сподели в други сайтове

преди 41 минути, xroflx9 каза:

Гледам са махнали трендинга във ютюб. Дано сега флопаджии като Коцьо спрат да купуват.

https://www.youtube.com/feed/trending

Кое са махнали?

Сподели в други сайтове

То някой вярва ли изобщо на тия бройки гледания? В 6,5 милионна България (тук влизат деца, старци и неслушащи чалга, които хич не са малцинство) излиза, че всеки десети българин се вълнува от новата песен на Преслава/Галена/Коцьо/еди кой си. Предвид,  че таргета на тая музика е свит в контингента 18-30, посещаващ чалготеките. 500К дебют,  20 милиона гледания... тия съвсем ви взеха за балъци в надцакването си.

Между другото клиповете от вбокса са изтрити,  но когато търсиш определена песен ти излизат резултати с бройки гледания. Потърсете някой стар чалга хит от ерата преди Ютюб, когато вбокс беше масово ползван и ще видите какъв е бил реалния интерес. И то когато чалгата наистина беше масовата музика. 

• Thanks 1
Сподели в други сайтове

преди 23 минути, xroflx9 каза:

При мен не излиза

0089500-F-15-B8-453-E-9-DA7-68-D6-DEE9-A

На мобилно и аз не го виждам, но на десктоп си е както винаги там.

преди 5 минути, HIStory каза:

То някой вярва ли изобщо на тия бройки гледания? В 6,5 милионна България (тук влизат деца, старци и неслушащи чалга, които хич не са малцинство) излиза, че всеки десети българин се вълнува от новата песен на Преслава/Галена/Коцьо/еди кой си. Предвид,  че таргета на тая музика е свит в контингента 18-30, посещаващ чалготеките. 500К дебют,  20 милиона гледания... тия съвсем ви взеха за балъци в надцакването си.

Между другото клиповете от вбокса са изтрити,  но когато търсиш определена песен ти излизат резултати с бройки гледания. Потърсете някой стар чалга хит от ерата преди Ютюб, когато вбокс беше масово ползван и ще видите какъв е бил реалния интерес. И то когато чалгата наистина беше масовата музика. 

Между другото доста хора си зареждат YT Music в колите. Малко е станало като радио.

Сподели в други сайтове

• DevilWish locked and unpinned this Тема
Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...